Este acesta timpul rapirii Bisericii, sau sa asteptam altul ?

Intrebarea originala pe care eu am parafrazat-o in titlu a fost pusa Domnului Isus Hristos de care Ioan Botezatorul : ” Esti Tu Acela care trebuie sa vina, sau sa asteptam pe Altul ?”

Drept raspuns, Isus le-a zis: „Duceti-va de spuneti lui Ioan ce auziti si ce vedeti: (Mat.11:4 ) si , in continuare, Domnul a citat Cuvantul proorociei afferent evenimentelor care tocmai erau in desfasurare in ceasul Acela al istoriei Poporului Israel.

Tot asa, Cuvantul proorociei poate sa fie vazut si pipait de fiecare crestin si in Ziua de astazi, pe care o traim noi, care inca suntem vii, vorba apostolului Pavel din scrisoarea care tesaloniceni.

Cuvantul Scripturii din Noul Legamant ( Testament) ne spune ca Dumnezeu a tinut ascunsa timp de milenii (de la intemeierea lumii pana in vremea in care a trait Pavel) o Taina pe care, spune el , ” care n-a fost facuta cunoscut fiilor oamenilor in celelalte veacuri, in felul cum a fost descoperita acum sfintilor apostoli si proroci ai lui Hristos, prin Duhul. (Efes.3:5) Daca eu am inteles bine ce am citit aici, inseamna ca Dumnezeu a avut si inca mai are prooroci, pe langa aceia din vechiul Legamant, incepand chiar din vremea apostolilor , care sunt numiti ” prooroci ai lui Hristos” care vorbesc calauziti de Duhul Sfant al lui Dumnezeu , si tainele descoperite prin ei sunt intelese in deplina concordanta cu intreaga Scriptura , de catre toti cei alesi de Dumnezeu carora le-a fost dat sa le vada fizic si sa le inteleaga spiritual. Este scris simplu si clar de trei ori : „

  • Isus le-a raspuns: „Pentru ca voua v-a fost dat sa cunoasteti tainele Imparatiei cerurilor, iar lor nu le-a fost dat. (Mat.13:11)
  • Voua„, le-a zis El, „v-a fost dat sa cunoasteti taina Imparatiei lui Dumnezeu; dar pentru cei ce sunt afara din numarul vostru, toate lucrurile sunt infatisate in pilde; (Marc.4:11)
  • El le-a raspuns: „Voua v-a fost dat sa cunoasteti tainele Imparatiei lui Dumnezeu, dar celorlalti li se vorbeste in pilde, ca „macar ca vad, sa nu vada, si macar ca aud, sa nu inteleaga.” (Luc.8:10)

Toate, chiar absolut toate Organizatiile religioase crestine denominationale nu pot sa creada astazi ca fratele William Branham este un Om trimis de Dumnezeu ca sa arate Fecioarelor intelepte din timpul sfarsitului care este adevarata Ungere si Uleiul Sfant care poate mentine aprinse candele ce au putere sa lumineze evenimentele care preced Pas cu Pas drumul si timpul intalnirii cu Mirele si Imparatul nostru ceresc .

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Este acesta timpul rapirii Bisericii, sau sa asteptam altul ?

  1. cuvantuleaur zice:

    Da eu cred ca acesta ar fi timpul, multumim Domnului pentru aceste timpuri in care ne-a ingaduit sa traim si sa avem parte de minunata lucrare de sfarsit! Glorie Domnului nostru Cel Etern!

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.