Semnul lui Hristos ( pecetea) si semnul Antihristului ( Fiarei )

Semnul lui Hristos este botezul Duhului Sfant Ioan Botezatorul a spus : „Cat despre mine, eu va botez cu apa, spre pocainta; dar Cel ce vine dupa mine este mai puternic decat mine, si eu nu sunt vrednic sa-I duc incaltamintea. El va va boteza cu Duhul Sfant si cu foc. (Mat.3:11)

Apostolul Ioan (Ioan.6:27) a scris ca pe Fiul lui Dumnezeu , adica pe Isus Hristos, Tatal L-a insemnat cu pecetea Lui Dupa acea pecete transmisa lui Ioan Botezatorul printr-o viziune,L-a recunoscut pe Isus cand a mers sa fie botezat in raul Iordan . Astfel, Ioan a vazut Duhul coborandu-se si oprindu-se peste El .

Dumnezeu a fagaduit ca aceasta pecete a lui Hristos va fi pusa si ucenicilor Sai

” Dupa patima Lui, li S-a infatisat viu, prin multe dovezi, aratandu-li-Se deseori, timp de patruzeci de zile, si vorbind cu ei despre lucrurile privitoare la Imparatia lui Dumnezeu. Pe cand Se afla cu ei, le-a poruncit sa nu se departeze de Ierusalim, ci sa astepte acolo fagaduinta Tatalui, „pe care”, le-a zis El, „ati auzit-o de la Mine. Caci Ioan a botezat cu apa, dar voi, nu dupa multe zile, veti fi botezati cu Duhul Sfant.”(Fapte1.3-5)

Intelegand ca pecetea lui Dumnezeu este de natura spirituala , ar trebui sa intelegem ca si semnul Fiarei este de aceeasi natura, fiindca si Satana se manifesta astazi prin duhuri( mai multe, cel putin trei ) ale rautatii care tind sa locuiasca si ele in ” locuri ceresti „, adica acei oameni care sunt socotiti de Dumnezeu ca si Temple ale Lui. „Cum se impaca templul lui Dumnezeu cu idolii? Caci noi suntem templul Dumnezeului celui Viu, cum a zis Dumnezeu: „Eu voi locui si voi umbla in mijlocul lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, si ei vor fi poporul Meu.” Despre Dumnezeul cel adevarat,cuvintele din Biblie sunt toate doar la singular (2Cor.6:16)

Desigur, semnul fiarei nu poate fi ceva material, ca de exemplu un obiect electronic minuscul injectat in mana sau in pielea fruntii, cum pretind te- ologii spirituali care se pretind si sunt considerati de plebe ca a fi pocaiti . Semnul Fiarei poate fi mai degraba respingerea Mesajului orei si a tuturor dovezilor Biblice ca Isus este Iahweh si acceptarea faptelor (lucrarea mainii) si invataturii ( lucrarea mintii de sub frunte ) nicolaitilor pentru inchinare la Trinitate. la un idol tripersonal, facut de om dupa chipul sau, de data aceasta.( vezi icoana – inchipuirea ortodoxa – cu mosul, tanarul si porumbelul pictat intr-un triunghi asezat deasupra celor doi.)

Semnul Duhului Sfant este si astazi lucrarea poruncita de Domnul Isus Hristos ucenicilor si facuta de ei in Numele Lui : ” Iata semnele care vor insoti pe cei ce vor crede: in Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi in limbi noi; (Marc.16:17) vor lua in mana serpi; daca vor bea ceva de moarte, nu-i va vatama; isi vor pune mainile peste bolnavi, si bolnavii se vor insanatosi.” De asemenea, Matei 10.8

Adevarul descoperit in cuvintele Bibliei este ca Dumnezeu este Duh , El nu poate fi vazut cu ochii omenesti ai trupului nostru de tarana,osandit din pricina pacatului, insa Dumnezeu a creat o Cale prin care putem sa ajungem iarasi sa-L vedem in felul in care S-a aratat strabunicului Adam in gradina Eden si a vorbit cu el in racoarea serii.

Astfel, Dumnezeu a platit El insusi pretul si a suferit pedeapsa pacatului in locul nostru, aratandu-Se lumii in Chipul lui Isus Hristos , asa cum L-a vazut apostolul Pavel, dupa invierea Lui, si a marturisit ca ” El este chipul Dumnezeului celui Nevazut ” si a spus ca ” Dumnezeu locuia in Hristos, impacand lumea cu Sine „. Fiul lui Dumnezeu nu este numele unui om, ci este titlul prin care Cel dintai si Cel de pe urma L-a dat Omului Isus Hristos ,Intaiul nascut in noua zidire din Samanta originala a lui Dumnezeu in care a locuit toata plinatatea Dumnezeirii si numai Lui Dumnezeu i-a dat Duhul Sau fara masura . (Ioan.3:34) Chiar si Ioan Botezatorul a stiut lucrul acesta , cu toate ca nu a apucat sa traiasca invierea Lui Hristos

Avand descoperirea lui Isus Hristos, Pavel a spus ca ” Nimeni nu poate zice Isus este Domnul decat prin Duhul Sfant si , de asemenea, Ioan a zis ca El este Dumnezeul adevarat si viata vesnica si ne-a avertizat sa ne pazim de idoli

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Semnul lui Hristos ( pecetea) si semnul Antihristului ( Fiarei )

 1. _ zice:

  11. Apoi am vazut ridicandu-se din pamant o alta fiara, care avea doua coarne ca ale unui miel si vorbea ca un balaur.
  https://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/apocalipsa/13/
  12. Ea lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata.
  13. Savarsea semne mari, pana acolo ca facea chiar sa se coboare foc din cer pe pamant in fata oamenilor.14. Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei care avea rana de sabie, si traia.
  15. I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei.
  16. Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte,17. si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei.
  8. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.

  Omul neprihanirii si omul faradelegii semn al Fapturii lui Dumnezeu si icoana a faradelegii.
  Multi zic si citesc : 21. Icoana aceasta inchipuitoare va mantuieste acum pe voi, si anume botezul, care nu este o curatare de intinaciunile trupesti, ci marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Isus, Hristos,. care sta la dreapta lui Dumnezeu, dupa ce S-a inaltat la cer si Si-a supus ingerii, stapanirile si puterile.

 2. Dan zice:

  Stand acasa, dupa cum multi alti cititnd acest mesaj postat, mi s-au oprit ochii asupra unei parti al textului si anume:
  „”„. Fiul lui Dumnezeu nu este numele unui om, ci este titlul prin care Cel dintai si Cel de pe urma L-a dat Omului Isus Hristos ,Intaiul nascut in noua zidire din Samanta originala a lui Dumnezeu in care a locuit toata plinatatea Dumnezeirii si numai Lui Dumnezeu i-a dat Duhul Sau fara masura .””
  …in El sa locuiasca in toata plinatatea Dumnezeirea…?
  Dumnezeirea este un titlu onorific sau calitativ profesional? te referi la Dumnezeire ca si calitate, ceva pretios asemenea a… sau cumva gandesti ca Dumnezeirea este tot una cu Dumnezeiesc?
  Este deci Dumnezeirea insasi Dumnezeu Tatal sau doar lucrul lui Dumnezeiesc?

  La Coloseni 2:9 „Căci în El locuieşte trupeşte toată plinătatea Dumnezeirii.” referitor e scris iarasi la
  „Căci Dumnezeu a vrut ca toată plinătatea să locuiască în El” Coloseni 1:19
  (citand doar aceste referinte din traducerea Cornilescu, pare sa ai dreptate, dar citand pe Ioan in Evanghelia sa, pare a fi cu mult mai mult de atata si anume: „La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu.” Ioan 1:1 si „Şi noi toţi am primit din plinătatea Lui şi har după har;” Ioan 1:16)
  Cred ca intrebarea ar fi din prin a carui plinatate a au primit ceice au crezut ca se vorbeste in text despre Dumnezeu, Dumnezeirea Lui si a Cuvantului ?
  Si ca vorbim de semnul lui Hristos vs semnul fiarei, raspunsul ar fi …? Tu ai raspunde Duhul?
  Ramane aceiasi intrebare!

  • Dumnezeirea , conform Bibliei, este Isus Hristos si Biserica Lui Hristos, in unitate . Isus este Capul, adica fata Celui Preainalt si oamenii sfinti care formeaza Trupul complet al Dumnezeirii, sau Divinitatii ( este acelasi inteles in ambele cuvinte ) sunt celelalte madulare, Biserica .
   Ai putea sa intelegi aceste afirmatii daca ai citi si ai si crede tot ce este scris, exact asa cum este scris, fara sa mai cauti interpretari la Cuvant.
   Este insa necesar sa observi ca in Biblie este scris numai despre Biserica lui Dumnezeu , aceasta fiind si Biserica lui Hristos , fiindca Hristos este cuvant referitor la o ” ungere ” speciala . Nu gasim nicaieri exprimarea ” Biserica lui Isus ”
   Ungerea biblica incepe cu turnarea de untdelemn pe cap si apoi curge peste tot trupul . Trupul lui Hristos are un Cap: Isus si are madulare , pe care Duhul Sfant le naste si le cheama pe numele fiecaruia in parte,( Iaia 45.3) la vremea potrivita stabilita de El. Numele si chemarea vine odata cu descoperirea Cuvantului vorbit :” credinta vine prin auzire ” iar Duhul se primeste prin auzirea credintei ( Galateni 3.2 )
   Apostolul Pavel a spus ca ” sunt in adevar multi” dumnezei” si multi „domni „crezuti de lume, insa Dumnezeul lui Israel este Unul Singur : Isus Hristos . Asa a spus profetul Isaia : ” Domnul care cheama pe Nume este Dumnezeul lui Israel ” Cand El S-a aratat in trup de carne umana , a zis „ Daca nu credeti ca Eu sunt, veti muri in pacatele voastre ” Este exact asa, fiindca „nu este nici un alt Nume dat oamenilor prin care sa fim mantuiti ” decat Numele Isus Hristos . Adica Yeshua . Poporul care primeste mantuirea este poporul Lui” Dumnezeu cu noi ” pentru ca El ( Fiul care ni S-a dat ca si Copil al Fecioarei , Emanuel ) va mantui pe poporul Sau de pacate Emanuel este Dumnezeu cu noi .
   Daca este scris asa, de ce ar trebui sa interpretam alt-fel ? De ce ar trebui sa acceptam o credinta gresita, cum ca ar fi o alta ” persoana ” acel Copil al lui Dumnezeu, ? De ce sa credem minciuna cum ca Dumnezeirea este trei persoane ?
   Daca este scris ca Isus este Cel intai nascut dintre mai multi frati „(Hristos in voi ,pe voi insiva cercetati-va daca sunteti in credinta ) de ce sa ne cramponam intr-o gandire fireasca, limitata la o vedere ingusta impusa prin ochelari ai denominatiunilor religioase care conduc crestinismul contemporan ?
   Este ceva in lumea aceasta sa ne poata impiedica sa auzim si sa credem Mesajul Orei ?
   https://infomesaj.ro/william-branham/pozitionat-de-descoperire/

   • Dan zice:

    …da a spus profetul Isaia : ” Domnul care (TE cheama ) cheama pe Nume, El este Dumnezeul lui Israel ”si in alta parte spune Isaia 41:7 „Lemnarul îmbărbătează pe argintar; cel ce lustruieşte cu ciocanul îmbărbătează pe cel ce bate pe nicovală, zicând despre îmbinare: ‘Este bună’, şi ţintuieşte idolul în cuie ca să nu se clatine.
    8 Dar tu, Israele, robul Meu, Iacove, pe care te-am ales, sămânţa lui Avraam, (nu spune despre Unsul Sau Hristosul? ci Avraam) prietenul Meu, 9 tu, pe care te-am luat de la marginile pământului şi pe care te-am chemat dintr-o ţară depărtată, căruia ţi-am zis: ‘Tu eşti robul Meu, te aleg şi nu te lepăd’, …[text foarte complicat] dar revenim_
    10 nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare. {aici Dumnezeu vorbeste tuturor: celui ce l-a facut Mantuitor si Robului Sau Israel}
    11 Iată, înfruntaţi şi acoperiţi de ruşine vor fi toţi cei ce sunt mâniaţi pe tine; vor fi nimiciţi şi vor pieri cei ce ţi se împotrivesc.12 Îi vei căuta, şi nu-i vei mai găsi pe cei ce se certau cu tine; vor fi nimiciţi, vor fi pierduţi cei ce se războiau cu tine. Căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, care te iau de mâna dreaptă şi-ţi zic: ‘Nu te teme de nimic, Eu îţi vin în ajutor! 14 Nu te teme de nimic, viermele lui Iacov şi rămăşiţă slabă a lui Israel, căci Eu îţi vin în ajutor’, zice Domnul, ‘şi Sfântul lui Israel este Mântuitorul tău.’”
    Robul Sau Isus, Fiul Sau Este Mantuitorul lui Israel, dupa cum zice Apostolul : Acest Isus pe care l-ati rastignit, Dumnezeu L-a inviat si L-a facut Domn si Hristos sa stie bine toata casa lui Israel. (iarta-ma ca am scris asa mult, dar…!
    Dar vorbeam de Dumnezeire, daca Dumnezeirea este El Insusi ,Dumnezeu Tatal, ca nu poti sa negi faptul ca Scriptura marturiseste si Insusi Dumnezeu Tatal marturiseste despre Fiul singurul sau Fiu, Cel nascut din Dumnezeu Tatal ?
    Nu am inteles ce zici, deci Dumnezeirea este TaTal Ceresc? .(..dar nu incerca sa eviti a marturisi despre Dumnezeu, Tatal si Fiul Sau, Domnul nostru Isus Hristos pe care Scriptura marturiseste!) Cineva spunea undeva ca Dumnezeirea a trimes in lume pe Fiul Sau, esti de acord cu asta formulare, este ea potrivit Scripturii?
    _ca Dumnezeirea n-o fi aceiasi cu omenia, zic ca si paranteza:zici_”.. Intaiul nascut in noua zidire din Samanta originala a lui Dumnezeu in care a locuit toata plinatatea Dumnezeirii si numai Lui Dumnezeu i-a dat Duhul Sau fara masura „

    • Dan zice:

     …si in ceea ce zici am parafrazat rezulta de asemenea ca: Dumnezeirea este sau se resfrange prin „”Duhul Sau care L-a dat””?
     Pentru ca ar fi o problema si anume ca Sriptura zice DUMNEZEU ESTE DUH….nu Dumnezeirea este Duh…! Harul Domnului frate!
     (nu ca am ramane fara nadejdie in Dumnezeu care le rezolva si va da raspuns la toate)

 3. Dan zice:

  Zici: citez paragraful
  ::Ai putea sa intelegi aceste afirmatii daca ai citi si ai si crede tot ce este scris, exact asa cum este scris, fara sa mai cauti interpretari la Cuvant.
  Este insa necesar sa observi ca in Biblie este scris numai despre Biserica lui Dumnezeu , aceasta fiind si Biserica lui Hristos , fiindca Hristos este cuvant referitor la o ” ungere ” speciala . Nu gasim nicaieri exprimarea ” Biserica lui Isus ”
  si iarasi citez din ce zici : „De ce sa credem minciuna cum ca Dumnezeirea este trei persoane …?”
  _ Pai nu cumva Dumnezeirea se dezvaluie in acele persoane despre care vorbesti? Ba DA?
  Nu? Atunci de ce mai propovaduim pe Hristos?

  PS> „”Este ceva in lumea aceasta sa ne poata impiedica sa auzim si sa credem Mesajul Orei ?””
  ADEVARUL este Viu si Lucrator, Slava lui Dumnezeu, Amin!
  Nu ai raspuns la intrebare, ce este Dumnezeirea?

 4. Dan zice:

  Hai ca sunt plin de nerabdare, asa ca voi raspunde tot eu ca la tine speranta de a raspunde lipseste cu desavarsire. Iata ce spine Scriptura despre Dumnezeire prin Apostolul Pavel calauzit de Duhul in privinta aceasta:: Partasi ai DUMNEZEIRII _ https://biblia.resursecrestine.ro/1-petru/1/2#verset-2
  A DOUA EPISTOLĂ SOBORNICEASCĂ A LUI PETRU
  1 Simon1 Petru, rob şi Apostol al lui Isus Hristos, către cei ce au căpătat o credinţă de acelaşi preţ cu a noastră, prin dreptatea Dumnezeului şi Mântuitorului nostru Isus Hristos:
  2 Harul şi pacea să vă fie înmulţite prin cunoaşterea lui Dumnezeu şi a Domnului nostru Isus Hristos! (către aleşii care trăiesc ca străini, împrăştiaţi prin Pont, Galatia, Capadocia, Asia şi Bitinia,
  2 după ştiinţa mai dinainte a lui Dumnezeu Tatăl, prin sfinţirea lucrată de Duhul, spre ascultarea şi stropirea cu sângele lui Isus Hristos: Harul şi pacea să vă fie înmulţite!
  3 Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care, după îndurarea Sa cea mare, ne-a născut din nou, prin învierea lui Isus Hristos din morţi, la o nădejde vie
  4 şi la o moştenire nestricăcioasă şi neîntinată şi care nu se poate veşteji, păstrată în ceruri pentru voi.) {Doamne ce mai sforaie fratii astia}
  3 DUMNEZEIASCA Lui putere ne-a dăruit tot ce priveşte viaţa şi evlavia, prin cunoaşterea Celui ce ne-a chemat prin slava şi puterea Lui, prin care El ne-a dat făgăduinţele Lui nespus de mari şi scumpe, ca prin ele să vă faceţi părtaşi firii DUMNEZEIESTI după ce aţi fugit de stricăciunea care este în lume prin pofte. Da, partasi Dumnezeirii prin INFIEREA si credinta in ISUS HRISTOS…!
  Apostolul Pavel catre toate Neamurile deasemenea spune Efeseni 1;4 În El, Dumnezeu ne-a ales înainte de întemeierea lumii, ca să fim sfinţi şi fără prihană înaintea Lui, după ce, în dragostea Lui,
  5 ne-a rânduit mai dinainte să fim înfiaţi prin Isus Hristos, după buna plăcere a voiei Sale,
  6 spre lauda slavei harului Său, pe care ni l-a dat în Preaiubitul Lui.
  7 În El avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor, după bogăţiile harului Său
  8 pe care l-a răspândit din belşug peste noi prin orice fel de înţelepciune şi de pricepere;
  9 căci a binevoit să ne descopere taina voiei Sale după planul pe care-l alcătuise în Sine Însuşi,
  10 ca să-l aducă la îndeplinire la împlinirea vremurilor, spre a-Şi uni iarăşi într-unul în Hristos toate lucrurile: cele din ceruri şi cele de pe pământ.
  11 În El am fost făcuţi şi moştenitori, fiind rânduiţi mai dinainte, după hotărârea Aceluia care face toate după sfatul voiei Sale,12 ca să slujim de laudă slavei Sale, noi, care mai dinainte am nădăjduit în Hristos.13 Şi voi, după ce aţi auzit cuvântul adevărului (Evanghelia mântuirii voastre), aţi crezut în El şi aţi fost pecetluiţi cu Duhul Sfânt, care fusese făgăduit
  14 şi care este o arvună a moştenirii noastre, pentru răscumpărarea celor câştigaţi de Dumnezeu, spre lauda slavei Lui.
  Doamne tare mai dorm fratii astia_ li s-au lipit ploapele si au atipit de ura si vrajmasie si orice cuvant le-a pierit din gura! Fratele vostru Branham nu va indemnat la asa ceva? Sau n-ati inteles ce zice, dar nici insemnatatea a ceeace spune Scriptura.
  Pai este esenta Scripturii si maduva BUCURIEI Evangheliei Fagaduintei pentru cei ce primesc CREDINTA in DUMNEZEU si cele Dumnezeiesti in Isus Hristos, dupa Planul lui Dumnezeu

  • Dan zice:

   Cele doua semne despre care vorbesti in articolul postat, semnul lui Hristos si semnul fiarei, semn al stricaciunii care este in lume si semn al Dumnezeirii si lucrurilor Dumnezeiesti in Hristos după ştiinţa mai dinainte a lui Dumnezeu Tatăl, prin sfinţirea lucrată de Duhul, spre ascultarea şi stropirea cu sângele lui Isus Hristos: Harul şi pacea să vă fie înmulţite!
   Ah, zise-i bine, toate cele Dumnezeiesti sunt date in Isus Hristos, dar numai atat spunand este oare tot ceeace ne-a fost descoperit?
   Afevarat ca multe lucruri si taine de nepatruns sunt descoperite in El, a desvalui ceeace a fost deja descoperit, insasi aceasta pentru noi ramane o datorie a noastra taina se patrundem lucrurile minunate ale lui Dumnezeu!
   A spune numai ca Dumnezeirea este in Isus Hristos, nu asta am intrebat, ci am intrebat
   ce este Dumnezeirea , ca este scris _ chiar stapanirile Dumnezeiesti in Hristos si in Biserica stapanesc si isi desfasoare Puterile Sale in acest scop potrivit cu IMPLINIREA a celor DUMNEZEIESTI in ceruri si pe pamant in care chiar si Ingerii doresc sa priveasca.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.