Previziuni sumbre pentru viitor : Pandemia Covid distruge omenirea ?

De cand a aparut Covidul …..

https://wordpress.com/read/blogs/175706410/posts/772

…..si pana astazi, omenirea este tinuta intr-o stare de teroare care nu a mai fost simtita de la al doilea razboi mondial pana in anul acesta de gratie 2020. Frica mortii stapaneste astazi inimile oamenilor care nu cunosc puterea de vindecare data de Dumnezeu prin Cuvantul vorbit al Mesajului orei , dovedit prin slujba fratelui William Branham , ale carui predici le puteti citi si asculta si pe blogul http://www.infomesaj.ro.

In aceasta dimineata am citit aceste mesaje primite in casuta mea de e-mail si m-am gandit sa informez si pe cei care citesc acest articol

Desi au anuntat ca s-a descoperit tratamentul bolii, concluziile studiilor imunologice anuntate la cinci zile dupa anuntul imbucurator, ( vezi https://www.jerusalemonline.com/israel-makes-major-breakthrough-in-coronavirus-antibody-treatment/ ) sunt totusi foarte triste:

https://www.jerusalemonline.com/netanyahu-a-2nd-wave-of-coronavirus-could-end-humanity/

Oamenii care se presupune ca studiaza evolutia virusului de gripa Covid 19 au ajuns la concluzia alarmanta ca reinfectia celor atacati odata si vindecati de gripa este mai mult decat probabila dupa 6 luni de stare de imunitate .Asta inseamna ca nu ar mai exista nici un leac pentru aceasta boala , care ar duce la sfarsitul omenirii ? Asa zic unii sus pusi ,din guvernele care ne conduc .

Urmarind comunicatiile cele mai recente ale guvernelor Romaniei si Angliei am observat ca sunt identice, parca acei care le-au elaborat sunt intelesi sa ia aceleasi masuri de control a populatiei , nu numai la noi, ci in toata lumea . Si mi-am adus aminte de Cuvantul acela vestit in Evanghelia apostolului Pavel :

” Se cuvenea, in adevar, ca Acela pentru care si prin care sunt toate si care voia sa duca pe multi fii la slava sa desavarseasca, prin suferinte, pe Capetenia mantuirii lor. Caci Cel ce sfinteste si cei ce sunt sfintiti sunt dintr-unul. De aceea, Lui nu-I este rusine sa-i numeasca „frati”cand zice: „Voi vesti Numele Tau fratilor Mei; Iti voi canta lauda in mijlocul adunarii.” Si iarasi: „Imi voi pune increderea in El.” Si in alt loc: „Iata-Ma, Eu si copiii pe care Mi i-a dat Dumnezeu!”Astfel, dar, deoarece copiii sunt partasi sangelui si carnii, tot asa si El insusi a fost deopotriva partas la ele, pentru ca, prin moarte, sa nimiceasca pe cel ce are puterea mortii, adica pe diavolul, si sa izbaveasca pe toti aceia care, prin frica mortii, erau supusi robiei toata viata lor. Caci negresit, nu in ajutorul ingerilor vine El, ci in ajutorul semintei lui Avraam. „

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Previziuni sumbre pentru viitor : Pandemia Covid distruge omenirea ?

 1. cherie zice:

  Fără a nega existența reală a unui virus este clar că există o conspirație mondială comună pentru a se modifica ceva dar ce si cum…doar presupunem. Si dacă asta este și voința lui Dumnezeu,șa cum pare … asta se va întâmpla,
  Eu cred că … sigur că ceva se va schimba.

 2. Dan zice:

  Ceice sunt si trag sforile tuturor institutiilor international financiare, guvernamentale, farmaceutice, sau fortele armate Nato de exemplu nu sunt alti decat mafia americano-israeliana. Bibi, da!
  Pandemia covid 19 este zidaria lor, nicidecum voia lui Dumnezeu.
  America nu a fost si nici nu este o tara democratica ci fascist israeliana fondata de zidari neciopliti si pana in maduva oaselor de corupti, aceiasi care au provocat, operat si pe timpul celor doua razboaie mondiale. Astia sut responsabil de tot ce e grotesc animalic si barbar si se petrece in lume.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.