Ce este vaccinul ARN mesager( acid ribo nucleic mesager)

Se pare ca toti crestinii si si unii evrei sunt constienti ca am ajuns sa traim cu adevarat, dupa toate semnele date in Biblie prin profetiile scrise cu 2000 si chiar 4000 de ani in urma, acele zile de pe urma ale unei societati omenesti care mai accepta conducerea Lui Dumnezeu. Se prevede ca generatia ,daca va mai fi vreuna urmatoare, va fi religioasa si se va inchina Sarpelui cel vechi.

Nu stiu altii ce stiu, dar eu, cand ma gandesc la informatiile pe care le-am acumulat si pastrat in minte si pe diverse suporturi materiale nu pot sa nu reactionez impotriva stirilor false prin care sunt amagiti oamenii nestiutori ai vremii acesteia care cred mai degraba decat ce ne-a spus Dumnezeu prin Cuvantul vorbit ,ei cred unei stiinte omenesti pe nedrept numita astfel

Una din aceste informatii false este ca prin vaccinul anticovid cu arn messager nu se produce modificare genetica in corpul oamenilor injectati intramuscular.

Prima mea observatie ca ceva nu este in regula a venit cand mi-am amintit ca in anii de liceu am avut o lectie in care am invatat ca ADN si ARN sunt doi acizi nucleici care sunt la baza tuturor celulelor fiintei umane si faptul ca in denumirea lor este inclus cuvantul NUCLEIC arata ca au de-a face cu genele noastre compuse din celule vii compuse din nucleu invelit in citoplasma.

De acum 40 de ani de cand am iesit eu de pe bancile scolii, desigur ca omenirea a crescut in cunostintele despre fizica si chimia materiei, atat a celei materiale ( moarte) cat si a celei vii, prin dezvoltarea ingineriei genetice.

O astfel de dezvoltare, ne spune Sfanta Scriptura ca a fost si pe vremea lui Noe, inainte de inundarea cu APA a intregii noastre Planete. Modificarile genetice asupra fiintelor umane a stat la baza distrugerii intregii societati din acea vreme.

Profetiile Biblice ne ameninta cu aceleasi pericole la care suntem provocati la sfarsitul acestui veac , acum ,cand avem , adica putem avea orice informatie la indemana unui click pe telefonul mobil inteligent sau pe un computer portabil sau de birou.

Prin urmare,( follow me ) vedeti si voi ce vad eu in aceste video pe care le postez in continuare ?

in acest video se poate accesa subtitrarea tradusa in limbs Romana numai pe computer sau laptop

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Ce este vaccinul ARN mesager( acid ribo nucleic mesager)

 1. mihaela zice:

  încă ceva ce seamănă frapant cu vremea lui Noe.

  S-au născut primii copii din părinti vaccinați. (se pare ca sunt ceva între o persoana cu inteligenta medie și una cu sindrom down)

  minutul 4:37 un filmuleț ca sa vezi cum arata.

  https://odysee.com/@Uneautreverite:7/pandémie-bébé-vaccin:3

 2. mihaela zice:

  un proiect pilot intr-o maternitate din Elveția. Mamele nu pot să-și vadă copilul pe care tocmai l-au născut fără pașaport vaccinal.

  https://emakrusi.com/video/41-20-10-2021-des-mamans-privees-de-voir-leur-bebe/

 3. Matei zice:

  „O astfel de dezvoltare, ne spune Sfanta Scriptura ca a fost si pe vremea lui Noe, inainte de inundarea cu APA a intregii noastre Planete. Modificarile genetice asupra fiintelor umane a stat la baza distrugerii intregii societati din acea vreme.”

  Cred că te referi la Facerea 6:2:
  „fiii lui Dumnezeu au văzut că fetele oamenilor erau frumoase; și din toate și-au luat de neveste pe acelea pe care și le-au ales.”

  Fiii lui Dumnezeu „ȘI-au luat de neveste” și „ȘI le-au ales”, deci fiii lui Dumnezeu sunt vinovați, nu oamenii, dintre care oricum nu erau implicați toți ci doar „fetele oamenilor” care „erau frumoase”. Dar din câte știu, oamenii au fost omorâți, nu „fiii lui Dumnezeu”, care oricum nu făcuseră nimic rău. Încă ceva: dacă și le-au luat de neveste pe fetele oamenilor și au făcut și copii, că altfel nu puteau să apară „modificările genetice”, înseamnă că fiii lui Dumnezeu erau tot oameni.

  „mihaela zice: […] încă ceva ce seamănă frapant cu vremea lui Noe.”

  Știți ce înseamnă potopul lui Noe, trimis „peste o lume de nelegiuiti” (2 Petru 2:5)? Atât cu ocazia potopului cât și cu ocazia distrugerii orașelor Sodoma și Gomora au fost omorâți nu doar o grămadă de copii, dar și o grămadă de femei însărcinate, respectiv o grămadă de copii nenăscuți. Prin urmare, Biblia și implicit creștinismul se pronunță clar în favoarea avortului. Hai, dați-i înainte cu „păcatul strămoșesc”. Nici nu mă refer la copilul imediat după naștere, că sfinții (Paisie Aghioritul, Arsenie Boca etc.) zic că și copiii avortați (inclusiv prin avort spontan, pentru evitarea oricărei confuzii) ajung în iad. Conform creștinismului, ovulul, imediat după ce e fecundat, deja e bețiv, curvar, criminal și plin de multe alte păcate de care nu se poate izbăvi decât acceptându-l pe Iisus Hristos, mărturisindu-și păcatele și botezându-se. În ordinea specificată. Dacă ți-ai dat seama de chestiile astea și tot îi dai înainte, nu comentez.

  Menționez că nu m-am vaccinat și nu mă vaccinez, fără legătură cu vreo religie. Un motiv la întâmplare: vaccinul care se produce cu 2 Euro se vinde cu 20, în condițiile în care a fost produs cu bani de la stat (de la contribuabili) și e și brevetat. Mai dă-i în mă-sa, chiar dacă furtul a fost comis (i.e. cele 120000000 de doze cumpărate), n-am de gând să susțin așa ceva.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.