Mesajul orei : „N-avem toti un singur Tata ? ….(Mal.2:10) De ce-i mama diferita ?

De cand ascult predicile fratelui Chad Lamb , inteleg tot mai bine ce se intampla cu Biserica lui Hristos : o separare inevitabila, insa una foarte benefica
Am inteles ca este valabila si astazi aceasta concluzie trasa de fratele Pavel din experienta lui de viata crestina : ” Multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poarta totdeauna cu carul Lui de biruinta in Hristos si care raspandeste prin noi, in orice loc, mireasma cunostintei Lui.
In adevar, noi suntem, inaintea lui Dumnezeu, o mireasma a lui Hristos printre cei ce sunt pe calea mantuirii si printre cei ce sunt pe calea pierzarii: pentru acestia, o mireasma de la moarte spre moarte; pentru aceia, o mireasma de la viata spre viata. Si cine este de ajuns pentru aceste lucruri?
Caci noi nu stricam Cuvantul lui Dumnezeu, cum fac cei mai multi; ci vorbim cu inima curata, din partea lui Dumnezeu, inaintea lui Dumnezeu, in Hristos.”
Dumnezeu S-a adresat prin profetul Maleahi numai poporului Sau Israel , punandule aceasta intrebare :Pentru ce, dar, suntem asa de necredinciosi unul fata de altul, pangarind astfel legamantul parintilor nostri?

Vorbesc acum despre lucrurui duhovnicesti, intrebuintand o vorbire duhovniceasca , fiind ferm convins ca aceia care sunt intelepti si priceputi vor intelege .
Profetul a spus : ” . Iuda s-a aratat necredincios, si in Iuda si la Ierusalim s-a savarsit o uraciune; fiindca Iuda a spurcat ce este inchinat Domnului, ce iubeste Domnul, si s-a unit cu fiica unui dumnezeu strain. ” Maleahi 2:11

Ce 12 fii ai lui Israel au fost nascuti de 4 mame ” Fiii lui Iacov erau in numar de doisprezece.
Fiii Leii: Ruben, intaiul nascut al lui Iacov, Simeon, Levi, Iuda, Isahar si Zabulon.
Fiii Rahelei: Iosif si Beniamin.
Fiii Bilhei, roaba Rahelei: Dan si Neftali.
Fiii Zilpei, roaba Leii: Gad si Aser. Acestia sunt fiii lui Iacov, care i s-au nascut in Padan-Aram.
A fost Iacov necredincios fata de vreuna din nevestele Lui, sau fata de vre-unul dintre copiii lor ? Nicidecum !
Totusi, Iosif a fost urat de fratii lui !
Fratele Lica a tinut sa ma avertizeze din nou cu o stire , ca un frate pastor al Bisericii din Cape Girardo, Tennesse, USA s-a hotarat sa respinga slujba pe care Dumnezeu a incredinta-o Bisericii Lui prin fratele Branham, numind-o ” inchisoare spirituala ” Pe fratele Joe il cunosc si eu, am fost in adunarea aceea in fiecare dumninica, timp de 5 luni in anul 2001.. Lica a fost doar de cateva ori, cu un an mai inainte , acolo .
M-am gandit intens la intrebarea ” ce motive reale au determinat pe unii frati sa-si schimbe atitudinea ? ” si am primit mai multe raspunsuri.
Unul dintre acestea este faptul ca acei ” pastori ” cand au acceptat mesajul fratelui Branham erau deja pregatiti de scolile denominationale si ei nu au murit fata de invataturile mamei lor si nu au luat cu bucurie jugul lui Hristos, nu s-au lasat intrutotul prizonieri , precum apostolul Pavel ,in inchisoarea , adica staulul Blandului Pastor
https://mesajul.blogspot.com/2019/07/inca-un-pastor-parasit-mesajul.html
Dupa cum stim, toti acesti ” pastori ” nu faceau decat sa puna frane inaintarii spre deesavarsire a Bisericii , si Dumnezeu i-a inlocuit cu adevarati Pastori, care stiu sa hraneasca bine oile Lui . Pentru ca au simtit ca a sosit timpul in care nu mai pot sa lucreze fiind inauntru, s-au hotarat sa blameze Mesajul , parasind Biserica pe motive adoptate .
Inca nu stim de ce Dumnezeu mai ingaduie inca pe multi altii, care incearca sa se tina cu dintii de fraiele Mesajului, ( unii au deja o varsta apreciabila) care nu stiu sa dea alta hrana Turmei ( Dunezeu nu a ales alt cuvat de comparatie decat acesta al unor fiinte fara multa inteligenta -oile – insa cu un inalt simt al obedientei )decat paie mucegaite culese de pe plaiurile uscate ale denominatiunilor crestine . Cine sunt acei pastori care se inalta pe ei insisi in fata supusilor lor ? se pot recunoaste dupa simplul fapt ca -i sfatuiesc sa nu cumva sa aiba legaturi si sa nu stea de vorba decat cu aceia care se tin de sedintele in care vorbesc numai ei de la amvon . Insa Dumnezeu a promis prin profetul Ezechiel ca va alunga si pedepsi pe acei pastori si va prelua El insusi raspunderea pentru bunastarea Turmei Sale .

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Mesajul orei : „N-avem toti un singur Tata ? ….(Mal.2:10) De ce-i mama diferita ?

 1. Fiecare clipa care urmeaza, fiecare Samanta a lui Dumnezeu, eu cred ca constientizeaza ca Timpul este AICI!
  MULTUMIM DOMNULUI ca totusi ne-a lasat ceva, Adevarati Oameni ai Sai care sa aduca din ale Sale, „CUVANT ADEVARAT” Hrana doar pentru cei cu adevarat flamanzi dupa „neprihanire”!

  Ioan 10
  11. Eu sunt Pastorul cel bun. Pastorul cel bun Isi da viata pentru oi…

  Isaia 40
  10. Iata, Domnul Dumnezeu vine cu putere si porunceste cu bratul Lui. Iata ca plata este cu El, si rasplatirile vin inaintea Lui…

  Ieremia 23
  1. „Vai de pastorii care nimicesc si risipesc turma pasunii Mele, zice Domnul.”
  2. De aceea, asa vorbeste Domnul Dumnezeul lui Israel impotriva pastorilor care pasc pe poporul meu: „Pentru ca Mi-ati risipit oile, le-ati izgonit si nu v-ati ingrijit de ele, iata ca va voi pedepsi din pricina rautatii faptelor voastre, zice Domnul.
  …….

  • Am aflat care este motivul adevarat care-i face pe frati sa paraseasca Mesajul orei : ei au deviat ( nu au reusit sa pastreze ) de la o viata fireasca traita in sfintenie . Desigur, sunt lucruri care nu sunt vrednice sa li se faca publicitate, dar ele devin vizibile la scurt timp dupa ce ei se declara ” ex”, si faptele lor reprobabile nu numai ca nu inceteaza, ci se inmultesc
   A parasi Mesajul nu inseamna numai faptul de a te declara impotriva , ci si a te declara credincios si a trai o viata lumeasca , facand chiar lucruri impotriva firii omenesti., nu numai contrare invataturii date in Scripturi .
   Dupa cum se vede din exprimarile lor in scris si in video, ei nu au putut sa suporte , in primul rand, criticile Cuvantului vorbit prin William Branham ., nici cu privire la viata naturala, nici cu privire la invataturile biblice pe care le iau de bune, acelea de care se tin fiind doar ” dupa poftele lor
   Foarte bine zicea fratele Branham in aceasta predica : https://drive.google.com/drive/folders/1jkdCytPcem_y18W2HLQ_qqk3HfTsEh4S

 2. Si mai aproape de adevar de ce parasesc Mesajul „fratii”, parerea mea, cred ca nu sunt Samanta din Dumnezeu, nu au numele scris in Cartea Vieti Mielului! Vin la Mesaj entuziasmati de descoperire, vindecari,. pana la un punct, cand ceva nu le convine sau nu le iese dupa gandirea lor, unia pentru ca nu primesc functi, si sunt multe motive.
  Cei ce sunt Samanta Dumnezeiasca, prin orice probleme trec nu renunta merg mai departe cu orice risc! Orice probleme vin spunem ca ap. Petru „Unde sa ne ducem Doamne?”
  Venim din lume, am gustat amaraciunea ei, frumusetea uriciunii ei pana in cele mai mici detalii! Nu mi-a dat mie si tuturor celor care iubesc Mesajul, nici mangaiere, fericire nimic, nimic… Deci ce motiv am avea sa parasim Mesajul? La Isus Cristos Avem Totul Gratuit numai sa vrem, si inca odata „Daca Suntem din Neam de Dumnezeu!”Shalom!

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.