Sa se lase cei antibranhamisti de barfele lor…

….dupa ce vor asculta aceasta predica https://infomesaj.ro/william-branham/stramta-este-poarta/

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Sa se lase cei antibranhamisti de barfele lor…

 1. Stere zice:

  Leviticul 19:16 Să nu umbli cu bârfeli în poporul tău. Să nu te ridici împotriva vieţii aproapelui tău. Eu sunt Domnul.
  Si totusi nedesfintand ce porunceste Moise in Leviticul, Ieremia 9:4 zice „Fiecare să se păzească de prietenul lui şi să nu se încreadă în niciunul din fraţii săi, căci orice frate caută să înşele şi orice prieten umblă cu bârfeli.
  Cum te poti pazi impotriva barfei aproapelui?
  N-am inteles bine?
  Hristos a întărit făgăduinţele, insa parte dintre neamurii ca si ceilalti toti primiti de Dumnezeu, sa desfiinteze aceste porunci?
  Nimeni nu e mai bun decat altul inainte lui Dumnezeu, dar totusi unul mai bun decat daca nu umbla cu barfeli la adresa sa personala, aproapelui si purtarii bune in Hristos.
  Aşadar primiţi-vă unii pe alţii, cum v-a primit şi pe voi Hristos, spre slava lui
  Dumnezeu.
  8 Hristos a fost, în adevăr, un slujitor al tăierii împrejur, ca să dovedească credincioşia lui Dumnezeu şi să întărească făgăduinţele date părinţilor
  9 şi ca neamurile să slăvească pe Dumnezeu pentru îndurarea Lui, după cum este scris: „De aceea Te voi lăuda printre neamuri şi voi cânta Numelui Tău.”
  10 Este zis iarăşi: „Veseliţi-vă, neamuri, împreună cu poporul Lui.”
  11 Şi iarăşi: „Lăudaţi pe Domnul, toate neamurile; slăviţi-L, toate noroadele.”
  12 Astfel, şi Isaia zice: „Din Iese va ieşi o Rădăcină, care se va scula să domnească peste neamuri, şi neamurile vor nădăjdui în El.”
  13 Dumnezeul nădejdii să vă umple de toată bucuria şi pacea pe care o dă credinţa, pentru ca, prin puterea Duhului Sfânt, să fiţi tari în nădejde!

 2. Dan zice:

  Si basescu s-a ferit de barfa ca si Iohanis….ha,ha,ha !
  votez ..Cumpanasu.

  • Ce crezi tu, Cumpanasu are Duhul Sfant ? Este el calauzit de Dumnezeu in actiunile lui ? Daca raspunzi pozitiv, alege-l , daca nu esti sigur, mai bine stai cu botul pe labe, nu te face partas cu necredinciosii , oricat de buni de gura ar fi aceia

   • Dan zice:

    Ha, ha!.. mai mult decat ai tu…voi face exact ceea ce tu esti incapabil sa realizezi.
    _dupa biblie .
    Sti cum este? Este ca si cu video-ul Delayed Choice Quantum Eraser: Shocking Results may show Future Affects.
    Wach it poate ca intelegi cum sa delete pe cei indaratnici si incompetenti.

    .https://www.youtube.com/watch?v=0ui9ovrQuKE

    • Dan zice:

     Mi s-a parut interesant de mentionat ce totusi multora li se pare de neconceput sa lupte si sta alaturi pasivi fara sa se implice crezand ca nu e treaba lor. Si iata ca oamenii s-au unit si au biruit.
     Noi pana cand vom sta degeaba si nu ne vom trezi? De ce , pentru ca sunt unii dintre noi care macar ca nu inteleg zic nu te amesteca cu cei nelegiuitii ?

 3. Ascultand astazi pe Cristian Alexandrescu in video numit Adevarul despre lupta dintre Goliat si David, am auzit o declaratie nostima facuta de el la afarsitul filmului, care se muleaza ca o manusa la acest articol si suna asa : ” Mit(uitii) care incearca cu disperare sa ne agreseze ,- atat pe noi cat si pe cei care ne apreciaza -, sunt o rasa speciala pe cale de disparitie deoarece accesul lor la comentarii se limiteaza „ ( din setari automate, banuiesc eu )

 4. Vulturul Sam zice:

  Tu o numesti „bârfa”, pentru ca nu ai demnitatea sa privesti adevarul in ochi. Minciuna in care te complaci este mult mai dulce, dar ADEVARUL doare!

  Este mult mai simpl sa limitezi accesul la comentarii decat sa fii confruntat cu intrebari si argumente care iti zdruncina nisipurile pe care ti-ai zidit casa, domnule „constructor spiritual”…

  • Eu nu zidesc decat cuvinte biblice pe temelia apostolilor si proorocilor, dupa linia marcata de Piatra de colt – capul unghiului –
   Dupa cum este scris in Biblie, (Fapte 7.37-38)eu ma aprovizionez cu material de constructie facut din cuvinte vii , de la oamenii care -l aduc direct din cariera lui Dumnezru
   adevarul din ochii tai vine din adancul unei inimi razvratite si ratacite de pe calea mantuirii , asa ca nu ma poate afecta in nici un fel. Tu esti acela care simti durerea sagetilor mesajului orei, care trec nestingherite prin intariturile tale de lut si te vaieti ori de cate ori orgoliul tau este atins de vre-un articol pe acest blog .. Zi numai ca nu-i asa !

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.