Mihaela are dreptate

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

67 de răspunsuri la Mihaela are dreptate

 1. mihaela zice:

  ca întotdeauna 🙂 🙂 🙂 dacă de mine o fi vorba 🙂

 2. Aurul nu, doar profetul si ardelenii stiu sa asculte si sa citeasca Cuvantul lui Dumnezeu Insa domniata parca ai fi din Alta parte a lumii.

 3. AdAmA5 zice:

  Prof. Sucharit Bhakdi: Omenirea a atins imunitatea de turmă. Vaccinarea trebuie să se oprească ACUM — ARMONIA MAGAZINE – USA

  • mihaela zice:

   facem pariu ca nu se va opri?

   • AdAmA5 zice:

    O singura data în viata am facut un pariu, pe care l-am pierdut, si m-a costat ceva bani, iar de atunci m-am lecuit cu pariurile, mai ales în astfel de probleme capitale, mondiale. Cert este ca, chiar de vor înceta si se vor linisti „valurile’, nu va fi o interventie umana, ci totul se va realiza în taina, de catre o putere invizibila, divina, necunoscuta decât de Dumnezeul Cel Viu si Adevarat, pâna când se va descoperi întregii omeniri „taina faradelegii” si „omul faradelegii” despre care scrie în Carte, Daniel si în Revelatia din Patmos, Ioan.

 4. mihaela zice:

  in taina? cred ca mai degrabă fiecare ochi îl va vedea.

  „Atunci, dacă vă va spune cineva: ‘Iată, Hristosul este aici sau acolo!’, să nu-l credeţi.
  Deci, dacă vă vor zice: ‘Iată-L în pustie’, să nu vă duceţi acolo! ‘Iată-L în odăiţe ascunse’, să nu credeţi.
  Căci , cum iese fulgerul de la răsărit şi se vede până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului.” (matei 24)

 5. AdAmA5 zice:

  Faptul ca majoritatea crestinilor sunteti „doxa” de Cuvânt, nu înseamna ca sunteti calauziti 100% de Duhul Sfânt.
  https://biblia.resursecrestine.ro/iuda
  …căutaţi să mântuiţi pe unii, smulgându-i din foc; de alţii iarăşi fie-vă milă cu frică, urând până şi *cămaşa* mânjită de carne.

 6. AdAmA5 zice:

  P.S.
  Drept răspuns, El le-a zis: „Orice răsad pe care nu l-a sădit Tatăl Meu cel ceresc va fi smuls din rădăcină. Lăsaţi-i: sunt nişte călăuze oarbe; şi când un orb călăuzeşte pe un alt orb, vor cădea amândoi în groapă.”
  …………………………………………………………………………………………………………………………………….
  Fariseii au întrebat pe Isus când va veni Împărăţia lui Dumnezeu. Drept răspuns, El le-a zis „Împărăţia lui Dumnezeu nu vine în aşa fel ca să izbească privirile.
  Nu se va zice: ‘Uite-o aici’ sau ‘Uite-o acolo!’ Căci iată că Împărăţia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru.”

 7. mihaela zice:

  zici ca împărăția lui Dumnezeu vine și linisteste valurile covidului? și vine în taina și în felul asta linisteste și apocalipsa și toate urgiile nu vor avea loc? Cum ziceam mai devreme: ești optimist.

 8. AdAmA5 zice:

  Pai, io’ as zice ca, cine nu simte înca Împaratia în launtrul lui, nu a cunoscut si nu a înteles predicile si propovaduirea Domnului Hristos Isus, iar aceasta situatie ar trebui sa le dea de gândit, sa-i determine (AZI) la actiunea de cautare, cercetare, explorare, descoperire, lucrare, actualizare si identificare a „cheilor Împaratiei” Cuvântului Vietii (AAAE) pentru a intra înainte de a fi poate… prea tîrziu.(Vezi pilda celor zece fecioare)

 9. mihaela zice:

  io zic ca și fecioarele au simțit împărăția în lăuntrul lor. Ca altfel nu erau fecioare. Totuși unele au fost înțelepte și altele neintelepte. Nu conteaza ce simți, contează ce faci. Ceea ce simți e subiectiv și supus fluctuațiilor. Ceea ce faci denota responsabilitate și maturitate.

 10. Dan zice:

  …poate simti omul ceva si face altceva? Bine inteles ca nu?
  Va rataciti pentru ca umblati in intuneric si nu in lumina!
  Responsabilitatea omului este in privinta a ceea i s-a incredintat.
  _ceea ce simti si este subiectiv este ceea ce ti s-a incredintat!
  Este de datoria ta ca sa cercetezi daca ceea ce simti este indemn dela Dumnezeu sau o ispita pentru tine sau aproapele!
  A simti sau a gandi ceva si a face altceva oare arata vro responsabilitate? Nu un nebun face exact acelasi lucru?
  A avea un barbat si a te culca cu altul cam ce se ar numi oare?

  PS. „Multe căi pot părea bune omului, dar la urmă se văd că duc la moarte. ” – Proverbele 14:12

 11. Dan zice:

  Proverbele 14:14 – „Cel cu inima rătăcită se satură de căile lui şi omul de bine se satură şi el de ce este în el. Omul lesne crezător crede orice vorbă, dar omul chibzuit ia seama bine cum merge.
  16 Înţeleptul* se teme şi se abate de la rău, dar nesocotitul este îngâmfat şi fără frică.”
  „Pentru că au urât ştiinţa şi n-au ales Frica de Domnul, „pentru că n-au iubit sfaturile mele şi au nesocotit toate mustrările mele, „de aceea se vor hrăni cu rodul umbletelor lor şi se vor sătura cu sfaturile lor.
  Căci împotrivirea proştilor îi ucide şi liniştea nebunilor îi pierde, dar cel ce* m-ascultă va locui fără grijă, va trăi liniştit** şi fără să se teamă de vreun rău.”” – Proverbele 1:29-33.

  PS.”Înţeleptul îşi are ochii în cap, iar nebunul umblă în întuneric. Dar am băgat de seamă că şi unul, şi altul au aceeaşi soartă.” – Eclesiastul 2:14

 12. mihaela zice:

  @Dan, as zice ca n-ai înțeles despre ce-am vorbit. Ce-i aia responsabilitate? sa nu faci ceea ce ai chef sa faci ci sa faci ceea ce Cuvântul iti spune sa faci. Cei care sunt responsabili nu fac ce vor ei sa facă ci isi aliniază faptele la ceea ce Dumnezeu ne cere sa facem.

  si apropo de cele 10 fecioare. Unele au ieșit în întâmpinarea mirelui și altele au ieșit sa cumpere ulei pentru lampa. Toate au fost nevoite sa iasă în momentul în care mirele a venit. De ce a fost nevoie ca mai întâi sa iasă de undeva pentru ca abia apoi sa poată intra în odaia de nunta?

  Cred ca e momentul ca fecioarele înțelepte sa iasă din religiile care le tin captive și sa renunțe la idolatriile specifice acestor religii. Ca de exemplu de a considera o ființă umană (Branham) ca fiind deținătorul adevărului absolut. Iar asta se leagă și de ideea ce responsabilitate, alegi sa urmezi un idol (Branham) sau renunți la idolatrie căci așa iti cere Cuvântul. Căci separarea fecioarelor e în curs.

  • Dan zice:

   …mai bine taceai!

   • mihaela zice:

    frumos. când n-ai ce spune devii nesimțit. felicitări! 🙂

    • Dan zice:

     Cand nu ai nimic de spus esti tacut si in tacere reflectezi asupra ta insuti si caindu-te incerci sa indrepti unele lucruri, de ar fi ceva de indreptat dupa cum se cuvine!
     Tu insa ai trecut peste stagiul acela a bunei cuviinte.
     De ce eu as fi nesimtit si de felicitat…?
     Nu oare ar fi fost mai bine sa fi tacut tu oare decat sa te fi facut de ras?
     Poate ca asa ai inteles ” a te separa” potrivit voiei tale..
     Gandirea ta este potrivit cu simtirea ta si nu are nimic cu responsibilitatea cu faptele de care vorbesti!

     • mihaela zice:

      Nu ar fi fost mai bine sa fi tăcut. Nu știi ce m-a determinat sa spun ce am spus și reacția ta m-a convins ca am avut dreptate. Doar un idolatru nu e capabil să-și pună în discuție idolul. Când reacționezi așa e clar ca ești intr-o secta. Și apoi alegi sa vorbești despre mine în loc sa vorbești despre ce am spus. Nu mesagerul contează ci mesajul.

 13. RT zice:

  …dar si „cucubelul” ! 🤣

 14. AdAmA5 zice:

  Da(n) „Mihaela are dreptate” pâna dincolo de „curcubeu”, chiar foarte aproape de Dumnezeu. Ea nu se exprima dupa gustul tau, ci inspirata de Cuvântul întrupat în Fiul Sau !
  „Eu sînt Domnul, Dumnezeul tău, care te‑a scos din ţara Egiptului, din casa robiei. Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine. Să nu‑ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor cari sînt sus în ceruri, sau jos pe pămînt, sau în apele mai de jos de cît pămîntul. Să nu te închini înaintea lor, şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sînt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinţilor în copii pînă la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc, şi Mă îndur pînă la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele.”

  • Dan zice:

   …tu esti nebun AdAmA5 !
   Si poate ar trebui sa lucrezi pentru MIHAELALEZBY ESCORT.

   • mihaela zice:

    Dan, imi pare rău ca te-ai supărat și drept să-ți spun pana nu mi-ai zis nici n-am băgat de seama ca am un curcubeu la avatar 🙂 Îmi plăceau culorile 🙂 Nu zic asta la mișto ci chiar vorbesc serios 🙂

    dar nu mă pot abține sa nu-ti mai las un verset din Ioan 10. Isus isi scoate oile care-i aparțin din staul. Dacă oile rămân în staul înseamnă ca au făcut o alta alegere.

    „Portarul îi deschide şi oile aud glasul lui; el îşi cheamă oile pe nume şi le scoate din staul.
    După ce şi-a scos toate oile, merge înaintea lor; şi oile merg după el, pentru că îi cunosc glasul.”

    RT ai dreptate sa razi, ca am ras și eu 🙂 🙂 situația m-a luat prin surprindere hihihi

    • Dan zice:

     Mihaela …chiar tu nu gandesti?
     Chiar pilda de care mentionezi si anume : „„Portarul îi deschide şi oile aud glasul lui; el îşi cheamă oile pe nume şi le scoate din staul. După ce şi-a scos toate oile, merge înaintea lor; şi oile merg după el, pentru că îi cunosc glasul.”/ Oare nu ai observat in text ca spune doar clar : „Dupa ce Pastorul si-a scos TOATE oile”, EL merge inaintea lor!
     Atentie te rog!
     1) Pastorul intelept strange si pastoreste numai oile Sale si nici nu pastoreste oile altuia!
     2) Nu scrie nicaieri in pilda de care vorbesti ca ar lasa o singura oaie in urma in staul parasite!
     3) Staulul este adapostul si ocrotirea Sa insasi cat timp oile sunt inca in lumea aceea de pacat din care au fost scoase asa dar nu ai inteles nici Pilda Pastorului. Cel Bun.
     4) Daca le scoate totusi din staul este pentru a fi Proslavit….

     • Dan zice:

      Proslavit in desavarsire si pe deplin si in vecii vecilor in Imoaratia Singului Dumnezeul si Tatal !
      Tu insa vezi-ti mai departe de treburile tale, chiar nu ma intereseaza persoana ta!

      • mihaela zice:

       exact asta-i atitudinea care face ca oaia sa rămână în staul și sa nu audă vocea Pastorului cel bun. Când oaia nu este interesată de persoana unei alte oi.
       Astea fiind zise am ieșit din staulul acestei discuții, căci tot ce era de zis s-a zis deja.

 15. Ce ziceti, ma gandesc ca ar fi bine sa sterg cateva comentariu, din acelea care nu fac nici un bine imaginii celor care la-au scris ?

  • RT zice:

   Poti sa o speli pe creier pe Mihaela si pe ADAM5, dar tot nu le va veni mintea la cap!
   🤞🤞🤞 You can only hope for but it is not gonna happen .

 16. mihaela zice:

  dar ai fost pana acum?

  și cum ai reușit sa aduni atâția idioți pe blogul asta?

 17. mihaela zice:

  edit: unde ai fost pana acum?

  • Din pacate, am fost lovit cu orbire la ochiul drepl pe la sfarsitul lunii ianuarie si de atunci se dezvolta o cataracta care pune o ceata tot mai densa la privirea mea . Am fost amanat cu consultatia din cauza lipsei vaccinului si la aceasta din 25 August nu pot merge, trebuie sa o anulez eu. Probabil urmatoarea sa fie la sfarsitul toamnei, daca va fi sa fie..Am ajuns Luna trecuta sa nu mai pot citi decat titlurile articolelor din ziarul Londonez.

   • Ce ma nedumereste este faptul ca nimeni nu reactioneaza correct la subiectele prezentate de mine, ca si cum nu ar prezenta nici un interes pt unii cititori oare de CE se incearca trecerea la altele, subiectii cautand doar pricina de galceava ?

   • mihaela zice:

    de ce sa amani consultatia? fa tot ce poti ca sa n-o lași pe mai târziu, ca e o chestie serioasă. N-o amana ca nu se știe cât timp mai putem beneficia de servicii medicale fără vaccin.
    Deocamdată tot ce putem face e sa ne rugam unii pentru alții.

 18. mihaela zice:

  sterge ce e de stars, ca e mai bine. Întrebarea ta e justificata. Părerea mea este ca nimeni nu mai asculta pe nimeni, toți vrem doar sa vorbim (sa mă includ oare și pe mine??? 😦 ) chiar daca aș prefera sa ascult… dar constat ca persoanele care au ceva de zis sunt foarte foarte rare.

  • ST zice:

   …noi doar vrem ca tu sa taci, and that is all you have been asked ! 👍👍
   Nimeni nu are nevoie de sfaturile tale.

   • mihaela zice:

    cum de nu mi-am dat seama!!! 🙂

    Și ce vei face ca sa tac? ai găsit o soluție-miracol? 🙂 🙂 🙂

    • ST zice:

     Da, nimc de mirat! Nimic duhovnicesc. Poate o cocina te va lecui.
     Sfaturile tale denota o anumita prostie in care iti place sa persisti.
     Si de ce te-ai opri?
     Solutia- minune?
     Odata iesita din staul inaintea Domnului si nicidecum urmandu-L nu te poti opri decat in vro COCINA.? Si fara chiar sa sti ai face lucrarea celui rau.
     Stai deci in adunarea unde Domnul te-a chemat!

     PS. Evrei 10:23 – „Să ţinem fără şovăire la mărturisirea nădejdii noastre, căci credincios este Cel ce a făcut făgăduinţa.
     24Să veghem unii asupra altora, ca să ne îndemnăm la dragoste şi la fapte bune.
     25Să nu părăsim adunarea noastră, cum au unii obicei; ci să ne îndemnăm unii pe alţii, şi cu atât mai mult, cu cât vedeţi că ziua se apropie. „

     • mihaela zice:

      zic sa nu pierzi timpul și sa alergi sa te vaccinezi ca scrie în biblie ca trebuie sa te supui autorităților și guvernanților. Romani 13:1-2

      „Oricine* să fie supus stăpânirilor celor mai înalte, căci nu este stăpânire care să nu vină de la Dumnezeu. Şi** stăpânirile care sunt au fost rânduite de Dumnezeu.

      De aceea, cine se împotriveşte stăpânirii* se împotriveşte rânduielii puse de Dumnezeu, şi cei ce se împotrivesc îşi vor lua osânda.”

 19. Dupa legile americane cand esti acuzat, ai dreptul sa nu spui nim
  ic. Si daca zici ceva, trebuie sa stii si sa ai grija ce spui, fiindca vorbele pot sa fie iarasi intoarse impotriva ta.

  • Este o poezie a lui Train Dorz
   in care zice ca pe om poti sa-l cunosti dupa cuvant, asa cum poti deosebi florile dupa culoare si pasarile dupa cant .De aceea, amintindu-mi de vremea cand ascultam astfel de poezii recitate in adunari crestine m-am hotarat sa nu sterg nimic, deocamdata

   • mihaela zice:

    zi mai bine ce mai faci și cum mai ești, ca discuțiile astea se pare ca nu duc nicăieri.

    • mihaela zice:

     adevarul e ca ai mai pus exact acest mesaj mai demult și am comentat atunci la subiect.

    • Dupa ani de pribegie ne-am adunat iarasi la casa parinteascasa serbam nunta fiului intai nascut, dar al doilea copil care se casatoreste .

     • mihaela zice:

      ce frumos! va doresc sa va bucurați și sa uitați de toată mizeria înconjurătoare.

      • ST zice:

       .Da unde dracu traiesti tu ? IN CE COCINA ?

       • 0are nu este lumea aceasta o cocina oriunde ai locui in ea ?
        Ieri 21 aug. Parada LGBT a trecut si prin Cluj Napoca Romania
        Chiar daca stim sau nu vrem sa stim , suntem toti locatarii Dracului, exact unde el traieste traim si noi.Se vede ca STimabilul nu stie sau doar se preface ca nu stie ce a pretins Dumnealui chiar de la Domnul nostru Isus Hristos, promitandu-i lumea , adica pe noi care traim pe pamant . in schimbul inchinarii

        • ST zice:

         Asa-i „stimabilule” dar de e tara bantuita si tinutul celor rai a ajuns o pustie si o saratura si arsa, sa ma supar eu si sa fiu mahnit ca Dumnezeu a judecat tara si locuitorii acelui tinut sau sa desnadajduiesc in bunatatea Domnului?
         Ca pilda vorbind, Avraam a zis: daca vei apuca la stanga , eu m-a voi duce la dreapta si nu voi locui in tara ta!
         De ar trai doi intr-o casa sau de ar fi culcati in acelasi pat in ziua aceea unul va fi luat si altul va fi lasat, oare nu zice asa Domnul?
         Deci fiind astfel de ce nu m-as bucura in Dumnezeul meu si de mantuirea lui sa nu m-a bucur?
         Ca bantuie moartea in tara? Nicidecum!
         Te intristeaza aceste lucruri care le vezi ca se intampla? Si pe mine nu insa sa te impinga in deznadejdie si disperare! Bucuria omului este puterea lui de a trai si birui raul, Bucuria lui in mantuirea Domnului.

 20. ST zice:

  Tare ma indoiesc ca si comentariile de pe acest blog sa ramana de marturie inaintea Domnului.
  Si tarana se va intoarce in tarana…si Duhul la Dumnezeu care l-a dat_ dupa cum zice si Traian Dorz.

 21. ST zice:

  Cat priveste „Chiar daca stim sau nu vrem sa stim , suntem toti locatarii Dracului, exact unde el traieste traim si noi.Se vede ca STimabilul nu stie sau doar se preface ca nu stie ce a pretins Dumnealui chiar de la Domnul nostru Isus Hristos, promitandu-i lumea , adica pe noi care traim pe pamant . in schimbul inchinarii”
  _Ce pretinde dracul nu ne-ar trebui interesa prea mult sa ne doara capul si nici inchinarea inaintea Dumnezeului celui Viu nu o negociem si nici macar schimba intru nimic.
  Caci a Domnului Dumnezeu sunt cerurile si pamantul si tot ce cuprind ele!
  Dracul inseala si nu poate fi de crezut. Si prin inselaciune s-a pus pe sine stapan.

  • ST zice:

   O fi stapan numai pentru cei ce il cred…si asta pentru o scurta vreme!
   Dupa cum scrie Apostolul Pavel catre noi: Din numarul lor am FOST si noi, DAR si trebuie sa mentionez Efeseni 2:1 – „Voi eraţi morţi în greşelile şi în păcatele voastre,
   2în care trăiaţi odinioară după mersul lumii acesteia, după domnul puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării. 3Între ei eram şi noi toţi odinioară, când trăiam în poftele firii noastre pământeşti, când făceam voile firii pământeşti şi ale gândurilor noastre şi eram din fire copii ai mâniei, ca şi ceilalţi.
   4Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, 5măcar că eram morţi în greşelile noastre, ne-a adus la viaţă împreună cu Hristos (prin har sunteţi mântuiţi).
   6El ne-a înviat împreună şi ne-a pus să şedem împreună în locurile cereşti, în Hristos Isus,
   7ca să arate în veacurile viitoare nemărginita bogăţie a harului Său, în bunătatea Lui faţă de noi în Hristos Isus.”

   PS Tu insa nu redai aceiasi nuanta in comentariile tale si ma intreb cat de tare esti in credinta? Nadajduiesc ca esti tare!

   • Ne nastem din nou si totusi nu iesim imediat din Trupul de carne pacatoasa si nu suntem luati din lume , fagaduinta Lui fiind ca vom fi paziti de cel rau. Suntem in locurile ceresti cu sufletul , cu inima, fiindca aceea a cerut Domnul Isus Hristos ca si Tata, FIU si Duh Sfant sa i-o dam Lui.Prin aceasta ” fapta de credinta” dovedim ca suntem fii de Dumnezeu , care asteptam si rascumpararea trupului nostru, eveniment pe care apostolul Pavel il numeste ” infierea ”
    Te intreb, ST imabile, cu ce am gresit in cele spuse prin comentariul precedent ?
    Observa, te rog, faptul ca cel despre care spui in ” de pilda ” data de tine si care a luat-o spre Sodoma pacatoasa a fost nepotul Lui Abraham, nu fiul sau.Abraham a trait si el intre dracii Canaanului, ca si un strain, fiindca nu era inca tara lui de fapt, ci doar de drept, pe acea vreme.

    • Eu nadajduiesc ca ma adresez unor oameni care au ganduri duhovnicesti atunci cand citesc si comenteaza pe acest blog.

     • ST zice:

      …ratacirea in ganduri duhovnicesti dar trai dupa indemnurile firi pamantesti.
      Ceea ce descri tu stimabile nu este omul duhovnicesc ci omul decazut.
      Nici nu cred ca parintele Avraam sa fi trait intre draci, ci a fost ispitit ca si noi.
      E o mare diferenta intre ce spun eu si ce spui tu. Este o ispita sa crezi si sa scri ceea ce ai scris!
      Tu nu faci diferenta se pare, intre a trai intre draci si a fi ispitit de un drac!
      Care nu este tot un drac sau a trai intre ei.
      V-am spus, scris, sa nu aveti nici o legatura cu ei, ci sa le distrugeti altarele , templele acestor soiuri de draci, nu suna asa porunca Legii chiar?
      Atunci cum zici tu „Traim intre ei”?
      Nu te mai da tare ca nu este asa cum zici si scri!
      In ceea ce priveste credinta Lot si el este fiulul lui AVRAAM, de vrei sa accepti sau nu , totusi ce spun este adevarat.

      • Sa fi avut Avram in copil din Flori inainte de casatoria cu Sara? Asa sa inteleg din speculatia ta , anume ca si Lot era fiul Lui Avram ?Acest gen de polemica nu zideste, ci doar strica

       • ST zice:

        Mai stricat decat esti nu cred ca se mai poate!
        8După cum Iane şi Iambre s-au împotrivit lui Moise, tot aşa şi oamenii aceştia se împotrivesc adevărului, ca unii care sunt stricaţi la minte şi osândiţi în ceea ce priveşte credinţa.
        9Dar nu vor mai înainta; căci nebunia lor va fi arătată tuturor, cum a fost arătată şi a celor doi oameni.

 22. ST zice:

  Citez din nou Efeseni cap 2 vers 3 _ „”Între ei eram şi noi toţi odinioară, când trăiam în poftele firii noastre pământeşti, când făceam voile firii pământeşti şi ale gândurilor noastre şi eram din fire copii ai mâniei, ca şi ceilalţi.””
  Si subliniez ceea ce omitii cu glas tare….TRAIAM, nu scrie TRAIM cu scri tu si pretinzi ca scrie si TRAIAM verb la trecut cand este vorba de toti cei ce traiesc prin credinta!!!
  Ia si spune asta la prezbiterul adunarii tale si intreaba daca ceea ce am comentat in privinta asta este gresit?

  PS …si mai vorbim ! Toate cele bune frate sa-ti mearga bine!

  • ST zice:

   Dar si in cazul cand cineva afirma acest fel de traire intre draci,
   Domnul Hristos zice: Iti merge vestea ca traiesti DAR…esti mort!
   Aia nu este o veste buna fratioare!
   Totusi noi aspiram spre lucrurile auzite potrivit vestirii Rascumpararii in si prin Credinta in Isus Hristos, ca vrei sau nu este si AMIN!

 23. ST zice:

  _departe sa crezi ca atitudinea aceea de a citi Biblia in felul tau s-ar putea numi TREZIRE de vre-un fel e chiar imposibil de crezut.
  A sari sau atrece peste ce este scris e tot un fel de atipire la citire!
  Domnul doreste si voieste ca nici unul sa nu piara, de aceea si spune acum prin Propovaduitor: Este timpul sa va treziti din somn si citit cu atentie Scriptura!

  • Eu m-am referit la trezirea romanilor ” din somnul cel de moarte” definit in cantecul Imnului de Stat al tarii, daca aluzia ta este facuta la ultimele doua articole pe care le-am pus aici.Nicidecum la aceea definita de religia protestanta contemporana Si, daca vrei sa stii, tot din acest punct de vedere laic am fost de accord cu dreptatea Mihaelei. Si am cativa prieteni buni, da buni, de-adevaratelea daca intelegi ce zic, care sunt maturi si vaccinati cu ambele doze, totusi nu sunt de accord cu acctivitatea Dianei si cu Adevarul pe care- L proclam eu in termeni religiosi, adica Mesajul orei.Avem Insa relatii excelente tocmai fiindca credem si ne pasrram libertatea de a gandi si alege , asa cum Dumnezeu a dat-o oricarei fiinte omenesti

   • ST zice:

    _ Nu, da aveti niste relati de „excelenta” pentru ca sunteti cu totii niste soiuri de mincinosi.
    dorind sa va pastrati libertatea de a gandi si alege cand raspicat este scris ca Dumnezeu, EL, Dumnezeul Cel AtotPuternic nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască,
    31pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită prin faptul că L-a înviat din morţi…”

    PS .
    Voi proclamati niste minciuni in niste termeni religiosi pe care nu ii cunoasteti nicidecum,
    Si nu ma refer la Mesajul orei, ci termenii folositi de porunca Scripturii date de Dumnezeu.
    Cand o porunca iti este data, unde este alegere ta si libertatea de a gandi, cand explicit ti se pune in vedere ca de nu vei implini porunca lui Dumnezeu vei muri?

    Nici Dumnezeu si nici Satana nu da libertatea de a alege intre bine si rau.
    Doar si numai UNUL SINGURUL dovedeste ca ESTE Atotputernic ca poate smulge si mantui din mana celuilalt si pedepsi cu pedepsele celui care te ameninta, inclusiv MOARTEA.!
    Dovada? A biruit moartea! Si este slobobozenia si IMPARATIA SA pentru care a facut Fagaduinta.
    DUMNEZEU nu te ameninta nici nu te sperie ci te instiinteaza, punct.
    Alege viata ca sa traiesti tu si casa ta, Pentru ce ati alege moartea ca sa pieriti Casa alui ISRAEL…romani sau alte natiiuni?

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.