Dragul meu, la revedere! Tara militar te cere

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/mapn-vrea-sa-aiba-militari-in-termen-pe-baza-de-voluntariat-tinerii-interesati-vor-primi-si-bani-pentru-asta.html

Pe vremea ” Epocii de AUR , ” cand am ” servit ” eu Patria in termen redus ( 9 luni) nimeni din tara nu se gandea ca vom mai avea vreodata teama de razboi cu rusii sau cu alt popor in Tara. Astazi, vremea s-a scrantit, tot ce-i vechi s-a innoit .

Adevarata innoire insa , nu vine nici cu razboiul acesta nici cu altele , ci doar odata cu implinirea unei fagaduinte veche, innoita in fiecare generative, pana cand Ultima , aceea cunoscuta de Dumnezeu si descoperita in zilele Mesajului Ingerului al 7-lea, va trai schimbarea profetita de Creator prin apostolul Pavel :

Iata, va spun o taina: nu vom adormi toti, dar toti vom fi schimbati, (1Cor.15:51)

Nu voim, fratilor, sa fiti in necunostinta despre cei ce au adormit, ca sa nu va intristati ca ceilalti, care n-au nadejde.

Caci, daca credem ca Isus a murit si a inviat, credem si ca Dumnezeu va aduce inapoi, impreuna cu Isus, pe cei ce au adormit in El. Iata, in adevar, ce va spunem prin Cuvantul Domnului: noi cei vii, care vom ramane pana la venirea Domnului, nu vom lua-o inaintea celor adormiti.Caci insusi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu trambita lui Dumnezeu, Se va cobori din cer, si intai vor invia cei morti in Hristos.Apoi, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul.Mangaiati-va, dar, unii pe altii cu aceste cuvinte.

Capitolul urmator
Capitolul precedent

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.