Ce si unde este Atlantida ?

Ascultand ce zic unii si ce au scris si au filmat alti cercetatori iscusiti despre asa zisul continent Atlantida , mi-am facut si eu o ” parere ” despre care pretind ca este un adevar crestin ” la mintea berbecului „, fara sa fie nevoie de nici o filozofie in afara de credinta ca Biblia ne spune numai si numai Adevarul descoperit de Duhul lui Dumnezeu in ceea ce este scris .

In cartea Bibliei numita Geneza este relatat despre un potop universal care a acoperit tot Pamantul in vremea profetului Noe, dupa ce Enoh a umblat cu Dumnezeu de-a lungul si de-a latul pe tot Pamantul timp de 300 de ani , si facand planul pentru constructia unei lumi noi , cea veche fiind hotarat sa ramana acoperita de ape .

Ni s-a spus in Biblie ca pana la potop nu a cazut ploaie pe Pamant, udarea lui facandu-se prin picurare, roua cazand in fiecare noapte, intr-o atmosfera tip sera . In acele conditii, oameniii au putut sa construiasca in cele mai joase locuri, fiindca ceeea ce este numit ” apele de jos ” erau numai in ” izvoarele adancului ” si nu existau mari si oceane , probabil nici rauri la suprafata, numai acele rauri subterane despre care vorbesc oamenii de stiinta ca ar curge si astazi pe sub pamantul care este deasupra apelor .

Astfel, Atlantida despre care bat apa in piua vorbitorii din video, nu este altceva decat acea lume veche ramasa definitiv sub apele Potopului , cu toate vestigiile ei , ca dovada ca Adevarul absolut este numai Cuvantul lui Dumnezeu iar parerile oamenilor despre extraterestrii sunt numai ” pareri de cenusa ” – vorba lui Iov .Iar asa zisi ” extraterestri ” sunt fiinte create de oameni prin tehnici de mutatii genetice si incrucisari realizate in laboratoare secrete , profetite in Cuvantul lui Dumnezeu in cartea Apocalipsa . Avand in considerare cele scrise de mine, ascultati cu atentie si gandire biblica ce zic vorbitorii acestia :

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.