Curajul de a gandi si vorbi liber incepe sa actioneze

mai sunt si altii care au ganduri asemanatoare cu ale mele !! ?

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Curajul de a gandi si vorbi liber incepe sa actioneze

 1. mihaela zice:

  am ascultat pana la sfârșit fără sa văd cum trece timpul. Avem nevoie de astfel de oameni căci vremurile sunt grele.

 2. Eu nu cred vaccinul respectiv este semnul fiarei, fiindca invatatura biblica promovata de „Mesajul orei” arata cum ca acesta va fi impus omenirii numai dupa ce Biserica lui Isus Hristos nu va mai fi printre locuitorii acestei lumi. Desi toate avertizarile date in video sunt cat se poate de corecte dupa Scriptura, DACA s-au incheiat toate profetiile in timpul acestei ” pandemii”
  ar insemna ca noi „am ramas de caruta”
  Ceea ce stiu eu insa, este ca, pe langa proorocii din vremurile Scripturii ( cel putin pana la data cand Cartea a fost pecetluita, adica s-a completat numarul cartilor ei) mai sunt si alti PROOROCI AI LUI HRISTOS care au trait in toate epocile Bisericii si mai traiesc si astazi, Dumnezeu nu se lasa lipsit de marturie cata vreme ultimul ales al Lui dintre natiuni nu o primeste.
  Semnul fiarei intr-adevar va veni cup supunere benevola la inceput si numai dupa aceea cu inchinare fortata. Tragedia, dupa parerea mea, consta in faptul ca lumea crestina este deja prinsa de multa vreme in cursa
  diavolului, prim inchinarea gresita la un dumnezeu de forma trinitara.
  In ziua de astazi suntem inca liberi si neprigoniti sa ne inchinam si sa vorbim despre Isus Hristos ca Singurul Stapan si Domn, ca Adevaratul Dumnezeu al vietii vesnice, insa dupa ce toata lumea va fi invatata cu supunerea neconditionata prin ” frica mortii” si se va impune credinta ecumenica, atunci abia va incepe necazul cel mare pentru toti cei ” left behind” si marturisirea lui Isus ca Domn ( nu Sabatul si nici alta credinta in lucruri pamantesti care trec, odata cu intrebuintarea lor ) va fi pedepsita cu moartea.

 3. mihaela zice:

  E fals și periculos sa crezi ca biserica va fi răpită înainte ca de sfârșitul urgiilor. Le vom traversa împreună. E o seducție sa crezi asta. și dacă semnul fiarei va fi impus după ce biserica nu va mai fi printre noi cum explici versetele care zic : „Şi am văzut sufletele celor ce li se tăiase capul din pricina mărturiei lui Isus şi din pricina Cuvântului lui Dumnezeu şi ale celor ce nu se închinaseră fiarei şi icoanei ei şi nu primiseră semnul ei pe frunte şi pe mână. ”

  Și apoi n-a zis nicăieri ca vaccinul ar fi semnul fiarei. A zis doar ca dacă fără vaccin nu vom mai putea să ne facem cumpărăturile esențiale înseamnă ca va fi semnul fiarei. Deocamdată ce e sigur e ca e un precursor. Și ca avem nevoie de discernământ, ca anticristul nu o sa vina sa ne zică: iata asta-i semnul fiarei. El va face sa credem altceva și când ne vom da seama va fi prea târziu.

  Și despre trinitate; de ce crezi ca diavolul isi da atâta interes sa creeze o trinitate satanica în apocalipsa dacă n-ar vrea sa imite ceva?

  • dan zice:

   …eu zic numai atat: daca vaccinul covid 19 nu este semnul fiarei totusi,
   totul ce este cu privire la el, nu este decat mincina insemnata..Darby has been credited with originating the pre-tribulational rapture theory wherein Christ will suddenly remove His bride, the Church, from this world to its heavenly destiny before the judgments of the tribulation.

 4. Versetul citat de Mihaela se aplica fratilor care au trait in epocile intunecate, de cand au inceput nicolaitii sa falsifice inchinarea si au inventat trinitatea.Dupa aceea s-au restrains persecutiile pana ce au fost oprite, anume cand toti credonciosii
  din lume au devenit trini-„tari la cerbice”( vorba lui Stefan).
  La inceputul secolului 20, Duhul Sfant a inceput reasezarea lucrurilor adevarate, de la Azusa Street, cand darurile Lui au fost redate Bisericii.Apoi, prin fratele Branham a fost predate Biseicii si intreaga invatatura biblica. Branham nu a adus invatatura noua.Duhul Sfant l-a calauzit in lucrarea de REASEZARE DIN NOU, adica sa arate diferenta dintre adevar si minciuna , legand insemnatatea proorocilor din V.T. cu dovezile implinirii acestora prin relatarile scriitorilor N.T. Profetiile despre viitor, fratele Branham le-a pus in lumina clara tot prin imagini date de cuvintele scrise in Scripturi. Aceste cuvinte ni se adreseaza noua, garantand intalnirea cu Mirele Ceresc inainte de revarsarea maniei lui Dumnezeu peste o lume demonizata : ” fiindca ai pastrat cuvantul rabdarii mele, te voi pazi si eu de ceasul incercarii, care va veni peste lumea intreaga…. pastreaza ce ai, pentru ca nimeni sa nu-ti ia cununa ” ( de Mireasa a lui Hristos).
  Multe alte cuvinte din Scripuri stau ca marturie pt dragostea pe care o poarta Domnul Isus Hristos miresei Lui, in special acelui grup care traieste iarasi o vreme a lui Ilie, descrisa de profetul Maleahi, cap 4, fiindca El zice ca nu ne-a randuit la manie..( 1 Tes. 5.9).suferinta si pedeapsa de care eram noi vrednici a cazut asupra Lui la Calvar. Vai de noi DACA primit vreo invatatura sa credeam altceva.Iti poti inchipui acea ” mantuire ca prin foc” despre care a vorbit Pavel (1Cor.3.15.)si cine sunt cei care o vor primi? Aceeasi temelie , alt fel de zidire. Vor fi ei acei care si -au spalat hainele in sangele Mielului, dupa martirajul necazului cel mare? CACI, despre Biserica Pavel zice ” ati fost spalati” (1 Cor.6.11) Multe de spus si de amintit, dupa cat am citit si inteles prin descoperire, prin implinirea minunatei fagaduinte date copiilor Lui :” toti vor fi invatati de Dumnezeu ” sa se increada pe deplin in Cuvantul binecuvantarilor Lui ( Romani 2.9-10)

  • Impotriva caror credonciosi a fost instituita prigoana bisericii universale dupa acel Consiliu de la Niceea?
   SEMNUL FIAREI este inchinarea care va fi impusa prin religia mondiala decretata prin Ecumenism, promovat de aceeasi biserica universala, in beneficiul careia vin toate restrictiile carora ne spunem astazi in toata lumea. Aceste restrictii sunt un exercitiu, o testare a populatiei la supunere totala, in vederea a ceea ce va veni dupa lepadarea de credinta si aratarea omului faradelegii.Daca ar fi crestini adevarati ar cauta la Dumnezeu vindecarea, nu prin impunerea unui vaccin dubios si distrugerea relatiilor de convietuire sociala pasnica.Nici Trump nu este un presedinte mai breaz, vezi doar ca America este pe picior de razboi civil .
   Fratele Branham a avertizat natiunea cu privire
   la revenirea bisericii catolice la conducerea tarii si o femeie in fruntea ei . El a avertizat si implicarea cu succes a comunistilor rusi in politica mondiala . Astazi sunt declarati ca invingatori Biden si Kamala. Un catolic communist si o femeie avocat in favoarea avorturilor si homosexualitatii.

   • Dan zice:

    Sigurat poti fi ca toata teoria si implicatiile Covid 19 nu este decat semnul fiarei celei de pe urma in fata care-i foc din cer cade pe pamant,
    Si oameni ce primesc semnul facut de fiara se inchina fiarei celei dintai si nu lui Dumnezeu, Creatorul Cerurilor si al pamantului.
    Numai uite-te imprejur si te vei convinge, deschide ochi si vei vedea!
    Ecumenismul Catolic si papal cat si ortodox a urmarit scopul aceluiasi plan si amagire aceleiasi fiare de la inceput pentru pedepsirea femeii si curvei cea mare Babilonul cel mare ca n-o fi Israelul de azi si Ierusalimul nu se vede inca, dar as zice ca da .

 5. _ zice:

  Zici:
  Astazi sunt declarati ca invingatori Biden si Kamala. Un catolic communist si o femeie avocat in favoarea avorturilor si homosexualitatii

  Cu totii sunt jidani parati. (ca nefiind evrei)

  • Dan zice:

   Apa cea amara si aducatoare de boala, blestem si moarte de unde vine, nu din Israel?
   Ba da!
   Zicea un batran intelept: Din aceeaşi gură ies şi binecuvântarea, şi blestemul! Nu trebuie să fie aşa, fraţii mei!
   11 Oare din aceeaşi vână a izvorului ţâşneşte şi apă dulce, şi apă amară?
   _Intrebare : despre Israel vorbea? Da!
   12 Fraţii mei, poate oare un smochin să facă măsline sau o viţă să facă smochine? Nici apa sărată nu poate da apă dulce.
   Apele se vor separa si cele ce trebuiesc curatate vor fi curate si asa si toate popoarele si neamuri.

   • _ zice:

    Domnul a vorbit astfel prin robii Săi, prorocii:
    11 „Pentru că Manase, împăratul lui Iuda, a săvârşit aceste urâciuni, pentru că a făcut mai rău decât tot ce făcuseră înaintea lui amoriţii şi pentru că a făcut şi pe Iuda să păcătuiască prin idolii lui,
    12 iată ce zice Domnul, Dumnezeul lui Israel: ‘ aduce peste Ierusalim şi peste Iuda nenorociri care vor asurzi urechile oricui va auzi vorbindu-se de ele.
    13 Voi întinde asupra Ierusalimului frânghia ca asupra Samariei şi cumpăna ca asupra casei si neamul lui Ahab şi voi curăţa Ierusalimul ca o farfurie care se curăţeşte şi se răstoarnă cu faţa în jos după ce a fost curăţită.
    14 Voi părăsi rămăşiţa moştenirii Mele şi-i voi da în mâinile vrăjmaşilor lor; şi vor ajunge de jaful şi prada tuturor vrăjmaşilor lor,
    15 pentru că au făcut ce este rău înaintea Mea şi M-au mâniat din ziua când au ieşit părinţii lor din Egipt până în ziua de azi!’”

    Nu se intampla oare acestea sub ochii vostri?
    Domnul le-a dus la implinire Norodul acesta, care zăcea în întuneric, si totusi a văzut o mare lumină; şi peste cei ce zăceau în ţinutul şi în umbra morţii, a răsărit lumina.”
    17 De atunci încolo, Isus a început să propovăduiască şi să zică: „Pocăiţi-vă , căci Împărăţia cerurilor este aproape.”

    • E scris zice:

     ah nu!
     Nu pentru noi a vorbit issus ci pentru goymi.
     „Eram gata să răspund celor ce nu întrebau de Mine, eram gata să fiu găsit de cei ce nu Mă căutau. Am zis: ‘Iată-Mă, iată-Mă!’ către un neam care nu chema Numele Meu.
     2Mi-am întins mâinile toată ziua spre un popor răzvrătit, care umblă pe o cale rea, în voia gândurilor lui,
     3spre un popor care nu conteneşte să Mă mânie în faţă, aducând jertfe în grădini şi arzând tămâie pe cărămizile de pe acoperiş,
     4care locuieşte în morminte şi petrece noaptea în peşteri, mâncând carne de porc şi având în străchini bucate necurate,
     5şi care totuşi zice: ‘Dă-te înapoi, nu te apropia de mine, căci sunt sfânt!’… Asemenea lucruri sunt un fum în nările Mele, un foc care arde necontenit!
     6Iată ce am hotărât în Mine: ‘Nici gând să tac, ci îi voi pedepsi; da, îi voi pedepsi.’
     7Pentru nelegiuirile voastre”, zice Domnul, „şi pentru nelegiuirile părinţilor voştri, care au ars tămâie pe munţi şi M-au batjocorit pe înălţimi, de aceea, le voi măsura plata pentru faptele lor din trecut.”
     8Aşa vorbeşte Domnul: „După cum, când se găseşte zeamă într-un strugure, se zice: ‘Nu-l nimici, căci este o binecuvântare în el!’, tot aşa şi Eu voi face la fel, din dragoste pentru robii Mei, ca să nu nimicesc totul.
     9Voi scoate o sămânţă din Iacov, şi din Iuda, un moştenitor al munţilor Mei; aleşii Mei vor stăpâni ţara şi robii Mei vor locui în ea.

     Dar cei nepedepsiti vor fi scosi afara din ea.
     „„Ah! Ce avem noi a face cu Tine, Isuse din Nazaret? Ai venit să ne prăpădeşti? Te ştiu cine eşti: Sfântul lui Dumnezeu.”” – Luca 4:34
     „„Aşa vorbeşte Domnul oştirilor: ‘Am o mare râvnă pentru Sion şi sunt stăpânit de o râzbunare plină de mânie pentru el.’” –

 6. Adam3 zice:

  Toti pamântenii sunt marcati cu „semul fiarei” înca de la nastere, de buna voie si nesiliti de nimeni, inconstienti de acest semn…simbol…numar.

  • De unde stii tu ?Cine te-a mintit ( pacalit ), cere-i banii inapoi !

   • AAA3 zice:

    Cuvântul lui Dumnezeu este Adevarul absolut, atemporal, eliberator…revelator, iar ungerea si plinatatea Duhulu Sfânt nu o primesc cei ce nu s-au lepadat de sinele vechii Legi, mostenit la venirea în acest trup de apa & aer & pamânt, neînNoiti în duhul mintii si al inimii taiere împrejur. 🙂

    El, Isus Hristos, este Cel ce a venit cu apă şi cu sânge; nu numai cu apă, ci cu apă şi cu sânge; şi Duhul este Cel ce mărturiseşte despre lucrul acesta, fiindcă Duhul este adevărul.
    (Căci trei sunt care mărturisesc în cer: Tatăl, Cuvântul* şi Duhul Sfânt, şi aceşti trei una sunt.)
    Şi trei sunt care mărturisesc pe pământ: Duhul, apa şi sângele, şi aceşti trei sunt una în mărturisirea lor.
    Dacă primim mărturisirea* oamenilor, mărturisirea lui Dumnezeu este mai mare; şi mărturisirea lui Dumnezeu este mărturisirea pe care a făcut-o El despre Fiul Său.

    Cât despre voi, ungerea pe care aţi primit-o de la El rămâne în voi şi n-aveţi trebuinţă să vă înveţe cineva; ci, după cum ungerea Lui vă învaţă despre toate lucrurile şi este adevărată şi nu este o minciună, rămâneţi în El, după cum v-a învăţat ea.

    Cine zice că rămâne în El trebuie să trăiască şi el cum a trăit Isus.

  • _ zice:

   ha ha ha!
   …Inainte sa te nasti nu ai stiut nimic, nici dupa ce te-ai nascut nu puteai alege si separa raul de bine, dar cunva pe undeva ai primit totul de buna voie si nesilit de nimeni pentru ca ai avut puterea si chibzuinta de a alege si liber arbitru dupa cum il numesc alti!
   Ceva ma face sa socotesc ca n-ai avea nimic la nastere decat suflare Adam3, dar nici acum nu ai dobandit bunul simt?

   • Dan zice:

    Nu cred in teoria si interpretarea lui Calvin, Scolfield Anglo-Irish clergyman John Nelson Darby, who like Scofield had also been trained asupra predestinarii.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.