Cum a fost in zilele lui Noe – Ridicat de ape si trecut deasupra distrugerii prin potop . Dovezi incontestabile

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Cum a fost in zilele lui Noe – Ridicat de ape si trecut deasupra distrugerii prin potop . Dovezi incontestabile

 1. Stefan zice:

  De unde stim ca acest potom nu a fost local. Daca imi folosesc mintea mea Dumnezeu nu lar fi pus pe Noe sa faca o barca ci lar trimite departe de acel loc. Totusi poate Dumnezeu ar vrut sa tina ascuns pamantul de fii lui Noe . Tosusi a fost local sau pe tot pamantul, majoritatea oamenilor stiu ca este plat ?

  • Dan zice:

   …daca folosind ce este scris ca in zilele de pe urma va fi precum a fost in zilele lui Noe, ar fi clar ca este vorba despre zilele lui inainte de potop nu dupa, cand prapadul inca nu venise precum nu s-a aratat inca, acum.
   De ar fi fost local ar fi fost izolat judecata asupra unui popor, dar plat popoarele pamantului sunt la rautate unul ridicandu-se mai sus decat altul.
   Dar toti se vor ineca… ce nu s-au suit in Barca!

   • Dan zice:

    „Barca” este El, Chivotul Legamantului celui Nou, Isus din Nazaretul Galilei,,,Marit sa fie Domnul, da in veci Amin!

    • _ zice:

     Cine s-a facut chezasul unei mantuiri vecinice…? (dupa cum zice Apostolul Domnului?
     „14 Căci, dacă moştenitori sunt cei ce se ţin de Lege, credinţa este zadarnică şi făgăduinţa este nimicită, pentru că Legea aduce mânie; şi unde nu este o lege, acolo nu este nici călcare de lege.
     16 De aceea, moştenitori sunt cei ce se fac prin credinţă, pentru ca să fie prin har, şi pentru ca făgăduinţa să fie chezăşuită pentru toată sămânţa lui Avraam: nu numai pentru sămânţa aceea care este sub Lege, ci şi pentru sămânţa aceea care are credinţa lui Avraam, tatăl nostru al tuturor,” _este scris fratilor !
     👨‍👩‍👦

     • . zice:

      …pentri unii este veste buna si ploaie binecuvantata dar pentru alti amenintarea unui potop!
      Dar nu local ca de aceea i se spune POTOP…nu-i nici macar uragan sau tifun sau tunami, ci potop si acopera tot pamantul.

 2. Dan zice:

  Dar iudeii care nu crezuseră, de pizmă, au luat cu ei nişte oameni fără căpătâi din mulţime, au făcut gloată şi au întărâtat cetatea. S-au năpustit asupra casei lui Iason şi căutau pe Pavel şi pe Sila ca să-i aducă afară, la norod. 6 Fiindcă nu i-au găsit, au târât pe Iason şi pe vreo câţiva fraţi înaintea dregătorilor cetăţii şi strigau: „Oamenii aceştia care au răscolit lumea au venit şi aici,
  7şi Iason i-a găzduit. Ei toţi lucrează împotriva poruncilor Cezarului şi spun că este un alt Împărat: Isus.” 8 Prin aceste vorbe, iudeii au tulburat norodul şi pe dregătorii cetăţii,
  …alt exemplu _”…10 Fraţii au trimis îndată, noaptea, pe Pavel şi pe Sila la Bereea. Când au sosit, au intrat în sinagoga iudeilor:11 Iudeii aceştia aveau o inimă mai aleasă decât cei din Tesalonic. Au primit Cuvântul cu toată râvna şi cercetau Scripturile în fiecare zi, ca să vadă dacă ce li se spunea este aşa.12 Mulţi dintre ei şi din femeile cu vază ale grecilor şi mulţi bărbaţi au crezut.

  13Dar iudeii din Tesalonic, când au aflat că Pavel vestea Cuvântul lui Dumnezeu şi în Bereea, au venit acolo, ca să tulbure şi să aţâţe noroadele.
  _ de ce oare scrie ca acei iudei erau cu inima „mai aleasa” decat acestia, ca nu e nimic ales de imina lor decat sa prapadeasca precum „potopul” ?
  Asa fac fii lor si-n ziua de azi,,,da Israelul de azi pe maine. israelian_american.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.