…si la ce te mai ajuta ca stii ? ( 1 Ioan 5.19)

Domnul Dumnezeu a ingaduit in Eden duhului numit Satan sa insele omenirea incipienta si sa performeze o modificare genetica ce a cauzat moartea fizica si pe care nomeni nu a mai putut sa o elimine din trupul material ,

Pana in acea ZI pe Calvar, in care Marele nostru Dumnezeu si Mantuitor Isus Hristos, Cel care a luat un chip de Om si S-a dat pe Sine ca jertfa pentru Rascumparare a trupului omenesc, a sfarsit lucrarea de salvare si a invins puterea mortii .

Cuvantul vorbit al lui Dumnezeu ,scris in Cartea Sfanta Biblia si descoperit pe deplin in aceste vremuri pe care le traim astazi in forma numita Mesajul Orei ne-a invatat ca partea feminina a spiritului Adam a devenit Eva, adica Mama tuturor celor vii dupa ce Domnul Dumnezeu a facut separarea printr-o creatie secundara, aducand in existenta fizica femeia ca si trup material diferit de barbatul Adam, omul creat dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu insusi,

Odata cu aceasta creatie secundara Insa, Dumnezeu a pus in Om si atributul de vointa libera, adica posibilitatea de a deosebi notiunile spirituale de bine si rau, de adevar si minciuna, notiuni care au putut sa fie exprimate numai prin cunoastere in domeniul material.

Domeniul material inseamna virtutea, adica puterea Omului de a implini porunca lui Dumnezeu de

Adam, omul creat material singur, adica Unic, a avut in el puterea Divina de a se inmulti prin cuvant, la fel cum Creatorul lui ” zice si se face, porunceste si ce porunceste , ia fiinta ” Acea virtute nu i-a fost luata nici dupa separarea fizica, fiindca avea viata in el .

Adam a pierdut puterea de viata atunci cand a accepta propunerea de a trece peste interdictia impusa de Creator .Adamul devenit Eva a decis sa cunoasca taina deosebirii , adica cunostinta binelui si a raului, revelata de Potrivnicul lui Dumnezeu, o alta creatura spirituala, prin persoana unui animal numit Sarpele cel vechi Diavolul sau Satana .

Din Biblie am invatat ca Planul lui Dumnezeu din vesnicie este sa locuiasca in trup material , ca Duhul Sau infinit sa se imparta , asa cum a dovedit El in ziua Cincizecimii ( Rusaliii) in oameni.

Este scris in Biblie ca duhul Satan a avut in el pusa, de la creatie, dorinta, nelegiuirea de a fi ca DUMNEZEU, adica de a face pe cineva sa I se inchine, adica de a i se supune ca si Creatorului si astfel sa poata si el locui in oameni. Acest deziderat a fost implinit atunci cand Eva a acceptat propunerea impreunarii prin sex cu Sarpele cel vechi, apoi EA a impartasit acea experienta sexuala cu barbatul Adam, devenind astfel nu numai mama urmasilor lui Adam, cu si a tuturor celor vii adica si a unei rase hibride, modificate generic prin injectarea unei seminte de viata straina trupului uman original .

De atunci incoace, omenirea traieste cunoasterea deosebirii evidence intre cei buni si cei rai, intre Samanta pe care a semanat-o Tatal si aceea pe care a semanat-o vrajmasul Lui, devenit si el tata, asa cum a spus Domnul Isus , aratand originea fariseilor din vremea Lui .

Acceptand acesta descoperire fascinanta pentru majoritatea crestinilor denominationali din aceasta generatie, dar simpla si usor de observat de catre oamenii nascuti din nou prin Duhul Sfant, , acestia intelegand motivul pentru care Salvatorul a trebuit sa vina intr-un trup nascut de o fata fecioara, prin Cuvantul vorbit de Ingerul Domnului, nu prin impreunare sexuala, Omul Isus Hristos fiind numit Omul Al doilea, ( Al doilea Adam ), El fiind Duh din cer, nu pamantesc, adica creat din pamant, asa cum a fost primul Adam.

Acceptand deci aceasta revelatie exceptionala, care infirma toate teoriile si interpretarile teologice si pseudostiintifice actuale ale Sfintei Scripturi , observam si chiar vedem cu ochii cum se desfasoara in societatea omeneasca Ultima incercare a duhului Satanic locuitor in cei care poarta samanta modificata genetic in Eden. de a modifica genetic intreaga populatie in aceste zile, asa cum el ragneste ca in leu ( glas cu scop de intimidate si amenintari ) poruncind vaccinarea mARN, fiindca stie ca ai are putina vreme pana cand lucrarea lui de a semana moartea va fi inghitita de viata vesnica pusa in fiii si fiicele adevaratului Dumnezeu

O mare victorie pentru Omenire și Libertate:
Curtea Supremă a Statelor Unite a anulat Vaccinarea Universală pe care o preconiza Banda lui Bill Gates și a celorlalți tâlhari mondialiști.
Bill Gates, Fauci (falsul specialist americain în boli infecțioase), și Big Pharma au pierdut procesul în fața Curții Supreme a Statelor Unite, pentru că nu au putut dovedi că toate vaccinurile lor din ultinii 32 de ani au fost fără pericol pentru sănătatea publică!

Plângerea penală a fost depusă de un grup de savanți și juriști în frunte cu senatorul Robert F. Kennedy Jr. care a declarat:
“NOUL VACCIN COVID TREBUIE EVITAT CU ORICE PREȚ”. Vezi:https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/

Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa zisul ”VACCIN ARNm”, de ultimă generație interferează direct cu genomul pacientului, alterând materialul genetic al acestuia.
Aceasta este o manipulare genetică interzisă și considerată crimă.

Bun sau rău, Vaccinul tradițional conținea agentul patogen (microb sau virus) fie ucis, fie atenuat sau slăbit, care se injecta în corpul omenesc pentru a produce anticorpi. De data asta este vorba de altceva. Produsul ARNm este o armă biologică de luptă, modificare, manipulare și exterminare genetică a omenirii.>

ARMELE GENETICE ARNm fac parte din grupul cel mai récent de pretinse “vaccinuri”. Odată injectată în organism, această armă genetică pătrunde în celulele omului, reprogramând ARN-ul și ADN-ul care încep să fabrice un alt tip de preoteină decât cea normală, lăsată de Dumnezeu sau Mama Natura. Altfel spus, acest așa zis vaccin nu are nimic de-a face cu vaccinurile tradiționale, fiind un instrument de influență genetică,
O ARMĂ GENETICĂ!

Cu alte cuvinte este vorba de distrugerea pământenilor. Ce se va întâmpla cu cei ce nu vor muri într-o perioadă mai lungă sau mai scurtă după injectarea armei genetice în corpul lor?
Răspuns:
ACEȘTIA VOR DEVENI OAMENI MODIFICAȚI GENETIC!

Ca urmare a prezenței acestei arme în corpul lor, cei în cauză nu vor mai putea trata consecințele posibile ale acesteia. Vrând, nevrând, cei în cauză vor trebui să accepte aceste consecințe, care nu vor mai putea fi vindecate prin simpla eliminare a toxinelor din organism. Practic, aceștia vor prezenta o boală genetică precum sindromul lui Down, sindromul lui Klinefelter sau cel al lui Turner, insuficiență cardiacă genetică, hemofilie, fibroză chistică, sindromul lui Rett, etc., sindromul genetic dobândit fiind veșnic.

Aceasta înseamnă că:
dacă un simptom al injectării apare după efectuarea acesteia, nici eu, nici alt terapeut, nimeni nu va putea ajuta pe cel în cauză, pentru că distrugerea provocată de această armă genetică este ireversibilă.

Frans Daems

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la …si la ce te mai ajuta ca stii ? ( 1 Ioan 5.19)

  1. AdAmAmA78901000112 0xyzw zice:

  2. mihaela zice:

    gurile rele spun ca ar exista niște coduri pe flacoanele de vaxxin, cu cifre de la 1 la 3. Nr. 1 ar fi apa chioara, adică o soluție salina, nr. 2 ar fi ADN clasic, iar nr. 3 un segment de ARN cu o gena onco, legată la un adenovirus și care provoacă cancer. Nr. 3 ar provoca persoanelor injectate un cancer al țesuturilor moi în interval de 2 ani. Infirmiera care a zis asta a mai spus ca personalitățile politice au primit toate nr.1 adică placebo.

    Cum s-ar zice a te vaxxina e similar cu a juca la ruleta rusească. nu știi niciodată la a cata doza dai peste un nr. 3. 🙂 😦

  3. Asa este, Avem dovezi cu carul, in aceasta privinta . Plus de aceasta smecherie diabolica, o avem si pe aceea a intubarii, manevra din care foarte putini scapa iesind in pozitie verticala, majoritatea celor intubati sunt evacuati in pozitie verticala si cu capul inainte

  4. mihaela zice:

    apropo de intubare, merita sa ne reamintim ce a zis acest tip .

nimic

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.