De ce cantariti argint pentru un lucru care nu hraneste? De ce va dati castigul muncii pentru ceva care nu satura?….. (Isa.55:2)

. Eu sunt Painea vie care s-a coborat din cer. Daca mananca cineva din painea aceasta, va trai in veac; si painea pe care o voi da Eu este trupul Meu pe care Il voi da pentru viata lumii.
. Isus le-a zis: „Adevarat, adevarat va spun ca, daca nu mancati trupul Fiului omului si daca nu beti sangele Lui, n-aveti viata in voi insiva. Cine mananca trupul Meu si bea sangele Meu are viata vesnica; si Eu il voi invia in ziua de apoi. Cine mananca trupul Meu si bea sangele Meu ramane in Mine, si Eu raman in el. Caci trupul Meu este cu adevarat o hrana, si sangele Meu este cu adevarat o bautura.” (Ioan.6:55)

„. Daca este un trup firesc, este si un trup duhovnicesc. (1Cor.15:44)
Trupul firesc consuma hrana materiala, trupul Duhovnicesc consuma mancare spirituala .
” Este semanat trup firesc si invie trup duhovnices „Samanta barbatului germineaza in pantecele femeii si formeaza un trup de natura fireasca , acesta dezvoltandu-se spre o moarte sigura „Ce spun eu, fratilor, este ca nu poate carnea si sangele sa mosteneasca Imparatia lui Dumnezeu; si ca putrezirea nu poate mosteni neputrezirea. (1Cor.15:50)

De aceea „Nu te mira ca ti-am zis: „Trebuie sa va nasteti din nou.” (Ioan.3:7) Din apa si din Duh ,de data aceasta (Ioan.3:5)
Asa cum a explicat si Rabinul intr-un video de la un articol precedent pe care l-am recomandat pe blog, raspunzand la intrebarea daca exista viata dupa moarte, cand cineva primeste viata,( aceasta se poate intampla numai dupa ce apare trupul firesc -Dar intai vine nu ce este duhovnicesc, ci ce este firesc; ce este duhovnicesc vine pe urma. (1Cor.15:46) pentru acela moartea nu exista . De aceea , daca survine moartea inaintea unei nasteri din nou,acolo nu a fost nicicand o viata divina , adevarata .
Asa cum in timpul formarii trupului firesc copilul traieste prin viata mamei, dar daca nu striga la iesirea in lume este lepadat, tot asa si trupul duhovnicesc traieste prin viata Duhului lui Hristos cata vreme se formeaza in cadrul Bisericii , dar daca nu striga Evanghelia lui Hristos cand iese in lume , dovedeste lepadarea lui. „Si marturisirea este aceasta: Dumnezeu ne-a dat viata vesnica, si aceasta viata este in Fiul Sau. (1Ioan.5:11)Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat din morti, vei fi mantuit. (Rom.10:9)Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire,dupa cum zice Scriptura: „Oricine crede in El nu va fi dat de rusine.”
Au trecut 8 ani de cand acest blog striga un Mesaj al Vietii,, si tot de atunci incoace Moartea incearca fara succes sa-l inhate cu mrejele ei tesute cu ata firii pamantesti a omului care sunt eu , cel ce scriu articole, si voi, cei care scrieti comentarii .
Se vede clar ca toti mai cantarim inca, din greu, argint pentru lucruri care nu hranesc si nu satura spiritual . Pana cand, oare?
Sper totusi ca va veni ea si ziua aceea ” Caci harul lui Dumnezeu, care aduce mantuire pentru toti oamenii, a fost aratat
si ne invata s-o rupem cu paganatatea si cu poftele lumesti si sa traim in veacul de acum cu cumpatare, dreptate si evlavie,
asteptand fericita noastra nadejde si aratarea slavei marelui nostru Dumnezeu si Mantuitor Isus Hristos.
El S-a dat pe Sine insusi pentru noi, ca sa ne rascumpere din orice faradelege si sa-Si curete un norod care sa fie al Lui, plin de ravna pentru fapte bune.
Spune si tu altora, draga cititorule, lucrurile acestea, sfatuieste si mustra cu deplina putere. Nimeni sa nu te dispretuiasca. ( Tit 2.15)

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la De ce cantariti argint pentru un lucru care nu hraneste? De ce va dati castigul muncii pentru ceva care nu satura?….. (Isa.55:2)

  1. Pingback: De ce vă dați câștigul muncii pe ceva care nu satură? | heart beat

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.