Italienii stiau si ei – ca si chinezii- de unde vine si de ce este Covid 19 un virus atat de periculos

Multi propovaduitori religiosi fac videouri cu predici pe ideea ca virusul este raspandit ca pedeapsa pentru nepocaiti, de catre Dumnezeu, si ca, daca El l-a dat, numai El poate sa-l si retraga , dar eu spun ca ei au o credinta falsa , chiar draceasca . Iata unul din motivele pe care ma bazez, afara de acela al Cuvantului vorbit „Spune-le: „Pe viata Mea, zice Domnul Dumnezeu, ca nu doresc moartea pacatosului, ci sa se intoarca de la calea lui, si sa traiasca. Intoarceti-va, intoarceti-va de la calea voastra cea rea! Pentru ce vreti sa muriti voi, casa lui Israel?” (Ezec.33:11)

Eu presupun ca nici ” varfurile” care sunt la carma tarii noastre nu sunt chiar atat de habarnisti pe cat vor sa apara in fata publicului

Si mai cred ca este doar un exercitiu real impus de catre elita mondiala la scara planetara , in stilul „ Mock examenelor ” din scolile din Regatul Unit al Marii Britanii, in care locuiesc si eu la ora actuala ( mock exam inseamna un examen tip test care se da inainte de examenul propriu-zis, cel care conteaza la punctajul calificativ al studentilor )

In concluzie, ceea ce urmeaza acestui exercitiu care nu poate dura mai mult de timpul pentru care a fost programat si care a fost anuntat deja in reportajele aratate de mass-media este lucrul important de luat in seama , adica impunerea unei Noi Ordine Mondiala , stipulate in Supermemorandumul semnat de majoritatea conducatorilor de state si de religii in urma cu cativa ani

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

26 de răspunsuri la Italienii stiau si ei – ca si chinezii- de unde vine si de ce este Covid 19 un virus atat de periculos

 1. mihaela zice:

  crezi ca asta e sfarsitul? sau e doar o ciorna inainte de varianta finala? crezi ca anticristul e deja in culise si va fi cel care va gasi o „solutie” pentru noaptea in care se va scufunda omenirea?

  • + zice:

   Numai Mossad are solutia, ciorna e la el…!

  • Sunt multe lucruri de stiut si povestit ,multe teorii conspirative care baga pe toti oamenii in confuzie cu asa zis adevaruri evidente care insa maine nu mai pot fi vazute fiindca altele le eclipseaza definitiv . Proorocia, Cuvantul Domnului ne-a avertizat despre acest timp de confuzie : „Va fi o zi deosebita, cunoscuta de Domnul, nu va fi nici zi, nici noapte, dar spre seara se va arata lumina. (Zah.14:7)
   Eu cred ca acest Mesaj dat crestinilor prin William Branham vorbeste despre acea lumina de seara si o arata in cele mai mici detalii prin exemple biblice vii traite de toti ascultatorii cu inima curata si atenti la ceea ce asculta , precum fratii din Berea biblica . Asa cum am comentat in alt articol la raspunsul sorei Angelica, aceasta predica ne spune foarte multe adevaruri in aceasta directie a marturiei adevarate data prin Duhul Sfant
   https://infomesaj.ro/william-branham/marturia-unui-martor-adevarat/

 2. + zice:

  …astia nu s decat cainii cu covrigi’n coada ce nu era posibil ani in urma doar visam de asa ceva…
  conspiratia a ajuns realitate…pe strada! Cvrig 19

  • = zice:

   O fi ajuns satan in slujba neprihanirii si politicienii mediatori ai mossadului si noi nu am stiut…

   • = zice:

    da, e foarte grav… boicotati produsele si nu promovati stilul de viata propagat de media tv news stiri si propagandist conspirative .

   • Dane, iata ca iti spun fara ocolisuri : Esti foarte confuz si sper sa nu reusesti sa bagi si pe altii in confuziile comentariilor tale

    • Dan zice:

     Domnul va purta de grija, nici eu nici tu si cert nici Branham cu care te lauzi atat de mult
     Nu mai iti aduci aminte nici macar ce spunea el: daca le sti si cunoasti pe toate, nu mai traiesti prin credinta, nu iti mai trebuie ea?
     Se pare ca tu ai parerea asta despre tine ca le cunosti pe toate, dar confuz cand este vorba sa intelegi ce scriu, pentru ca eu traiesc prin credinta.
     (macar ca nici in cunostiinta nu esti nici tu si nici Branham mai presus decat mine)
     Despartit de voi pot face orice.

     • Dan zice:

      In al doilea rand _ nu sunt confuz in ceeace scri tu ci doar nu de acord, daca esti confuz!
      Caci am gasit de cuvinta lucruri mai bune de urmat.
      Caci cunostiinta inganfa macar ca nu sti nimic. (ca iti place sa vorbesti fara ocolis)

      • Dan zice:

       …alt treilea rand mai bine ce spune celce zice urmati-ma pe mine intrucat…
       si nu ne punem in randul celor ce se lauda singuri.
       _lauda insa pe cine vrei si pe papa Yohanis daca vrei…critica ta ma tine sobru in Domnul…multumesc pentru sfat, Domnul fie laudat!

     • Zici ca poti face orice ? Iata ca este ceva ce nu poti face, despartit de noi ! Sa vad daca stii ce ! ( proba de inteligenta )

      • Dan zice:

       …a inceta ierta! Da!
       da spune-mi mai bine cum va descurcati pe acolo cu covidul asta inventat de clasa asta elita conspiratoare, sunteti bine sanatosi?
       Domnul sa va tina in paza Lui! Pe aici n-am auzit si sper sa nu aud de niciunul sa fie atins de virus. Se pare ca numai elita l-a capatat. Dar ea poate face si minuni, si vindeca orice este sanatos! ha, ha!

       • Acuma m-ai dat gata ! Eu ma gandeam la faptul ca fara mine, care administrez, blogu n-ar exista si nici tu nu ai putea comenta . Tu insa ai gasit un raspuns de 10+ !
        Pe aici oamenii stau in case, dupa porunca Cezarului si mai ies doar cate unul, din cand in gand, la magazine sau la piata, de obicei cu masina . Rar vezi cate unul pe strada mergand pe jos si impingand o diriboanta , ca mine , mergand in fiecare dimineata la gradina sa sap si sa pun cartofi in pamant , sa ud rasadnitele si straturile ( n-a mai plouat bine de 2 saptamani si aici bate mereu un vant care usuca repede pamantul) si sa mai amenajez casuta pe care am facut-o anul trecut acolo ca si o sera ( greenhouse) in care se poate si locui .Vecinii , aceia cu care mai schimb cate o vorba cand trec pe langa parcela mea, sunt toti de parerea ca pandemia asta este doar o facatura si ca se minte la stiri ( news) intr-o veselie ca mortii de care se vorbeste , vorba lui Caragiale ;” lipsesc cu …duiumul ” ca de ” desavarsire ” nu este cazul , fiindca lumea moare, ca de obicei , nici mai mult, nici mai putin decat inainte de covid .S-au inchis chiar si magazinele de materiale de constructii, cumparaturile se fac prin comanda pe internet cu home delivery si daca te grabesti, poti sa mergi sa astepti afara, la usa magazinului, dupa programarea (appointment) stabilita cand faci comanda . Insa si lucrarile s-au sistat in majoritate, oamenii au mai multe frici de suportat decat sa se apuce sa mai faca cate ceva . Nu se stie pana cand va dura si cum se va termina cacealmaua .Au pornit in tromba cu 5G-ul si ne infruptam toti pe saturate de comunicari prin tel si internet , pana cand radiatiile lui vor desavarsi extintia stabilita . Din fericire insa este bine ca ne incredem in fagaduinta Domnului ca daca vom lua ceva lucruri de moarte , nu ne va vatama , fiindca le luam cu multumiri prin rugaciune .Cu mancarea nu-i inca o tragedie, ultima sugestie a Guvernului, dupa ce alimentarele au fost luate cu asalt si au ramas cu rafturile goale , este ca sa iasa numai o persoana din casa si numai o data pe saptamana dupa cumparaturi . Asa ca lucratorii mai au iarasi ragaz sa puna alimente pe rafturi si la le vanda cu portia , ca la noi pe vremea iubitului conducator al epocii de aur .. Occidentul se pare ca a ajuns si el intr-o astfel de epoca , mai de voie, mai de nevoie …Asta este, insa noua nu ni-i frica de bau-bau .Romanu’ are , pe langa intuitie si multa imunitate la cateva lucruri esentiale, din pacate, ca de pilda economia din piata .( stie sa steie la coada de mai multe ori, pana-si face plinul) Vorba ta : Ha ! Ha !

        • Dan zice:

         Adunarile sunt deschise deci, zici ? Slava Domnului, nu incetati sa aduceti multumiri in orice vreme,
         Domnul sa-i binecuvinteze, da.

 3. _ zice:

  Corona virus poate fi confundat cu intoxicatie milde de sarin gas_
  The Tokyo subway sarin attack (Subway Sarin Incident (地下鉄サリン事件, Chikatetsu Sarin Jiken)) was an act of domestic terrorism perpetrated on 20 March 1995, in Tokyo, Japan, by members of the cult movement Aum Shinrikyo.In five coordinated attacks, the perpetrators released sarin on three lines of the Tokyo Metro (then part of the Tokyo subway) during rush hour, killing 13 people ..

  • Dan zice:

   Eforturile lui Rares Bogdan de a dezamorsa conflictele create de cei care dau la iveala adevarul ce se intampla in spatele cortinei despre coronavirus sursa si ceice vor sa ascunda populatiei dreptul de a cunoaste ripostand impotriva lor, ca e ziarist reporter sau chiar doctori.pana la exterminare.

   • _Kennedy zice:

    Si italienii si chinezii dar si romanii stiu ca e asa cum a zis si Kennedy _
    “The very word „secrecy” is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings…Our way of life is under attack. Those who make themselves our enemy are advancing around the globe…no war ever posed a greater threat to our security. If you are awaiting a finding of „clear and present danger,” then I can only say that the danger has never been more clear and its presence has never been more imminent…For we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies primarily on covert means for expanding its sphere of influence–on infiltration instead of invasion, on subversion instead of elections, on intimidation instead of free choice, on guerrillas by night instead of armies by day. It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations. Its preparations are concealed, not published. Its mistakes are buried, not headlined. Its dissenters are silenced, not praised. No expenditure is questioned, no rumor is printed, no secret is revealed.”

 4. Dan zice:

  Da, dela pamant cu greu poti scoate ceva, iar de se intampla sa-ti dea iti da cu maracini si spini de il lucrezi in lene.
  Domnul Dumnezeu fie laudat pentru Darul Sau imbelsugat in Hristos Isus, Domnul.

  • Pamantul iti da de toate, dupa intelepciunea sau prostia cu care-l lucrezi .Asta inseamna , in gandul meu, ce fel de transpiratie iti curge pe frunte : de la truda bratelor sau truda mintii ( vorba din pilda romaneasca cu cel caruia i-a fost indusa ideea de-a trage alarma in vagonul de tren, ca sa arate cat de puternic brat are : ” degeaba ai aici , daca n-ai aici ” cu degetul aratator inspre biceps, apoi inspre frunte )
   Daca vezi videourile ” Inapoi in Eden ” poate-ti vei da seama ca agricultura romaneasca intotdeauna a fost facuta ” cu forta „in toate regimurile, si acela burghezo- mosieresc, ci acela comunist , fiindca s-a lucrat fara scoala si fara minte, dar cu hei-rupt-ul si cu mecanizare si chimizare foarte pagubitoare pentru un pamant bogat pe care incet si cu treaba buna l-am saracit si instrainat de urmasii carora li se cuvine de drept .

   • Dan zice:

    Corect, asa e… dar aceea noi , de cand am auzit ne-am pus nadejdea in Dumnezeu sa nu cadem de oboseala…
    Teofile, în cea dintâi carte a mea, am vorbit despre tot ce a început Isus să facă şi să înveţe pe oameni de la început până în ziua în care S-a înălţat la cer, după ce, prin Duhul Sfânt, dăduse poruncile Sale apostolilor pe care-i alesese.
    După patima Lui, li S-a înfăţişat viu, prin multe dovezi, arătându-li-Se deseori timp de patruzeci de zile, şi vorbind cu ei despre lucrurile privitoare la Împărăţia lui Dumnezeu.
    Pe când Se afla cu ei, le-a poruncit să nu se depărteze de Ierusalim, ci să aştepte acolo făgăduinţa Tatălui, „pe care”, le-a zis El, „aţi auzit-o de la Mine.”
    Căci Ioan a botezat cu apă, dar voi, nu după multe zile, veţi fi botezaţi cu Duhul Sfânt.”
    Deci apostolii, pe când erau strânşi laolaltă, L-au întrebat: „Doamne, în vremea aceasta ai de gând să aşezi din nou Împărăţia lui Israel?”
    El le-a răspuns: „Nu este treaba voastră să ştiţi vremurile şi soroacele; pe acestea Tatăl le-a păstrat sub stăpânirea Sa. Ci voi veţi primi o putere, când Se va pogorî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudea, în Samaria, şi până la marginile pământului.
    După ce a spus aceste lucruri, pe când se uitau ei la El, S-a înălţat la cer, şi un nor L-a ascuns din ochii lor. Şi cum stăteau ei cu ochii pironiţi spre cer, pe când Se suia El, iată că li s-au arătat doi bărbaţi îmbrăcaţi în alb,
    Şi au zis: „Bărbaţi Galileeni, de ce staţi şi vă uitaţi spre cer? Acest Isus, care S-a înălţat la cer din mijlocul vostru, va veni în acelaşi fel cum L-aţi văzut mergând la cer.”

    Pe cand se inalta El la cer, un nor din ochii lor L-a ascuns…
    norul ce L-a ascuns pe El inaltandu-se era din ochii lor ci nu acela de pe cer!
    Ai mai auzit asa ceva? Cum se poate face asa ceva?

    • Dan zice:

     …intelegerea „nvierii ? ca despre taina nasterii vorbea lui Nicodim, nu?

     • Dan zice:

      nu nu, nu nu era paiul din ochiul lor acolo candva vorbea si de paiul din ochi.
      Insa acum vorbeste de nor? Norul din ochii lor? ce deferentiaza paiul si ce arata norul, ca ambii obscura vederea unuia ce doreste sa priveasca?

      • Dan zice:

       Pamantul nu este decat firea, chiar si carnea are o anumita tangenta cu ea.
       Dar camasa sa nu fie manjita nu cu tarana nici sange ci carne, cum adica?
       Nu lucram la asa ceva.

 5. Dan zice:

  Pe Cel-Preaînalt, cine-L va lăuda în mormânt , dacă cei vii nu-I aduc laudă?
  De la cel mort – ca de la unul care nu mai este – a pierit lauda;
  Cel viu şi sănătos Îl va lăuda pe Domnul: „Cât de mare e milostivirea Domnului
  şi iertarea Lui spre cei ce se întorc la El!”
  Că omul nu poate să aibă totul, de vreme ce fiul omului nu-i nemuritor.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.