„…fiindca ei rastignesc din nou, pentru ei, pe Fiul lui Dumnezeu si-L dau sa fie batjocorit.”

Ascultand  Cuvantul vorbit,

POZIȚIA ÎN HRISTOS

ma intreb  : ” Oare  cei care se impotrivesc  acestui  Cuvant , nu  sunt tocmai ei  cei cazuti  in starea descrisa in titlul acestui articol ? „

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

46 de răspunsuri la „…fiindca ei rastignesc din nou, pentru ei, pe Fiul lui Dumnezeu si-L dau sa fie batjocorit.”

 1. Dan zice:

  Treaba ta este sa ramai in ceeace ti-a propovaduit Branham ?

  …Eu unul nu-I pun alaturi numele cu al lui Branham.
  asa ca vereste-te de invinuirii neintemeiate !

 2. Angelyca Petre zice:

  Corect, daca nu esti pozitionat in Cristos de la sine inteles esti pozitionat in cealalta parte…
  Fiecare ramane acolo unde a fost pozitionat, INAINTE DE INTEMEEREA LUMII…

 3. cherie zice:

  Nu inteleg dece va place dezbinarea?

  • Dan zice:

   Ii stapanesc dorul contrazicerii pentru ca idolul inimiilor lor ii impunge neincetat spre dezbinare, as zice .

   • Dan zice:

    Dar, trecand si netinand cont de dezbinate sau cu vreun gand de a acuza sau suspecta pe cineva de asa ceva, intreb doar…
    _unde si cine a fost vrodata pozitionat inainte de intemeierea lumii afara de Dumnezeu Creatorul tuturor lucrurilor? Si apoi daca toate apoi si-au capatat fiinta unde inalta parte ar putea fi pozitionate decat la timpul lor.
    PS. _nu pre inteleg la ce se refera Angeyca_ pozitionarea cuiva ar fi in lupta pentru adevar as zice!
    Dar tocmai acest adevar este in Hristos , nu in Branham, el pretinzandu-se propovaduitor al Acestuia, nu?
    Asa ca noi nu propovaduim ce spune…decat Hristos, cam asta si pozitionarea, dupa El fiind chemati in al urma!

 4. Dan zice:

  Exemplu>>> Pilda femei Samaritene si contemporanilor ei: „Şi ziceau femeii: „Acum nu mai credem din pricina spuselor tale, ci din pricină că L-am auzit noi înşine şi ştim că Acesta este în adevăr Hristosul, Mântuitorul lumii.”” Ioan 4:42

  • Dan zice:

   Deci Singura Scriptura sub calauzirea Duhului este in atentia noastra, pentru a ne cerceta singuri si ne pastra in acelasi Duh cu cei ce au fost calauziti, urmasi ai aceiasi, Singurei Credinte in Dumnezeu prin Hristos.
   DE UNDE SI SLUJBA FIECARUIA IN DRAGOSTE DE APROAPE,
   a fost si va fi aceiasi.

 5. Se prea poate ca voi nici sa nu fi citit ce v-am propus
  https://infomesaj.ro/william-branham/pozitia-in-hristos/,
  de aceea comentati fara nici un motiv .

 6. Regele Salamon zice:

  Sfaturi de la Regele Salam-On:

  -Sa nu il intrebi pe Betivan: „De ce iti place alcoolul?”
  -Si nici pe Sectant: „De ce iti place dezbinarea?”

  Si Sectantul este Betivan; ametit de vinurile curviei si idolatirei (cf. Apoc 17:2 si Osea 4:11)

  • Dan zice:

   ..deci si unul si altul sunt rataciti !
   Ma mir ca in ciuda tuturor lucrurilor ce se intampla ‘n tara si prin lume, lupta si pozitionarea lor nu este impotriva pacatului de care geme saracul.
   pentru ei conteaza idolul. Lupta nu este acolo!
   De exemplu amploarea podofiliei, prostitutiei si crimei organizate la nivel de partid de stat si boschetar, nu conteza ! Biserica orto-catolic- protestanta nu exista. Sunt morti !
   Sarmanele suflete!

   • Dane, Dane, ingusta gandire este in ce-rebelul tau ! Unde ai gasit tu invatatura crestina care indeamna Biserica sa mearga la pacatos ? Evanghelizarea se face de catre trimisii Bisericii, la individ sau la grupuri , si apoi acestia vin la Biserica, daca sunt convinsi ca au nevoie de mantuire Numai cei care se apropie de trupul lui Hristos au sansa sa li se schimbe viata in bine , fiindca ei devin constienti de felul in care ar trebui sa se poarte pentru a fi placuti lui Dumnezeu .
    Degeaba ai tu pretentii de la paganii vopsiti crestineste din Caracal si de aiurea, fiindca Dumnezeu a zis ca ” toata lumea zace in cel rau ” Lasa-i in plata Domnului , cu politica lor cu tot , si primeste si tu Mesajul orei , citind http://www.infomesaj.ro .

    • Dan zice:

     …asa putem vorbii la nesfarsit, ingusta este viziunea ta dobandita din scriierile marelui tau dascal.
     Este ipocrizie ceea ce spui tu:
     „Degeaba ai tu pretentii de la paganii vopsiti crestineste din Caracal si de aiurea, fiindca Dumnezeu a zis ca ” toata lumea zace in cel rau ” Lasa-i in plata Domnului , cu politica lor cu tot , si primeste si tu Mesajul orei ”

     Si in viziunea ta cine ar fi sarea pamantului, o cetate asezata pe munte, si „lumina lumii” ? De ce nu recunosti tu ca nu sti nimic si sa-ti ceri scuze?

     • Dan zice:

      …si ce spune omul asta ti se pare propaganda de partid sau politica in videoul ce l-ai deleted?
      Rste ilegalitate fraglant juridic si crima.
      Revizuind gandirea si invatatura videoul deleted il reafisez;

      • Dan zice:

       Oh , apropo _Flagrant | Definition of Flagrant by Merriam-Webster
       https://www.merriam-webster.com/dictionary/flagrant
       Anonymous View
       Flagrant definition is – conspicuously offensive; especially : so obviously inconsistent with what is right or proper as to appear to be a flouting of law or morality.

      • Daca-ti place sa-ti bagi nasul in politica, vezi si parerea lui Malin Bot despre propaganda PSD si a membrilor acestui partid , intre care e si susnumitul

       • Dan zice:

        Bot nu stie ce vorbeste. Am ascultat pana a amintit de „alterarea valorilor tarilor civilizate”
        Auzi domnule „tari civilizate”, a caror politica umbla mana’n mana cu coruptia, frauda si crima organizata!
        Asta domn il condamna si pe Julian Paul Assange

       • Blogul meu nu insista pentru politica lumeasca , noi facem propaganda pentru Imparatia lui Dumnezeu . E drept insa sa observam si politica lumii, ca sa stim ce vom pierde daca ramanem in ea . Ca de castigat … de cand e lumea se vede clar ca n-avem altceva decat sa suportam necazurile provenite din dreptul imparatului stipulat in Scriptura la 1 Samuel 8, incepand cu vers.9

        • Dan zice:

         …contextul tau este cat se poate de numerit.
         (dar nu vreau sa te corectez)

        • Malin Bot urgenteaza lumea sa mearga la vot , dar ce sa caute crestinii acolo, daca Numele Regelui lor , Domnul Isus Hristos nu este pe lista lui si nimeni nu a adunat semnaturi pentru candidatura Lui la presedintie ? Nu vedeti aici dovada ca Imparatia Lui si a noastra nu este din lumea aceasta ?
         Oricine se incumeta sa ia in maini carma tarii se hazardeaza la multe si marunte promisiuni, desi toti stim ca nu au puterea sa si le implineasca si ca la toti doar interesele lor sunt pe primul plan, nu acelea ale colectivitatii . Cu atat mai mult noi, crestinii, care dam dreptate Cuvantului care spune ca orice om nepocait va fi gasit mincinos cand va fi judecat dupa binele si raul pe care l-a facut cand traia in trup ., ar trebui sa ne dam seama ca pe oricare l-am alege, este tot un drac , de vreme ce toata lumea aceasta zace in cel rau si nici unul dintre ei nu stie sa cheme Numele Domnului ca sprijin in aspiratiile lor .Omul nepocait este acela care L-a scos pe Isus Hristos din gandurile lui si din tinta preocuparilor lui din fiecare zi .

  • Si cel ce-si zice Salam On este clar de ce fire este purtat : tare-i mai place lui carnea tocata si bine condimentata !

   • Regele Salamon zice:

    Majestatii Sale ii plac si salamurile, dar mai mult mititeii din carne de oaie tocata si bine condimentata! 😉

    Iar pentru tine, berbecule mioritic, inca mai sunt „REGELE Salam-On”

 7. Salamândra zice:

  Sa condamne ei pedofilia, prostitutia si traficul (organizat) de carne vie?

  Pai nu a tinut Profetul si Dascalul lor doi homosexuali pedofili pe langa el si s-a jucat saptamani in sir „Pac-Pac” singur cu ei in fundul muntilor in timp ce Profeteasa avea grija singura de casa si de copii???

  Branham ar fi fost ipocrit, daca ar fi condamnat aceste lucruri, asa ca mai bine a condamnat femeile si pe bietii crestini care incercau sa traiasca o viata curata inaintea lui Dumnezeu dar care nu luau suficient de in serios ideile sectante…

  Si atunci, la ce te astepti de la urmasii acestuia, ca doar pestele de la cap se impute…

  Acesta este unul din „roadele” produse de „Mesajul Orei”. Celalalt ar fi Jim Jones, cel care a infaptuit cel mai mare suicid in grup, de aproape 1000 persoane.

  Dar pe urmasii acestei Mizerii nu ii intereseaza decat „Pozitia in Cristos” care, intre noi fie vorba, nu este decat vorbarie goala si recitarea unor lozinci. In realitate ii intereseaza doar pozitia fata de setul de reglementari si conduite impuse de liderii sectei…..

  Iar pentru ca am amintit de traficul organizat de carne vie… Nu a fost oare condamnat Dascalul Dascalului, mentorul si initiatorul lui Branham (care l-a initiat in diferite taine, si BINE l-a mai intitiat!), asa zisul predicator baptist Roy Davis, pentru trafic de fetite? Numai „om al lui Dumnezeu” nu era prea-cuviosul, ci Capetenia ascunsa a organizatiei teroriste „Ku Klux Klan” din America. Si da, a fost si pastor baptist, intrucat Biserica le servea acelor teroristi odiosi pentru a-si implini scopurile oculte. Iar el personal (Roy Davis) trafica fetite din anumite state mai restrictive in altele in care sexul cu minori nu era incadrat la infractiune.

  Cam asta e povestea, ce Caracal, ce Dinca, ce Olandez zburator? Astia sunt amatori… Hai sa o luam de acum 100 de ani, de la Roy Davis – Vrajitorul Imperial, la Branham – Divinul, la baietii Gene si Leo Mercer care i-au povestit lui Branham un vis despre o piramida si asa l-au asezat „in pozitie” (pai unde altfel?) ca sa condamne si sa arunce cu fulgere in urmasii lui Cristos. De acolo mergem la josniciile lui Mercer care a avut o influenta ucigatoare asupra anumitor grupuri de oi razlete ramase fara Profetul lor care le zicea ce e bine si ce e rau (intrucat ele nu mai aveau creier sa gandeasca singure)…

  Pomul cica „se cunoaste dupa roade”, astfel ca il vedem pe criminalul Keith Loker care a fost abuzat si a abuzat si el copii. Il vedem pe Jim Jones, care… ce sa mai spun, nu mai este termen de comparatie. Inca nu am vazut nimic mai crâncen in istoria moderna, poate doar 11 septembrie, dar acolo nu vorbim despre o grupare care isi zice crestina.

  Vedem nazisti care au intemeiat „Colonia Dignidad”, de fapt un lagar pentru alte grupuri derivate din Mizeria lui Branham. Si vedem cum magnificul, unicul, infailibilul Ewald Frank a mers acolo (in Chile) si dupa ce lagarul a fost desfiintat, i-a primit la centrul sau de „misiune” din Krefeld nu doar pe victime ci si pe chinuitorii lor, care, ce sa vezi, mai erau si acestia pedofili…

  Acum ca am citit astea, sa trecem la ordiniea zilei… Sa ne bagam capul la loc in nisip, cat mai cald si comfortabil… Si vesel sa mai cantam un cantecel despre cat de aproape vrem sa fim de Dumnezeu in timp ce cu multa evlavie mai batjocorim si condamnam pe vreunul/vreuna care nu este inca atat de aproape… (Sau poate ca sunt si nu ne-am dat seama?…)

  Mândra lui Salam

  • Dan zice:

   Si totusi inde erau FBI si CIA in acele timpuri cand se savarseau acele lucruri? Chiar stateau cu mainile in san sau le orchestrau?
   Daca sunt toate astea de condamnat, cine o putea face si a cui datorie era de a le aduce justice?
   Cat e adevarat din cele ce au iesit acum si cat de beneficiar ar fi descoperirea unor lucruri si cat de mandra e Mandria lui Salam FBI care s-a complacut in asta?
   Nu e chiar o veste buna so I’ll pass.
   Ci vestea buna este ca Hristos a murit pentru pacatele noastre si ne-a smuls din acest veac rau, mare bucurie, mare, mare, nespusa de mare!

   Nu uitati dragostea Lui fata de toti pacatosii, nu va intoarceti inapoi, ca nu aveti la ce; iarasi suferinte ca ai facut raul?
   E oribil numai de amintit !!!
   MERGETI spre EL, aducand roade prin tot felul de fapte bune izvorate din Dragostea lui Hristos! Traiti prin Harul SAU.
   Slavit sa fie Domnul Dumnezeu prin ISUS HRISTOS in veci AMIN!

   (Nu condamn la osanda pe nimeni)

   • Satul de minciuni zice:

    Am o veste pentru tine, Dan dupa paravan:
    (si sigur ca pentru tine nu e buna de loc…)

    „Hristos” nu a murit pentru nimeni si nimic, si nu va sterge pacatele nici macar unui singur paduche, a nici unei bacterii si nici macar a vreunui atom din acest Univers.

    Nici eu nu te osandesc, ca e suficient cat de osandesti singur…

  • Urmasii lui Simei nu pot sa faca altceva mai bun decat stramosul lor, fiindca oamenii dispar insa spiritul rau foloseste pe altii de teapa lor . Ma intreb , ce ratiune nebuna poate blama pe fratele Branham, dupa ce a trecut in vesnicie, pentru faptele oribile ale unor oameni pe care acestia le-au comis dupa aceea, folosind acoperirea apartenentei la gruparea care crede cu adevarat Cuvantul lui Dumnezeu in toate aspectele Lui dumnezeiesti . Acei oameni au fost nistre draci impielitati deghizati in ingeri de lumina , si stim ca despre unii ca ei, care s-au tupilat si in zilele noastre la mesele de dragoste ale fratilor , a scris apostolul ” Si pentru ei a prorocit Enoh, al saptelea patriarh de la Adam, cand a zis: „Iata ca a venit Domnul cu zecile de mii de sfinti ai Sai,
   ca sa faca o judecata impotriva tuturor si sa incredinteze pe toti cei nelegiuiti de toate faptele nelegiuite pe care le-au facut in chip nelegiuit si de toate cuvintele de ocara pe care le-au rostit impotriva Lui acesti pacatosi nelegiuiti.”
   Ei sunt niste cartitori, nemultumiti cu soarta lor; traiesc dupa poftele lor; gura le este plina de vorbe trufase si slavesc pe oameni pentru castig.
   Dar voi, preaiubitilor, aduceti-va aminte de vorbele vestite mai dinainte de apostolii Domnului nostru Isus Hristos.
   Cum va spuneau ca in vremurile din urma vor fi batjocoritori, care vor trai dupa poftele lor nelegiuite.
   Ei sunt aceia care dau nastere la dezbinari, oameni supusi poftelor firii, care n-au Duhul. ”
   Comentatorii de teapa anonimului Salam isi vara botul plin de spume spurcate in blidele de la masa nostra , sperand ca ne vor infecta cu spurcaciunile care ies pe limba lor, . Le spun sa steie linistiti, fiindca noi avem Cuvantul lui Dumnezeu si de aceea planurile lor sunt sortite esecului. Sa nu se creada ei ca sunt buricul pamantului si ca stiu mai multe decat Dumnezeu, ca sa fie in stare sa judece pe copiii Lui pentru pacatele facute de fatarnici si profitori care cauta castiguri marsave , fie ele si doar pentru popularitate, purtand minciuni ca si acuzatie la adresa fratelui William Branham , interpretand spusele lui dupa gandurile lor scarboase si indemnurile duhurilor de draci din oamenii pe mainile carora se lasa sa fie purtati .
   De mai bine de 10 ani acesti nelegiuiti insista sa revina cu acelesi subiecte , mereu si mereu, desi vad bine ca nu au nici o sansa de castig de la crestinii adevarati , care nu dau un un ban pe vorbariile lor , fiindca ei cunosc bine indemnurile Duhului si deosebesc binele de rau . Si nu le este destul ca fac aceste lucruri pe blogurile lor, ci insista mereu cu furcile si batele ridicate sa deie cu ele in belti si sa scormoneasca in gunoiul puturos al unora ca ei, nebagand de seama ca se stropesc doar pe ei insisi si fabrica din acel gunoi zgandarit cu asiduitate, compost pentru recoltele lui Dumnezeu.
   Citind in continuare cuvantul apostolului, dupa avertizari, el spune fratilor din Biserica lui Hristos : ” Dar voi, preaiubitilor, ziditi-va sufleteste pe credinta voastra preasfanta, rugati-va prin Duhul Sfant,
   tineti-va in dragostea lui Dumnezeu si asteptati indurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viata vesnica.
   Mustrati pe cei ce se despart de voi;
   cautati sa mantuiti pe unii, smulgandu-i din foc; de altii iarasi fie-va mila cu frica, urand pana si camasa manjita de carne.
   Iar a Aceluia care poate sa va pazeasca de orice cadere si sa va faca sa va infatisati fara prihana si plini de bucurie inaintea slavei Sale,
   singurului Dumnezeu, Mantuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru, sa fie slava, maretie, putere si stapanire, mai inainte de toti vecii, si acum si in veci. Amin.”
   Sa ascultam acest mesaj al mult barfitului frate William Branham si daca-l judecam, s-o facem dupa adevar si dreptate :
   https://infomesaj.ro/william-branham/hristos-in-afara-usii/

   • Unul mai mare decat Salam-On zice:

    Chiar asa… ce om sa fii, sa-l blamezi pe Branham?

    26. You say, “Why you picking on us women?” All right, men, here you are. Any man that’ll let his wife smoke cigarettes and wear them kind of clothes, shows what he’s made out of. He’s not very much of a man. That’s exactly right. True. He don’t love her or he’d take a board and blister her with it. You know that’s the truth. Now, I don’t say that to be smart. I’m telling you the truth. That’s right. What must the Holy Spirit think? (58-0324 – Hear Ye Him; Rev. William Marrion Branham; table.branham.org)

    Pssssst, sa nu cumva sa-i osandeasca careva pe cei ce isi ciomagesc fetitele tunse baieteste…

    60. Let one of their daughters come in of a morning with her hair all twisted up, and manicure over her face, all night long with some little Ricky with a flattop haircut. I’ll tell you, she’ll—she’ll know the next time she goes out; get a barrel slat, or a limb off of a hickory there, and just skin her down. (62-0721 – Behold, A Greater Than Salam-On Is Here; Rev. William Marrion Branham; table.branham.org)

    Nu stiu cum o fi cu „Hristos in afara usii”, dar iata cum e cu Bau-Baul la usa:

    38 Now, you say, “Brother Branham, you’re really beating us women.” All right. Here you men are. Any man that’ll let his wife smoke cigarettes and wear clothes like that, it shows what he’s made out of. He’s not much man to him, a man that would do that. God give us old fashion, borned again, sainted, godly homes. Juvenile delinquency will be no more. It isn’t juvenile delinquency; it’s parent delinquency. They had the old wood shed and the big hickory limb laying over the door. That’s discipline in our home. (58-0529 – Jesus At The Door; Rev. William Marrion Branham; table.branham.org)

    http://en.believethesign.com/index.php/The_Misogyny_of_William_Branham

    • Multumim pentru precizari, aceasta, lectie de moda veche vedem ca este astazi interzisa prin legile Parlamentului European si puterea de corectie a noilor legi libertine a facut ca strazile tuturor marilor orase sa fie martore zilnice la crime si violuri, la furturi si agresiuni verbale necontrolate si nenumarate accidente de circulatie cauzate de oameni beti si drogati care se cred stapani pe sine si nu se tem de pedeapsa divina ce se va abate asupra lor

 8. Iosif zice:

  Sunt nişte stânci ascunse la mesele voastre de dragoste, unde se ospătează fără ruşine împreună cu voi şi se îndoapă de-a binelea; nişte nori† fără apă, mânaţi încoace şi încolo de vânturi, nişte pomi tomnatici fără rod, de două ori morţi, dezrădăcinaţi;
  nişte valuri înfuriate ale mării, care îşi spumegă ruşinile lor, nişte stele rătăcitoare, cărora le este păstrată negura întunericului pentru vecie.
  https://biblia.resursecrestine.ro/iuda

 9. Dan zice:

  …Dar eu nu permit nici tu sa fi batjocorit, poti tu sa intelegi?

  • Dan zice:

   Iti plac convingerile exprimate de Bot, macar ca nu sunt ale lui ci numai un instructaj primit? Din doua cuvinte iti poti da seama de unde vine si incotro de duce,fara pre multa analizare.
   Mai mult ar fi ca si cum ca traiesti cu capul dus. not knowing what’s happening and unaware of democrats lefties finantati de wall street fraud.
   Nimic altceva decat deception Zionist scheme

   • Sunt sau nu sunt ale lui, cert este ca le-a adoptat . Dar tu iti poti da seama ca si convingerile celor care cauta nod in papura fratelui Branham scornind minciuni pe seama vietii lui particulare, sunt adoptate ? Niciunul dintre carcotasi nu au fost martori oculari la faptele de care acuza pe omul trimis de Dumnezeu cu un Cuvant viu si puterea divina de vinecare a oricarei boli , la oameni si la alte fiinte terestre .

 10. Dan zice:

  Trebuie sa fi si constient de anume ca in caz ca nu te duci la vot, Bot iti vinde tot neamul si tara pe nimic la hoti !!!
  Nu-i bai sa te duci la vot, ci e bai pentru cine te indeamna sa votezi.

 11. Dan zice:

  Hey, ai auzit vrodata vorba asta din popor: lucrez si ma straduiesc, citez:
  spusele si indemnul lui Dumnezeu:
  Cu iudeii m-am făcut ca un iudeu, ca să câştig pe iudei; cu cei ce sunt sub Lege m-am făcut ca şi când aş fi fost sub Lege (măcar că nu sunt sub Lege), ca să câştig pe cei ce sunt sub Lege;
  21 cu cei ce sunt fără Lege m-am făcut ca şi cum aş fi fost fără lege (măcar că nu sunt fără o lege a lui Dumnezeu, ci sunt sub legea lui Hristos), ca să câştig pe cei fără lege.
  22 Am fost slab cu cei slabi, ca să câştig pe cei slabi. M-am făcut tuturor totul, ca, oricum, să mântuiesc pe unii din ei.
  23 Fac totul pentru Evanghelie, ca să am şi eu parte de ea.
  Rectific versetul 23 Votez chiar pentru ei spre Evanghelie Ca sa aiba si ei parte de ea.( sa nu-si puna votul lui Botu)
  Intelegi! Vrei referinte din Scriptura unde fii prorocilor au uns imparati in Israel pentru a implini voia lui Dumnezeu< adica a votat?

  • Este treaba ta cu cine si cum te-ai facut pana acuma, numai frate cu dracu, pana treci puntea, nicidecum sa te faci ! Ia seama la avertizarea aceasta : orice politician ar fi si oricat de frumos si convingator ar vorbi este tot un drac ! Nici unul nu doreste sa fie calauzit de Dumnezeu in pozitia la care aspira sa fie numit si nu va da decat legi care sa obstructioneze cat mai mult posibil bunul mers al societatii si sa favorizeze interesele clasei care-l propulseaza la puterea lumeasca .

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.