P0litisti homosexuali abuzeaza de autoritatea lor, pe strada in UK.

Comentatorii din video vorbesc despre ” libertate de exprimare ” .Daca ar fi numaii atat…

Neocomunistii insa modifica istoria !

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la P0litisti homosexuali abuzeaza de autoritatea lor, pe strada in UK.

 1. Dumnezeu a creat familia, compusa din sot si sotie. Neocomunistii au decretat o familie compusa din hot si hotie

  • Matei zice:

   Dumnezeu a creat familia compusă din soț și câte soții își poate permite. Mai citiți Biblia. De asemenea, Biblia zice că dacă unui bărbat îi place o femeie și femeia nu vrea să se căsătorească cu el, poate să o violeze, după care femeia e obligată să se căsătorească cu el (Deuteronom 22:28-29). Biblia îi susține și pe pedofili, cu condiția să fie heterosexuali; e perfect OK să violezi un copil („prunc de parte femeiască”), mai ales dacă i-ai măcelărit în prealabil familia (Numeri 31:18).

   În UK sunt însă probleme mari cu cenzura și cu libertatea de exprimare; stau chiar mult mai rău decât noi. Acolo poți să fii arestat și chiar condamnat pentru un fișier text pe care îl ai pe harddisc.

   Însă homosexualitatea se pare că e o chestie absolut normală, manifestându-se la multe specii de animale și având un rol pozitiv în supraviețuirea speciei, altfel ar fi dispărut prin selecție naturală. Un preot anglican pe care-l cheamă Paul Oestreicher susține că Iisus Hristos era probabil cel puțin homosexual și e posibil să-și fi ascuns pornirile în spatele iubirii față de „aproapele”. Niște cercetători de la Universitatea Cornell din America au făcut un studiu din care au tras concluzia că toți oamenii sunt bisexuali. Alți cercetători de la Universitatea NorthShore din Illinois au făcut un studiu care a arătat că orientarea sexuală a bărbaților e influențată de unele gene aflate în cromozomii 13 și 14. Alte studii au asociat orientarea sexuală cu expunerea la anumiți hormoni înainte de naștere, precum și cu numărul de frați mai mari ai bărbatului. Cu cât mai mulți frați mai mari are un bărbat, cu atât mai multe șanse are să fie homosexual. Un studiu de la Universitatea Essex făcut asupra unor gemeni identici a descoperit vârsta aproximativă la care copiii încep să arate dacă sunt homosexuali sau heterosexuali, respectiv 8 ani pentru băieți și 6 ani pentru fete.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.