Generatia care pastreaza memoria vietii profetului – 10

CARL   WHEELER  /////   nascut la 30  septembrie 1921,   lociueste in Tucson, Arizona .   In timpul campaniei de vanatoare din Colorado, el  a fost martorul  uniu eveniment care na aduce in minte  miracolul din Marcu 4.39

Am fost nascut si crescut  in ceea ce  se numeste  o ferma  de pe  fundul  raului, la doar sapte mile de New Albany, Indiana , in josul raului. Noi eram caracterizati  ca  fiind  sobolani de rau, pentru motivul ca, de cate ori ploua si  era pericol de revarsare, noi eram  obligati sa fugim. Am locuit acolo, pana cand am  venit in West, in 1966. Poate voi nu cunoasteti zona si  epoca in care ei aveau mareata orchestra, cu Benny Goodman si Guy Lombardo.  Imi placea sa  ma imbrac elegant si sa dansez valtz  si, desigur  aceasta presupunea si  ceva bautura.  Apoi mi-am intalnit viitoarea sotie , intr-o  zi  oarba ( de care nu am tinut cont -nt.}si Domnul  doar m-a  rasucit (in direcie opusa )Ea  nu a facut nimic rau, toata viata ei.  Atunci s-a intamplat ca  dansul si bautura au disparut. Acela a fost punctul meu de cotitura, si am inceput sa merg la biserica Metodista, unde ea era  invatatoare de scoala duminicala.

Apoi am luat cartea  pe care a  editat-o  gordon Lindsay  despre fratele Branham :  Un om trimis de Dumnezeu.  Am citit-o  si mi-am spus : Daca  fratele Branham vine vreodata in oras, cu siguranta voi face toate eforturile sa -l  intalnesc. nerealizand ca el  locuia  doar la cateva mile de mine, in Jeffersonville.  Apoi  am aflat  asta . Prima adunare la care am avut sansa sa particip a fost aceea de la liceul din Jeffersonville . Ei au ridicat o platforma  in mijlocul gimnaziului . In acea seara  el a folosit darul  descoperirii  prin  luarea de mana  a  bolnavilor.. Nu am fost atat de aproape ca sa vad  cum se colora mana lui, dar eu am asociat acel dar cu acela pe care Moise il avea . Eu  am fost  cu adevarat  miscat de aceasta si  am stiut ca  vindecarile erau  adevarate si  supranaturale  din  prima  clipa  cand l-am vazut rugandu-se.

Dupa aceea, eu  mi-am luat  cele doua fiice mai mari, Jackie si Madeline si ne-am dus la  Tabernacolul Branham . Eram flamand dupa  supranatural si l-am gasit la fratele Branham.

Dar eu nu m-am intalnit cu el direct, pana la adunarea  din  campania din Acton , in 1955 Billy Paul a  dat bilete  cu numere de ordine pentru rugaciune  si eu cu sotia mea am mers acolo.  Totdeauna  stateam departe de fratele Branham. Nu pentru ca  ma temeam de el, dar era respectul si reverenta pe care o  simteam, ceea ce ma retinea. Tot ceea ce ma interesa era ce spunea el, si asta puteam sa aud bine  de la distanta .

Noi sedeam pe al doilea sau al treilea rand din spate, cand Billy a venit la mine si  mi–a  oferit  biletul de rugaciune.  Nu am vrut sa-l accept, insa un prieten  de-al meu a spus :  Carl, ia biletul !  si iata ca am fost al treilea  sau al patrulea  chemat  . Aproape ca m-am speriat . Eu fusesem la un specialist  pentru diagnosticul de  cancer intestinal.  Am ajuns in randul de rugaciune si fratele Branham mi-a spus  exact  ceea ce doctorul a discutat cu mine ,  Cred ca  dupa aceea mi-a spus : Vei fi  bine, sau ceva asemanator, nu-mi amintesc  exact cuvintele. Apoi el a spus  :  Tu nu ai venit aici pentru asta , tu ai venit  pentru botezul Duhului Sfant.  El s-a rugat pentru mine si  aceea a fost o asa experienta supranaturala pentru mine ca  nu sunt sigur  ca  eram  constient, cred ca  nu am mai avut simturi  , cateva momente .

Dupa cativa ani, fratele Neville  a venit la mine si m-a intrebat daca consider sa fiu  diacon. Am spus nu, nu vreau. Apoi  Billy Paul a venit  la mine si mi-a spus :Tata vrea sa te vada chiar acum !  Am mers in biroul lui  din spatele cladirii  bisericii .El  a spus:  Ce este, frate  Wheeler?  a spus cineva  ceva ?  Eu am spus : Nu, toti  vorbesc de  bine . El a spus:  Atunci, care e  problema ?  Am spus :  Sunt  oameni  mai calificati decat mine ca sa fie diaconi . El  a spus :  Cine ?   Am enumerat  pe  cativa  si el a spus ca  aceia nu vor ca sa fie  diaconi. Am spus :  Bine, frate Branham, dar eu  nici macar nu  ma pot ruga  in public ! El a  spus  : Spune-le  dar  sa nu te cheme  sa te rogi .  si asa a  fost. El  a  dorit sa se roage pentru mine si eu  am  ingenuncheat . si  s-a rugat  pentru mine  . Am  ramas diacon  la Tabernacol tompde patru sau cinci ani , pana  dupa  timpul cand fratele Branham  a  plecat

Vanatoarea  in  Colorado  impreuna  cu el  a fost o  experienta  minunata  .El a  spus  fiecaruia  dintre noi,  care  eram  vanatori  incepatori ( neexperimentati)  in ce directie sa  mergem . si eu   am  avut   cerbul  meu . In ziua  urmatoare, padurarii  au venit   la tabara noastra  si ne-au anuntat ca  este  pe drum ( se  apropie ) o  furtuna de zapada .Apoi   au spus ca  noi ar  trebui sa plecam si sa  avertizam pe toti vanatorii  sa plece  cat pot de repede . Fratele Branham  a  adunat  grupul  si ne-a intrebat  ce vrem sa facem . Am spus ca vrem sa ramanem si sa continuam  vanatoarea . Fratele  Branham a  spus: Cand primii fulgi incep sa cada,  toti sa  veniti la tabara  in graba, fiindca  va cadea  multa zapada si   puteti sa  va  rataciti

Eu deja vanasem  un cerb,  dar m-am catarat  pe o  stanca , unde doream sa ajung,   care era  cam la trei sferturi  distanta  fata de  varful  muntelui. Apoi a  inceput sa ninga  si eu m-am coborat  repede l la tabara , asa cum ne-a invatat el sa facem. Pe cand  ma intorceam la tabara,nu mi-am dat seama  la inceput ca  soarele   iesise din nou. Era  inainte un cer  acoperit de   nori grosi , insa  norii disperusera . Eu nu stiam  asta  la  acel timp , faptul ca  prfetul   spusese cuvintele : Soare, straluceste  Nori,plecati  inapoi de  unde ati venit !

Aceasta a  fo fost  o mare minune      la care  am asistat  chiar  cand s-a  intamplat !

Am  fost  totdeauna  multumit  doar sa-l ascult  ce are  sa spuna . Eu nu am  simtit  vreodata  nevoia sa-l imbratisez  sau ceva de felul acela .Imi  placea sa-l privesc, chiar atunci cand eram la vanatoare,  eu totdeauna  il  priveam ca pe un profet .

Am fost prezent la Tabernacol atunci cand fratele Branham  a predicat epocile Bisericii cand Dumnezeu  insusi a coborat si a  adeverit  pe profet  in fata ochilor mei . Acea  Lumina care a  aparut  a fost pentru mine un  asa  supranatural   eveniment !  Am fost acolo de multe ori, in Tabernacol, cand fratele Branham spunea : Voi toti stiti ceea ce  astept eu .. Apoi, el spunea direct : Acum El este aici .. Iau  orice  spirit de aici  sub controlul meu .. Era totdeauna  un soc (zdruncinatura ) spirituala  datorita  atitudinii de  comanda  pe care el o avea  atunci .

El  L-a  inaltat pe  Isus Hristos  pentru mine  mai  sus decat oricine  pe care l-am cunoscut sau  auzit  vreodata  inainte .  Dar eu  niciodata nu l-am privit pe fratele Branham ca  dumnezeu   , chiar daca  multi  credeau asa . Am auzit pe fratele Branham spunand ca  el se  pocaieste de  slujba lui, daca  acestia  nu se pocaiesc de  eroarea lor . Dar  eu ma  intorc la  lectia lui Moise: Dumnedeu l=a facut pe Moise  un dumnezeu, si pe  Aron  profetul lui, si acesta este  modul in care privesc eu  situatia                                                                                                                                                                                                                                                    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Generatia care pastreaza memoria vietii profetului – 10

  1. Buica Ghe. zice:

    Slujba D-lui prin fr. Branham este ” ultimul semn ” trecut cu vederea pentru aceasta generatie necredincioasa si corespunde ultimului semn dat de Dumnezeu generatiei din Sodoma si Gomora „acel semn fiind Dumnezeu descoperit in trup uman” inainte de a cadea focul.
    Descoperirea Lui a avut loc numai in prezenta lui Abraham, a carui samanta sunt cei chemati astazi la Hristos, ca DOMN .Acestia sunt fiii adevarati . Nepotii, reprezentati de Lot, s-au intors in lume (Sodoma), de unde au fost scosi afara de ingerii predicatori mari ai protestantilor , insa n-au ajuns la muntele DESCOPERIRII, ci s-au ascuns in denominatiuni ( cetati mai mici ) unde au curvit spiritual cu catolicismul si au cazut sub blestem ,cum a profetit Maleahi

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.