Oamenii vaccinati sunt monitorizati!(exista o baza de date in care sunt scrisi)

Ei sunt ” scolati „( invatati ) cum sa afle daca aproapele lor nu a fost vaccinat si sunt avertizati sa evite prezenta acestuia, in mod politicos! Ganditi-va la urmari ! ( consecintele ancestor demersuri)

https://news.yahoo.com/want-know-family-friends-got-024301768.html

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Oamenii vaccinati sunt monitorizati!(exista o baza de date in care sunt scrisi)

 1. Realitatea arata ca pastorul Liviu Todoroiu a spus adevarul in predica de Paste pusa intr-un articol anterior. Lumea este ingropata in fatarnicie si ura fata de cei care nu se supun restrictiilor impuse de guvernanti.

  • mihaela zice:

   asta-i scopul. sa se separe grâul de neghina. Nu cred ca întâmplător lumea e împărțită cam peste tot în doua tabere: republicani și democrați (Trump și anti-trump) vaccinați versus nevaccinați… Părerea mea este ca grâul a ajuns la maturitate și acum oile au început sa fie separate de capre. Sa behaim deci cu toții fericiti căci:

   „Când vor începe să se întâmple aceste lucruri, să vă uitaţi în sus şi să vă ridicaţi capetele, pentru că izbăvirea voastră se apropie”

 2. cherie zice:

  Nu stiu dacă apare ce scriu dar … este normal să se urmărească evolutia oamenilor vaccinati caci este un vaccin experimental si trebuie să se noteze evolutia pacientului. Inainte de vaccinare trebuie completate niste formulare unde descrii starea de sănătate, apoi dacă ti se intamplă ceva,,, trebuie sa se stie ce și dece…

  • Cherie, ne referim la problema nedorita a controlului total al poporului, in care falsul vaccin , care numai ” anticovid ” NU ESTE , este unul dintre mijloacele cheie . A fost adeverit faptul ca are in continut celule robotizate, acestea putand sa fie activate prin 5G ca sa transmita date specifice despre starea ta de sanatate, de pilda . Sa nu vorbim inca de viitorul in care va fi posibila influentarea gandirii tale dupa bunul plac al manipulantilor care vor prelua controlul omenirii odata cu acea mare RESETARE care ne paste , fara sa tina cont de acordul cuiva .
   Bine ai zis si tu, ESTE UN EXPERIMENT cu bataie lunga, si , vorba ardeleanului, ” scapa cine poate ! ” Banuiesc ca tu ai picat deja in cursa !
   Aici , in Anglia lumea este educata despre modul in care sa puna intrebari tuturor cu care vin in contact, daca aceia sunt sau nu vaccinati, fara sa creeze prejudicii si sa evite total contact personal cu nevaccinatii , chiar daca aceia sunt sanatosi si au imunitate naturala, cum este familiamea, spre exemplu . Va fi in toata lumea o ” segregare vaccinala”, care va fi mult mai rea decat aceea rasiala . Crestinii veritabili care si-au pus viata in mana Domnului Isus si refuza sa se deie pe mana noilor hitleristi , vor fi marginalizati si scosi de pe lista celor vii intre muritorii de rand . Vezi ce zice si in acest video, despre vaccinul la evrei
   https://www.bitchute.com/video/IVKmI3sPBH9s/
   https://www.bitchute.com/video/E3GcarFXxOHk/

   • cherie zice:

    Unste un pas mare pentru omenire! Dacă merge înainte … înseamnă ca așa vrea Dumnezeu. Problema mea este ce vreau eu și eu vreau să NU mă vaccinez. 🙂

 3. mihaela zice:

  examinati putin convergenta bionumerica. Modificarea corpului uman, a spiritului uman și a comportamentului. Nu e teoria conspirației ca e site-ul oficial al guvernului.

  Biodigital convergence is opening up strikingly new ways to:

  change human beings – our bodies, minds, and behaviours
  change or create other organisms
  alter ecosystems
  sense, store, process, and transmit information
  manage biological innovation
  structure and manage production and supply chains

  Cum ar arata o zi normala din viața noastră? vedeți tot pe site-ul guvernului care ne precizează cu drag ca tehnologiile ca lucrurile de acolo sa fie puse în practica exista deja.
  Continuarea aici: https://horizons.gc.ca/en/2020/02/11/exploring-biodigital-convergence/

  I wake up to the sunlight and salty coastal air of the Adriatic sea. I don’t live anywhere near the Mediterranean, but my AI, which is also my health advisor, has prescribed a specific air quality, scent, and solar intensity to manage my energy levels in the morning, and has programmed my bedroom to mimic this climate.

  The fresh bed sheets grown in my building from regenerating fungi are better than I imagined; I feel rested and ready for the day. I need to check a few things before I get up. I send a brain message to open the app that controls my insulin levels and make sure my pancreas is optimally supported. I can’t imagine having to inject myself with needles like my mother did when she was a child. Now it’s a microbe transplant that auto adjusts and reports on my levels.

  Everything looks all right, so I check my brain’s digital interface to read the dream data that was recorded and processed in real time last night. My therapy app analyzes the emotional responses I expressed while I slept. It suggests I take time to be in nature this week to reflect on my recurring trapped-in-a-box dream and enhance helpful subconscious neural activity. My AI recommends a “forest day”. I think “okay”, and my AI and neural implant do the rest.

  The summary of my bugbot surveillance footage shows that my apartment was safe from intruders (including other bugbots) last night, but it does notify me that my herd of little cyber-dragonflies are hungry. They’ve been working hard collecting data and monitoring the outside environment all night, but the number of mosquitoes and lyme-carrying ticks they normally hunt to replenish their energy was smaller than expected. With a thought, I order some nutrient support for them.

  My feet hit the regenerative carpet and I grab a bathrobe, although I don’t need it for warmth. My apartment is gradually warming up to a comfortable 22 degrees, as it cycles through a constantly shifting daily routine that keeps me in balance with the time of day and season. Building codes and home energy infrastructure are synchronized, and require all homes be autoregulated for efficiency. Because houses and buildings are biomimetic and incorporate living systems for climate control wherever possible, they are continuously filtering the air and capturing carbon. I check my carbon offset measure to see how much credit I will receive for my home’s contribution to the government’s climate change mitigation program.

  continuarea aici: https://horizons.gc.ca/en/2020/02/11/exploring-biodigital-convergence/

 4. cherie zice:

  Nu prea am in’eles engleza dar b[nuiesc ca stiu despre ce este vorba.
  Vreau insa sa ma fac avocatul diavolului si s[ mentuionez dece toate popoarele lumii au acceptat acest vaccin care vrea s[ miscsoreze populatia lumii.
  In prezent populatia este de 7,8 miliarde in 2010 ERAM 6,96 MILIARDE, SI acum doar 400 de ani era de 10 ori mai putina…
  Ceva poate trebuie facut,i nu vrem un razboi atomic care ar decima populatia natural! 🙂

  • cherie zice:

   VREAU SA FAC O COMPLETARE.Eu cred ca vaccinul nu urmăreste să omoare pe nimeni iar cazurile arătate sunt accidente … dar se doreste micsorarea ratei natalitatii Aceasta natalitate se poate modifica doar genetic si pe această directie cred că se mege.adica vreau sa spun ca eu nu cred ca oamenii vaccinati vor muri asa cum se spune dar cred ca in final se va ori sporul de populatie. Va scădea natalitatea…
   Oricum, asta dse doreste….Asta este părerea mea.

 5. cherie zice:

  Nici măcar in ”PORTOCALA MECANICA” cartea , apoi filmul care au adus in discutie aceasta posibilitate nu se ajunge exact la ce se dorea.

 6. mihaela zice:

  Cherie, fii serioasă! dacă guvernele voiau DOAR sa micsoreze populația nu crezi ca ar fi aranjat ca virusul care ar fi scăpat sa fie mai ucigaș? Guvernele vor sa micsoreze populația dar doar după ce populația e vaccinată, nu înainte. Interesul lor e sa mori vaccinat și nu nevaccinat. Iar asta spune multe despre ce înseamnă vaccinul….

 7. cherie zice:

  Imi este imposibil să gasesc un motiv pentru care toată lumea ar fi de acord cu ucidere in masă și indobitocirea pupulatiei…. Conducătorii din Rusia, China, SUA,Germania, Anglia, Franța, Iran, Irak, Turcia, etc. toți ! Ce anume ie-ar determina sa fie de acord toți, în mod deschis, să facă vaccinuri similare? Chiar toată lumea este bolnavă de dorinta de a ucide? Nu exista nimeni care sa gndească umanitar? Macar asa de formă nu pot fi toți de acord cu uciderea in masa…Oprirea cresterii numărului populatiei este ceva logic, crima in masa este nelogica. Răaboil atomic ar fi mai eficace !

 8. mihaela zice:

  ce anume i-ar determina sa fie de acord? mai bine zis: CINE anume i-ar determina sa fie de acord cu uciderea în masa? Iar răspunsul meu este simplu: Șeful lor, cel căruia nu i se pot opune (din mai multe motive printre care probabil cel financiar, căci guvernele sunt îndatorate până-n gât. Totusi nu cred ca asta-i adevăratul motiv, cred ca ideea asta e doar pentru a păcăli conspiraționiștii de nivel mediu 🙂
  Bineînțeles ca ei nu sunt de acord cu uciderea în masa, ca dovada ca ideea care se vehiculează este ca vaccinul ne salvează de la o moarte probabilă. (citește paragraful asta cu ghilimelele de rigoare)

  războiul atomic ar fi eficace dar doar după ce populația e vaccinată și nu înainte. După ce populația va fi vaccinată războiul atomic poate fi o opțiune, dar repet, nu înainte. Interesul e sa fim vaccinați cu toții. Prezentam interes doar cât timp nu suntem vaccinați, odată vaccinați devenim neinteresanți și cu cât murim mai repede cu atât mai bine (ca dovada ca nu exista niciun interes pentru a se acorda îngrijiri medicale celor care au efecte secundare după vaccin. sunt ignorați cu desăvârșire. La noi au murit persoane care după ce au fost vaccinate s-au prezentat la urgență pentru ca se simte rău și au fost trimise acasă pe motiv ca e normal sa nse simtă rău. În final au murit fără nicio îngrijire medicala)

  scuze oierului ca am vorbit așa de mult.

  • cherie zice:

   Si la noi se intampla la fel Ti-am spus de prietena mea pe care doctorul a sfatuit-o sa nu mearga la spital. Personalul medical nu vrea sa-i trateze de frica COVID.Exista tratamente dar nu se aplica la spital caci trebuie sa se raprteze ce reactii au vaccinatii fara tratament…Este complicat să discutam aceasta problemă. La noi o mare parte de vină pentru comportamentul personalului medical fata de COVID este dat de compensatiile pe care le ofera UE celor care ascuta ce li se cere. Noi Romania am plătit sume enorme pentru vaccin desi oamenii nu prea mai vor să se vaccineze acum după ce a trecut prima panica… si se spune ca s-au si stricat vaccinuri caci s-au cumpărat aiurea…Se spune că celor din Moldova le-am dat noi vaccin gratis, am cumpărat, am dat noi bani pentru ei (probabil ca sa nu cumpere ei de la rusi)
   Dar eu mă refer la intentia celor care au lucrat la vaccin Nu pot fi animati de dorinte criminale. Totusi stii cum se spune… ”SI IADUL ESTE PAVAT CU INTENTII BUNE !”
   Am doua prietene care au facut forme usoare de covid, una chiar a fost in spital dar…ambele au facut si vaccinare… Unii sunt speriati si lamuriti repede…
   N-au pătit nimic !

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.