Cine nu accepta benevol vaccinul va fi obligat prin legi guvernamentale

https://www.thesun.co.uk/news/13639223/boris-decide-england-full-lockdown-schools-closed-covid/

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

60 de răspunsuri la Cine nu accepta benevol vaccinul va fi obligat prin legi guvernamentale

 1. Adam3 zice:

  În vremea aceea, v-am spus: ‘Eu nu vă pot purta singur.
  Domnul Dumnezeul vostru v-a înmulţit, şi azi sunteţi foarte mulţi la număr, ca stelele cerului.
  Domnul Dumnezeul părinţilor voştri să vă mărească de o mie de ori pe atât şi să vă binecuvânteze, după cum a făgăduit!
  Cum aş putea să port eu singur pricinile voastre, povara voastră şi certurile voastre?
  Luaţi din seminţiile voastre nişte bărbaţi înţelepţi, pricepuţi şi cunoscuţi şi-i voi pune în fruntea voastră.’

 2. mihaela zice:

  eu imi pregatesc retragerea. din lumea virtuală, din societate….
  dar vad ca blogul tău a devenit cam conspiraționist 🙂 🙂 🙂

  • Adam3 zice:

   @Mihaela;
   Nu se mai poate iesi din virtual, deoarece toate sistemele omenesti mondiale, sunt construite pe aceste nisipuri miscatoare, piramide, virale, mortale… 🙂 )))

   • mihaela zice:

    dacă zici adio tuturor sistemelor locale și mondiale și te retragi undeva departe unde nu ai nicio legătură cu societatea nu cred ca cineva isi va pierde timpul sa meargă zeci de km prin păduri ca să te găsească. Se vor mulțumit cu cei din marile orașe și cei de pe langa. Zic și eu ….

    Pregatiti-va! Faceti rezerve alimentare ca se pare ca începând din aprilie ne vom confrunta cu rupturi în lanțul de aprovizionare. (asta zic conspiraționiștii. dacă n-au dreptate n-avem nimic de pierdut dar dacă au dreptate și nu i-am luat în serios….)
    dacă reușiți sa părăsiți orașele și sa trăiți în autonomie cu atât mai bine.

    • Zici ca sa te retragi undeva, departe ….fara sa te gandesti ca Domnul a spus , in rugaciune :”Nu Te rog sa-i iei din lume, ci sa-i pazesti de cel rau. „(Ioan.17:15) Nu este El acela care ne-a trimis in Lume ? ( vers. 18 )Hai sa facem acuma ca Iona, sa vedem ce vom pati !

     • mihaela zice:

      si crezi ca nu pot găsi versete care afirma contrariul ce spui tu?

      zic sa facem mai bine ca Iosif care a strâns timp de 7 ani recoltele pregătindu-se pentru perioada cea grea. sau cei pe care Dumnezeu și i-a păstrat departe, feriți de lume. sau ca Ioan Botezătorul care a crescut departe de societate. Mai vrei exemple?

      • Mai vreau, dar te rog sa observi ca m-am referit doar la prima parte din comentariul tau. Cat priveste partea a doua, iata ce citez eu : „Isus a zis apoi ucenicilor Sai : ” De aceea va spun : nu va ingrijorati cu privire la viata voastra, gandindu-va ce veti manca nici cu privire la trupul vostru,gandindu-va cu ce va veti imbraca. Viata este mai mult decat hrana si trupul mai mult decat imbracamintea……Si apoi, cine dintre voi, chiar daca se ingrijoreaza, poate sa adauge un cot la lungimea vietii lui ? Deci, daca nu puteti face nici cel mai mic lucru, pentru ce va mai ingrijorati de celelalte ?”
       Si apoi, vezi bine ca eu sunt pregatit pt. venirea Domnului Isus inaintea necazului, de ce m-as comporta ca unii care vor trece prin el?

  • Vezi ce zice si Aurel, desi este PARALEL, nu pune punctul pe i ci se face a nu sti .Desi a fost informat, a ramas infumurat bazat pe audienta ce iubeste inteligenta, ignorand Intelepciunea data prin descoperirea trimisa de Dumnezeu doar pentru poporul Sau

 3. Stere zice:

  …dreptul de a gandi si curajul de a marturisi,
  Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire!

  Pentru unii de mult, ca morti inviaza si se vor prezenta inaintea lui Dumnezeu la judecataa
  si asta ar fi o conspiratie.
  Deacea ei pana in ziua de azi conspira si macelareste dreptul si viata aproapelui lor precum Cumo governer of new york. Ziceti-i vulpii aceleia_
  „Isus i-a răspuns: „Vulpile au vizuini şi păsările cerului au cuiburi, dar Fiul omului n-are unde-Şi odihni capul.”” – Luca 9:58 „Fiindcă oricine va voi să-şi scape viaţa o va pierde, dar oricine îşi va pierde viaţa pentru Mine o va mântui.” – si Luca 9:62 – „Isus i-a răspuns: „Oricine pune mâna pe plug şi se uită înapoi nu este destoinic pentru Împărăţia lui Dumnezeu.””Luca 9:24

 4. Dan zice:

  Astia sunt cei ce au poruncit comunistilor din romania sa inchida si sa tortureze parinti nostri crestini
  pocaiti si sa-i omoare pretutindeni in lume, vrajmasi ai tuturor oamenilor !
  Stiti ca Soros a fost inchis in inchisoare in Romania dar a scapat chiar inaintea revolutiei din Cehoslovacia?

  • _ zice:

   Da, ei sunt prietenii nostri carora li s-a vestit intai aceiasi veste buna ca si noua.

  • Dan zice:

   Tot el era in primul avion care a aterizat pe Otopeni bucuresti in timpul revolutiei cand toate zborurile erau interzise.
   Eutopia a place in which human society, natural conditions, etc., are so ideally perfect that there is complete contentment _asta stiti.

 5. Pingback: Actualizare la comentariu -l – | behaitul oilor si Glasul Pastorului

 6. . zice:

  …astia chiar sunt redusi mintal

 7. Nu subestimez gandurile Mihaelei, doamne fereste! Si sotia mea se ingrijoreaza, de cand a visat Luna trecuta ca pretul cartilor se va ridica la 30 de lire pe kg.Iata ca totusi, inainte de craciun am cumparat cartofi de la ASDA cu 30 de penny kilogramul.Probabil ca si speculatiile din vremea aceasta a Brexitului au contribuit la legaturile neuronale din subconstient care au generat visul, sau poate….asa va fi in Aprilie, nu la Craciun…. Din fericire, Dumnezeu ne-a dat anul acesta o recolta bunicica de cartofi pe terenul inchiriat de la Primarie, iar la primavara semanam iarasi, daca ramanem mai departe in tara asta adoptiva.

  • mihaela zice:

   Nu ma ingrijorez. Ma pregatesc. Si tu ce vei face când și dacă vei realiza ca venirea Domnului Isus va fi după necazul cel mare? Nu cumva vei fi atât de dezamăgit ca nu s-a întâmplat cum ai crezut încât șansele sa face parte dintre cei sfinți învinși de fiara vor creste exponențial?

   Nu crezi ca a te pregăti acum iti va da probabil atunci ocazia să-i ajuti pe cei nechibzuiți? (așa ca tine 🙂 🙂 🙂 ) Fecioarele înțelepțe și-au făcut și ele rezerve…

 8. steve zice:

  Drept răspuns, Isus i-a zis: „Marto, Marto, pentru multe lucruri te îngrijorezi şi te frămânţi tu,
  doar un* singur lucru trebuie. Maria şi-a ales partea cea bună, care nu i se va lua.”
  Dar a cunoscut slabiciunile tuturor de aceea zice tuturor sa fie ingaduitori: caci
  „El le-a mai răspuns: „Nu toţi pot primi cuvântul acesta, ci numai aceia cărora le este dat.”
  Totusi din pricina curviei, feriti-va. Lucrul acesta îl spun ca o îngăduinţă; nu fac din el o poruncă.
  7 Eu aş vrea ca toţi oamenii să fie ca mine, dar fiecare are de la Dumnezeu darul lui: unul într-un fel, altul într-altul.

  • steve zice:

   ,,,de multe ori gandurile si palanurile noastre nu sunt planurile Domnului si de acea tot de atatea ori nu se implinesc si suntem dezamagiti, chiar cele placute Domnului.
   Asta nu inseamna ca Domnul nu lucreaza spre binele nostru,

   • _ zice:

    Vedeti totusi, Marta nu a spus Mariei sa o ajute! cel putin Scriptura nu mentioneaza ca ea ar fi spus Mariei sa o ajute, ci pare ca a fost totusi rabdatoare si ingrijorata de reactia Mariei de i-ar fi cerut s-o ajute sa nu cumva s-o supere.
    Deci spune Scriptura, Marta a rugat pe Domnul. Nici nu e mentionat ca Maria ar fi fost prezenta la rugaciunea Martei si Domnul a raspuns rugaciunii.

 9. dan zice:

  1 Timotei 5:1 – „Nu mustra cu asprime pe un bătrân, ci sfătuieşte-l ca pe un tată; pe tineri sfătuieşte-i ca pe nişte fraţi;2pe femeile bătrâne, ca pe nişte mame; pe cele tinere, ca pe nişte surori, cu toată curăţia.
  3 Cinsteşte pe văduvele care sunt cu adevărat văduve.
  4Dacă o văduvă are copii sau nepoţi de la copii, aceştia să se deprindă să fie evlavioşi întâi faţă de cei din casa lor şi să răsplătească ostenelile părinţilor, căci lucrul acesta este plăcut înaintea lui Dumnezeu.
  5 Cea cu adevărat văduvă, care a rămas singură, şi-a pus nădejdea în Dumnezeu şi stăruieşte zi şi noapte în cereri şi rugăciuni.
  6 Dar cea dedată la plăceri, măcar că trăieşte, este moartă.
  7 Porunceşte şi aceste lucruri, ca să fie fără vină.
  8 Dacă nu poartă cineva grijă de ai lui, şi mai ales de cei din casa lui, s-a lepădat de credinţă şi este mai rău decât un necredincios. ”

  Nu ca as schimba Scriptura, dragul meu, dar ca ordine a ideilor, versetul 6 l=as citi la sfarsitul textului. A fi dedat la placeri inseamna a fi mort. Cat a nu purta grija de cei din casa sa e mai rau decat un necredincios, lucrul, acesta socotind fiind ca necredinciosie nu moarte.
  Poate in altele sa arate credinciosie dovedind insa un mare neajuns si prilej de pacatuire.

 10. mihaela zice:

  inclin sa cred ca n-aveti rezerve de ulei. ca dacă ani fi avut ati fi fost preveniți. Cântați cât mai puteți ca vine iarna și greierii vor fi obligați sa meargă sa ceara de mâncare de la furnici, iar furnicile s-ar putea sa nu fie foarte impresionate. Când poarta se va Inchide, ea nu va mai putea fi deschisa (vezi poarta de la arca lui Noe și cea de din parabola fecioarelor înțelepte)

  „Du-te* la furnică, leneşule; uită-te cu băgare de seamă la căile ei şi înţelepţeşte-te!”

  • dan zice:

   mihaela zice:
   ianuarie 4, 2021 la 2:47 am
   si crezi ca nu pot găsi versete care afirma contrariul ce spui tu?

   Oare intelepciune si blandete dovedesti tu> nu mai degraba ai si porti pizna si cearta?
   Cine oare iti spune tie sau te indeamna cu ceva, macar ca ti trbuiesc mai multe decat iti poti inchipui?
   Deci randuieste-ti viata cum doresti dar tie insuti iti vei fi judecator si vei da socotela.
   Si vaitele mele iti vor fi ascunse

   • dan zice:

    Tot Mihaela :
    >>zic sa facem mai bine ca Iosif care a strâns timp de 7 ani recoltele pregătindu-se pentru perioada cea grea. sau cei pe care Dumnezeu și i-a păstrat departe, feriți de lume. sau ca Ioan Botezătorul care a crescut departe de societate. Mai vrei exemple?<<
    Dar Iosif unde a strans "rezerve" cum zici tu, in padure si iesit din lume?
    Nu era el oare in Egipt?
    Tu intelegi ce vorbesti? ca eu nu! Dar poti sa ne lamuresti, ascult!

 11. dan zice:

  mihaela zice:
  ianuarie 4, 2021 la 1:21 pm
  Nu ma ingrijorez. Ma pregatesc. Si tu ce vei face când și dacă vei realiza ca venirea Domnului Isus va fi după necazul cel mare?

  Dar de unde sa stiu cat va dura necazul si stramtorarea sa ma pregatesc in de ajuns cu intelepciune, Mihaela?

  • _ zice:

   …degeaba merge la razboi de nu castigi batalia!
   Si cine merge la razboi pe socoteala sa?
   (bine se intelege ca nu a lui Mihaela-i truda)

 12. mihaela zice:

  Dan, iti doresc ca Duhul Sfânt sa te lumineze, să-ți vorbească și să-ți răspundă personal la întrebările tale. Atunci vei sti ce sa faci, la ce sa te aștepți și cum sa acționezi.

  Fiecare face ce crede de cuviință, eu am spus ce aveam de spus, deci intervențiile mele pe acest subiect s-au încheiat.

 13. Adam3 zice:

  E plina lumea crestina de „barbati” misogini patriahi, pastori, evanghelisti, învatatori, carturari, saduchei si farisei, care se considera oameni întelepti, lipsiti de ungerea Duhului Sfânt si de cunostinta Cuvântului AAAE, necunoscându-se pe ei însisi, darmite pe complexa, paradoxala, enigmatica, intuitiva si magnifica femeie, fara ajutorul careia extrem de putini ar supravietui în vremurile de strâmtorare. Ma gândesc la curva Rahav, si la multe alte femei oropsite prin care Dumnezeu a salvat popoarele (mai ales pe poporul ales) dealungul istoriei omenirii !

  Şi Domnul Dumnezeu a zis femeii: „Ce ai făcut?” Femeia a răspuns: „Şarpele m-a amăgit şi am mâncat din pom.”
  Domnul Dumnezeu a zis şarpelui: „Fiindcă ai făcut lucrul acesta, blestemat eşti între toate vitele şi între toate fiarele de pe câmp; în toate zilele vieţii tale, să te târăşti pe pântece şi să mănânci ţărână.
  Vrăjmăşie voi pune între tine şi femeie, între sămânţa ta şi sămânţa ei. Aceasta îţi va zdrobi capul, şi tu îi vei zdrobi călcâiul.”
  Femeii i-a zis: „Voi mări foarte mult suferinţa şi însărcinarea ta; cu durere vei naşte copii, şi dorinţele tale se vor ţine după bărbatul tău, iar el va stăpâni† peste tine.”
  Omului i-a zis: „Fiindcă ai ascultat de glasul nevestei tale şi ai mâncat din pomul despre care† îţi poruncisem: ‘Să nu mănânci deloc din el’, blestemat este acum pământul din pricina ta. Cu multă trudă să-ţi scoţi hrana din el în toate zilele vieţii tale;
  spini şi pălămidă să-ţi dea şi să mănânci iarba de pe câmp.
  În sudoarea feţei tale să-ţi mănânci pâinea până te vei întoarce în pământ, căci din el ai fost luat; căci ţărână eşti şi în† ţărână te vei întoarce.”

  Sunt doua milenii de când acest blestem, Dumnezeu Tatal, prin Jertfa Fiului de la Golgota l-a anulat, (abrogat) însa omul religios, dogmatic, fricos, continua sa supravietuiasca în obscuritatea necunoasterii Adevarului absolut, atemporal, eliberator, blestemat de necredinta în Cuvântul lui Dumnezeu !

  • dan zice:

   De acord femeia pe alocuri a daunat si pe alocuri a ajutat.
   Dar nu inteleg cum comentariul tau ar ajuta cu ceva!

   • _ zice:

    …Cumva atemporal si deplasat,
    Atemporal definition, free from limitations of time: Our dreams, memories, and emotions are atemporal, not grounded in the here and now.

    • dan zice:

     – nu credinta in Dumnezeu care este relevanta in orice vreme in care traim
     _ blestemat de necredinta în Cuvântul lui Dumnezeu ?
     In cuvantul lui Dumnezeu gasesti decat credinta si credinciosie.
     Necredinta si blestem se regasesc in cei rau!
     Dupa cum spunea _ el n-are nimic in Mine si nici Eu in el
     _mai ti minte Adam3?

     • dan zice:

      Poporul lui Israel nu era la stramtorare in timpul vietii lui Rahav .
      Ci Rahav a trecut prin stramtorarea cetatii care era aproape de pieire si a nascut un prunc.
      Dar voi pe toate le luati pe dos si nu in adevarata infatisare!

     • Adam3 zice:

      El (îngerul) mi-a arătat pe marele preot Iosua stând în picioare înaintea Îngerului Domnului şi pe Satana stând la dreapta lui, ca să-l pârască.
      Domnul a zis Satanei: „Domnul să te mustre, Satano! Domnul să te mustre, El, care a ales Ierusalimul! Nu este el, Iosua, un tăciune scos din foc?” …

      …Căci iată că numai spre piatra aceasta pe care am pus-o înaintea lui Iosua sunt îndreptaţi şapte ochi; iată, Eu Însumi voi săpa ce trebuie săpat pe ea’, zice Domnul oştirilor, ‘şi într-o singură zi† voi înlătura nelegiuirea ţării acesteia.
      În ziua aceea’, zice Domnul oştirilor, ‘vă veţi pofti unii pe alţii sub viţă şi sub smochin.’”
      – Zaharia 3 –

      • dan zice:

       Da asa e scris undeva si tare nerabdator sunt ca cineva sa ma calauzeasca in acest context privind discutia pe care o avem acum si pare a fi cam atemporal si de putin folos!
       Totusi zicea cineva : don’t give up

 14. Adam3 zice:

  Bărbaţilor, iubiţi-vă nevestele cum a iubit şi Hristos Biserica şi S-a dat pe Sine pentru ea,

  Bărbaţilor, purtaţi-vă şi voi, la rândul vostru, cu înţelepciune cu nevestele voastre, dând cinste femeii ca unui vas mai slab, ca unele care vor moşteni împreună cu voi harul vieţii, ca să nu fie împiedicate rugăciunile voastre.

  Cine citeste sa înteleaga.

  • dan zice:

   da, intelepciune nu inseamna viclenie si inselatorie!
   Bine ca ai dat citat din Scriptura acum sunt mai linistit si nici nu-mi pasa cum intelegi ca Mihaela nu e nevasta mea!

 15. Adam3 zice:

  Desi nu este nevasta ta, (nici a mea) este Femeie, iar dupa parerea mea personala, (mentionez ca nu am obiceiul sa fac complimente gratuite) cu toate ca pe blogul ei m-a cenzurat, am constatat ca este un Om complet (la fel si proprietarul acestei casute virtuale) care, dincolo de credintele, dogmele religioase si culturale, sunt extrem de aproape de Împaratia lui Dumnezeu, prin faptul ca sunt informati, activi cercetatori si lucratori (practic) împreuna cu Dumnezeu („precum în cer asa si pe pamânt”).
  Fiti etern binecuvântati !

  • dan zice:

   aia e dogma ta fie ca e ortodoxa sau mai putin
   Sunt convins de chiar ei, despre care vorbesti asa, ar avea obiecti asupa celor mentionate si nu putine. Iar daca nu ei, eu cu siguranta.
   Dar te rog chiar continua-ti gandirea ca-s tare impresionat si nu stiu chiar ce sa cred despre tine, te rog!
   Ceace spui pare sa fie decat titlul temei ce ti-ai propus desigur.

 16. dan zice:

  La un moment dat in Epistola sa catre Corinteni Apostolul Pavel spunea adunarii:
  Totuşi, în Domnul, femeia nu este fără bărbat, nici bărbatul fără femeie.
  Isusi Domnul Isus pe cand vorbea femeii samaritence „„Du-te”, i-a zis Isus, „de cheamă pe bărbatul tău şi vino aici.”” – ma gandesc ca in privinta asta mentionezi : „omul complect” barbat, femeie unul si cealalta fiind om lucrand spre desavarsirea trupului.

  Insa tot el, Apostolul Pavel ii atentioneaza, el nu zideste lucrurile firesti si nici nu invata: pe voi va invata firea dar Apostolul pe cele Duhovnicesti.
  14 Nu vă învaţă chiar şi firea că este ruşine pentru un bărbat să poarte părul lung,
  15 pe când pentru o femeie este o podoabă să poarte părul lung? Pentru că părul i-a fost dat ca învelitoare a capului. 16 Dacă iubeşte cineva cearta de vorbe, noi n-avem un astfel de obicei şi nici Bisericile lui Dumnezeu.
  Bine tu nu vorbesti despre putera parului, ci a Duhului Nu?
  Mihaela vorbea de cele de zi cu zi, corecteaza-ma daca gresesc!

  • dan zice:

   Nu chem pe nimeni la cofruntare doar mentionez{ firea este intr-o anumita masura folositoare pentru ca intruneste o anumita greutate de judecata asemanatoare Duhului dar se vestejeste cand este vorba de a deslusi tainele Imparatiei lui Dumnezeu.

 17. Adam3 zice:

  Dane, dragul meu, românii au o vorba veche si cam adevarata, care suna cam asa: „Dumnezeu îti da, însa nu-ti baga în traista”, sau cealalta, tot mioritica cu…”para malaiata…”
  Nu vreau sa supar pe nimeni cu teorii ale conspiratiei sau alte vrajeli virtuale virale, însa în Osea 4;6 sta scris;(si este trist)
  ” Poporul Meu piere din lipsă de cunoştinţă. Fiindcă ai lepădat cunoştinţa, şi Eu te voi lepăda şi nu-Mi vei mai fi preot. Fiindcă ai uitat Legea Dumnezeului tău, voi uita şi Eu pe copiii tăi!”
  Urmaresc de ani de zile evolutia crestinismului pe plan mondial si crede-ma, vad doar o diluare si amestecare din ce în ce mai mare a Adevarului cu surogate si imitati aparente fortate, lipsite de pasiune si iubire neconditionata, sacrificatoare, fara judecati/prejudecati de vreun fel sau altul.

  • dan zice:

   Aceea e problema ta!
   Esti cofundat in atatea herezi ca nu-ti vezi capul deasupra apei.
   Si nici laptele nu-ti mai place. Inteleg! nu esti unul care sa poata da zidire, esti dea dreptul rasturnat, sa nu zic daramat.si dezamagit. Ti se pare prea mult?
   Nu te baga in discutii pe care nu le poti purta si nici nu te contrazice de nu poti judeca!
   8 Porunca pe care ţi-o dau, fiule Timotei, după prorociile făcute mai înainte despre tine, este ca prin ele să te lupţi lupta cea bună
   19şi să păstrezi credinţa şi un cuget curat, pe care unii le-au pierdut şi au căzut din credinţă.
   Cat despre mine departe sa slujesc altor dumnezei ca tie iti e prea mult.

 18. Adam3 zice:

  P.S. Stiu ce crede lumea crestina-religioasa despre mine, (mai ales „cei mari”, însa esential este ce crede Tatal Nostru despre (999)Noi unA .

 19. Adam3 zice:

  Aşadar, omule, oricine ai fi tu care judeci pe altul, nu te poţi dezvinovăţi, căci prin faptul că judeci pe altul, te osândeşti singur, fiindcă tu, care judeci pe altul, faci aceleaşi lucruri.
  Ştim, în adevăr, că judecata lui Dumnezeu împotriva celor ce săvârşesc astfel de lucruri este potrivită cu adevărul.
  Şi crezi tu, omule, care judeci pe cei ce săvârşesc astfel de lucruri şi pe care le faci şi tu, că vei scăpa de judecata lui Dumnezeu?
  Sau dispreţuieşti tu bogăţiile bunătăţii, îngăduinţei şi îndelungii Lui răbdări? Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă?
  Dar, cu împietrirea inimii tale, care nu vrea să se pocăiască, îţi aduni o comoară de mânie pentru ziua mâniei şi a arătării dreptei judecăţi a lui Dumnezeu, care va răsplăti fiecăruia după faptele lui.
  Şi anume va da viaţa veşnică celor ce, prin stăruinţa în bine, caută slava, cinstea şi nemurirea,
  şi va da mânie şi urgie celor ce, din duh de gâlceavă, se împotrivesc adevărului şi ascultă de nelegiuire.
  Necaz şi strâmtorare vor veni peste orice suflet omenesc care face răul: întâi peste iudeu, apoi peste grec.
  Slavă, cinste şi pace vor veni însă peste oricine face binele: întâi peste iudeu, apoi peste grec. Căci înaintea lui Dumnezeu nu se are în vedere faţa omului.
  Toţi cei ce au păcătuit fără lege vor pieri fără lege, şi toţi cei ce au păcătuit având lege vor fi judecaţi după lege.
  Pentru că nu cei ce aud Legea sunt neprihăniţi înaintea lui Dumnezeu, ci cei ce împlinesc Legea aceasta vor fi socotiţi neprihăniţi.
  Când neamurile, măcar că n-au lege, fac din fire lucrurile Legii, prin aceasta ei, care n-au o lege, îşi sunt singuri lege, şi ei dovedesc că lucrarea Legii este scrisă în inimile lor, fiindcă despre lucrarea aceasta mărturiseşte cugetul lor şi gândurile lor, care sau se învinovăţesc, sau se dezvinovăţesc între ele.
  Şi faptul acesta se va vedea în ziua când, după Evanghelia mea, Dumnezeu va judeca, prin Isus Hristos, lucrurile ascunse ale oamenilor.

 20. Adam666 zice:

  au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori,
  30bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi, 31 fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă.
  32 Şi, măcar că ştiu* hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt** vrednici de moarte, totuşi ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni† pe cei ce le fac.

  Si capeteniile poporulor si guvernele si elita israeliana mai rau decat insasi turmele, ca e goym sau neam ales.

  • Dan zice:

   nici urma de parere de rau, cainta si pocainta! Pentru cine mijlocesti tu? Iosife>
   10 Nu sunt în stare să lucreze cu neprihănire”, zice Domnul, „ci îşi grămădesc în palate comori câştigate prin silnicie şi răpire.”
   11 De aceea, aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Vrăjmaşul va împresura ţara, îţi va doborî tăria şi palatele tale vor fi jefuite!”
   12 Aşa vorbeşte Domnul: „După cum păstorul scapă din gura leului numai două bucăţi de picioare sau un vârf de ureche, aşa vor scăpa copiii lui Israel care stau în Samaria în colţul unui pat şi pe covoare de Damasc!
   13Ascultaţi şi spuneţi lucrul acesta casei lui Iacov”, zice Domnul Dumnezeu, Dumnezeul oştirilor:
   14„În ziua când voi pedepsi pe Israel pentru fărădelegile lui, voi pedepsi şi altarele din Betel; coarnele altarului vor fi sfărâmate şi vor cădea la pământ.
   15Voi surpa casele de iarnă şi casele de vară; palatele de fildeş se vor duce şi casele cele multe se vor nimici”, zice Domnul.

 21. Adam3 zice:

  Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile.

  Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuvintele fiindcă, de fapt, copilul repeta alfabetul.

  Atunci preotul l-a întrebat:

  – De ce tot repeți literele?

  – Păi, așa îmi fac eu rugăciunea, răspunde copilul.

  – Cum așa? Eu aud doar că spui alfabetul, se miră preotul.

  – Da, dar eu am uitat cuvintele rugăciunii și atunci îi dau lui Dumnezeu literele, că ştie El să le pună în ordinea care trebuie……

  • Dan zice:

   ti-ai pierdut mintile! Astea nu sunt cantece crestine Adam3

   • da, sunt cantece de copii, la fel cum sunt si comentariile voastre, care gadila urechile cu „lucruri placute”,( vorba vine), zisa de Pavel lui Timotei 2, 4. cu vers.3
    Cred ca daca Dumnezeu ne-ar intoarce la varsta aceea, de dinainte de a fi apucat sa ne bagam in cap teologia , ar fi mult mai usor pentru noi sa primim

    intelepciunea crestina curata, pasnica blanda, usor de induplecat, plina de indurare si de roade bune, fara partinire, nefatarnica.

    • Dan zice:

     Asta seamana mult mai rau decat un behait!
     <>
     – vrei sa spui . mai zi o data! Caci de nu ne intelege asupra lucrurilor cele mai simple si nici nu te indupleca spre pocainta ca e pacat, cum vom descoperi pe cele sfinte pe care ti le-ai propus ?
     Daca Domnul va voi? Dar insasi voia Domnului n-o cunosti in cele mai simple pilde de viata!

 22. Pingback: Mai poate fi trezita America ? | behaitul oilor si Glasul Pastorului

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.