Stati acasa – Stati in casa ! Exercitiu mondial , conspiratii de final , omenirea-i prinsa-n plasa !

Nu, mana Domnului nu este prea scurta ca sa mantuiasca, nici urechea Lui prea tare ca sa auda, (Isa.59:1)

Si daca n-ar fi scurtat Domnul zilele acelea, nimeni n-ar scapa; dar le-a scurtat din pricina celor alesi. (Marc.13:20)

Preaiubitilor, nu va mirati de incercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca sa va incerce, ca de ceva ciudat care a dat peste voi; dimpotriva, bucurati-va, intrucat aveti parte de patimile lui Hristos, ca sa va bucurati si sa va inveseliti si la aratarea slavei Lui. Daca sunteti batjocoriti pentru Numele lui Hristos, ferice de voi! Fiindca Duhul slavei, Duhul lui Dumnezeu, Se odihneste peste voi. Nimeni din voi sa nu sufere ca ucigas sau ca hot, sau ca facator de rele, sau ca unul care se amesteca in treburile altuia.Dimpotriva, daca sufera pentru ca este crestin, sa nu-i fie rusine, ci sa proslaveasca pe Dumnezeu pentru numele acesta.Caci suntem in clipa cand judecata sta sa inceapa de la Casa lui Dumnezeu. Si, daca incepe cu noi, care va fi sfarsitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu? Si, daca cel neprihanit scapa cu greu, ce se va face cel nelegiuit si cel pacatos? Asa ca cei ce sufera dupa voia lui Dumnezeu sa-si incredinteze sufletele credinciosului Ziditor si sa faca ce este bine.( 1 Petru 4.12-19 )

 De aceea, cu atat mai mult, trebuie sa ne tinem de lucrurile pe care le-am auzit, ca sa nu fim departati de ele.Caci, daca Cuvantul vestit prin ingeri s-a dovedit nezguduit si daca orice abatere si orice neascultare si-a primit o dreapta rasplatire,cum vom scapa noi, daca stam nepasatori fata de o mantuire asa de mare, care, dupa ce a fost vestita intai de Domnul, ne-a fost adeverita de cei ce au auzit-o, in timp ce Dumnezeu intarea marturia lor cu semne, puteri si felurite minuni si cu darurile Duhului Sfant, impartite dupa voia Sa!

In adevar, nu unor ingeri a supus El lumea viitoare despre care vorbim. (Evrei 2.1-5 )

In toamna anului trecut -2019 – cine a primit descoperirea lui Dumnezeu data prin Mesajul orei si a luat seama la informatiile scapate pe internet in USA , a avut oportunitatea sa prevada evenimentele programate oficial de Stapanitorul veacului acestuia care conduce toate guvernele actuale mondiale prin organizatiile diverse in care sunt angajate acelea .Cuvantul lui Dumnezeu exprimat in Biblie a zis , pentru cine are o ureche de auzit :  toata lumea zace in cel rau. (1Ioan.5:19).

Care va fi finalul conspiratiei ? Pai, sa vedem evenimentele care au avut loc pana acuma .

Cu multi ani in urma , dupa doua razboaie mondiale, a inceput vehicularea ideii de guvern mondial si o noua ordine mondiala prin care sa se asigure o pace continua intr-o lume care sa nu aiba nici sfarsit , nici un Dumnezeu unic conducator , ci conducerea sa fie preluata de oameni inteligenti, educati si dotati cu mijloace tehnice care sa faca posibila conducerea printr-un sistem de supraveghere a fiecarui individ , intr-o omenire a carui numar de persoane sa nu depaseaca unul calculat dupa acest sistem , in functie de principii stabilite de hrana, locuinte, transport, etc, dar mai degraba functie de posibilitatile de control , pentru ca omul este o fiinta foarte greu de tinut in frau , fiindca omul este mai presus de animal .

Domnul Isus Hristos este considerat de toate sistemele religioase actuale, care s-au unit intr-o Organizatie ecumenoica mondiala sub conducere catolica , este considerat ca o a doua persoana a divinitatii idolatre numita Trinitate , cu posibilitatea de a fi usor inlocuit de un pretendent smecher si bine scolat in a duce in eroare pe cei care-l asculta si sunt in deplina necunostinta de invataturile Bibliei .

Toata Biblia, considerata de crestini ca Sfanta Scriptura, prezinta un Dumnezeu Unic Personal, care a facut pe om ” dupa Chipul Sau ” ( nu ” al lor „), El l-a facut pe om pamantean, nu extraterestru .Dintre toate invataturile religioase, numai invatatura Mesajului Orei Il prezinta pe Domnul Isus Hristos ca” Singurul nostru Stapan si Domn „ pe care cultele trinitare unite in Ecumenism Il tagaduiesc cu buna stiinta . (Iuda.1:4)

Actuala Pandemie este inceputul fortarii implementarii regulilor stipulate in programul noii ordini , si prin ea este testata reactia tuturor pamantenilor la care a ajuns noua tehnologie de comunicare prin Web. la acceptarea regulilor care urmeaza sa fie instituite pentru realizarea acestui deziderat..

Totodata, se urmareste sa se creeze o confuzie mare in capul utilizatorilor prin informatii diverse , lasand o asa zisa libera exprimare , incat sa poata fi raspindite orice idei omenesti, fara un filtru bun si corect , astel incat legaturile din mintile oamenilor sa fie cat mai haotice .

Fratele Branham a predicat Cuvantul lui Dumnezeu sub titlul „ Filtrul unui om ganditor si gustul unui fumator „, in care ne spune ca adevaratul filtru bun si corect al ideilor oamenilor este numai Cuvantul descoperit vorbit de Dumnezeu de-a lungul veacurilor ( un veac este o perioada de o mie de ani , si omenirea nu are o vechime dovedita corect mai mare de 6000 de ani pe Pamant )

Conducatorii actuali au creat in ultimii 76 de ani o pace relativa in zona in care locuiesc ei si au continuat razboaie si vesti de razboaie in toate zonele in care au dorit sa-si extinda suprematia . Am zis „pace relativa ” fiindca neintelegerile dintre cele doua superputeri cu regimuri care promoveaza idei diferite ( comunism versus capitalism, amandoua fiind regimuri totalitare ascuse dupa slogane libertine ) au existat continuu intr-un razboi numit ” rece ” care a dus la escaladarea cursei inarmarilor nucleare , gata sa fie puse astazi intr-o lupta de exterminare fara precedent , de la Potopul din vremea lui Noe pana acum .

Pentru cine iubeste Cuvantul lui Dumnezeu, este descoperit tot Planul Sau de salvare a omenirii de sub stapanirea oricarui duh cauzator de moarte si distrugere a Creatiei divine despre care Biblia este singura Carte autentica de marturie , din vremurile strabune pana la lumea cea noua, care ne sta inainte , dupa cum este scris :

Dar noi, dupa fagaduinta Lui, asteptam ceruri noi si un pamant nou, in care va locui neprihanirea. (2Pet.3:13) Asteptam Imparatia Domnului Isus Hristos, care cere si El o supunere totala, mai ceva decat o cer stapanii lumii acesteia . Insa El nu face si nu a facut niciodata vre-un „ exercitiu mondial de supunere „ presupunand ca nu toti locuitorii Pamantului sunt ” oile Lui „., ci a facut doar aceasta propunere :In ziua de pe urma, care era ziua cea mare a praznicului, Isus a stat in picioare si a strigat: „Daca inseteaza cineva, sa vina la Mine si sa bea. (Ioan.7:37)Apoi mi-a zis: „S-a ispravit! Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul. Celui ce ii este sete ii voi da sa bea fara plata din izvorul apei vietii. (Apoc.21:6)

Din pacate si din lipsa de cunostinta adevarata, si romanii fac haz de necaz in aceasta situatie penibila de pandemie cu care sunt in dezacord tacit, fiindca libertatea Cuvantului sta in Adevar, nu in minciuna si dezinformare , caci este scris : …”a zis iudeilor care crezusera in El: „Daca ramaneti in Cuvantul Meu, sunteti in adevar ucenicii Mei;. veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face slobozi.”

inca un interviu, recent, probabil mai concludent care da solutie : inc-o revolutie ! Are oare vre-un folos schimbarea fara Hristos ? Lider-ship-ul pamantesc nu-i decat proiect dracesc ce nu duce nicaieri : traim azi exact ca ieri !. Caci Puterea de schimbare numai Dumnezeu o are .

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.