Ziceti ca nu-i decat TEORIE DE CONSPIRATIE ?

https://www.bitchute.com/channel/6ZysJ2Ffqg0e/jo

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ziceti ca nu-i decat TEORIE DE CONSPIRATIE ?

 1. La sfarsitul primului video au fost scrise niste comentarii facute de traducatori prin care -si exprima opinii total nefondate biblic ci bazate mai degraba pe invataturile nicolaite adoptate de toate confesiunile ecumenice .Sper sa revin cat mai curand cu unul sau doua comentarii prin care sa expun minciuna strecurata de acelasi diavol care isi anunta , iata , deschis si fara teama de a putea fi controlat de Duhul lui Dumnezeu, toate intentiile perverse fata de omenirea care crede ca nu poate sa stie exact cine sunt persoanele prin care lucreaza . Lucrul cel mai trist este ca tocmai cei prin care noi credem ca este deconspirat sunt unii dintre aceia care-i ascund identitatea, interpretand in mod eronat Cuvantul lui Dumnezeu datorita lipsei de descoperire .
  Sfatul dat de apostolul Pavel lui Timotei trebuie sa fie urmat de orice crestin autentic, pentru care botezul Duhului Sfant nu este doar un prilej de lauda , ci si de evlavie : „. Fereste-te de intrebarile nebune si nefolositoare, caci stii ca dau nastere la certuri.
  Si robul Domnului nu trebuie sa se certe; ci sa fie bland cu toti, in stare sa invete pe toti, plin de ingaduinta rabdatoare,sa indrepte cu blandete pe potrivnici, in nadejdea ca Dumnezeu le va da pocainta, ca sa ajunga la cunostinta adevarului; si, venindu-si in fire, sa se desprinda din cursa diavolului, de care au fost prinsi ca sa-i faca voia.

 2. Iosif zice:

  Ei sunt aceia care dau naştere la dezbinări, oameni supuşi poftelor firii, care n-au Duhul.
  Dar voi, preaiubiţilor, zidiţi-vă sufleteşte pe credinţa voastră preasfântă, rugaţi-vă prin Duhul Sfânt, ţineţi-vă în dragostea lui Dumnezeu şi aşteptaţi îndurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viaţa veşnică.
  Mustraţi pe cei ce se despart de voi; căutaţi să mântuiţi pe unii, smulgându-i din foc; de alţii iarăşi fie-vă milă cu frică, urând până şi cămaşa† mânjită de carne.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.