Atunci sarpele a zis femeii: „Hotarat, ca nu veti muri’ (Fac.3:4)

Dupa toate lucrurile pe care le stiu pana astazi si pe care le-am prezentat pe acest blog mai ales in acesti ani de Pandemie coordonata la nivel mondial, gandul ma duce la concluzia ca traim o a doua mare amagire , dupa aceea relatata in cartea Geneza din Biblie, amagire prin care Diavolul a facut prima modificare genetica umana, introducand prin injectie sexuala o proteina spike, calul alb pe care a calarit virusul mortii , pornit biruitor si ca sa biruiasca . Aceasta este una din imaginile transmise de Duhul lui Dumnezeu prin Cuvantul profetic din Cartea Descoperirii lui Isus Hristos : M-am uitat si iata ca s-a aratat un cal alb. Cel ce statea pe el avea un arc; i s-a dat o cununa si a pornit biruitor si ca sa biruie. (Apoc.6:2)

Prima injectare cu celule provenite de la un animal preistoric s-a facut prin act sexual, o injectare naturala, direct in vaginul Evei, numita ‘ mama tuturor celor vii ‘ si ca urmare, omul a devenit constient ca este vulnerabil, a vazut ca este gol si ca a pierdut orice mijloc de `aparare impotriva vrajmasului lui Dumnezeu , ca nici un urmas nu va mai avea puterea sa se opuna pacatului despre care suntem avertizati prin apostolul Pavel ‘ Fugiti de curvie! Orice alt pacat, pe care-l face omul, este un pacat savarsit afara din trup; dar cine curveste pacatuieste impotriva trupului sau. (1Cor.6:18)

In aceste zile de pe urma ale omenirii create dupa chipul lui Dumnezeu, omenire care este amestecata in regnul animal, ni s-a spus : ‘ Fiti treji si vegheati! Pentru ca potrivnicul vostru, diavolul, da tarcoale ca un leu care racneste si cauta pe cine sa inghita. (1Pet.5:8) Ce sa fie acest racnet de leu decat falsele informatii trambitate pe toate canalele mass-media despre pericolul imbolnavirilor prin virusi , care sperie pe toti cei carora le lipseste educatia corecta ? ( ma refer la cunostintele elementare din domeniul fizicii, chimiei, anatomiei si a altor materii care au fost predate in generatiile anterioare in cele 8 clase ale scolilor din toata lumea civilizata si care acum sunt trecute cu vederea in educatia generala a copiilor nostri ) Insa nu este numai educatia precara in domeniul cunostintelor despre lumea materiala in care traim, ci este o alta lipsa mai mare decat aceasta in educatie , aceea despre care iarasi a avertizat apostolul Pavel : ‘Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite. (Rom.1:28)

Care sunt acele lucruri neingaduite , le vedem astazi pretutindeni in jurul nostru si sunt afisate fara rusine de catre toate organele de presa : ‘

Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori, barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti, fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila.. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac. ‘

Curvia despre care ne vorbeste Pavel se refera atat la domeniul fizic cat si la cel spiritual fiindca Dumnezeu socoteste ascultarea de indemnul potrivnicului Sau de a manca din rodul pomului cunostintei raului drept pacat de curvie , cauzator de moarte spirituala , adica fuga si departarea de prezenta lui Dumnezeu

Asa este si tehnologia CRISPR cas 9 care presupune o injectie de modificare genetica prin care specialistii ne asigura hotarat ca nu vom muri, ci vom scapa de virusi. La inceput au spus ca vom scapa de HIV si de cancer, dar apoi au produs un alt virus nou, in laborator , prin intermediul caruia sa experimenteze pe plan mondial aceasta modificare genetica . Ba mai mult chiar , au mers atat de departe cu experimentele incat au modificat primii embrioni umani chiar in uterul unei femei insarcinate. Acuma suntem anuntati ca ‘ gata , de acum inainte vom trai cu virusul mutant ( luat de la lilieci sau ce alt animal mai este implicat in experientele din acel laborator tip nazist ) toata viata noastra si a urmasilor nostri , aceia pe care conducatorii din Guvernul mondial se vor milostivi sa-i lase sa traiasca atata vreme cat se vor putea folosi de ei in implementarea poftelor lor nelegiuite .

Dumnezeu ne-a dat acest sfat profetic pentru cei care traim vremea sfarsitului acestei oranduiri nedrepte bazate pe minciuna :

 Iata, dar, ce cred eu ca este bine, avand in vedere stramtorarea de acum: este bine pentru fiecare sa ramana asa cum este. Esti legat de o nevasta? Nu cauta sa fii dezlegat. Nu esti legat de o nevasta? Nu cauta nevasta Insa, daca te insori, nu pacatuiesti. Daca fecioara se marita, nu pacatuieste. Dar fiintele acestea vor avea necazuri pamantesti, si eu as vrea sa vi le crut. Iata ce vreau sa spun, fratilor: de acum vremea s-a scurtat. Spun lucrul acesta pentru ca cei ce au neveste sa fie ca si cum n-ar avea; (1Cor.7:29)

Care sa fie aceste necazuri pamantesti, mai importante decat grijurile vietii de fiecare zi, despre care ne avertizeaza Cuvantul lui Dumnezeu ? Pe mine ma duce gandul tocmal la acest pericol al modificarii genetice, prin care intentioneaza sa ne transforme din oameni normali in roboti , condusi prin wireless-ul tehnologiei 5G , 6G sau care o mai fi in viitorul apropiat . Ni se spune ca nu vom mai fi tratati de catre doctori, nici nu va mai fi nevoie sa ne plangem cuiva ca avem dureri in vreo parte a corpului, fiindca inteligenta artificiala ne va monitoriza in fiecare secunda si datele despre situatia corpului nostru vor fi transmise instantaneu computerului general, care va fi dat in grija de buna functionare unor IT-isti Chiar si medicamentele uzuale vor disparea, fiindca serul introdus prin vaccinul de tip ARN mesager va fi capabil sa induca in corpul uman fabricarea de antivirusi si proteine noi, care sa inlocuiasca orice lipsa cauzata de microbii care produc boli .

Iata ca in felul acesta nu mai trebuie sa-L pastram in constiinta noastra pe Dumnezeul care a zis :

„Daca vei asculta cu luare aminte glasul Domnului Dumnezeului tau, daca vei face ce este bine inaintea Lui, daca vei asculta de poruncile Lui si daca vei pazi toate legile Lui, nu te voi lovi cu niciuna din bolile cu care am lovit pe egipteni; caci Eu sunt Domnul care te vindeca.” (Exod.15:26) Domnul il sprijina, cand este pe patul de suferinta: ii usurezi durerile in toate bolile lui. (Ps.41:3 ) El iti iarta toate faradelegile tale, El iti vindeca toate bolile tale; (Ps.103:3)

CE mai asteptati o inselaciune mai mare decat aceasta obligativitate a vaccinarii care preseaza astazi pe toti locuitorii pamantului ?

De aceea este bine sa sa ne agatam de promisiunea Divina data de Domnul Isus Hristos insusi, care ne poate izbavi de orice rau care se ridica impotriva vietii pe Pamant : ‘ Si daca n-ar fi scurtat Domnul zilele acelea, nimeni n-ar scapa; dar le-a scurtat din pricina celor alesi. (Marc.13:20)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Atunci sarpele a zis femeii: „Hotarat, ca nu veti muri’ (Fac.3:4)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.