Nu ne mai lipseste nimic ?

M-am gandit sa pun  pe prima pagina comentariul de la articolul precedent , care este  postat doar in original, fara traducere  din limba engleza :

Am aflat recent ca unii frati zic : ” Noi avem predicile fr. Branham si nu avem nevoie sa citim alte carti . Avem tot ce ne trebuie in Mesaj !
Asa este, tot ce tine de mantuirea acestei generatii ne-a fost prezentat in Mesajul fratelui Branham . Insa, ce inseamna tot ? Cand majoritatea celor care se cred ” impliniti ” nu cunosc nici a cincea parte din Mesaj ?https://infomesaj.ro/william-branham/de-ce-unii-oameni-nu-pot-pastra-biruinta/

Si, cum putem sti ca ceea ce avem este adevarul absolut daca nu luam in considerare macar un mijloc de comparatie , daca nu putem suporta cea mai mica opozitie la ” adevarul nostru ” ?. Am zis ” suporta ” macar, ca de a ” confrunta ” nici pomeneala din partea dumnealor !

Nu degeaba a zis unul din profeti , ca „ poporul piere din lipsa de cunostinta 
Se pretid ” botezati cu Duhul Sfant ” , desi despre darul Lui de vorbire in limbi noi nu au deloc apreciere , macar ca a invata o limba straina este astazi la indemana oricarui cetatean al Romaniei , fara sa aiba Duhul Sfant . Am aflat ca majoritatea fratilor care au pretentii nu sunt nici macar in stare sa invete ” lumeste ” limba profetului pe care zic ca-l urmeaza in exclusivitate . Ma intreb, cum pot ei sti ca aceia care -l traduc nu-i duce in eroare ? Este o dovada clara pentru mine ca se incred mai mult in oameni decat in Cuvantul vorbit, care este Samanta originala
Este un alt aspect al adevarului trait : recunoasterea Duhului care ne vorbeste . Cand citim noi insine Mesajul avem sansa sa nu pricepem tot ce citim, de aceea este scris : „ credinta vine prin auzire ...” si „ Sa nu parasim adunarea noastra, cum au unii obicei; ci sa ne indemnam unii pe altii si cu atat mai mult, cu cat vedeti ca ziua se apropie. (Evr.10:25)
Am auzit odata ca s-a spus : ” Cand va adunati, sa nu mai vorbiti intre voi, ci sa asteptati si sa ascultati predicatorul ” Dar dupa aceea ? De ce nu se mai discuta ce s-a predicat ? De ce nu se ” comenteaza” ceea ce se citeste pe bloguri ? Oare nimeni nu-si aminteste ca este scris : „Atunci si cei ce se tem de Domnul au vorbit adesea unul cu altul; Domnul a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Domnul si cinstesc Numele Lui.
Mal.3:16): ”
Chiar nu vrea nici un frate sa fie asezat printre aceia pentru care se scrie Cartea de aducere aminte , prin care Isus Hristos marturiseste pentru ei la judecata ?Atunci si cei ce se tem de Domnul au vorbit adesea unul cu altul; Domnul a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Domnul si cinstesc Numele Lui.
„De aceea, pe oricine Ma va marturisi inaintea oamenilor il voi marturisi si Eu inaintea Tatalui Meu care este in ceruri; (Mat.10:32)
Eu va spun: pe oricine Ma va marturisi inaintea oamenilor il va marturisi si Fiul omului inaintea ingerilor lui Dumnezeu; (Luc.12:8)
” Eu ” din textul acesta este Isus Hristos , iar ” Fiul omului ” este , conform Mesajului, Profetul epocii Bisericii in care traieste fiecare crestin credincios

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.