Viata mea intr-o alta realitate

Traducerea corecta , foarte simpla, a cantecului din articol suna asa :
„Sunt un biet pelegrin calatorind prin aceasta lume a razboiului . Nu este boala nici truda, nici pericol in acea tara luminoasa in care merg. Ma duc acolo sa-mi vad tatal, ma duc acolo unde nu mai este rau, ( gresit ), ma duc doar dincolo de Iordan, ma duc doar intr-o alta casa Stiu ca nori negri se vor aduna in jurul meu, cararea-mi va fi aspra ( dura) si abrupta . Dar campuri glorioase se astern inaintea mea unde rascumparatii lui Dumnezeu nu vor mai plange
Ma duc acolo sa-mi vad mama ,ea a spus ca ma va intalni ( intampina ) cand voi ajunge , doar sa trec Iordanul, doar sa merg in casa cealalta
Lumea asta nu-i casa mea, eu doar trec prin ea . Comorile mele se afla acolo sus undeva dupa albastrul cerului, ingerii ma insotesc de la poarta deschisa a Raiului si eu nu m-as mai putea simti acasa niciodata in aceasta lume de jos. Curand voi fi liber de orice incercare forma aceasta( trupul ) se va odihni sub soare . Voi lasa crucea cu cuiele ei ( de siguranta )si voi intra in locuinta la care merg . Merg acolo sa-mi vad Salvatorul care si-a jertfit pretiosul sange pentru mine . Eu doar merg sa trec Iordanul, eu doar merg in cealalta locuinta ( casa). Sunt strain si calator , lumea asta nu mai este casa mea adevarata .”

Sunt si alte variante, in engleza americanilor si in limba romana de asemenea, insa aceasta interpretare cred eu ca este cea mai frumoasa si mai expresiva

Am postat din nou acest cantec pentru ca sa pot sa va marturisesc , legat de ce se canta aici, ca am ajuns sa certific : tot ce exprima versurile ca dorinta este deja realitate in viata mea .
In primul rand, prin descoperirea Mesajului Orei Il vad pe Domnul si ma intalnesc cu El in fiecare zi , prin Cuvantul vorbit . Apoi, nu mai sunt fara de tara, am acum trei tari , doua in care locuiesc temporar, pe pamant si am si Tara fagaduita de mostenire in vesnicii, de care am parte chiar si fara” sa trec Iordanul” si fara sa prezint vre-un pasaport la granita ei fiind recunoscut acolo fiindca m-am nascut in ea prin Duhul Sfant . Nu mai simt nici o povara si nu mai am de castigat nici o lupta de cand am acceptat biruinta Domnului Isus Hristos asupra eu-lui meu , de care am fost eliberat si trecut in siguranta oilor din staulul Blandului Pastor Sunt acasa, oricand si oriunde , fiindca atunci cand pornesc spre alte locuri din lume nu fac altceva decat sa fiu primit in vizita de fratii si surorile mele, traind in armonie ca madulare ale trupului lui Hristos .
Daca cineva se indoieste de adevarul acestei marturii, invit pe toti scepticii sa experimenteze impreuna cu mine ceea ce si eu am experimentat impreuna cu apostolul Pavel, dupa cum a spus el :
” . Pavel, apostol al lui Isus Hristos, prin voia lui Dumnezeu, catre sfintii care sunt in Efes si credinciosii in Hristos Isus:
Har si pace de la Dumnezeu, Tatal nostru, si de la Domnul Isus Hristos.
Binecuvantat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care ne-a binecuvantat cu tot felul de binecuvantari duhovnicesti, in locurile ceresti, in Hristos. In El, Dumnezeu ne-a ales inainte de intemeierea lumii, ca sa fim sfinti si fara prihana inaintea Lui, dupa ce, in dragostea Lui, ne-a randuit mai dinainte sa fim infiati prin Isus Hristos, dupa buna placere a voii Sale, spre lauda slavei harului Sau pe care ni l-a dat in Preaiubitul Lui. In El avem rascumpararea, prin sangele Lui, iertarea pacatelor, dupa bogatiile harului Saupe care l-a raspandit din belsug peste noi, prin orice fel de intelepciune si de pricepere; caci a binevoit sa ne descopere taina voii Sale, dupa planul pe care-l alcatuise in Sine insusi, ca sa-l aduca la indeplinire la implinirea vremurilor, spre a-Si uni iarasi intr-unul, in Hristos, toate lucrurile: cele din ceruri si cele de pe pamant. In El am fost facuti si mostenitori, fiind randuiti mai dinainte, dupa hotararea Aceluia care face toate dupa sfatul voii Sale, ca sa slujim de lauda slavei Sale, noi, care mai dinainte am nadajduit in Hristos.
Si voi, dupa ce ati auzit Cuvantul adevarului (Evanghelia mantuirii voastre), ati crezut in El si ati fost pecetluiti cu Duhul Sfant care fusese fagaduit
si care este o arvuna a mostenirii noastre, pentru rascumpararea celor castigati de Dumnezeu, spre lauda slavei Lui. „
Eu am crezut tot ce este scris, de aceea am vorbit ! si astept ca si voi, cititorii sa depuneti marturia voastra zicand : „ si noi credem, si de aceea vorbim.” (2Cor.4:13)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Viata mea intr-o alta realitate

 1. Dan zice:

  … Viata este realitatea tuturor, depinde in care-i parte este omul, oricare ar fi el;
  Iarasi, daca la inceputul ei sau spre sfarsitul ei..
  Toti traim aceiasi realitate si faptele unora te ingrozeste.
  Cea ce face omul azi va secere si culege roadele pentru totdeauna,
  Bine …sau rau… el alege!
  Bine ar fi de s-ar lasa indrumat.

 2. Dan zice:

  „ si noi credem, si de aceea vorbim.”
  4 Doar, dacă un om are un fiu care vede toate păcatele tatălui său,
  le vede, dar nu face la fel,
  dacă fiul acela nu mănâncă pe munţi şi nu ridică ochii spre idolii casei lui Israel, nu necinsteşte pe nevasta aproapelui său,
  nu asupreşte pe nimeni, nu ia niciun zălog, nu răpeşte, ci dă din pâinea lui celui flămând şi acoperă cu o haină pe cel gol,
  Ci îşi abate mâna de la nelegiuire, nu ia nici dobândă, nici camătă,
  si păzeşte poruncile Mele şi urmează legile Mele,
  _acela nu va muri pentru nelegiuirea tatălui său, ci va trăi negreşit.

 3. Angelyca Petre zice:

  ACESTA ESTE ADEVARUL SI EU Î-L CRED, SI-L VORBESC…
  Filip. 3)12 Nu ca am si castigat premiul sau ca am si ajuns desavarsit; dar alerg inainte, cautand sa-l apuc, intrucat si eu am fost apucat de Hristos Isus.
  13. Fratilor, eu nu cred ca l-am apucat inca; dar fac un singur lucru: uitand ce este in urma mea si aruncandu-ma spre ce este inainte,
  14. alerg spre tinta, pentru premiul chemarii ceresti a lui Dumnezeu, in Hristos Isus.
  15. Gandul acesta, dar, sa ne insufleteasca pe toti care suntem desavarsiti; si, daca in vreo privinta sunteti de alta parere, Dumnezeu va va lumina si in aceasta privinta.
  16. Dar, in lucrurile in care am ajuns de aceeasi parere, sa umblam la fel.
  AMIN!
  SHALOM!

 4. Dan zice:

  Da, apucat de Hristos aidoma in vremea sfarsitului:
  I will stick to the Lord’s side ca e de preferat.
  Ca s-a crăpat de ziuă, îngerii au stăruit de Lot zicând: „Scoală-te, ia-ţi nevasta şi cele două fete, care se află aici, ca să nu pieri şi tu în nelegiuirea cetăţii.”
  16 Şi, fiindcă Lot zăbovea, bărbaţii aceia i-au apucat de mână pe el, pe nevastă-sa şi pe cele două fete ale lui, căci Domnul voia să-i cruţe; l-au scos şi l-au lăsat afară din cetate.
  17 După ce i-au scos afară, unul din ei a zis: „Scapă-ţi viaţa; să nu te uiţi înapoi şi să nu te opreşti în vreun loc din câmpie. Scapă la Munte ca sa nu pieri!

 5. Angelyca Petre zice:

  Matei 19-11. El le-a raspuns: „Nu toti pot primi cuvantul acesta, ci numai aceia carora le este dat.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.