Vindecare prin Tehnologie ? sau numai o Amagire ?

Dupa Torser, a aparut Kailo ! Reducerea sau chiar disparitia pe moment a durerilor se obtine prin apropierea de corp a unor dispozitive speciale care utilizeaza vibratii sau genereaza curent electric de o anumita fregventa prin care se induce in creierul uman o senzatie de usurare a dureririlor provocate de orice fel de boala a muschilor, oaselor sau altor organe .

Tehnologia salveaza omenirea ? Daca ar fi asa, ce nevoie mai avem de Hristos ? Va spun eu : Numai Hristos ne scapa de boli si vindeca ranile de orice fel . Tehnologia nu vindeca , ci schimba doar perceptiile din creier . Boala ramane, durerea apare iarasi si devii total dependent de dispozitivul care produce vibratii sau de banda cu capacitori.

Doua vorbe cu talc pe care le-am memorat in cursul vietii , vreau acum sa vi le impartasesc pentru a intelege mai bine despre ce vorbesc ( in scris ) :

Ce sa faci cand te doare capul ? Pui un deget pe tocul usii si trantesti usa pe el . Vei uita instant de durerea de cap , insa te va durea degetul ,mai cu seama dupa ce se va dezmorti .

O alta varianta : Te doare capul ? Nu fi trist, ci bucura-te ! orice durere este semnul ca inca esti viu !

Astea sunt ganduri omenesti si lucruri trecatoare, normale pentru timpurile in care traim . Noi, crestinii, avem insa parte de lucruri vesnice, care au fost valabile in trecut si sunt valabile si astazi si in zilele oamenilor care vor trai dupa plecarea noastra la Domnul. Acestea sunt Cuvintele Domnului, vorbite prin ingerii=trimisii Lui, intre care este si Psalmistul, adevaruri care au fost experimentate de copiii lui Dumnezeu in toate generatiile precedente din istorie :

Psalmii 103

(Un psalm al lui David.) Binecuvanta, suflete, pe Domnul, si tot ce este in mine sa binecuvanteze Numele Lui cel sfant! Binecuvanta, suflete, pe Domnul si nu uita niciuna din binefacerile Lui! El iti iarta toate faradelegile tale, El iti vindeca toate bolile tale El iti izbaveste viata din groapa, El te incununeaza cu bunatate si indurare; El iti satura de bunatati batranetea si te face sa intineresti iarasi ca vulturul.

Vindecarea adevarata si de durata se obtine astazi numai prin credinta in Domnul Isus Hristos , acceptand curatarea = iertarea pacatelor noastre prin jertfa Lui mantuitoare care ne-a procurat GRATUIT si viata vesnica si invierea mortilor , lucruri extrem de pretioase pe care asteptam sa ni le deie la revenirea Lui pe Pamant.

Reclama pentru Torser si Imunocub o auzim zilnic in emisiunile postului 6 tv, iar aceea pentru Kailo , aici : https://www.indiegogo.com/projects/kailo-the-future-of-pain-relief#/

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Vindecare prin Tehnologie ? sau numai o Amagire ?

  1. cherie zice:

    Ce de sarcini are Iisus ! Eu știam că Dumnezeu îți dă dar în traistă nu îți bagă,,, deci un pic de ajutor pe lângă credință ar mai fi cazul să acceptăm… 🙂
    Acum sigur că iisus este un ajutor de netăgăduit dar,,, o streptomicină o compresă sau o mică operația că să îti pună doctorul osul rupt la loc,,, nu strică… Parcă ar fi mai bine decât o rugăciune că și Dumnezeu … ar mai scăpa de atăta bătaie la cap… 🙂
    Mai glumesc si eu dar….

  2. Dumnezeu face minuni, adica lucruri imposibile puterii omenesti .Si omul a primit putere si inteligenta sa transforme materia si sa faca tot ce-l duce mintea , insa puterea asupra vietii nu i-a fost ingaduita , din pricina neascultarii ( vezi ce inseamna mancarea din pomul cunostintei si interdictia la Pomul vietii )
    In relatarile despre minunile facute de Domnul Isus ni se spune ca multi din cei vindecati de El in mod instant s-au plans ca au incercat tot ce era omeneste posibil si unii au cheltuit tot ce agonisisera pana atunci pentru tratamente medicale . Domnul Isus a facut imposibilul pentru ei ., demonstrand astfel ca este Emanuel, este Dumnezeu cu noi, traind in societate . Cine stie ca El este si astazi viu, ca nu ne-a lasat orfani ci doar si-a schimbat hainele si S-a impartit tuturor celor care cred in Numele Lui, in forma de Duh Sfant, traieste aceleasi experiente minunate si vede cu ochii minuni in viata lui.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.