Mai poate fi trezita America ?

Am intuit ca se va lasa ” cu cantec” ( de jale, bineanteles) la finalul acelui mitting de la Casa Alba, cand am postat articolul ” 89 in America”.

In acest video( si in altele) se arata ca AI fost infiltrati instigatori in randurile protestantilor pro Trump si ca a fost desfasurat un plan diabolic prin care sa poata fi cauzat si condamnat presedintele in retragere. Este o asemanare evidenta cu evenimentele din Romania revolutionara, cand o gasca de nelegiuiti comunisti si-a realizat planul de distrugere a tarii si poporului roman,de care noi ne-am dumirit prea tarziu. Exact asa vedem ca se intampla cu americani astazi.

Cu 50 de ani in urma , ei au avut in tara un om trimis de Dumnezeu insa nu au primit Mesajul adus de acela. Chemarea pentru trezire facuta de Dumnezeu a avut loc atunci, dar generatia aceea a intors spatele Duhului Sfant si astazi, copiii lor trag consecintele. Oare nu stiu ei ce le-a vestit William Branham ? Oare nu vad cu ochii lor ca traiesc vedeniile pe care Dumnezeu le-a dat omului pe care parintii lor au sfarsit prin sa-l denigra si exclude din comunitatile lor religioase, cu toate ca si aceia au vazut cu ochii minunile de vindecare petrecute in adunari atunci cand fratele Branham se ruga pentru vindecarea bolnavilor lor ?

La ce se mai pot astepta? Dumnezeu i-a parasit, lasandu-i pe mana unei femei si a organizatiei catolice, care a si inceput sa-si arate coltii prin orchestrarea asa zisei pandemii de covid prin care urmaresc deposedarea completa de libertate , precum intelegem din a doua parte a filmului de mai sus. Despre acest proiect de lege pornit de la guvernul statului New York am scris deja in articolul „https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2021/01/03/cine-nu-accepta-benevol-vaccinul-va-fi-obligat-prin-legi-guvernamentale/

, fiindca daca legea va fi data acolo, va trece la toate celelalte popoare ale lumii ingrozite de frica mortii prin infectare organizata cu ani in urma, cand a fost luata decizia de reducere a numarul celor vii pe Pamant .

Traducerea in limba romana a predicii

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mai poate fi trezita America ?

 1. AdAmA4 zice:

  «Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre,
  iar căile voastre nu sunt căile Mele,
  zice Domnul.
  Pentru că, aşa cum sunt de sus cerurile faţă de pământ,
  tot aşa sunt de sus căile Mele faţă de căile voastre
  şi gândurile Mele faţă de gândurile voastre.https:

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.