Ce zice evreul crestin Florin Antonie ?

( raspunzand la intrebati )

SI CE NU zice ei si nevasta Lui, dar zic alti doctori?

Eu, sa fiu om precaut, am s-astept anul ,,,TRECUT !

In video urmator declaratia de ieri a ptesedintelui Iohanis cu privire la Romania https://youtu.be/b5sFr1KrJCw

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Ce zice evreul crestin Florin Antonie ?

 1. Ceea ce ma ” incanta” pe mine , ascultad toate declaratiile celor care se pun in postura de dirijori de opinie este faptul ca Evita cu desavarsire sa puna in lumina , adica sa enunte si sa explice de CE NU sunt bune opiniile contrare.
  De aceea pun sub semnul ? si expresia ” iubitii mei ” repeatata parca prea deseori de Antonie. Despre declaratiile lui Iohanis si ale comentatorilor, care vin in contradictie flagranta cu ceea ce experimentez eu locuind in Cluj Napoca din luna August, nu pot spune decat ca sunt zise ca sa producta o cat mai buna spalate a creierilor celor carora le lipseste simtul real pentru o buna informare, adica lipsa de atractie si de respect pentru Cuvantul Lui Dumnezeu.

 2. mihaela zice:

  merita sa citești asta. https://www.facebook.com/demiromanone/posts/10222855091618884

  În rest chiar nu-mi mai bat capul cu nimic. Nici măcar nu mă mai mir ca se evita toate opiniile contrare. nu-ți mai aduci aminte cum era pe vremea lui Ceaușescu? exact la fel. …desi acum aș spune ca era mai bine, ca Ceaușescu era prost, iar ăștia sunt extrem de inteligenți și au studii aprofundate de inginerie socială.

  • L -am ascultat in direct la un post TV, cand a fost prezentat cazul

   • mihaela zice:

    Wow!!! dar asta e extraordinar. La noi nu exista nicio părere contrara, dar absolut niciuna, nici la TV și nici în ziare. Nimeni nu îndrăznește sa zică altceva decât ca vaccinul e bun, ca efectele secundare sunt rare spre deloc. Toți recita exact aceeași poezie de uneori am impresia ca am călătorit în timp și am ajuns pe vremea lui Ceaușescu când ziarele și televiziunile ii cântau osanale non stop. Acum, la noi se cântă osanale vaccinului și nimeni nu îndrăznește nici măcar sa spună un cuvânt contrar.

    n-aș fi crezut ca o sa spun vreodată ca în România e mai multa libertate.

  • DR zice:

   …vedeti voi toate aceste cladiri..nu va mai ramanea piatra pe piatra!
   „Isus i-a răspuns: „Vezi tu aceste zidiri mari? Nu va rămâne aici piatră pe piatră care să nu fie dărâmată.”” – Marcu 13:2
   „te vor face una cu pământul, pe tine şi pe copiii tăi din mijlocul tău, şi nu vor lăsa în tine piatră pe piatră, pentru că n-ai cunoscut vremea când ai fost cercetată.”” – Luca 19:44
   SI CATEVA ALTE citate:
   Tefania 3:7
   Ziceam: ‘Dacă ai voi măcar să te temi de Mine şi să ţii seama de mustrare! Nu ţi-ar fi nimicită locuinţa şi n-ar veni peste tine toate pedepsele cu care te-am ameninţat.’ Dar ei s-au grăbit să-şi strice toate faptele.
   2 Petru 3:11
   Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr-o purtare sfântă şi evlavioasă,

   • Dan zice:

    Pace voua! V-am scris aceste lucruri sa nu va intristati ca cei ce nu au nadejdie!
    Caci:
    10 Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură şi pământul, cu tot ce este pe el, va arde.
    11 Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr-o purtare sfântă şi evlavioasă,
    12 aşteptând şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri şi trupurile cereşti se vor topi de căldura focului?
    13 Dar noi, după făgăduinţa Lui, aşteptăm ceruri noi şi un pământ nou, în care va locui neprihănirea.
    14 De aceea, preaiubiţilor, fiindcă aşteptaţi aceste lucruri, siliţi-vă să fiţi găsiţi înaintea Lui fără prihană, fără vină şi în pace.

 3. ST zice:

  Evreul necrestin Florin Antonie se identifica foarte bine cu anticrist despre care zice ca nu ar fi venit.
  Dar cum de se identifica cu anticrist?
  Mai intai ca este din neamul lui.
  Florin Antonie a uitat ca Israelul pe care il slaveste atat de mult si de a carui „pace” se bucura el a fost inaugurata parca prin 194sute si …da_ FIARA
  was proclaimed on 14 May 1948 (5 Iyar 5708) by David Ben-Gurion, the Executive Head of the World Zionist Organization care au schimba deja „Vremi si soroace”
  Observati cand Antonie la un moment zice: Seemmnn priimmit de buna voie si voluntar” de catre toti cetatenii, locuitori ai pamantului…! MINCIUNA!!! Ea a fost si este in razboi cu toti locuitorii pamantului dela infiintarea lui.
  Pacea ce ne ofera Israel nu este decat o minciuna decand a fost inaugurat de Rockefeller si Rothschild a caror mana a pupat papa si tot Vaticanul.
  Alesii ppporului…Ha, ha, ha, zambeste Antonie Florin !

  • Florin Antonie pretinde, dupa cum Stie de la nevasta lui, doctorita sefa la un spital din Londra, ca ARNmesager nu produce modificare genetica.
   Refuz sa cred ca o face cu buna stiinta, fiindca minte cu gura pana la urechi. De aceea am inceput sa scriu articolul despre ce este ARN, dar am intarziat putin pentru a ma documenta mai temeinic

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.