Pe cine afecteaza ” pandemia ” ? Este studiul acesta valabil si pentru crestini ?

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

15 răspunsuri la Pe cine afecteaza ” pandemia ” ? Este studiul acesta valabil si pentru crestini ?

 1. cherie zice:

  Am incercat să vad … dar sunt nedumerită…
  Nu sunt catolică dar agresiunea cu care bisericile noi atacă biserica în general si credința ca act de a-ți iubi semenul înlocuindu-l cu dependența de un botez suplimentar prin care ti se iartă toate păcatele si te duce direct in rai, mi se par ciudate
  Grupulete de oameni care inventează biserici care se ajută intre ele făcănd să pară pline de bunătate , dar gata să sară la bătaie față de restul creștinității, care nici protestante nu sunt așa cum au fost primii protestanti Luther și Calvin care atacau concret ceea ce era gresit la catolici, caută să învrajbească credinciosii creștini.
  Nu atacă Taoiștii, Musulmanii sau alte credinte, atacă creștinismul spunând că Iisus a trecut la protestanti si dacă spui că urăști pe toți creștinii care nu sunt din grupul tău , adică dacă urăști biserica veche si treci la biserica nouă ti se iartă păcatele si mergi direct in Rai !
  Cine are semnul 666 nou și vrea să schimbe lumea? Cred ca lumea este dată peste cap si mă întreb de cine ? Nici patriarhul nici Papa nu intoarcce lumea pe dos…
  Cine are semnul fiarei?
  Dar poate așa va fi mai bine…. Cine poate sti? Deci a venit sau vine ANTICRISTUL?
  Asta vrea să îl înlocuiască pe vechiul Cristos? Sau ce probleme are?

 2. Daca credem ca Dumnezeu este iubire, putem concluziona ca oricine uraste pe semenul sau ( oricine ar fi acel semen -om ) este un anticrist si este afectat de aceasta falsa pandemie de covid , care este o mare si gogonata minciuna a diavolului .
  Nimeni dintre cei pe care-i cunosc eu nu sunt covidati , nu s-au simtit bolnavi de aceasta boala atat de mediatizata, . Ba, sa nu mint, fiicei mele care lucreaza la spital i s-a spus ca mai ieri a fost identificata pozitiv, ca numai dupa 2 sau trei zile sa se revina cu decizia, spunanduise ca nu mai are . or fi ele multe alte boli care provoaca moartea, acesta este ceva absolut normal sa se intample, dar sa le pui toate pe seama covidului este cat se poate de sfidator fata de noi, , a caror pacienta ne este pusa la grea incercare . Eu nu pot spune din partea cui vine incercarea, este Dumnezeu sau diavolul care a cerut ca sa ne cearna ? ( vezi (Luca.22:31) )

  • cherie zice:

   Eu am o nepoată doctor rezident.. Anul acesta a terminat facultatea. Nu mai vine pe la mine nici nu se duce la părinți căci lucrează în spital cu posibili infectati așa că nu trebuie să ne pună in pericol !

 3. mihaela zice:

  apropo de ultima ta intrebare…

  „se întâmplă o nenorocire într-o cetate fără s-o fi făcut Domnul?” (Amos 3:6)

 4. Dupa intrebarea pe care si-a pus-o, Amos afirma de data aceasta inspirat : ” Domnul Dumnezeu nu face nimic fara sa-Si descopere taina Sa slujitorilor Sai proroci ”
  El zice ca atunci cand Domnul este responsabil de evenimente, El nu o face pe nepregatite, ci anunta si avertizeaza pe oamenii adevarati fiindca exista si altfel de oameni, hibridati de SATAN, acesta fiind dumnezeul acestui veac ( timp de o mie de ani incoace )si este resonsabil de dezastrele care se abat asupra Pamantului pe care le fac oamenii care se inchina lui
  Neamurile se maniasera, dar a venit mania Ta; a venit vremea sa judeci pe cei morti, sa rasplatesti pe robii Tai proroci, pe sfinti si pe cei ce se tem de Numele Tau, mici si mari, si sa prapadesti pe cei ce prapadesc pamantul!” (Apoc.11:18)

 5. Iosif zice:

  Sunteti foarte simpatici, dragii mei copilasi mioritici ! 🙂 😀 )))
  @cherie…Toti cei ce nu s-au nascut din nou, din apa si Duh, sunt (înca) sub semnul fiarei, iar Antichrist este contemporan cu Hristos.

  • Stere Dan zice:

   …sper ca si „copilasii tai mioritici” sa nu fie asa simpatici precum esti tu, Iosife fara ifose!
   Toti ucenicii lui Ioan Botezatorul au ajuns ucenici ai lui Hristos?
   – Unii au ajuns ucenici ai lui Hristos si s-au nascut din nou!
   Chiar si cei ce au ramas ucenici ai lui Ioan Botezatorul s-au nascut din apa asemenea Invatatorului si asta ar trebui sa sti…!✔✔✔
   Si lucrarea lui Dumnezeu nu poate fi zadarnicita,decat de cei fara duh si adevar.

 6. Iosif zice:

  „Sau, dacă aş trimite ciuma în ţara aceasta, dacă Mi-aş vărsa urgia împotriva ei prin molimă, ca să-i nimicesc cu desăvârşire oamenii şi vitele,
  şi ar fi în mijlocul ei Noe, Daniel şi Iov, pe viaţa Mea”, zice Domnul Dumnezeu, „că n-ar scăpa nici fii, nici fiice, ci numai ei şi-ar mântui sufletul prin neprihănirea lor.”
  Totuşi aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Măcar că trimit împotriva Ierusalimului cele patru pedepse grozave ale mele: sabia, foametea, fiarele sălbatice şi ciuma, ca să nimicesc cu desăvârşire din el oamenii şi vitele,
  tot va fi o rămăşiţă care va scăpa, care va ieşi din el, şi anume fii şi fiice. Iată, aceştia vor veni la voi, le veţi vedea purtarea şi faptele şi vă veţi mângâia de nenorocirea pe care o aduc asupra Ierusalimului, de tot ce aduc asupra lui.
  Ei vă vor mângâia când le veţi vedea purtarea şi faptele şi veţi cunoaşte că nu fără temei fac Eu tot ce fac împotriva Ierusalimului”, zice Domnul Dumnezeu.”

  • _ zice:

   Da, _va vor mangaia! Si cine sunt aceia care „va vor mangaia” si cine sunt aceia care vor fi mangaiati? Si in nadejdea cui toti vor fi mangaiati, nu in fagaduinta si nadejdea Fiului ce a platit pentru abaterile noastre si ale lor savarsite sub vechiul Legamant?
   (Si as putea adauga „si a ficei si ficelor ” mangaierea fiind aceiasi ✔✔✔)
   Pe deoparte Domnul anunta mai dinainte prin proorocul Ezechel in cazul de fata, pedeapsa si suferintele pedepsirii neascultarilor, dar si rodul celor ce vor suferi cu bucurie suferintele din pricina nu neascultarii ci neprihanirii lor si anume Isus din Nazaretul Galilei .
   Pe de alta parte Domnul anunta mai dinainte prin prooroc si punea in lumina neprihanirea si puterea Noului Legamant in Isus Hristos pentru noi.
   (nu cel rau pedepseste pe cel mai bun ca el, ci cel bun pedepseste pe cel pacatos, si aceasta in nadejdea mantuirii si nu pentru a-l pierde si nimici)
   In El vor nadajdui toate neamurile pamantului_se spune in Lege nu?
   Sub Lege sunt toti cei pacatosi si gresitori? Si de cate ori sa-i iert caci fara iertare nu e vindecare! Iar alti nu pot vedea ca au pacatuit si gresit pana nu sunt pedepsiti si vad consecinta greselii care se rasfrange.

 7. Dan zice:

  Apostolul Iacov spune in Epistola sa avand in vedere ca fiara nu este decat sa faca si produca rana suferinta si pierzare si se duce la pierzare
  _chiar cel ce doreste sa faca bine greseste:
  Iacov 3:2 – „Toţi greşim în multe feluri. Dacă nu greşeşte cineva în vorbire (a ceeace este scris), este un om desăvârşit şi poate să-şi ţină în frâu tot trupul.”…
  Din aceeaşi gură ies şi binecuvântarea, şi blestemul ! (din pacate pentru noi)
  Nu trebuie să fie sau sa fiti aşa, fraţii mei!
  11 Oare din aceeaşi vână a izvorului ţâşneşte şi apă dulce, şi apă amară?”

  • Dan zice:

   …ce vreau sa zic este ca pandemia este lucrarea stapanirii celui avar, pradador si ucigas, si nu a lui Domnului, iar Dumnezeu nu la aruncat pe pamant ci jos in adanc i-l aruncam si noi,.

   • _ zice:

    _ …i in cer a mijlocit sau parat pentru o vreme si-a stricat manjit si nimicit slava prin invidia ce o avea si para ce o arunca asupra celui amarat si nenorocit pin care asuprindu-l pana la moarte de cruce s-a imbogatit. Pe patul mortii celui bolnav si asuprit ii oferea covid si prin vaccin covid in continuare spre pierzare.
    Nici pe pamant nu are nici o slujba de alinare decat pe sine insusi in mormant.
    Dar nici acolo nu-si va capata odihna…si se va preface intr-un iaz de foc

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.