….si alti oameni cu poveste , cine-asculta, se cruceste !

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la ….si alti oameni cu poveste , cine-asculta, se cruceste !

 1. Eu as spune ca in aceasta ” emisiune ” suntem ” intretinuti ” cu povesti de popa beat , insa Cuvantul le numeste invataturile dracilor „Dar Duhul spune lamurit ca, in vremurile din urma, unii se vor lepada de credinta, ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracilor, (1Tim.4:1) ; asta se intampla cu acei ” unii ” ce se crede ca au o minte luminata prin studiile stiintei contemporane ( a vremurilor din urma ), despre care apostolul zice ca este ” pe nedrept numita astfel „, sfatuindu-l pe ucenicul Timotei ( si pe noi, prin ce i-a zis lui ) : „Timoteie, pazeste ce ti s-a incredintat; fereste-te de flecariile lumesti si de impotrivirile stiintei, pe nedrept numite astfel, (1Tim.6:20)

  • Dupa cum se pronunta la sfarsitul filmului, ma intreb daca Emil Streinu va recunoaste vreodata faptul ca ” misiunile spatiale ” nu sunt decat praf aruncat in ochii contribuabililor la bugetul ” statelor unite „- USA, Rusia, China – in exploatarea omului de catre om ( vorba unuia care se considera si el ” cel mai iubit fiu al poporului „

 2. cherie zice:

  Daca ar fi sa consider de :neascultat” toti cei care spun nerozii din punctul meu de vedere ar trebui sa nu mai citesc nimic din ce scriu nici cei cu pamantul plat la fel cum nici ceea ce zice Dogaru nu ar treui sa ascult…
  Dar mare este gradia lui Dumnezeu asa ca…este bine sa vad ce gandeste fiecare Poate fiecare are in cap o pasarica care printre alte chestii mai ciripeste si ceva interesant…
  . Am citit de pe google despre semianalfabetii care au gandit teoria pamantului plat dar nu am sters cu buretele ceea ce am învățat și am înțeles în decursul întregii mele vieți de până acum. Nu iau in serios aceasta teorie absurdă dar mă întreb cine ce urmărește ?
  Einstein pornind de la idea ca măsurarea timpului terestru după soare, care este foarte functională nu este cea mai corecta metodă, a întors omenirea pe dos.
  Raportand timpul la viteza luminii a emis cea mai savanta și greu de înțeles teorie, aceea a relativității timpului si spațiului. O teorie care nu se aplică la viata de zi cu zi a oamenior, noi rămânând tot la fusul orar si momentul rasaritului soarelui, dar care a adus o evolutie de neimaginat până acum în cercetarea umană.
  Teoria relativității chiar dacă nu se aplica în calculul timpului și spațiului din viața de zi cu zi, rezolva multe probleme când privim mai departe, în univers și închide gura celor care nu pricep nimic dar se cred destepti….
  Nu se mai găsește oare un alt Einsein care pornind de la idea ca universul nu poate fi cercetat privind pământul ca centrul universului să găsească punctul zero al universului ?
  Teoria pământului plat zgândărește rațiunea chiar dacă este absurdă si dovedita ca absurdă …
  Imi doresc un geniu care pornind de la o absurditate să găsească încă un ou de aur al găinii inteligentei umane.
  Asta ar justifica dece ne trebuie o teorie greu de priceput pentru unii, dar care să demonstreze acelora care nu considera suficiente dovezile existente că pământul nu este plat – că totuși nu este plat…
  Si te mai mira ca Dogaru crede in Ingerii Dumnezeului Savaot ?

  Samuel Rowbotham (1816-1884 ) Samuel Shenton Charles K. Johnson.

 3. Iosif zice:

  Dumnezeu, Tatal meu, prin Cuvântul Sau, mi-a descoperit centrul universului, PUNCTUL (0) INITIAL, particula ce a înebunit oamenii de stiinta, care anuleaza, anihileaza, bagatelizeaza, neutralizeaza si neantizeaza toate filozofiile, dogmele, religiile, descoperirile stiintifice si cunostintele acumulate de la începutul istoriei omului pâna azi, de catre civilizatia terestra descendenta din Adam & Eva … 🙂 )))

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.