„….. secerisul este sfarsitul veacului; seceratorii sunt ingerii. (Mat.13:39)

Ilustratii   prin   cuvinte   , facute  de  catre  Domnul  Isus,  simple si  la  obiect, cu  inteles  clar  ca  si  apa  din  izvorul  vietii pe care  El   ne-a  oferit-o  .

Evanghelistul  a zis  ca  „Isus a spus noroadelor toate aceste lucruri in pilde; si nu le vorbea deloc fara pilda . ca sa se implineasca ce fusese vestit prin prorocul care zice: „Voi vorbi in pilde, voi spune lucruri ascunse de la facerea lumii.”  Pentru a  pricepe  intelesul si  pentru  a  ne  fi  descoperite  aceste  lucruri  care  privesc  viata  vesnica  la  care  fiecare  ravneste  , trebuie  sa  cunoastem si  sa  acceptam  invatatura  Lui  in  modul  in  care  ne  este  transmisa  prin  Biblie , considerata  unica  carte  in  care  este  prezentat  tot  adevarul  divin  dat  de  Dumnezeu  pentru  omenire  . Sa  acceptam  faptul  ca  oricare  alt  prezentator    al  Cartii ,  din  vechime  sau  modern ( din  zilele noastre)  poate  fi  ispitit  de  o  idee   eronata  datorata lipsei  de  cunoastinta  exhaustiva  ( deplina)  a  ceea  ce  el  doreste  sa  ne  faca  de cunoscut , nestiind  ca  prezentarea  incompleta  a  adevarului  este  samanta  de  minciuna .

Matei    si-a  continuat  relatarea evenimentului  , si din  aceasta  eu  am  retinut  importanta  necesitatii  de  a  deveni  ucenic  ( elev) sarguincios  al  Domnului

” Atunci Isus a dat drumul noroadelor si a intrat in casa. Ucenicii Lui s-au apropiat de El si I-au zis: „Talcuieste-ne pilda cu neghina din tarina.”

El le-a raspuns: „Cel ce seamana samanta buna este Fiul omului.. Tarina este lumea; samanta buna sunt fiii Imparatiei; neghina sunt fiii celui rau.. Vrajmasul care a semanat-o este diavolul; secerisul este sfarsitul veacului; seceratorii sunt ingerii.

Deci, cum se smulge neghina si se arde in foc, asa va fi si la sfarsitul veacului.   Fiul omului va trimite pe ingerii Sai, si ei vor smulge din Imparatia Lui toate lucrurile care sunt pricina de pacatuire si pe cei ce savarsesc faradelegeasi-i vor arunca in cuptorul aprins; acolo va fi plansul si scrasnirea dintilor.

Atunci cei neprihaniti vor straluci ca soarele in Imparatia Tatalui lor. Cine are urechi de auzit sa auda.

Prin  intermediul   Mesajului  orei, aceasta  prezentare  este  astazi  si  mai  clara  si  obiectiva, fiindca  legaturile  in toata   Scriptura  , prezentata  ca  o  CARTEA  DESCHISA  de  mana  Ingerului Descoperitor ( Apocaliptic )  din  Revelatia  10 .7  sunt  baza  pe  care  stau  crestinii  de  la  acest  sfarsit  al  veacurilor  pe  care-l  traim  noi

S-au  gasit  unii  impotrivitori  si  destul  de  multi  urmaritori  ai  acestora  care  au  tupeul  sa  spuna  ca  fratele  Branham  nu  a  primit  nici  o  descoperire  si  ca  tot  ce  a  predicat  el  este  minciuna  si  plagiat . Parerea  mea  este  , conform  zicerii  populare  pe  care  o  foloseam  in  copilarie  , in  jocul  de-a  „telefonul  fara  fir ” ( nestiind  pe  atunci  ca  realitatea  zilelor  ce  vor  urma  va  adeveri-o  )  : „ Frunza  verde  loboda, gura  lumii-i  sloboda ”    Pretentia  pe  care  aceia  o  ridica   pe  blogurile  lor  ca  adica  ar  trebui  sa  se  gasesca  cineva  sa  le  arate  si  lor  macar  una  din  aceste  taine  descoperite,  este  nula  si  neavenita ,  dupa  limbajul  judecatoresc ,  stiind  bine  fiecare  dintre  noi  ca  numai  Duhul  Sfant  este promisiunea  care  poate  sa  o  faca  aceluia pe  care-l  iubeste  El . Cine  nu  are  Duhul  Sfant  nu  poate  primi  nici  o  descoperire,  fiindca  Pavel  a  invatat  in  felul  acesta : ”  Dar omul firesc nu primeste lucrurile Duhului lui Dumnezeu, caci pentru el sunt o nebunie; si nici nu le poate intelege, pentru ca trebuie judecate duhovniceste. (1Cor.2:14)

Prin  Mesajul  orei  am  ajuns  la  cunostinta   modului  prin  care  vrajmasul  care  a semanat  samanta  cea  rea  in omenire  este  identificat  cu Diavolul  si  cine  sunt  ingerii  lui  pentru  care  a fost  pregatit  iadul ,   si  am  priceput  cine  este  Fiul  Omului   si  cine  sunt   ingerii Sai  trimisi  sa  smulga din Imparatia Lui toate lucrurile care sunt pricina de pacatuire si pe cei ce savarsesc faradelegea 

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la „….. secerisul este sfarsitul veacului; seceratorii sunt ingerii. (Mat.13:39)

  1. anonim zice:

    La fel de incoerent ca si Branham si prost explicat orice lucru. Ar trebui sa va mustre constiinta ca va jucati cu sufletele atator oameni. Ii spalati pe creier pentru a va satisface propria sete de lider, de a fi cineva cunoscut si care are capacitatea de a inrobi si alte persoane. Nu ati reusit sa realizati pana acum ca inrobiti pot fi doar cei saraci cu duhul, cei cu o cultura minima sau chiar inexistenta. Libertatea e darul cel mai de pret primit de la Dumnezeu de care nimeni nu ar trebui sa se foloseasca in scopuri personale. Ce monstru de om poti sa fii ca sa te joci cu mintea unor oameni neajutorati?

  2. Stimate ” anonim ( ma ) ” te invit sa citesti si articolele anterioare referitoare la ” spalarea de creier ” si apoi pe acelea din seria „DESCOPERIREA in Mesajul orei ” si in eventuale comentarii ulterioare sa ne spui in primul rand cine te crezi ca esti si apoi sa ne vorbesti in limbajul biblic , in care” cei cu o cultura minima sau chiar inexistenta ” cum ii numesti ” domnia ta ” sunt aceia pe care Dumnezeu ii apreciaza si-i fericeste , si nu aceia care se tin stapani pe viata pe care pretind ca” si-au luat-o in mainile lor ” si uzeaza ( folosesc ) Libertatea pe care cred ei ca au primit-o de la El
    https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2015/05/28/sa-nu-zici-ca-nu-ti-am-spus/

  3. anonim zice:

    Ti-am citit toate postarile, si cartea tradusa de tine daca nu ma insel, care de altfel sunt foarte proaste si uzezi de un limbaj indescifrabil menit sa induca oamenii in eroare. Tipic „tata branham” pt voi. Stii prea bine ce faci si ce „propovaduiesti”, dar daca nici dupa atata timp nu te mustra constiinta pt toate minciunile si balivernele pe care le sustii ce asteptari am mai putea avea de la tine? Invata sa nu te mai crezi superior tuturor oamenilor care nu sunt de acord cu ereziile branhamiste. Dumnezeu inseamna iubire si nu fariseism! Invata sa privesti in sufletul unui om si nu doar exteriorul sau. Roaga-te pentru mai multa intelepciune, dar nu lui branhamel ci lui Dumnezeu, si fa-o cu sinceritate!

  4. anonim zice:

    Am uitat sa iti raspund, cine ma cred ca sunt :))))) sunt doar un om, care e satul de minciunile voastre, de rautatea care o raspanditi si de fatarnicia de care debordati. Iar prin faptul ca am spus ca profitati de oamenii cu un minim de cultira nu ii jigneam deloc pe ei, nu au nicio vina pt asta majoritatea, vinovati sunteti voi care faceti din asta un avantaj pt a promova cultul personalitatii unui satanist, imi permit sa-i spun asa lui branhamel pt ca alta asociere mai potrivita nu i-am gasit 🙂 daca te uiti un pic la oamenii care i-ati atras in secta asta infestata cu rautate si impietrirea inimii vei observa ca adeptii vostri sunt cei care prea putin au avut acces la o dezvoltare personala intelectuala, pt care cultura si civilizatia sunt termene straine. Tocmai asta a fost si rolul lui branhamel de a „predica” doar in tarile subdezvoltate 🙂

  5. Stiu prea bine, anonimule, jupane (http://dexonline.ro/definitie/jupan), ca tinta de referinta a mai multora ca tine nu-i chiar grija exprimata si dorinta de salvare pentru oameni, ci-a lui Branham defaimare cu-orice mijloc, pe-orice cale . Ce folos tragi tu din slujba ce-ai primit-o , voluntar, cred ca nu ne-ntereseaza si nici tu nu ai habar . Ca, de-ai sti precis ce capeti, ai abandona pe dat’ si te-ai pocai degraba, de ce firea te-a-ndemnat Dreptatea ce-o ai, cumetre (http://dexonline.ro/definitie/cum%C4%83tru ) strecurata printre dinti, este tocmai diferita de modul cum o prezinti
    Astfel, Biblia, pe care te-am rugat s-o folosesti cand gandesti si mai cu seama atunci cand ne comentezi, zice-asa : „De pilda, fratilor, uitati-va la voi care ati fost chemati: printre voi nu sunt multi intelepti in felul lumii, nici multi puternici, nici multi de neam ales. (1Cor.1:26). Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele intelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele tari.
    . Si Dumnezeu a ales lucrurile josnice ale lumii si lucrurile dispretuite, ba inca lucrurile care nu sunt, ca sa nimiceasca pe cele ce sunt;
    . pentru ca nimeni sa nu se laude inaintea lui Dumnezeu. ”
    Si-as putea sa-ti dau si eu, drept raspuns, precum Isus lui Ioan, prin ucenici , ca sa vad ce poti sa zici cand in slujba lui Branham s-a manifestat taman (http://dexonline.ro/definitie/taman) ce citim cu totii-aici : ”
    „Duceti-va de spuneti lui Ioan ce ati vazut si auzit: orbii vad, schiopii umbla, leprosii sunt curatati, surzii aud, mortii invie, si saracilor li se propovaduieste Evanghelia. (Luc.7:22)
    N-ar fi oare mai usor pentru tine si popor sa ne spui de slujba ta comparata cu aceea ce-o prezinta Biblia nu sa scrii doar ce visezi numai ca sa denigrezi ?

  6. Mesajul orei ne-a invatat ca fiecare sfarsit de veac sau epoca si-a avut trimisii ( mesagerii ) sau seceratorii Lui care au preluat samanta pentru recolta veacurilor urmatoare si apoi a urmat o pedeapsa prin razboi .

nimic

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.