Ce stie un frate evreu despre rapirea Bisericii

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Ce stie un frate evreu despre rapirea Bisericii

 1. Dan zice:

  Adevărata tăiere împrejur
  25 Tăierea împrejur, negreşit (in adevar), este de folos, dacă împlineşti Legea, dar, dacă tu calci Legea, tăierea ta împrejur ajunge netăiere împrejur.

  27 Cel netăiat împrejur din naştere împlineşte Legea, nu te va osândi el pe tine, care o calci, măcar că ai slova Legii şi tăierea împrejur?
  28 Iudeu nu este acela care se arată pe dinafară că este iudeu, sau ca traieste in Israelul de azi şi tăiere împrejur nu este aceea care este pe dinafară, în carne.
  29 Ci iudeu este acela care este iudeu înăuntru, şi tăiere împrejur este aceea a inimii, în duh, nu în slovă; un astfel de iudeu îşi scoate lauda nu de la oameni, ci de la Dumnezeu.

  • _ zice:

   …o fi vreun arab care se da evreu!

   • Daca vorbeste despre Adevar, conteaza sa fie evreu sau arab ? Ceea ce conteaza este sa-l ai pe Abraham ca parinte , adica sa ai si tu credinta lui ! „Caci se gandea ca Dumnezeu poate sa invie chiar si din morti; si, drept vorbind, ca inviat din morti l-a primit inapoi. ( pe Isaac ) (Evr.11:19)

    • Dan zice:

     Din nou probleme cu traducerea. Sigur ca conteaza, caci fara credinta ce ar fi sau este cu neputinta!
     Dar el nu prea vorbeste a trai prin credinta, daca iti aduci aminte ce zice in video ca el sunetul trambitei il cunoaste stie si aude, iar ziua si ceasul oricarei strigarii trambite o stie inainte de a se auzi . Apoi zice ca ceeace multi din Israel de altadata numai puteau vedea tara lui Israelpe cand acum el o vede deja. locuieste in ea. Deci pentru el ziua invierii ce sa-i mai foloseasca! Omul asta traieste contrar aceeace zici tu sa ai credinta si nici ca I-ar pasa lui daca rapirea este inainte de necazul cel mare in timpul sau la sfarsitul necazului lui Iacov, lui, care traieste deja in tara lui Israel.
     Cat priveste judecata, apleaca urechea omule si asculta ce zice, neamurile se vor infatisa la judecata Domnului, zice el si nu Israel dupa mintea lui si neamurile vor fi despartite cum desparte pastoral oile de capre si va zice celor dela stanga, caprelor alora dintre neamuri: Plecati dela Mine, el care deja traieste in tara Domnului, zice el.
     Asa este domnule Ioane? Se pare ca si tu esti ratacit ca siu el!
     Dar la tine nu conteaza ca deh, trebuie sa ai credinta! Dar el nu are, traieste prin vedere, dupa o lege a lor.

     • Dan zice:

      …bah mai mult! Nici nu vrea sa discute de instaurarea anticristului in jumatatea celei de a saizeci si noua saptamana care potrivit cartii lui Daniel _ La vremea sfârşitului, împăratul de la miazăzi se va împunge cu el. Şi împăratul de la miazănoapte se va năpusti ca o furtună peste el, cu care şi călăreţi şi cu multe corăbii; va înainta asupra ţărilor lui, se va revărsa ca un râu şi le va îneca.41 Va intra şi în ţara cea minunată, şi zeci de mii vor cădea. ,,26 După aceste şaizeci şi două de săptămâni, Unsul va fi stârpit şi nu va avea nimic. Poporul unui domn care va veni va nimici cetatea şi Sfântul Locaş, şi sfârşitul lui va fi ca printr-un potop; este hotărât că războiul va ţine până la sfârşit şi împreună cu el şi pustiirile.
      27 El va face un legământ trainic cu mulţi timp de o săptămână, dar la jumătatea săptămânii va face să înceteze jertfa şi darul de mâncare şi pe aripa urâciunilor idoleşti va veni unul care pustieşte, până va cădea asupra celui pustiit prăpădul hotărât.”

      Nu, despre asta nu vrea sa discute ca deh, ar putea deveni cineva suspicios asupra celor sustinute de el. Se pare ca tu in niciun caz!

 2. _ zice:

  Ce, va mai aduceti aminte ce spune Domnul catre Isaia, nu?
  Isaia 56:1 „Aşa vorbeşte Domnul: „Păziţi ce este drept şi faceţi ce este bine, căci mântuirea Mea este aproape să vină şi neprihănirea Mea este aproape să se arate. 2 Ferice de omul care face lucrul acesta şi de fiul omului care rămâne statornic în el, păzind Sabatul, ca să nu-l pângărească, şi stăpânindu-şi mâna, ca să nu facă niciun rău!”
  3 Străinul care se alipeşte de Domnul să nu zică: „Domnul mă va despărţi de poporul Său!” şi famenul să nu zică: „Iată, eu sunt un copac uscat!”
  4 Căci aşa vorbeşte Domnul: „Famenilor care vor păzi Sabatele Mele, care vor alege ce-Mi este plăcut şi vor stărui în legământul Meu, le voi da în Casa Mea şi înăuntrul zidurilor Mele un loc şi un nume mai bun decât fii şi fiice; le voi da un nume veşnic, care nu se va stinge.
  6 Şi pe străinii care se vor lipi de Domnul ca să-I slujească şi să iubească Numele Domnului, pentru ca să fie slujitorii Lui, şi pe toţi cei ce vor păzi Sabatul, ca să nu-l pângărească, şi vor stărui în legământul Meu 7 îi voi aduce la muntele Meu cel Sfânt şi-i voi umple de veselie în Casa Mea de rugăciune. Arderile-de-tot şi jertfele lor vor fi primite pe altarul Meu, căci Casa Mea se va numi o casă de rugăciune pentru toate popoarele.”
  8 Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu, care strânge pe cei risipiţi ai lui Israel: „Voi mai strânge şi alte popoare la cei strânşi acum din el.”

  E vro intrebare sau nelamurire. sau vrei sa zici ca si arabul zice acelasi lucru?
  Faptele apostolilor 1:6 „Deci apostolii, pe când erau strânşi laolaltă, L-au întrebat: „Doamne, în vremea aceasta ai de gând să aşezi din nou Împărăţia lui Israel?
  „El le-a răspuns: „Nu este treaba voastră să ştiţi vremurile sau soroacele; pe acestea Tatăl le-a păstrat sub stăpânirea Sa?_ se pune intrebarea?
  Ba da, prin propovaduirea Evangheliei lui Isus Hristos!

  • _ zice:

   Prin propovaduirea Evangheliei lui Isus Hristos se raspandeste Lumina catre popoare, prin ea se isbavesc popoare, prin Cuvant se izbavesc din fiare si ies cei prinsi si inchisi din temnita si inchisoare, prin credinta se vindeca neamurile si prin Cuvantul Sau se aseaza stapanirea Tatalui zdrobind si nimicind pacatul, Satana si moartea pe intreg pamantul cu incepere dela Ierusalim. Si Numele Lui va fi Singurul Nume !
   https://biblia.resursecrestine.ro/isaia/65#verset-11

   • _ zice:

    Dovada ca toate se vor intampla tuturor celor chemati alesi si credinciosi deopotriva ca e din Israel sau a lui Israel, sau neam infiat prin jertfa ca si cum spune Apostolul Pavel, nascut din semintia lui Beniamin:
    2 Tesaloniceni 1:6 „Fiindcă Dumnezeu găseşte că este drept să dea întristare celor ce vă întristează „7 şi să vă dea odihnă atât vouă, care sunteţi întristaţi, cât şi nouă, la descoperirea Domnului Isus din cer, cu îngerii puterii Lui, 10 când va veni în ziua aceea, ca să fie proslăvit în sfinţii Săi şi privit cu uimire în toţi cei ce vor fi crezut; căci voi aţi crezut mărturisirea făcută de noi înaintea voastră. „Căci, fraţilor, voi aţi călcat pe urmele Bisericilor lui Dumnezeu care sunt în Hristos Isus, în Iudeea; pentru că şi voi aţi suferit din partea celor de un neam cu voi aceleaşi rele pe care le-au suferit ele din partea iudeilor.” 1 Tesaloniceni 2:14

    Toti suntem impreuna si partasi Aceluiasi Har al lui Dumnezeu Căci propovăduirea noastră nu se întemeiază nici pe rătăcire, nici pe necurăţie, nici pe viclenie.
    4 Ci, fiindcă Dumnezeu ne-a găsit vrednici să ne încredinţeze Evanghelia, căutăm să vorbim aşa ca să plăcem nu oamenilor, ci lui Dumnezeu, care ne cercetează inima.
    „Căci cine este, în adevăr, nădejdea sau bucuria sau cununa noastră de slavă? Nu sunteţi voi înaintea Domnului nostru Isus Hristos, la venirea Lui?”
    (1 Tesaloniceni 2:19)

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.