Guvernele lumii au trecut la obligarea cetatenilor de a fi vaccinati cu toate dozele de VW 19

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Guvernele lumii au trecut la obligarea cetatenilor de a fi vaccinati cu toate dozele de VW 19

 1. mihaela zice:

  o fi vaccinul marca fiarei sau n-o fi? după mine cam toate indicatoarele evoluează în direcția în care ar cam fi….

  • Nu este decat un exercitiu pregatitor. Nu sunt Legi care sa impuna obigativitatea, ci doar mijloace de constrangere .Si nu se impune o stare religioasa , de inchinare. Cert este ca ,vrand-nevrand, oamenii cedeaza cu usurinta dreptul la acel liber arbitru care altadata era socotit mai tare decat orice lege pamanteasca.
   Semnul fiarei va apare numai dupa ce va fi luata Mireasa Lui Hristos.

 2. mihaela zice:

  cred ca te înșeli. semnul fiarei va apărea înainte de răpirea bisericii. Citește apocalipsa 15:1-3 și gândește-te cum ar fi putut sfinții sa biruiască fiara dacă ei erau bine mersi la caldurica, în cer, în momentul în care fiara era dezlantuita pe pământ?

  „Şi am văzut ca o mare de sticlă amestecată cu foc şi pe marea de sticlă, cu alăutele lui Dumnezeu în mână, stăteau biruitorii fiarei, ai icoanei ei şi ai numărului numelui ei.”

  iar despre legile privind obligativitatea așteaptă putin. Pana când cei care vor sa se vaccineze se vor vaccina. abia pe urma vom vedea ce măsuri se vor lua împotriva celor care nu vor vrea sa se vaccineze. Dacă ne vor lasă în pace ai avut dreptate. dar dacă nu ne vor lasă în pace?…

  ce parere ai de simularea care va avea loc in 9 iulie? cea cu cyber-atacul. Crezi ca va urma același scenariu cu care ne-am obișnuit? Vom asista la întreruperea rețelei de internet cu tot ce presupune ea? pentru aprovizionarea magazinelor, pentru livrările la domiciliu etc.

  • Ca Biserica va gusta necazul, AIA s-o crezi Tu!.

   EU cred ce a spus Domnul Isus , ca va scuti de ceasul incercarii pe aceia care vor birui ispitele lumii si vor pazi Cuvantul rabdarii Lui.
   Cei care Raman la plansul si scrasnirea dintilor sunt pocaitii din cultele crestine, aceia care nu au primit descoperirea Lui Isus Hristos data in vremea lor , sunt acele neintelepte care au neglijat uleiul pentru candelele lor . Ei sunt mult Mai multi la numar decat sunt madularele Trupului Lui Hristos, fiindca este ingusta Calea si strampta poarta spre mantuire si putini sunt cei care o afla.

   • Daca ai avea intelepciunea prin care sa poti deosebi felul in care prezinta predicatorii cultelor crestine mantuirea si pe oamenii care vor avea parte de acest dar Fara Plata Al Lui Dumnezeu si felul in care prezinta aceeasi lucrare predicatorii Cuvantului vorbit de Dumnezeu direct si specific acestei generatii de pe urma din care facem si noi parte astazi, au sti ca Mireasa Lui Hristos este in popor ales dintre Natiuni care sa poarte Numele Domnului Isus Hristos si sa-L arate concetatenilor lor, nu titlurile prin care Dumnezeu ramane ascuns de ochii celor randuiti in planul Sau ca sa ramana orbi spiritual .Atunci vei sti ca Mireasa este mantuita prin credinta perfecta iar pocaitii denominationali si alte categorii de oameni buni la suflet prevazute in Scripturi sunt mantuiti prin judecata facuta la Tronul alb , conform Legii lucrului pierdut, pe care Satan este obligat sa – l restitute Lui Dumnezeu. Acea multime din orice neam si limba si semintie care i-a fost aratata Lui Ioan a trecut prin necazul cel mare, impreuna cu slujitorii alesi din Israel cate 12 Mii din fiecare semintie nu Biserica, Mireasa Trupul Lui Hristos , fiindca El a suferit prigoana doar o singura data, dupa cum ne-a spus si apostolul Pavel.( Si dupa aceea vine judecata, a mai spus el )

 3. mihaela zice:

  „Cine are urechi să asculte ce zice Bisericilor Duhul”. – o fraza repetata de multe ori în apocalipsa. Nu zice sa ai urechi sa asculți ce zice pastorul ci sa ai urechi sa auzi ceea ce Duhul Sfânt spune. Nu zice ca i se va vorbi doar pastorului ci întregii biserici.
  sau
  ‘oile merg după el, pentru că îi cunosc glasul. Nu merg deloc după un străin, ci fug de el, pentru că nu cunosc glasul străinilor.”

  Unele oi cunosc glasul lui Isus și merg după El, alte oi (capre) cunosc doar vocea lui Branham și merg dupa el.
  Unele oi sunt învățate în mod direct de Duhul Sfânt, alte oi sunt învățate doar de predici și învățături creștine.

  Daca tu speri ca nu vei fi aici când urgiile se vor dezlănțui s-ar putea sa ai o mare surpriza și fiind luat prin surprindere s-ar putea sa faci ceea ce n-ai vrea sa faci. Înțelepciunea înseamnă să-ți strângi acum ulei în lampa pentru ca vremurile vor fi grele și nu sa stai liniștit crezând ca Isus va reveni exact în momentul în care uleiul tău se va termina, pentru ca nu sa nu te faci de rusine fiind găsit gol etc.

  • Bine Michaela m-ai convins cu faptul ca, in loc sa fi incalecat pe sa si sa spui povestea asa cum zice Scriptura prin versetele care trebuiesc legate numai in felul in care da o imagine clara si completa a adevarului divin, ti-ai luat prea mare Avant si si trecut in partea cealalta a calului Se vede ca nici nu au observat faptul ca in comentariu am folosit cuvintele textului biblic pentru toate afirmatiile facute. Imi pare rau pentru tine ca nu ai dobandit Inca destula cunostinta a textului Bibliei, incat Duhul Sfant sa- ti poata aminti la vremea potrivita ce si citit , daca si citit cu adevarat ori doar si trecut cu vederea textul
   Acesta vreau sa intelegi ca o forma prieteneasca de atentionare, nicidecum ca jignire in amorul propriu Insa daca vrei cu adevarat sa experimentezi necazul si judecata la Tronul alb, continua sa neglijezi credinta in Adevarul vestit astazi prin Mesajul orei, fiindca fratele Branham nu mai poate spune nimic, nemaifiind printre muritorii de rand din anul 1965.
   Noi stim ca Domnul Isus era numit in vremea cand rezenta evreilor Imparartia Sa, cu trei titluri de FIU:. Fiul omului, Fiul Lui David si Fiul Lui Dumnezeu. Fiecare titlu reprezinta o lucrare precisa facuta de Dumneeu prin Trupul Lui de carne, dupa vorbele Lui Pavel

 4. Iosif zice:

  Care este diferenta dintre „oi” si „capre”, respectiv dintre „oieri” si „caprari”?…

 5. Iosif zice:

  Cred ca aceasta „separare” a avut si are loc în fiecare generatie, fiind un proces al selectiei naturale, iar în contextul actual al evolutiei cunoasterii si al descoperirilor „nebuniei stiintifice”, diferenta dintre „oi” si „capre”, „oieri” si „caprari” fiind din ce în ce mai evidenta, cu cât „îngradirea” se va restrânge si „lesele” politicii „staulelor” vor fi facute mai …”înalte”.

 6. Matei zice:

  Legat de vaccin, aici în România îl avem pe Gigi Becali 😀

 7. mihaela zice:

  matei – cu siguranță ca ești mai deștept decât Becali și ca te-ai vaccinat corespunzător. Dubla doza.
  🙂

 8. Matei zice:

  Măi … Becali o fi având niște pitici pe creier, e cam fanatic religios, dar în nici un caz nu e prost. Și în nici un caz nu sunt mai deștept decât el – n-ai văzut ce de lucruri face?
  Pe de altă parte, știu pe unu’ pe care-l cheamă Richard Stallman ( https://stallman.org/ ), față de care eu am un respect și o apreciere foarte mare și care e mult mai deștept și decât mine și decât Gigi Becali și decât tine și decât orice altă persoană pe care o cunosc eu și care s-a vaccinat și susține că noi toți ar trebui să ne vaccinăm (m-a cam dezamăgit cu chestia asta dar mai susține și alte lucruri trăznite pe care n-are sens să le menționez acum) și tot nu mă vaccinez. Probleme?

 9. mihaela zice:

  nicio problema. Doar o surpriza plăcută.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.