„…ce lipseste suferintelor lui Hristos, pentru trupul Lui…” ? – ll –

Au trecut cateva zile de cand  am scris prima parte a acestui articol cu titlu interogativ Ma mira faptul ca nimeni nu se inghesuie sa gaseasca raspunsul la intrebare, desi este asa de simplu si aproape ca vi l-am pus pe tava ,in articol si in comentarii. M-am gandit ca ar fi bine sa pun comentariile pe prima pagina , dupa cum urmeaza :                                 In orasul Paphos din Cipru , in parcul arheologic al unei biserici catolice vechi , este o bucata lunguiata de piatra despre care se spune ca ar fi stalpul de care a fost legat apostolul Pavel cand a fost biciuit de catre potrivnicii lui din acelasi neam de iudei . Eu am fost acolo si am vazut acea piatra in locul unde este asezata . Cheia raspunsului la intrebarea acestui articol este in acel eveniment al biciuirii lui Pavel pe motiv ca raspandeste invatatura falsa si minciuni religioase .
Trupul lui Hristos este Biserica, Isus este Capul Bisericii, conform invataturii data de Pavel . El a zis ucenicului Timotei ” De altfel, toti cei ce voiesc sa traiasca cu evlavie in Hristos Isus vor fi prigoniti.” (2Tim.3:12) Si in scrisoarea catre corinteni , facand analogie cu trupul omenesc
„Si daca sufera un madular, toate madularele sufera impreuna cu el; daca este pretuit un madular, toate madularele se bucura impreuna cu el.” (1Cor.12:26) Si iarasi, in scrisoarea catre Romani : „Si, daca suntem copii, suntem si mostenitori: mostenitori ai lui Dumnezeu si impreuna mostenitori cu Hristos, daca suferim cu adevarat impreuna cu El, ca sa fim si proslaviti impreuna cu El. ” (Rom.8:17)
Punand toate aceste cuvinte impreuna si cu cele din scrisoarea catre evrei : ” Se cuvenea, in adevar, ca Acela pentru care si prin care sunt toate si care voia sa duca pe multi fii la slava sa desavarseasca, prin suferinte, pe Capetenia mantuirii lor. ( Evrei 2.10 ) intelegem duhovniceste rolul suferintelor (provocate chiar de cei din casa lor ( Matei 10.36) de care au parte toti crestinii lasati de Dumnezeu sa infrunte aceasta viata pacatoasa in locuinta unui trup de carne .
In vremea cand a suferit Capul suferinta respingerii si pedeapsa trupeasca pentru ca si-a afirmat identitatea de Fiu a lui Dumnezeu, suferintele celorlalte madulare ale Trupului lipseau , insa de cand a inceput sa fie format si pana la desavarsirea lui, aceleasi suferinte fizice si spirituale trebuie sa se arate, fara a putea fi ocolite , pentru ca ” El, care n-a crutat – de suferinta – nici chiar pe Fiul Sau, ci L-a dat pentru noi toti, cum nu ne va da fara plata, impreuna cu El, toate lucrurile? (Rom.8:32) .
Suferinta de orice natura pentru ca stai de partea Adevarului este conditia sine qua non pentru a beneficia de slava cereasca .
Guvernatorul Pilat din Pont, acel om care s-a spalat pe maini de aceasta datorie , L-a intrebat pe Isus Hristos : ” Ce este Adevarul ? ” si Domnul nu S-a simtit deloc dator sa-i explice, . El stia ca Dumnezeu l-a orbit sa vada clar ca Adevarul statea in fata lui, asteptand sa fie condamnat la moarte
Va mai spun ceva , inainte de a da eu raspunsul negru pe alb, adica in scris, prin acest comentariu . Este vorba de Iov si povestea lui, omul care a trait cu evlavie in Isus Hristos, si de aceea Satan a cerut sa fie supus la toate felurile de suferinta, fizica si spirituala . De ce zic ca Iov a trait cu evlavie in Isus Hristos ? Fiindca Dumnezeu i-a dat si lui Iov cea mai mare descoperire in Mesajul orei in care a trait el . Ma bazez pe doua citate din cartea lui Iov . Unul, in care Iov zice lui Dumnezeu ” Pune-Te singur zalog pentru mine inaintea Ta; altfel, cine ar putea raspunde pentru mine? (Iov.17:3).
si al doilea, cand Iov isi depune marturia de credinta , in urma descoperirii lui Isus Hristos pe care a primit-o , el singur din toata generatia lui si inca din multe altele care au urmat, pana la Mesajul orei din timpul in care traim noi. ” Dar stiu ca Rascumparatorul meu este viu si ca Se va ridica la urma pe pamant. (Iov.19:25) Chiar daca mi se va nimici pielea si chiar daca nu voi mai avea carne, voi vedea totusi pe Dumnezeu.. Il voi vedea si-mi va fi binevoitor; ochii mei Il vor vedea, si nu ai altuia. Sufletul meu tanjeste de dorul acesta inauntrul meu. ”
Iov a crezut descoperirea divina, ca adica Rascumparatorul este nimeni altul decat Dumnezeu singur, ca S-a pus pe sine insusi zalog pentru pacatosi, inaintea Sa , venind in trup uman pe Pamant.
Ce lipseste suferintelor lui Hristos pentru trupul Lui,? Ce sa lipseasca altceva decat suferintele crestinilor ! ne spune asta si profetia : „De altfel, toti cei ce voiesc sa traiasca cu evlavie in Hristos Isus vor fi prigoniti. (2Tim.3:12) si a zis-o chiar Domnul Isus Hristos ( apropo la soarta lui Iov ) Domnul a zis: „Simone, Simone, Satana v-a cerut sa va cearna ca graul. (Luc.22:31)Dar Eu M-am rugat pentru tine, ca sa nu se piarda credinta ta; si, dupa ce te vei intoarce la Dumnezeu, sa intaresti pe fratii tai.” „Doamne”, I-a zis Petru, „cu Tine sunt gata sa merg chiar si in temnita si la moarte.”
Mai este un Cuvant prin care este deosebita suferinta dupa felul lumii de suferinta dupa voia lui Dumnezeu : „Preaiubitilor, nu va mirati de incercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca sa va incerce, ca de ceva ciudat care a dat peste voi; dimpotriva, bucurati-va, intrucat aveti parte de patimile lui Hristos, ca sa va bucurati si sa va inveseliti si la aratarea slavei Lui. Daca sunteti batjocoriti pentru Numele lui Hristos, ferice de voi! Fiindca Duhul slavei, Duhul lui Dumnezeu, Se odihneste peste voi.” (1Pet.4:14) Nimeni din voi sa nu sufere ca ucigas sau ca hot, sau ca facator de rele, sau ca unul care se amesteca in treburile altuia.

16. Dimpotriva, daca sufera pentru ca este crestin, sa nu-i fie rusine, ci sa proslaveasca pe Dumnezeu pentru numele acesta. Caci suntem in clipa cand judecata sta sa inceapa de la Casa lui Dumnezeu. Si, daca incepe cu noi, care va fi sfarsitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu?
Si, daca cel neprihanit scapa cu greu, ce se va face cel nelegiuit si cel pacatos?
Asa ca cei ce sufera dupa voia lui Dumnezeu sa-si incredinteze sufletele credinciosului Ziditor si sa faca ce este bine.”

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

29 de răspunsuri la „…ce lipseste suferintelor lui Hristos, pentru trupul Lui…” ? – ll –

 1. Dan zice:

  Raspunsul ti l-am dat de la inceput, dar acum s-a ivit o alta intrebare care trebuie sa capete raspus_ vezi partea intai.
  Problema este ca suferintele Apostolului despre care vorbeste si ai amintit nu este de implinit din moment ce spune el, Apostolul Pavel insusi ca ar fi o slujba strict in autoritatea lui si pe care a implinit-o spre desavarsire( expresia iarasi vei zice „nu inteleg ce zici” ) Bine, atunci de ce zice el: oare toti sunt Apostoli…?
  Deci cum ramane cu intrebarea ce ai pus-o? Chiar asa cum am zis, tu pui o intrebare iar cand este vorba sa dai raspuns , ca de obicei vorbesti despre altceva similar cei drept, dar nu adresezi intrebarea intocmai.

 2. Dan zice:

  Si continui dand referinte despre Apostolul Petru si suferintele lui, Simon.
  dar intrebare facea referire la suferintele Apostolului Pavel?
  Ca slujba de Apostol , unul pentru cei sub veghiul legamant iar unul pentru Neamuri se vede si din chemarea facuta celor doi de a urma pe Domnul, nu cand Domnul a zis; „Simone, Satana v-a cerut sa va cearna ca graul”
  ci atunci, dupa inviere cand a zis lui Pentru „vino dupa Mine” cand Petru s-a uitat la el şi a zis lui Isus: „Doamne, dar cu acesta ce va fi?”
  22 Isus i-a răspuns: „Dacă vreau ca el să rămână până* voi veni Eu, ce-ţi pasă ţie? Tu vino după Mine!” Si despre care pasaj, Scriptura spune cum va proslavi Petru pe Dumnezeu_pana la moarte nu suferinta pentru un timp!
  La fel si in privinta Apostolului Pavel, tu vorbesti de suferinta si nu de moarte acestuia. Intotdeauna m-am intrebat totusi de ce Scriptura nu vorbeste despre moartea lui Saul sau Simon ? Sau vorbeste?
  A suferi pentru Evanghelie este dat tuturor ce iubesc si se intorc la Dumnezeu si vor suferi, dar numai unii pana acolo ca vor fi omorati, caci sunt jerfele altarului inaintea Domnului intregului pamant. Pamantul nu este, in sau sub, stapanirea celui rau!
  De cer nici nu mai zic, ca Scriptura spune ca cel rau a fost aruncat din Cer.
  dar asta a fost aratata prin biruinta celor neprihaniti si sangele lor in ce
  ceruri si pe pamant. (oastea cereasca si cetele celor neprihaniti pe pamant)

 3. Dan zice:

  …si de fapt ce lipseste suferintelor lui Hristos…? _poate fi un amplu subiect de discutie si argumentari, dar try to narrow it down si ne vom intelege si mai bine!
  macar ca toate argumentarile sunt de suport in intelegerea dorita.

 4. Dan zice:

  News again si dezvaluiri, dar urmariti pana la sfarsit, poate fi chiar educativ.

 5. Dan zice:

  Doamne fereste… au scos copiii oamenilor saraci la produs, Doamne ce system !

  asa au inteles ei sa se puna in serviciul prxenetilor, stat, guvern, justitie si institutiile de forta{ politie, DICOT . Yohanela si-a deschis businesses.
  El a fost implicat in „adoptari” de felul asta demult
  Ce ziceti sunt aceste lucruri de condamnat si osandit?

  • Dan zice:

   …dezvaluirea tainei omului faradelegii. potrivnicul si sistemul lui „potrivnicul care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de închinare. Aşa că se va aşeza în (Locul)Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.” 2 Tesaloniceni 2:4

   • Dan zice:

    …este datoria noastra sa-l dam afara…este ce lipseste suferintelor pentru Hristos pentru Trupul Lui care este…?

    • Dan zice:

     ….Nu pot sa accept lucrul acesta, proxenetul sa ajunga bossul lui Yohanis Verner! Nu mai inteleg nimic. cine pe cine finanteaza pana la urma? Cine faciliteaza succesul celuilalt in acea ecuatie?

 6. Daca insisti, hai sa facem politica, Dane Nazdravane ! Sa lasam sa treaca pe langa urechile noastre Cuvantul lui Dumnezeu prezentat in acest articol si sa abatem atentia cititorilor cu lucrurile lumii , care nu-s altceva decat lupte satanice cu armele lumii conduse de faptele firii pamantesti . Ai putea sa intelegi tu, oare, ca ori pe care candidat propus pentru presedintie l-ai vota, este tot ” acelasi drac impielitat cu alta fata umana ” ? ?


  Am tras apa peste toti barfitorii declarati ai Mesajului orei care mi-au imputit blogul , si ei insista iarasi sub alte pseudonime, ca melcii aruncati in Wc care nu trec nicidecum acea garda hidraulica , si vii si tu acuma cu alte diversiuni care sa ne abata atentia de la Cuvantul lui Dumnezeu ? Crestin autentic esti tu ? Vezi ca eu sunt intalator de meserie si stiu cum se face reparatia si la reteaua de canalizare ( apropo la toate canalele si canaliile care infunda aceste canale din mass-media )

  • Voi, comentatorilor ,a-ti putea invata ceva de la Malin Bot ? Ia vedeti :

  • Dan zice:

   …tragi apa peste toti „barfitorii declarati ai mesajului Orei” de cine declatati, de tine! nu intelegi, barfitorii n-au nimic cu tine, „fratiorule’ ?
   Pe cand unii iti vor binele, tu , la randul tau le doresti raul?
   …”am tras apa peste toti” ce apa ? Crezi ca ce spune Bot Malin este nimic altceva decat „apa de WC public?
   …Dar ma tem sa nu ai tote datele eronate.
   Uite de exemplu, era nu demult un video prezentat de AdevarTV
   …dar mi se pare ca familia respectiva este nevinovata si fara nici o sansa in fata invaziei de proxeneti si retelelor de crima organizata/
   De ce osandesc ei (reporteri ca si proxeneti) pe fata aceea care a fost fortata rapita, batuta si chinuita schingiuita( ca se vede pe corpul ei) sa traiasca o asemenea cruzime a unor imbecili numind-o „prostituata”?
   Si tu faci la fel? Hope not, tu esti destept, nu? ,,,nu poti fi de acord cu asa ceva!

 7. Dan zice:

  Se pare, din videoul prezentat al lui bot, ca soarta lui este pecetluita. ..spera sa castige procesul dar, s-ar putea sa aiba surprize. Oricum pe Bot nu-l intereseaza si nici ingrijorat nu pare a fi caci isi alina singur situatia ca va iesi bine intr-un fel.
  Poate ii plateste Evenimentul zilei amenda sau Soros.
  Apropo, comparand pe Malin cu Cumpanasul ar fi o mare eroare, nu se pot compara fiind pe poziti diferite.
  N-am stiut de Cumpanasu ca il depaseste pe Malin cu mult,

 8. Dan zice:

  … de Papa – ologul nu ma intereseaza de nici un fel ! Asta parca venea din mizerabilul fost PDL parca nu, care si-a extins mizeria propagandista peste PNL.
  …doua piciore oloage si mani amputate care vor sa conduca tara.

 9. Dan zice:

  …da! mi se pare ca familia (respectiva) este nevinovata si fara nici o sansa in fata invaziei de proxeneti si retelelor de crima organizata/
  …in fata circumstantelor si imprejurarilor morale si financiare create de cei ce au vandut tara la proxeneti…fara multa meditatie si prin putine ore de meditatie i-au imbogatit! Cine vrea sa prezidentieze peste acestea?

  Asa zice DOMNUL: „O, de ar fi cu putinţă să mi se cântărească durerea şi să mi se pună toti si nenorocirile în cumpănă,
  Psalmii 58:2 Dimpotrivă, în inimă săvârşiţi nelegiuiri; în ţară puneţi în cumpănă silnicia mâinilor voastre.
  Psalmii 62:9 Da, o nimica sunt fiii omului! Minciună sunt fiii oamenilor! Puşi în cumpănă toţi laolaltă, ar fi mai uşori decât o suflare.
  „Şi nu vreţi să veniţi la Pocainta, ca să aveţi viaţa!”
  Tare rau am facut! niciunul nu zice!

 10. Dan zice:

  ..eh bine, nu vorbesc despre tine, tu te-ai intors la ora ta, dar fiecare la ceasul lui isi va da seama si se va lumina…vorbesc de cei ce nu au gusta dulceata Pocaintei…(fiecare cu gustul ei, fie mierea, strugurele vitei sau dulceata smochinului)

  • Dan zice:

   Căci în ţara mea a năvălit un popor puternic şi fără număr, cu dinţi de leu şi măsele de leoaică.
   Mi-a pustiit via; mi-a făcut bucăţi smochinul, l-a jupuit de coajă şi l-a trântit jos; mlădiţele de viţă au ajuns albe.
   Deaceea toate roadele de pe camp lipsesc Câmpia este pustiită, pământul, întristat, căci grâul este nimicit, mustul a secat, untdelemnul nu mai este.11 Înmărmuriţi, plugari, văitaţi-vă, vieri, din pricina grâului şi a orzului, căci bucatele de pe câmp sunt pierdute!
   12 Via este prăpădită, smochinul este veştejit, rodiul, finicul, mărul, toţi pomii de pe câmp s-au uscat… Şi s-a dus bucuria de la copiii oamenilor!
   Iar dacă sarea* îşi pierde gustul, prin ce îşi va căpăta iarăşi puterea de a săra? Ca Atunci nu mai este bună la nimic, decât să fie lepădată afară şi călcată în picioare de oameni.

   • Dan zice:

    Deci…”morala” este clara, dar merita reamintit: daca intre frati se spune „dati afara din mijlocul vostru raul acela” de ce l-ati lasa in tara, credeti ca familiei ii va fi mai bine daca raul acela s-ar inmulti in tara?
    Partidul care are puterea executiva nu face nimic in sensul asta.
    Dar opozitia respectiv PNL si Yohanis chiar nu isi exercita de loc puterea minoritara, adevarat, sa forteze PSD-ul in vederea unei verificari si contra masuri in cazul unor lipse de transparenta si derapari in sens de coruptie la orice nivel institutional. Se complac unii cu altii, conlucrand in ascuns coruptional. De care orice cetatean s-a scarbit.
    Votul este drept democratic al oricui cetatean si situatia cere sa fie remediata. So ar fi penibil sa mai dai votul partidului la putere si nici chiar partidului de opozitie atata timp cat balanta de verificare creata la ultima alegere nu functioneaza. Deci trebuie zdrobita, si e datoria noastra sa o facem pentru a nu fi acuzati de complicitate la: de exemplu…Din lipsa de alte reprezentari ale altor partide politice voi rezuma cu Cumpanasu!

 11. Angelyca Petre zice:

  Mai oameni buni, ce legatura are politica cu „SUFERINTELE DOMNULUI ISUS CRISTOS”? Si nici macar cu ceea ce lipsesc „crestinilor” din SUFERINTELE DOMNULUI NOSTRU !?!
  O, MILA DUMNEZEULE! Crestinismul de azi este departe de-a fi parte a suferintelor TRUPULUI LUI ISUS CRISTOS! Si daca totui exista, (cu siguranta) sunt foarte,f f putini!
  DOAMNE, MILA SI INDURARE pentru ADEVARATII TAI COPII!
  SHALOM!

  • Pai, are, Angelica , prin politica lor , toti oamenii se fac vinovati, ei vor sa aiba un imparat, un conducator cu mana tare, care sa-i taie si sa-i spanzure, asa cum au dorit aceia din vremea lui Samuel . Oare nu au stiut ei, atunci, si nu stiu si contemporanii nostri, asa cu li si ni s-a spus prin Cuvantul Domnului : ” de Mine se leapada ” ? ( 1 Samuel 8.9-22)
   Nimeni nu mai vrea sa fie condus astazi de catre Cuvantul lui Dumnezeu din Carte , ei vor sa se conduca fiecare dupa o Carta a partidului la jugul caruia se inhama de buna voie, siliti numai de poftele lor de a-si da siguri dreptate – la pretendenti ma refer , fie la partide politice, fie la partide religioase care nu mai incap una langa alta , ca pe vremea lui Lot –

 12. Dan zice:

  …dar pe ce lume traiesc unii oameni domnule, si totusi se pretind cunoscatori si zic dar ce legatura este oameni buni ….! ce avem noi a face cu tine Isus ?
  Ce legatura o fi cu lumea si cu Dumnezeu…ce ar fi ca ceice nu inteleg sa caute sa inteleaga politica este tot una cu coruptia si coruptia nu este altceva decat pacat.
  Si pentru ca sa ne izbavesca din pacat prin rascumparearea care este in Isus Hristos este voia lui Dumnezeu. Daca nu intelege cineva sa se mai roage Domnului sa-i dea lumina.

  • Dan zice:

   …si ce lipseste suferintei lui Hristos este lupta pentru credinta, impotriva acestor partide corupte si pline de pacate, care, daca trebuie dusa chiar cu riscul vietii tale, nu da inapoi.
   .De unde ca urmare suferinta daca trebuie.
   Caci nu degeaba te-a chemat Dumnezeu la credinta si partasia cu Isus Hristos Domnul.
   Sa implinesti ce lipseste suferintelor lui Hristos pentru a fi biruitor: jertfa credintei tale in scopul ajutorarii altora de a scapa de sub cursa si ratacirea celui rau in care au fost prinsi sa ii faca voia sub robia pacatului.
   De aceea am chemat la vot pentru a darama sistemul pervers.

   • Eu stiu ca nu trebuie sa fim ” revolutionari ” fiindca este scris ca mantuirea noastra va veni in odihna si liniste Caci asa vorbeste Domnul Dumnezeu, Sfantul lui Israel: „In liniste si odihna va fi mantuirea voastra, in seninatate si incredere va fi taria voastra.” Dar n-ati voit! (Isa.30:15) Nu vrei tu sa urmam sfatul dat de Gamaliel , in urma experientei de viata politica din vremea lui ?
    ” Dar un fariseu, numit Gamaliel, un invatator al Legii pretuit de tot norodul, s-a sculat in picioare in sobor si a poruncit sa scoata putin afara pe apostoli.
    Apoi le-a zis: „Barbati israeliti, luati seama bine ce aveti de gand sa faceti oamenilor acestora.
    Caci nu demult s-a ivit Teuda, care zicea ca el este ceva, si la care s-au alipit aproape patru sute de barbati. El a fost omorat, si toti cei ce il urmasera au fost risipiti si nimiciti.
    Dupa el s-a ivit Iuda galileeanul, pe vremea inscrierii, si a tras mult norod de partea lui: a pierit si el, si toti cei ce-l urmasera au fost risipiti.
    Si acum eu va spun: „Nu mai necajiti pe oamenii acestia, si lasati-i in pace! Daca incercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici;
    . dar daca este de la Dumnezeu, n-o veti putea nimici. Sa nu va pomeniti ca luptati impotriva lui Dumnezeu.”

 13. Dan zice:

  De aceea a zis Domnul lui Moise si catre poporul care-si facuse un vitel de aur sa mearga dupa el: Exodul 32:29 „Moise a zis: „Predaţi-vă azi în slujba Domnului, chiar cu jertfa fiului şi fratelui vostru, pentru ca binecuvântarea Lui să vină astăzi peste voi!””

  Ei au facut un vitel care sa-i conduca inchinandu-se la el.
  Astazi nu au facut si faurit altceva decat o fiara careia i-a atribuit coarne asa zis mantuitoare, prin care sa spulbere fara nici un fel de mila sarmane suflete pentru dragostea lor ucigatoare..

  • Ce te-a apucat pe tine sa compari acel vitel de aur cu scaunul prezidential , sau ce vrea mintea ta sa-l pui in comparatie ? Atunci era pe rol poporul lui Dumnezeu, ori vrei sa zici ca si cei ce se lupta astazi pentru putere lumeasca sunt poporul lui Dumnezeu ? Crezi tu ca pe toti oamenii i-a facut Dumnezeu sa fie poporul Lui? Daca ar fi asa, de ce zice Duhul Sfant ” Nu va injugati la un jug nepotrivit cu cei necredinciosi. Caci ce legatura este intre neprihanire si faradelege? Sau cum poate sta impreuna lumina cu intunericul?
   Ce intelegere poate fi intre Hristos si Belial? Sau ce legatura are cel credincios cu cel necredincios?
   Cum se impaca templul lui Dumnezeu cu idolii? Caci noi suntem templul Dumnezeului celui Viu, cum a zis Dumnezeu: „Eu voi locui si voi umbla in mijlocul lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, si ei vor fi poporul Meu.”
   De aceea: „Iesiti din mijlocul lor si despartiti-va de ei, zice Domnul; nu va atingeti de ce este necurat, si va voi primi.
   Eu va voi fi Tata, si voi Imi veti fi fii si fiice, zice Domnul cel Atotputernic.”
   Daca crezi asa cum am zis mai sus, du-te tu si hartuieste-te cu ei, nu mai incerca sa prostesti si pe fratii mei , noi nu mai avem nevoie de alte experiente ” revolutionare ” care nu duc altundeva decat la dezamagire si moarte spirituala . Romanii erau mult mai cu frica de Dumnezeu pe vremea comunismului decat in aceasta falsa libertate de exprimare care produce doar dezbinare , prin cuvantari obscene= nerusinate, mincinoase si obraznice din cale afara
   Dane, te rog frumos sa te descalti de sandalele cu care umbli prin lume, daca vrei sa mai intri pe terenul acestui blog , fiindca este un loc sfant , ti-o spun asa , frumos, ca sa stii de acum inainte !
   Ia vezi tu si asclta ce zice Cuvantul in aceasta predica
   https://infomesaj.ro/william-branham/samanta-sarpelui/

 14. Dan zice:

  Apreciez si voi lua in considerare opinia, insa mai intai sa raspund la intrebare facand o precizare_ nu compar scaunul prezidential cu vitelul, caci vitelul comparativ cu ziua de azi at fi sistemul creat si faurit de ei, rezultat al ideologiilor si politicii instaurate . Cat scaunul prezidential nu este altceva decat o icoana necuvantatoare a sistemului corupt si stricat, ca daca ar fi sanatos ar face ceva pentru popor si reglementa deraparile institutiilor, partidelor si a tuturor ministerelor care sufera de ticalosie.
  Revolutionar, da cat se poate de conservativ al lucrurilor si valorilor inmanate de sus de la Dumnezeu prin invataturile lui Isus Hristos, Domnul. De care lumea sa departat si de care regreta avand in vedere imprejurarile oribile pe care orice om le poate observa.

  • Dan zice:

   Deci ca urmare: Scriptura este clara dupa cum ai amintit si tu” iesiti din mijlocul lor…nu va potriviti cu ei…oameni ai veacului acestuia…caci ce legatura are neprihanirea cu faradelegea”
   Chiar sistemul lor asa cum l-au creat macar de ar fi implementat si n-ar fi atat de desgustator. Ce face insa atat de penibil si desgustator este faptul ca sustin o filozofie, cu care nu sunt de acord, totusi fac cu totul altceva, isusi ei demonstrand ca sistemul lor ar fi contestat si desfintat de ei insisi.
   Si atunci eu de ce l-as suporta?

   • Dan zice:

    nu ma ispiti sa trag si eu concluziile in privinta ta ca nu suna bine deloc sirul argumentelor si gandirii tale respectiv biblice, ca sa spun numai atat.
    Si nu spune asta orice om: dupa ce voi sfarsi ce am inceput voi pleca…si de aici! Dar trebuie sa mai stau putina vreme, Domnul stie cat!

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.