S-au schimbat legile materiei, ori stiinta omului era inapoiata chiar de la inceputul cercetarii ei de catre om ?

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la S-au schimbat legile materiei, ori stiinta omului era inapoiata chiar de la inceputul cercetarii ei de catre om ?

 1. cherie zice:

  Tipul acesta nu prea prezintă lucrurile din punct de vedere stiintific corect. Mai multă autoritate prezinta generalul Streinu care se ferește să spună ce nu înțelege el … etc….
  Am incercat să ascult ce spune dar m-am oprit la inceput căci lucrurile se spun pe jumătate si poti trage concluzii gresite.
  Toata materia este doar unda doar manifestarea ei față de simțirile omului sint diferirte. oamenii au dat nume diferite celor simtite de ei sau înțelese de ei. Stiința nu se modifică, se completează… Materia se manifesta prin gravitate și explicațiile din film sunt incomplete sau trase de par. După părerea mea putem asculta ce spune dar… dacă vrem sa ințelegem trebuie să cautam în altă parte completări..
  Nu tot ce citim la TV ne lămurește Stiinta este treaba serioasă….

 2. cherie zice:

  Si mai vreau să adaug ceva, Știți că gravitația este rezultatul acelei particule a lui dumnezeu, bosunul HIg….nu retin cum se numeste, acel boson cautat de savanti și gasit dar nu satisfacator astfel incat încă este cautat și inca negasit…. Eu așa știu….

 3. Dupa cum explica doamna lector universitar in acest video, daca se ajunge la o descoperire si imitare a mecanismului de transformare a moleculelor din celulele de materie in unde de energie, teleportarea este ca un lucru facut , si imitarea Rapirii, de asemenea .
  Sa intelegem oare ca Dumnezeu isi va folosi puterea de transformare a crestinilor , asa cum a zis apostolul Pavel ca vom fi schimbati in trup la o clipeala de ochi si vom fi mutati in vazduh ca sa-L intampinam pe Domnul Isus Hristos , dar si Dracu va face ceva asemanator cu credinciosii lui ? . Cu diferenta ca el nu-si va putea invia si mortii care au adormit in stare pacatoasa !

 4. cherie zice:

  Nu pot presupune, spun doar ceea ce cred, cred ca stiinta va completa cunostintele oamenilor si nu se contrazice.
  In biblie sunt foarte multe afirmatii care in timp au ajuns sa fie interpretate ca previziuni.

 5. Dan zice:

  „descoperiri care bulverseaza stiinta”? Pai cum stiinta va complecta cunostiintele oamenilor?
  Da, si se va demonstra ca nu cunoaste nimic! Si cam asta ar fi descoperirea stiintei celor ce calatoresc in negura. fenomen inexplicabil,
  Albert Einstein was a German-born theoretical physicist who developed the theory of relativity, one of the two pillars of modern physics (alongside quantum mechanics). His work is also known for its influence on the philosophy of science.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.