Evanghelia sociala promovata de Biserica lui dumnezeu atotputenic – este aceasta adevarata Evanghelie a Domnului Isus Hristos ?

SOCIÁL, -Ă,sociali, -e,adj.1. Creat de societate, propriu societății; care este legat de viața oamenilor în societate, de raporturile lor în societate sau față de societate; care privește societatea omenească. 2. Propriu unui anumit tip de societate; legat de apartenența la o anumită categorie socială, la un anumit grup social. [Pr.-ci-al] – Din fr.social,lat.socialis.

Am vizionat zilele acestea unele filme difuzate de aceasta grupare religioasa noua, despre care va invit si pe voi sa luati cunostinta, apoi vom vedea daca Adevarul ( masculin ) sau Deceptia (feminina ) este promotorul lor

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Evanghelia sociala promovata de Biserica lui dumnezeu atotputenic – este aceasta adevarata Evanghelie a Domnului Isus Hristos ?

 1. cherie zice:

  Cred ca este mai bine sa spunem adaevarul masculin si dreptatea femenina caci in lumea noastra si adevarul si dreptatea nu sunt absolute, depinde de cine si cum priveste lucrurile…
  Adevarul meu, dreptatea mea…
  Doar la Dumnezeu gasesti adevarul absolut si dreptatea absoluta fara a socoti daca sunt masculine sau femenine.

 2. . Sunt curios sa stiu daca vre-un ascultator a reperat cate minciuni spun vorbitorii , citand versete cu pretentie de carbuni pe turta lor
  De fapt ei, precum stramosul lor, Sarpele din Eden , enunta adevaruri puse sub semnul intrebarii si pretind ca nu se gasesc raspunsuri biblice la intrebarile lor. Nu cred ca ei ar fi in necunostinta de ce este scris in Scripturi, ci cred mai degraba ca intentionat abuzeaza de prostia oamenilor care nu au citit toata biblia nici macar odata in viata lor si care nici nu au de gand s-o citeasca vreodata cu toata atentia cuvenita, din” scoarta in scoarta „( vorba romanului neaos )
  Dumnezeu sa ma ierte daca gandesc gresit, dar am impresia ca si Cherie,( impreuna cu cei care se declara impotriva Mesajului orei) face parte din numarul lor

 3. Dan zice:

  Daca este vreun ascultator, sa asculte ce spune Scriptura.
  Legea data de Dumnezeu pe muntele Sinai, dupa care au fost intocmite Cortul, Intalnirii, slujba Dumnezeiasca si apropierea de Dumnezeu, nu au fost pe deplin implinite cu desavarsire si au fost date pana la o vreme de indreptare, caci Aceasta era o asemănare pentru vremurile de acum, când se aduc daruri şi jertfe care nu pot duce pe cel ce se închină în felul acesta la desăvârşirea cerută de cugetul lui. 10 Ele sunt doar nişte porunci pământeşti, date ca toate cele privitoare la mâncăruri, băuturi şi felurite spălături, până la o vreme de îndreptare.

  Cum ar putea aceste video-uri sa foloseasca cuiva sa se inchine lui Dumnezeu in felul prezentat in ele si nu dupa si indemnul si felul de inchinare a Cugetului Desavirsirii in Hristos?
  Şi, după Lege, aproape totul este curăţit cu sânge; şi fără vărsare de sânge, nu este iertare. 23 Dar, deoarece chipurile lucrurilor care sunt în ceruri au trebuit curăţite în felul acesta, trebuia ca înseşi lucrurile cereşti să fie curăţite cu jertfe mai bune decât acestea._ nu acelasi lucru se poate spune despre invatatura prezentata in video-uri..(cu asta a cazut de acord orisicine)
  Legea si Proorocii este singura care ne indreapta spre adevarul care este in Hristos, Barbatul lui Israel. cat priveste pe Fecioara lui Israel, dupa cum spune in Prooroci inca dela Moise cand vorbeste despre Facerea omului, ea a fost facuta din coasta Barbatului, pe cand Barbatul a fost facut din Suflarea Celui AtotPuternic.
  Cat priveste Ingerii, Domnul Isus a aratat ca la inviere, potrivit intrebarii Saducheilor Matei 22:28 La înviere, nevasta căruia din cei şapte va fi ea? Fiindcă toţi au avut-o de nevastă.” spune:
  Matei 22:30 Căci, la înviere, nici nu se vor însura, nici nu se vor mărita, ci vor fi ca îngerii lui Dumnezeu în cer. (o alta zidire)
  Deci nu se poate spune despre Faptura Ceresca ce se poate spune despre faptura cea nescoasa de sub Legea lui Moise, sa nu mai zic de faptura ce si-a parasit orice limita a bunului simt firesc.

 4. Dan zice:

  Cat priveste pe „cei care se declara impotriva Mesajului orei”
  @Behaitul oilor si glasul pastorului_
  Inteleg din Scrierea Apostolilor si Prorocilor Domnului Hristos, Unsul Dumnezeului, Celui AtotPuternic, ca nimeni nu poate fi impotriva ta decat sinea insasi, pamantesca, draceasca (idolatrica, nesupusa vietii de convietuire intr-un cadru social unde dreptul la viata si dreptate este unic mijloc de supravietuire, dar incompatibila cu geneza si regenerarea, respectiv nasterea) dar si impotriva acestor duhuri rele, Dumnezeu a gasit de cuvinta mijlocirea de a scapa din ghearele ei de moarte si „Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere şi, pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta, o vei osândi. Aceasta este moştenirea robilor Domnului, aşa este mântuirea care le vine de la Mine”, zice Domnul.” Isaia 54:17

  Sa spun ca as fi impotriva „ta si a mesajului orei” in cazul in care nu tu ai hotarat si decis importanta orei si mesajului ei planuit de Dumnezeul care a oranduit si randuit toate in Intelepciunea Lui, din partea mea nu ar fi decat o prostie si nebunie sa ma impotrivesc intelepciunii orii intocmite de Dumnezeu.
  … De asemenea, sa spun ca o cunosc, ar fi o mandrie in care as cadea, cand se stie ca :
  4 Domnul este în Templul Lui cel sfânt, Domnul Îşi are Scaunul de domnie în ceruri. Ochii Lui 9Sapte) privesc şi pleoapele Lui cercetează pe fiii oamenilor.
  5 Domnul încearcă pe cel neprihănit, dar urăşte pe cel rău şi pe cel ce iubeşte silnicia. 6 Peste cei răi plouă cărbuni, foc şi pucioasă: un vânt dogoritor, iată paharul de care au ei parte. Căci Domnul este drept, iubeşte dreptatea, şi cei neprihăniţi privesc Faţa Lui.
  Sa spun ca nu cunosc ca vremea si astazi Dumnezeu cheama la pocainta,
  ar fi nimic altceva decat o razvratire impotriva lui in care cei nebuni macar ca o gasesc de buna, vor pierii in ea, prin ea!

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.