Trist, dar adevarat – pentru cine-n lume s-a afundat ( Ecleziastul 2 .22-24 )

Lumea nu stie de ce iubeste muzica tiganeasca . ( aceasta exprima cel mai bine starea in care se afla si de care se bucura, nestiind ca toate sunt doar desertaciune si goana dupa vant )

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Trist, dar adevarat – pentru cine-n lume s-a afundat ( Ecleziastul 2 .22-24 )

 1. cherie zice:

  Să iubești viața nu este goană după vânt! Este un elogiu dat Dumnezeirii !
  Să iubești viața înseamnă să nu faci rău, să îl respecti și să îl iubești pe cel de lângă tine. Așa cere și Dumnezeu.Biblia nu spune altceva. Dar cuvintele bibliei nu trebuie luate din context și interpretate cum vrei.sau cum îti servesc unor idei personale sau de grup….

  • Intentia mea este sa arat ca ce este scris sub inspiratie in Biblie este intr-adevar Cuvantul lui Dumnezeu , pe care omul il traieste chiar fara sa constientizeze faptul acesta Probabil ca si acesti artisti sunt in acea categorie care-si canta propria soarta .
   ” Caci este cate un om care a muncit cu intelepciune, cu pricepere si cu izbanda, si lasa rodul muncii lui unui om care nu s-a ostenit deloc cu ea. Si aceasta este o desertaciune si un mare rau. vers.22. Caci, drept vorbind, ce folos are omul din toata munca lui si din toata straduinta inimii lui cu care se trudeste sub soare? 23. Toate zilele lui sunt pline de durere, si truda lui nu este decat necaz: nici macar noaptea n-are odihna inima lui. Si aceasta este o desertaciune. 24. Nu este alta fericire pentru om decat sa manance si sa bea, si sa-si inveseleasca sufletul cu ce este bun din agoniseala lui! Dar am vazut ca si aceasta vine din mana lui Dumnezeu. ( Eclesiastul 2 )
   Gusta viata cu nevasta pe care o iubesti, in tot timpul vietii tale desarte pe care ti-a dat-o Dumnezeu sub soare, in aceasta vreme trecatoare; caci aceasta iti este partea in viata in mijlocul trudei cu care te ostenesti sub soare. (Ecl.9:9)
   Pentru crestini, situatia este cu totul alta, in ce priveste lucrurile primordiale in aceasta viata trecatoare. Ma intreb, Cherie, daca tu stii care sunt acelea .

 2. Alt cantec care oglindeste viata si sperantele celor care nu stiu sa pretuiasca si stau nepasatori fata de o mantuire asa de mare, care, dupa ce a fost vestita intai de Domnul, ne-a fost adeverita de cei ce au auzit-o, (Evr.2:3)

  Luati seama, dar, fratilor, ca niciunul dintre voi sa n-aiba o inima rea si necredincioasa, care sa va desparta de Dumnezeul cel Viu. (Evr.3:12)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.