O alta Evanghelie ( Galateni 1.6+7) Atentie crestini !

Cum stiu eu ca este o alta  Evanghelie? Invatatura  crestina  are ca  temelie si ca piatra de incheiere Cuvantul scris in Biblie ( manualul dupa care se pregatesc lucratorii impreuna cu Dumnezeu in constructii divine in vederea zidirii Bisericii lui Isus Hristos ) Citind in acest manual, am gasit locul unde este scris :

.”Va fac cunoscut, fratilor, Evanghelia pe care v-am propovaduit-o, pe care ati primit-o, in care ati ramas si prin care sunteti mantuiti, daca o tineti asa dupa cum v-am propovaduit-o; altfel, degeaba ati crezut.  V-am invatat inainte de toate, asa cum am primit si eu: ca Hristos a murit pentru pacatele noastre, dupa Scripturi; ca a fost ingropat, si a inviat a treia zi, dupa Scripturi; si ca S-a aratat lui Chifa, apoi celor doisprezece. Dupa aceea S-a aratat la peste cinci sute de frati deodata, dintre care cei mai multi sunt inca in viata, iar unii au adormit.In urma S-a aratat lui Iacov, apoi tuturor apostolilor. Dupa ei toti, ca unei starpituri, mi S-a aratat si mie.”( 1 Cor.15.1-8)

Ori, in Teoria conspiratiei, ati auzit  pe vorbitori sa pronunte  Numele  Domnului Isus , sau sa propovaduiasca  invierea Lui?Eu unul, NU ! Crede cineva ca ar putea sa fie  vindecat si salvat de pacate prin ceea ce spun doi Straini  de legamintele  fagaduintei ? Mai degraba, eu zic : Degeaba au crezut chiar si ei ce spun altora !

Pledoaria  Strainilor ( in frunte cu Emil ) ,nu e de ieri sau de azi,  ci mult mai veche, ei incearca  de multa vreme sa abata  atentia noastra de la  viata  lui Hristos , care este adevarata viata primita prin credinta in Numele Lui, la o nemurire  obtinuta prin implantarea  in organismul uman a ( auziti si va cruciti ) unei  anume bacterii !

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la O alta Evanghelie ( Galateni 1.6+7) Atentie crestini !

 1. cherie zice:

  Ca vechi cunoștințe, îmi permit să pun o întrebareȘ: Crezi în existenta lui Dumnezeu creatorul?
  Ințeleg că crezi în fiul lui Dumnezeu – Iisus salvatorul oamenilor, dar ca sa existe un fiu trebuie să existe un tată. Crezi ca exista acest tată ?
  Ințeleg ca nu exista o sfanta treime. tată sfantul Duh și fiu ca entitate distincta, dar ca exista un Tata creator, un Fiu și un Duh care lucreaza asupra omului (aici in calitate de ortodox eucred ca lucreaza cu de la Dumnezeu – tatal iar catolicii si protestantii -din care faci parte la fel ca Mihaela- cred ca este trimis si la fiu si de tatal )
  Deci inca odata, intreb, Dumnezeu tatal ce face? Pe cei care nu sunt in parohia lui Iisus (inclusiv cei ca Emil Streinu) ii trimite direct in iad fara a mai fi judecati cum spune biblia stabilindu-se fiecaruia pedeapsa cuvenita ?
  Care este ideea?
  Nu vreau sa critic, dar efectiv, nu inteleg dece atata inversunare impotriva celor care cred in Dumnezeu,-Tatal si Dumnezeu – Fiul dar care nu sunt inregimentati in oastea lui Iisus ca protestantii.
  Dece sunteti asa inversunati impotriva religiilor tradiționale care de faot au redactat biblia si au organizat biserica astfel ca ideile lui Iisus-omul sa nu piară în uitare????

 2. Iosif zice:

  @Cheri.
  Ascult frecvent povestile „teoriei conspiratiei” (eu le numesc teorii ale constipatiei) si am remarcat bunele intentii ale acestor domni, „straini” si îndepartati de A.A.A.E, pierduti în timp si spatiu de realitatea cognitiva absoluta, si de tainele Vietii vesnice, angrenati de forta gravitationala irezistibila a iubirii de bani, de sine si de ratingul publicitar EGO-ist încercând sa angreneze în ratacirile lor astrale universale si pe cei ce-i asculta si se încred în (dealtfel frumoasele) povesti iluzorii, imaginare si imaginate, formate dintr-un amestec obscur de întuneric si lumina, o ceata laptoasa, vâscoasa gri, prin care lumea se sbate sa iasa la Lumina Divina, însa zadarnic, închisa în acest cerc vicios întunecat, obscur, laptos al religiilor si sectelor din lumea întreaga, conduse de „omul faradelegii” numit sistemul „Antichrist” sustinut de puterile dumnezeului acestui veac „Mamona”.
  ISUS A SPUS : EU SUNT CALEA , ADEVARUL SI VIATA. NIMENI NU VINE LA TATAL DECAT PRIN MINE – IOAN 14:6

  • Dan zice:

   Si iata ca s-a ivit o întrebare Și, Crezi în existenta lui Dumnezeu Creatorul? …fiecare pe legea lui fara temei !
   Ioan 15:22 „Dacă n-aş fi venit şi nu le-aş fi vorbit, n-ar avea păcat, dar acum n-au nicio dezvinovăţire pentru păcatul lor. 23 Cine Mă urăşte pe Mine urăşte şi pe Tatăl Meu.

   … TEMEIUL si TEMELIA Credintei in PUTEREA Singurului si ATOTPUTERNICULUI CREATOR:: spune:
   24 Dacă n-aş fi făcut între ei lucrări pe care nimeni altul nu le-a făcut, n-ar avea păcat, dar acum le-au şi văzut şi M-au urât şi pe Mine, şi pe Tatăl Meu.
   25 Dar lucrul acesta s-a întâmplat ca să se împlinească vorba scrisă în Legea lor: ‘M-au urât fără temei.’
   26 Când va veni Mângâietorul, pe care-L voi trimite de la Tatăl, adică Duhul adevărului, care purcede de la Tatăl, El va mărturisi despre Mine.

   • Dan zice:

    Si cine sunt ceice se magulesc ca stapanesc lumea? Ascultati Pilda aceasta: nu Creatorul ci Mostenitorul, Adevaratul MOSTENITOR a TOTULUI TOT STAPAN_ISUS:
    9 Apoi a început să spună norodului pilda aceasta: „Un om a sădit o vie, a arendat-o unor vieri şi a plecat într-o altă ţară pentru o vreme îndelungată.
    10 La vremea roadelor, a trimis la vieri un rob, ca să-i dea partea lui din rodul viei. Vierii l-au bătut şi l-au trimis înapoi cu mâinile goale.
    11 A mai trimis un alt rob; ei l-au bătut şi pe acela, l-au batjocorit şi l-au trimis înapoi cu mâinile goale.
    12 A mai trimis un al treilea rob; ei l-au rănit şi pe acela şi l-au scos afară.
    13 Stăpânul viei a zis: ‘Ce să fac? Am să trimit pe fiul meu preaiubit; poate că îl vor primi cu cinste.’
    14 Dar vierii, când l-au văzut, s-au sfătuit între ei şi au zis: ‘Iată moştenitorul. Veniţi să-l ucidem, ca moştenirea să fie a noastră.’
    15 Şi l-au scos afară din vie şi l-au omorât. Acum, ce le va face stăpânul viei?

  • cherie zice:

   Cam ai dreptate cu teoria conspiratiei dar… cine vrea se distreaza cine nu, nu trebuie sa citeasca.

 3. Dan zice:

  Absolut dar nu Amin, eih!
  Cu Amin ciar de n-as fi de acord, Amin este AMIN.

 4. Pana dumineca seara sunt intr-o tabara intre munti ,pe Rau Sadului,unde a fost ridicat un Cort al intalnirii. Programul taberei este destul de incarcat ca sa nu-mi mai lase timp de comentarii pe blog.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.