Editarea genetica prin tehnologia CRISPR poate ( intentioneaza ) sa aduca la realitate specia Sarpelui cel vechi ?

Conform cartii Geneza, specia Sarpelui prin care omul original a fost modificat genetic si a fost deposedat de gena vietii perpetue a fost de asemenea modificata la randul ei de catre Creator.

Pedeapsa data Sarpelui care a amagit-o pe Eva nu a fost nimicirea (extintia ) ci modificarea infatisarii , a modului de deplasare si a hranei destinata supravietuirii speciei lui.

Citirea acestei stiri noi cu privire la cercetarile geneticienilor m-a dus cu gandul la profetiile Biblice facute despre vremurile de pe urma , anume la apropiata descoperire fizica a omului faradelegii, care este Fiul pierzarii, in genele caruia va fi reeditata structura Sarpelui cel vechi

Voi, cititori, m-ati putea eticheta ca fiind un idiot ( om cu multe idei ) daca nu perfect, cel putin ” in devenire ” avand in vedere si celelalte ” pareri ” pe care mi le-am exprimat in articole anterioare in legatura cu aceasta tehnologie genetica si vaccinurile cu ARNmesager administrate abuziv astazi tuturor locuitorilor pamantului

Daca nu ar fi scurtat El vremea, nimeni nu AR scapa !

 • Si daca zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scapa; dar, din pricina celor alesi, zilele acelea vor fi scurtate. (Mat.24:22)
 • Si daca n-ar fi scurtat Domnul zilele acelea, nimeni n-ar scapa; dar le-a scurtat din pricina celor alesi. (Marc.13:20)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Editarea genetica prin tehnologia CRISPR poate ( intentioneaza ) sa aduca la realitate specia Sarpelui cel vechi ?

 1. https://www.cnbc.com/2022/03/12/30-year-old-female-founders-billion-dollar-bet-on-crispr-gene-editing.html
  Din acest articol iese in evidenta adevarata fatza a modului in care „opereaza ” tehnologia CRISPR si beneficiile raportate pe care le-a obtinut pe seama Pandemiei
  In articol sta scris : ” CRISPR, or Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats, effectively cuts genomes and slices DNA to treat genetic diseases. ”
  CRISPR taie genomul si feliaza Acidul DezoxiboNucleic pentru a trata bolile genetice.
  Se spune ca este o tehnologie extraordinar de benefica oamenilor, insa experimentul vaccinarii la scara mondiala bazat pe aceasta, abia a inceput sa isi arate roadele nefaste .Medicii adevarati din lumea intreaga avertizeaza pericolul degradarii fiintei umane ca urmare a modificarii permanente si irreversible a lantului ADN, care este baza vietii create de Dumnezeu pentru fiintele vii si plantele facute din tarana Pamantului.

  https://www.bitchute.com/video/eRLeWJ6u3j7n/

  https://www.bitchute.com/video/11MhnAsbt474/
  Cine crede ca are o ” inima buna ” ( care sa reziste la un soc emotional) sa asculte pana la sfarsit ce se spune in video de mai sus . Cine nu, ….sa faca „ce a facut si tata ” !

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.