Mesajul Orei : Fara o credinta de vindecare divina nu poate fi o credinta de rapire !

Caci insusi Domnul, cu un strigat, cu glasul unui arhanghel si cu trambita lui Dumnezeu, Se va cobori din cer, si intai vor invia cei morti in Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi totdeauna cu Domnul.(1Tes.4:16)

Rapirea este prevazuta si pentru oamenii vii in Hristos, nu numai pentru cei morti .Cand si-a trimis ucenicii sa raspandeasca Cuvantul Evangheliei, le-a spus : „Vindecati pe bolnavi, inviati pe morti, curatati pe leprosi, scoateti afara dracii. Fara plata ati primit, fara plata sa dati. (Mat.10:8)

Cand a retrimis Dumnezeu credinta pe Pamant prin Omul Isus Hristos , se raspandea tot mai mult vestea despre El, si oamenii se strangeau cu gramada, ca sa-L asculte si sa fie vindecati de bolile lor. (Luc.5:15)

In timpul modern in care traim inca , Dumnezeu a retrimis iarasi credinta de vindecare prin omul William Branham , prin ale carui servicii de vindecare divina a retrezit aceasta credinta , care inseamna de fapt lucrarea Duhului Sfant in descoperirea identitatii Domnului nostru Isus Hristos . Astazi toti locuitorii Pamantului au posibilitatea sa acceseze biblioteca predicilor lui, in majoritatea limbilor si prin intermediul fratilor misionari in cele mai inaccesibile locatii de pe Terra .

Eate insa foarte trist faptul ca majoritatea crestinilor denominationali au respins dragostea oferita de Dumnezeu prin acest frate care a trait cu adevarat ca un om trimis de Dumnezeu si au facut o campanie de denigrare impotriva lui, , ca om , prin aceasta afectand grav mantuirea celor care-i asculta fara sa cerceteze si sa compare predicile lui cu Adevarul biblic si situatia reala de viata a lor insisi, mai inainte de a o verifica pe a altora din jurul lor

S-a ajuns ca si poporul roman sa caste gura si sa dea „like ” la predicile unor oameni pe nedrept numiti ” de stiinta ” care azi spun una si maine propovaduiesc altceva, in contradictie nu numai la ce au spus mai inainte, dar chiar contrare invataturilor Biblice de credinta in Dumnezeu

Un exemplu elocvent sunt emisiunile postului 6 TV , a caror reclama cu aparatul TORSER indeamna pe oameni la o credinta falsa de vindecare Cum asa? Ei bine, ei se lauda ca oridecateori folosesc aparatul respectiv nu mai simt durerile. Ori, asta inseamna o dependenta permanenta , nicidecum o vindecare de boala . Vindecarea adevarata inseamna libertate fata de boli , asta insemnand ca durerile nu mai apar , ca si in cazul folosirii Torserului, in fiecare zi .

Emisiunile respective mai propovaduiesc si alte evanghelii diavolesti prin care abat atentia si constiinta oamenilor de necesitatea credintei in Domnul Isus Hristos si credinta de rapire promisa de El , in calitate de Domn si Dumnezeu Unic , nu trinitar !

ASCULTATI , va rog, sau cititi cu atentie aceasta predica :

https://infomesaj.ro/william-branham/calea-data-de-dumnezeu/

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Mesajul Orei : Fara o credinta de vindecare divina nu poate fi o credinta de rapire !

 1. Italienii nepocaiti au ajuns la capatul rabdarilor ! Care este oare situatia oamenilor care asculta vorbaria goala a sefilor cultelor religioase , chiar ai celor protestante ?

 2. https://behaituloilorsiglasulpastorului.wordpress.com/2020/03/10/pandemia-cu-coronavirus-oportunitate-pentru-crestini-sa-dovedeasca-puterea-lui-dumnezeu-lucrand-in-biserica-celor-intai-nascuti-in-adunarea-in-sarbatoare-a-sfintilor/
  Ma intreb , pe drept cuvant, ce mai asteapta credinciosii Mesajului orei , care vorbesc de mult timp despre venirea unui timp ca acesta, sa inceapa activitatea ceruta de Dumnezeu de la ei ?
  Poate cineva sa sa raspunda pertinent la aceasta intrebare ?

 3. Angelyca Petre zice:

  Pai ce ar mai putea astepta crestinii Mesajului,” Tragerea treia, Invierea Sfintilor si Schimbarea Trupurilor noastre”. AMIN, AMIN! Daca tu ai alt raspuns e OK!

  • Exemplul Domnului Isus Hristos, Capul trupului, sa fie urmat dupa exemplul practic al Mesagerului , nu dupa practica denominationala
   „Isus a luat din nou cuvantul si le-a zis: „Adevarat, adevarat va spun ca Fiul nu poate face nimic de la Sine; El nu face decat ce vede pe Tatal facand; si tot ce face Tatal face si Fiul intocmai. (Ioan.5:19).
   Ce inseamna asta ? Implinirea in Biserica a profetiei data prin Ioel , dupa exemplul aratat de Dumnezeu in slujba fratelui W Branham : „”In zilele de pe urma, zice Dumnezeu, ( Ioel 2.28 ) voi turna din Duhul Meu peste orice faptura; feciorii vostri si fetele voastre vor proroci, tinerii vostri vor avea vedenii, si batranii vostri vor visa vise! (Fapt.2:17)
   Cum sa vina Duhul Sfant sa lucreze daca crestinii nu stiu ce este aceea ” nastere din nou „?( decat din auzite, fara experienta personala )
   Majoritatea se gandesc ca daca asculta predicile altora si fregventeaza regulat adunarile comunitatii sunt si botezati cu Duhul Sfant.Dar le lipseste cu desavarsire descoperirea lui Isus Hristos si a felului Lui de lucrare in domeniul mantuirii . Isus a promis aducerea aminte a tot ce a zis El ( Ioan 14.26) si chiar descoperirea lucrurilor viitoare ( Ioan 16.13)
   O predica elocventa in directia aceasta este si https://infomesaj.ro/william-branham/marturia-unui-martor-adevarat/

   • Dan zice:

    …Capul nu are aceiasi rol sau attributie in Trup precum madularele lui. Si totusi peste toti vegheaza Duhul Lui…!
    Dea Dumnezeu ca pe langa ceice merg la adunare acum si se strang in Jurul Bisericii Domnul sa _i inmulteasca si binecuvanteze cat mai mult !
    Pentru ca au avut parte de binecuvantarea si descoperirea Lui, Isus, Hristosul Domnului.

 4. _ zice:

  I realyy like italianul, he got guts nu numai a nerve de bun simt ce papa l-a pierdut demult !

  • _ zice:

   .Nu toti pot primi lucrul acesta, spune adevaratul Semit si Israelit
   ..dar rapirea face mai mult decat vindecarea caci_, unii ca să dobândească o înviere mai bună, n-au vrut să primească izbăvirea care li se dădea macar ca erau chinuiţi

   Evrei 12:3 „Uitaţi-vă dar cu luare aminte la Cel ce a suferit din partea păcătoşilor o împotrivire aşa de mare faţă de Sine (dela ceice se pretind Semit si Israelit), pentru ca nu cumva să vă pierdeţi inima şi să cădeţi de oboseală în sufletele voastre.”

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.