Fii proorocilor sunt atarnati (agatati) de sperante desarte

Roata iistoriei omenirii invartita de Dumnezeu asa cum a prevestit Cuvantul vorbit prin proorocii lui Hristos , nu poate fi data inapoi prin puterea vointei unei conduceri omenesti, fie aceea politica sau religioasa ( care au facut sa deie mana cu mana cei cu inima pagana )

Proorocii moderni, a caror invatatura religioasa trinitatea a fost decapitata prin Cuantul vorbit de William Branham, sunt inlocuiti de fii lor din aceasta ultima generatie in care a fost imbratisata apostazia ecumenismului si homosexualitatii dolomite

Scriptura Sfanta relateaza Cuvantul vorbit de Domnul nostru Isus Hristos ” Lucrarea pe care o cere Dumnezeu este sa credeam in Acela pe care l-a trimis El „

Toti ar trebui sa stim ca Acela pe care L-a trimis El este Duhul Sfant, revarsat peste pamant asupra ucenicilor in ziua Cincizecimii si in continuare de atunci incoace peste toti pe care-i alege El insusi sa-i fie ucenici, pana la sfarsitul vremii Natiunilor .

TOTI ar trebui sa stim. de asemenea, ca unul dintre ucenici a fost si fratele nostru William Branham . Prin el Dumnezeu ne-a informat ca in vremea aceleI ultime generatii a Natiunilor ( unite in paganism asa cum se poate vedea astazi ) , va fi o situatie in care in USA va fi votata o femeie pagana cruda in conducerea statului, si in acel timp America va arde pe suprafata foarte mari( vezi incendiile de pe coasta de vest) si California va fi amenintata de o scufundare in ocean, Orasul Los Angeles urmand sa fie inhgitit pana la un loc indicat cu precizie in profetie .

DACA lumea intreaga vuieste astazi cu stiri care confirma implinirea Cuvantului vorbit prin fratele William Branham, oare cine suntem noi aceia care continuam sa neglijam , ba chiar sa si denigram, cu orice pret, validitatea confirmatiei in functie pe omul pe care Dumnezeu l-a ales sa duca la implinire planurile Sale ?

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Fii proorocilor sunt atarnati (agatati) de sperante desarte

 1. Dan zice:

  …In fata tuturor lucrurilor care se intampla tinta noastra este Hristos, Mantuirea lui Dumnezeu este aproape! Dupa cum spune _
  2 Petru 1:1 – „Simon Petru, rob şi apostol al lui Isus Hristos, către cei ce au căpătat o credinţă de acelaşi preţ cu a noastră, prin dreptatea Dumnezeului şi Mântuitorului nostru Isus Hristos:”
  Harul şi pacea să vă fie înmulţite prin cunoaşterea lui Dumnezeu şi a Domnului nostru Isus Hristos!
  3 Dumnezeiasca Lui putere ne-a dăruit tot ce priveşte viaţa şi evlavia, prin cunoaşterea Celui ce ne-a chemat prin slava şi puterea Lui, 4 prin care El ne-a dat făgăduinţele Lui nespus de mari şi scumpe, ca prin ele să vă faceţi părtaşi Firii Dumnezeieşti, după ce aţi fugit de stricăciunea care este în lume prin pofte.
  5 De aceea, daţi-vă şi voi toate silinţele ca să uniţi cu credinţa voastră fapta; cu fapta, cunoştinţa;
  6 cu cunoştinţa, înfrânarea; cu înfrânarea, răbdarea; cu răbdarea, evlavia;
  7 cu evlavia, dragostea de fraţi; cu dragostea de fraţi, iubirea de oameni.
  8 Căci, dacă aveţi din belşug aceste lucruri în voi, ele nu vă vor lăsa să fiţi nici leneşi, nici neroditori în ceea ce priveşte deplina cunoştinţă a Domnului nostru Isus Hristos.
  9 Dar cine nu are aceste lucruri este orb, umblă cu ochii închişi şi a uitat că a fost curăţit de vechile lui păcate.”
  (sa nu mai zici ca e plin de mandrie desarta)

  • Dan zice:

   Drepturile de autor pentru Biblia Cornilescu © 1924 aparțin Societății Biblice Britanice. Copyright-ul © 2010, 2014, 2016 ediției revizuite în limba română aparține Societății Biblice Interconfesionale din România, cu acordul Societății Biblice Britanice. Folosit cu permisiune._?

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.