O credinta inselatoare ( fiindca se ancoreaza pe nisipuri miscatoare, nu pe Stanca veacurilor )

„Caci voi vesti Numele Domnului. Dati slava Dumnezeului nostru!El este Stanca; lucrarile Lui sunt desavarsite, caci toate caile Lui sunt drepte; El este un Dumnezeu credincios si fara nedreptate, El este drept si curat.” (Deut.32 3-:4)

Nimeni nu este sfant ca Domnul; nu este alt Dumnezeu decat Tine; nu este stanca asa ca Dumnezeul nostru. (1Sam.2:2)

Dumnezeu este stanca mea, la care gasesc un adapost, scutul meu si puterea care ma mantuieste, turnul meu cel inalt si scaparea mea. Mantuitorule! Tu ma scapi de silnicie. (2Sam.22:3) Traiasca Domnul si binecuvantata sa fie Stanca mea! Inaltat sa fie Dumnezeu, Stanca mantuirii mele, (2Sam.22:47)

Pe Dumnezeu se intemeiaza ajutorul si slava mea; in Dumnezeu este stanca puterii mele, locul meu de adapost. (Ps.62:7) Veniti sa cantam cu veselie Domnului si sa strigam de bucurie catre Stanca mantuirii noastre. (Ps.95:1)

Incredeti-va in Domnul pe vecie, caci Domnul Dumnezeu este Stanca veacurilor. (Isa.26:4)….. toti au baut aceeasi bautura duhovniceasca, pentru ca beau dintr-o stanca duhovniceasca ce venea dupa ei; si stanca era Hristos. (1Cor.10:4)

. Caci este scris in Scriptura: „Iata ca pun in Sion o Piatra din capul unghiului, aleasa, scumpa; si cine se increde in El nu va fi dat de rusine.” Cinstea aceasta este, dar, pentru voi care ati crezut! Dar pentru cei necredinciosi, „Piatra pe care au lepadat-o zidarii a ajuns sa fie pusa in capul unghiului”, si „o Piatra de poticnire si o Stanca de cadere”. Ei se lovesc de ea, pentru ca n-au crezut Cuvantul, si la aceasta sunt randuiti.

Ce zice femeia aceasta ? Nu realizeaza, nu constientizeaza ca este calauzita de un duh mincinos in predica ei . Mai trist insa este faptul ca majoritatea celor care o asculta nu-si dau nici ei seama de nebunia viziunilor dupa care se ghideaza invataturile ei

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.