„Astazi a intrat mantuirea in casa aceasta, caci si el este fiul lui Avraam. (Luc.19:9)

Versetul acesta este cea mai puternica dovada ca Dumnezeu are un popor al fagaduintelor pe care le-a dat unui om si semintei lui , din neam in neam, pana la sfarsitul veacurilor . ” All the nations of the earth shall bless themselves by your descendants, because you have obeyed My command
Genesis 22:18 (The Israel Bible™) Toate natiunile pamantului se vor binecuvanta prin descendentii tai, fiindca ai ascultat porunca Mea .

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

12 răspunsuri la „Astazi a intrat mantuirea in casa aceasta, caci si el este fiul lui Avraam. (Luc.19:9)

 1. Dan zice:

  …astazi a intrat Mantuirea in casa ta… nu ca ar fi si terminat lucrarea ce o va avea de facut… in privinta ta!

 2. Dan zice:

  Caci primul step si pas in sus pe cale marturiseste Zacheu, ca a si facut cand el insuti isi marturiseste dezamagirea, parerea de rau asupra celor de el facute si in cainta lui zice, caci cum poate sta altfel cineva inaintea Domnului si sa fie auzit de El sau luat in considerare: „Dar Zacheu a stat înaintea Domnului şi I-a zis: „Iată, Doamne, jumătate din avuţia mea o dau săracilor şi, dacă am năpăstuit pe cineva cu ceva, îi dau înapoi împătrit.”” Luca 19:8
  Macar ca starea ii era jalnica si pacatoasa totusi Domnul nu atrecut pe langa el, ba chiar mai mult de ascultat s-a si indurat de Zacheu;
  Si ma intrebam cum ar putea cineva fi ascultat de El si totodata ziceam:
  ma stie oare Dumnezeu, ma ar baga El oare in seama?
  Se pare ca _ da! Marire Lui.

 3. Dan zice:

  Primul dela inceputul cartii, Adam si primul Moise pana la cel din urma prooroc Zaharia, au incercat sa invete pe popor acelasi lucru cum sa (a)plece inaintea Singurului Mantuitor, inaintea Domnului, Dar poporul nu! N-au fost de comun acord, incercand a sta inaintea Domnului in neprihanirea lor.
  Si pare ca de aceea s-au si certat cu proorocii Domnului, intinzandu-le curse si fiindu-le dusmani, macar ca proorocii vorbeau despre ei Domnului, si poporului de bine, sa aiba trecere inaintea Lui.

  • Dan zice:

   Pare ca Zacheu a inteles ce nu au inteles Israelitii in mandria lor.
   (semetii)

   • Dan zice:

    … Total paralel cu realitatea…(semetii sociologi si arhitectii societatilor de azi, astiaa care ne doresc de nu mai bine sau social engineering scientists din diferite paliere social religioase, politice si financiare)

    Tineti minte, eu nu i-am votat.

 4. Mantuirea nu intra in alte case , intra numai in casele fiilor lui Abraham . Acesta este Mesajul acestui articol !. Casa lui Israel, despre ale carei ” oi ” este scris ca au fost pierdute ( unde ? tocmai printre popoarele= natiunile in care au fost risipite de Domnul ) El le recunoaste si le cheama pe fiecare pe nume si aceste oi sunt crestinii nascuti din nou la o nadejde vie si botezati cu Duhul Sfant ” care este o arvuna a mostenirii noastre, pentru rascumpararea celor castigati de Dumnezeu, spre lauda slavei Lui. ” ( Efeseni 1.14 )

  • Dan zice:

   Iarta-ma dar nu socotesc ca e bine sa trec la subiectul acesta macar ca este evidentiat iarasi si preluat din articolul precedent_ viata mea in alta realitate. (…ajunge atatea neintelegeri, Mantuirea personala intrata in casa celui ce se smereste si se increde este darul facut omului de catre Acest Mare Har al lui Dumnezeu Tatal)
   Cu toata bunavointa insa, cine doreste poate comenta.

   • Dan zice:

    Lui Zacheu Domnul Isus ii spune „astazi Mantuire a intrat in casa ta”
    si femeii Samaritene spune „Cel ce vorbeste cu tine este Acela”
    si femeii cu scurgere de sange intreaba „cine s-a atins de Mine?”
    …etc lucrarii a Mantuirii dela prefacerea apei in sange!

    Care este diferenta? Este vro diferenta?

 5. Dan zice:

  Pare ca mantuirea unora este Iohannis, ca Dancila care are anumite tangente cu evreii nu capata nici 2% dintre romanii care se prezinta la vot, ca sa vezi increderea in Israelienii masoni de azi si mai bine fara ei se pare ca gandesc cei din cadrul electoral. .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.