Patrioteismul, o invatatura noua in crestinismul modern ?

Am impresia ca este o propaganda ascunsa pentru ecumenism

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Patrioteismul, o invatatura noua in crestinismul modern ?

 1. mihaela zice:

  scuze ca sunt în afara subiectului. Ai auzit de „morgellons”? adică de niște fibre sintetice bizare care se comporta ca și cum ar fi vii… am văzut câteva video-uri de am rămas efectiv fără cuvinte…

 2. mihaela zice:

  activeaza subtitrarea

  • DR zice:

   Alt video di 2010

  • Citim in Biblie ca sarpele era cel mai siret animal dintre toate fratele campului si ca Adam a pus nume tuturor vietuitoarelor.
   Dumnezeu I-a spus fratelui Branham ca in limba originala fiecare nume descrie calitatile fiintei respective. Despre sarpele cel vechi spune ca numele lui il descrie ca pe un ” bun cunoscator al principiile vietii”
   Cand am citit predica aceea, cu peste 30 de ani in urma, nu am putut sa inteleg asa ca astazi, cand aceasta generatie a urmasilor sarpelui cel vechi, adica cei din neamul lui Cain, au redobandit aproape toate calitatile stramosului lor, prin care reusesc sa amageasca intreaga lume in vremea aceasta de pe urma
   Dumnezeu a descoperit fratelui Branham si ca adevaratii constructori ai civilizatiei asa cum o avem astazi sunt acei ” oameni” ai urmasilor lui Cain, dupa cum citim in Geneza 4 .Nu mai este de mirare ca ” stim ca toata lumea zace in cel rau” dupa cum a scris apostolul Ioan . Din fericire, mai suntem cativa care ” stim ca suntem din Dumnezeu ” ( 1 Ioan 5 19 )

 3. DR zice:

  COVID-19 TEST UNDER A MICROSCOPE – NANOWORMS FOUND!
  cauta pe internet unele video

  • Nanoviermii aceia nu-s altceva decat fibre cu un capat liber ,din materialalul folosit pt confectionarea mastii, care sunt miscati de adierea unui current de aer sau de ceva current electrostatic,( ca acela creat prin trecerea piaptanului prin par.
   EU am ” bagat” 2 masti in cuptorul cu microunde cu intentia sa le sterilizez. Le-am pus pe o farfurie plata din porcelain pentru 4 minute, la vibratia maxima. Dupa 2 minute farfuria s-a spart, exact pe locul in care a picurat topitura din masca. Cand am luat mastile din farfurie am simtit pe bratul gol cum se intinde ceva invizibil cu ochiul liber, exact ca un fir din panza de paiangen, si asemanator unui fir din paraul lung al sotiei Cand am vrut, instinctiv, sa-l indepartez cu mana cealalta am constatat , tragand de el, ca dispare dupa ce s-a mai intins cu ceva, cam 2-3 cm. In masca a ramas gaura cu chemat de plastic topit, insa masca parea a fi facuta din panza .

 4. Iosif zice:

  Culturalizarea, modernizarea si plagierea Cuvântului AAAE, prin intermediul credintelor si ideologiilor iudeo-crestine lipsite de „ungere” a condus turmele spre deserul lipsit de „ape de odihna si pasuni verzi”…

 5. DR zice:

  Dacă păcătosul şi-a petrecut viaţa în confuzie şi datorită confuziei în confuzie, Judecata îi oferă doar momentul unei anume lucidităţii şi, prin aceasta, conştiinţa vinovăţiei.

  • DR zice:

   @ behaitul oilor si Glasul Pastorului zice:
   aprilie 3, 2021 la 8:29 am _Cauta sa nu o interpretezi ca fiind

   Şi răspunzând Iov, a zis: şi pare a-i da dreptate
   2 „Nu’ncape îndoială că voi sunteţi poporula, că înţelepciunea se va sfârşi cu voi!…
   3 Dar inima din mine e-aceeaşi ca şi-a voastră?
   4 Cel drept, fără prihană, acum e râsul-lumii:

   Si cercertatori stintifici acum ai lumii sunt foarte pretuiti, Imi pare. Oare?
   Totusi ca nu rasa lui Cain ajunsera uriasii pe pamant!
   Solomon zice cap 14:6 Iar de demult, când au pierit trufaşii uriaşi, nădejdea întregii lumi a scăpat într-o barcă şi barca, îndrumată de mâna Ta, a lăsat omenirii sămânţa urmaşilor.
   Sirah, Cap. 16
   8 Nu s-a milostivit spre uriaşii cei de demult, care s-au depărtat de El prin trufia lor.
   3 Macabei, Cap. 2
   4 Tu pe cei care(?) mai înainte au făcut strâmbătate, între care şi uriaşi erau, care întru vitejie şi întru îndrăzneală nădăjduiau, i-ai pierdut, aducând peste ei apă nemăsurată.

   PS _Cine sunt acei care, mai inainte făcură strâmbătate? Cain si urmasii lui sau uriasii/
   uRIASII de demult nu au fost niciodata ‘NADEJDEA Lumii” chiar de ar fi fost pe oameni invatat deferitele „mesteşugiri”
   Si cercertatori stintifici acum ai lumii sunt foarte pretuiti, Imi pare, Oare?

 6. DR zice:

  Nu vorbesc impotriva ta ci despre lucrurile amintite de tine_
  Voi spune mai mult despre aceasta „nadejdie a lumii” acesti cercetatori stiintifici si „minunati” si STIINTA si LUCRAREA SI DESCOPERIREA lor!
  2 Această luntre a fost născocită de pofta de câştig şi a întruchipat-o agerimea lucrătorului.
  4 Pe noi nu ne-au înşelat născocirile omeneşti ale unui meşteşug viclean; nici truda deşartă a zugravilor, adică chipul mânjit cu multe feluri de vopsele. a căror înfăţişare aţâţă patima celor nebuni, cu pofta chipului neînsufleţit al unei arătări fără viaţă.
  6 Iubitori de rele precum sunt, ei sunt vrednici să aibă asemenea nădejdi, şi cei care le fac şi cei care le poftesc şi li se închină.
  Dar se îngrijeşte, cercetatatorul de stiinta azi, se ia la întrecere cu meşterii aurari şi argintari şi face ce fac făurarii în aramă şi, ca mare cinste pentru el, ţine să facă chipuri amăgitoare.
  1 Găunoşi prin fire sunt toţi oamenii în care se află necunoaşterea lui Dumnezeu,
  cei care, plecând de la bunurile văzute, n’au fost în stare să-L cunoască pe Cel ce Este,
  cei care, cercetând lucrările, nu L-au recunoscut pe Lucrător; 2 ci au socotit că focul sau vântul sau aerul iute, sau bolta înstelată, sau apa năvalnică, sau luminătorii cerului: ei sunt Dumnezeii cârmuitori ai lumii!
  3 Şi dacă, încântaţi de frumuseţea lor, ei i-au luat drept Dumnezei,
  să ştie ei cu cât Stăpânul acelora e mai presus, căci El e însuşi Făcătorul frumuseţii în care le-a făcut. 4 Şi dacă ei se minunează de puterea şi lucrarea lor,
  atunci din ele să priceapă cu cât mai puternic este Cel ce le-a făcut; 5 căci din măreţia şi frumuseţea făpturilor,poţi, prin alăturare, să-L vezi pe Cel ce le-a înfăptuit.
  6 Cu toate acestea, ei nu merită decât o mică învinuire; poate că nu s’au îndepărtat decât spre a-L căuta pe Dumnezeu şi vrând să-L afle; 7 Odată ajunşi la lucrările Lui, ei le cercetează
  şi, văzându-le, se încredinţează că ceea ce văd e frumos.† 8 Cu toate acestea, ei nu mai sunt de iertat: 9 dac’au fost în stare să agonisească destulă ştiinţă
  spre a sfredeli lumea cu mintea,
  cum de nu L-au putut ei descoperi pe Stăpân?
  10 Vai însă celor ce şi-au pus nădejdea în lucruri fără viaţă,
  celor ce au numit dumnezei, lucrari făcute de mâini omeneşti:

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.