Teologii se intreaba si-si raspund bazati pe inteligenta te-ologica

https://alfaomega.tv/creationism/articole/7585-chiar-a-creat-dumnezeu-plantele-inaintea-sa-creeze-soarele?fbclid=IwAR0izd9jYqnEhV5dunDkiOIZpYJVpbET0QS92RkLZEPU-b8_sqZmnHWKs38

Chiar si fara sa aiba descoperirea divina in privinta Creatiei,teologii ar fi trebuit sa stie ca samanta plantelor incolteste la intuneric si tot la intuneric este si cel mai prielnic timp de crestere pentru plante. In prezenta luminii se produce clorofila si hrana, in frunze, hrana care mai apoi se raspandeste in tot restul plantei, de la radacina pana la tulpina, ramuri, frunze, flori si fructe cu samanta noua in ele

Timpul de incoltire a plantelor dupa semanare este de la 12-14 zile in sus, in functie de umiditatea din sol, si in acel timp nu este nevoie de lumina soarelui. . Sa ma ierte teologii, dar numai oameni cu minte nu sunt cand dezbat subiectul pe acel blog . Se poate ca nici nu au citit in capitolul 2 al Genezei, unde este scris ca plantele au inceput sa rasara din pamant abia dupa ce Dumnezeu l-a facut pe om din tarana si i-a suflat in nari viata .

Ce nu au de unde sa stie teologii zilelor de pe urma este ca in Cartea Geneza capitolul unu este doar povestea semintei, este doar relatarea planului lui Dumnezeu sub forma de proiect fiindca samanta este cuvantul vorbit al lui Dumnezeu . Abia in capitolul doi ne este relatata istoria , adica modul de desfasutrare a lucrarii de creatie propriu- zisa , care incepe cu facerea omului ADAM si se continua cu cresterea plantelor si chemarea la existenta a celorlalte vietuitoare prin cuvantul omului care le-a vorbit fiecareia numele propriu Ideea cu o sursa de lumina temporara este o erezie gogonata izvorata din lipsa lor de minte intreaga !( tot asa este si cu rotirea pamantului ,despre care Cuvantul ne-a spus ca este plat si nemiscat ) Oare te-ologii chiar nu stiu ca insusi Dumnezeu este lumina aceea vesnica ce lumineaza pe orice om, venind in lume ? Si ca numai El poate sa miste ( scuture ) Pamantul cu tot ce este pe el ?

Lumina de la inceput despre care este scris in prima Carte a Bibliei este aceeasi cu Lumina despre care a scris Ioan in ultima Carte a Bibliei : ” . Acolo nu va mai fi noapte. Si nu vor mai avea trebuinta nici de lampa, nici de lumina soarelui, pentru ca Domnul Dumnezeu ii va lumina. Si vor imparati in vecii vecilor.

Nu a fost si nu va fi nicidecum o lumina ” temporara ” !Cum este ( sau va fi ) atunci cu ” rotirea ” pamantului in jurul unei axe ( imaginare ) despre care ne-au invatat inteleptii lumii ? ?

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.