Ce ni se poate intampla noua, crestinilor, DACA vom fi obligati sa ne lasam sa fim vaccinati

Dupa toate informatiile pe care le-am putut accesa pana acuma , cred ca as putea fi in masura sa decid ce e bine pentru mine si ce hotarare sa iau in caz extrem cu privire la problema vaccinarii. Am auzit si eu ca s-au brevetat mai multe vaccinuri si DACA se va putea sa aleg din ele unul care sa stiu ca este mai ” prietenos” ( friendly) decat Pfitzer-ul

M am mai gandit ca este bine sa intreb Cuvantul lui Dumnezeu . Am apelat deci la amintirile pe care le-am depozitat in suflet de cand am indragit Biblia ca si cea mai frumoasa si educativa Carte din lumea noastra pamanteasca.

Primele cuvinte revenite din memorie au fost : ” Daca vor bea ceva de moarte, nu-i va vatama ” si apoi acelea care prezinta imaginea lui Pavel scuturand in focul de tabara naparca care si-a infipt coltii in mana lui .M-am gandit dupa aceea la profetul Elisei, care a pus faina de malai in oala despre care fii proorocilor spuneau ca este moartea, la apele amare pe care Moise le-a facut dulci, la vorbele lui Isus ca nu ceea ce intra in om il spurca, la faptul ca Duhul este Acela care da viata, si El poate si sa o ia de unde a dat-o. Asa ca nu as avea motiv sa ma tem de nici un vaccin, atata vreme cat viata mea mi-am lasat-o in grija lui .

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la Ce ni se poate intampla noua, crestinilor, DACA vom fi obligati sa ne lasam sa fim vaccinati

 1. mihaela zice:

  daca vom fi vaccinați cu forța sunt de acord cu tine 100%. Dar zic ca asta-i varianta cea mai simpla. Ce ne vom face însă în fata persecuțiilor? dacă vom avea de ales între persecuții și vaccin? cred ca aici se va da adevarata lupta spirituală.

  • Eu cred ca vor fi si persecutii legate de refuzul vaccinarii. Am auzit bine ca autoritatile au zis ca nu vor anula restrictiile decat dupa ce toata populatia va fi vaccinata. Inchipuiti-va ca tot asa cum un vecin anonim anunta astazi politia ca in casa voastra sunt adunati mai multi oameni ,unii veniti chiar din alte localitati, ceea ce este interzis printr-o lege abuziva recenta, tot asa unii oameni se vor ridica impotriva nevaccinatilor datorita fricii nefondate ca acestia sunt responsabili de raspandirea virusului incriminat si din cauza lor este tinut pe loc bunul mers al societatii.
   Eu cred ca pe acest rationament se bazeaza cei care pornit aceasta porcarie de pandemie cu intentii de-a dreptul criminale pt omenire.

 2. Persecutiile pt. refuzul vaccinului nu se pot aplica decat dupa schimbarea actualei Constitutii.Si daca ar fi, ar avea vreo legatura cu Numele Domnului Isus Hristos ? Nu cred ca este cazul sa adoptam atitudinea anti biblica a martorilorJW. precum cea referitoare la donare de sange si lupta pentru un regat pamantesc in care sa mostenim lucruri ale lumii actuale.

  • Este normal ca dupa vaccinare corpul human sa reactioneze. Febra este primul semn ca a inceput lupta impotriva corpurilor straine introduse si asa se formeaza imunitatea. Daca nu s-ar intampla, vaccinul ar fi doar apa de ploaie, adica ser fiziologic. Nu ar trebui sa ne comportam ca si copiii fara minte,sarind in sus la orice vajaiala de vorbe care ne trece pe la ureche.

  • mihaela zice:

   dar mai vezi tu vreo țară care se guvernează după Constituție? vreun parlament care are ceva de spus? mai exista vreo democrație? sau vezi ca toate sunt puse în pauza și guvernul da decrete. fără opoziție și fără drept de apel.

 3. mihaela zice:

  zic sa te astepti ca in curand se va reveni la pedeapsa cu moartea. pe toată planeta. ca altfel nu se pot împlini profețiile biblice.

  restrictiile nu se vor anula niciodată. nici după ce toata populatia ar fi vaccinată. ele vor rămâne pe vecie. asculta ce zice OMS. doar surse oficiale. e vorba despre noua normalitate. Lumea nu va mai fi niciodată ceea ce a fost.

  • ls zice:

   …am ajuns si acolo in principiu …prin vaccinare !
   Si iata noua constitutie instaurata de globalistii nemilosi care stiu care e binele populatiei/
   in lagarele de concentrare unde nu demult omorau prin eutanare.
   S-au mai civilizat putin decand tot ei trageau sforile pe timpul lui Hitler.
   Soros aparat democratia si instaureaza open society in orice tara,

   • ls zice:

    LIBERTATEA este in Hristos Isus cu adevarat Amin.
    Merry Christmas ! Hristos a inviat!

   • Dan zice:

    open society and the Gates of hell…shall not prevail !
    BUCURATI-VA in DOMNUL.
    „Şi, iată , Eu vin curând ! Ferice de cel ce păzeşte cuvintele prorociei din cartea aceasta!”
    Apocalipsa 22:12
    „Iată , Eu vin curând şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.

    Tare ma bucura aceste cuvinte, vino Doamne, vino, Neamurile suspina dupa Tine, Doamne! Rasplateste celor mandri dupa faradelegea si rautatea lor!
    12Scoală-Te, Doamne Dumnezeule, ridică mâna! Nu uita pe cei nenorociţi!
    13Pentru ce să hulească cel rău pe Dumnezeu? Pentru ce să zică în inima lui că Tu nu pedepseşti?
    14Dar Tu vezi; căci Tu priveşti necazul şi suferinţa, ca să iei în mână pricina lor. În nădejdea Ta se lasă cel nenorocit şi Tu vii în ajutor orfanului.
    15Zdrobeşte braţul celui rău, pedepseşte-i fărădelegile, ca să piară din ochii Tăi!
    16Domnul este Împărat în veci de veci; neamurile sunt nimicite din ţara Lui.
    17Tu auzi rugăciunile celor ce suferă, Doamne! Le întăreşti inima, Îţi pleci urechea spre ei,
    18ca să faci dreptate orfanului şi celui asuprit şi ca să nu mai insufle groaza omul cel luat din pământ.si cel setos de sange

  • Pedeapsa cu moartea, zici ? Pai asta nu este in vigoare deja, doar avem destui morti de cand s-a decretat covidul si medicii nu se mai ocupa de bolnavi de alte categorii a caror moarte este etichetata cu aceeasi cauza infama. Se pare ca moartea este pedeapsa majoritatii oamenilot care au curajul sa deranjeze doctorul in aceasta vreme de necredinta in Cuvantul lui Dumnezeu.

  • mihaela zice:

   ziceam în mod direct. adică ajungi la un tribunal și judecătorul te poate condamna la moarte. așa cum mai exista încă în câteva state americane.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.