Despre falsitatea doctrinei dumnezeului trinitar

Se poate afla ascultand sau citind aceasta predica, subiectul este prezentat la mijlocul ei

https://drive.google.com/drive/folders/1bxOAZaMwdINUlUIuKcyyfH-JLXLyXGBF

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

70 de răspunsuri la Despre falsitatea doctrinei dumnezeului trinitar

 1. ex-mesaj zice:

  William Branham a predicat si invatat ani de zile Trinitatea, chiar si inainte de a muri:

  „Vedeti, voi credeti in Dumnezeu; voi credeti in Fiul, credeti in Duhul Sfant; aceea este Trinitatea. Noi credem in ea. Intelegeti?”
  51-0506E AT.THY.WORD LOS ANGELES, CA

  „Cel care a fost peste noi, Cel mort si inviat, este glorificat in Prezenta lui Dumnezeu in seara aceasta, El vine inapoi in forma Persoanei a treia a Sfintei Treimi, Duhul Sfant, si locuieste in noi si se misca si dovedeste ca sa fie acelasi Domn Isus.”
  58-0208 THE.QUEEN.OF.THE.SOUTH_ SOUTH.BEND.IN

  „Lasati-L sa va deschida ochii. EL este Duhul Sfant, a treia Persoana a Sfintei Treimi aici seara sa va unga ochii cu alifia lui Dumnezeu: deschideti-va ochii.”
  58-0316E DOOR.TO.THE.HEART_ HARRISONBURG.VA

  ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI ASUPRA GENEZEI, 53-0729
  18-43 El a luat toate lucrurile acelea împreună şi a făcut…?…. A făcut toate celelalte lucruri, toată viaţa animală, păsările, albinele, maimuţele, şi orice era, a pus toate acestea aici pe pământ. Şi apoi El a pus această întrebare acum: „Noi să” (Cine? Tatăl şi Fiul) „să facem om în chipul Nostru propriu.”

  Acum, dacă un om a fost făcut ceva ca acea Luminiţă sacră de acolo, sau ceva de felul acela, Aceea nu putea fi văzută (care este o Fiinţă spirituală). El s-a manifestat sau s-a desfăşurat pe Sine puţin mai mult, să facă o Trinitate din Sine prin Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt.

  42-176 Aici este Mesajul, noi îl avem aici. Isus era Iehova învăluit în carne, a venit jos învăluit. Acum, Dumnezeu (Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt) NU ESTE UNUL ASA CA degetul vostru, aşa cum gândesc unii oameni. Întregul lucru este întocmai ca… Nu, Dumnezeu este… Eu doar am desfăşurat aceasta pentru voi cu un timp în urmă, vedeţi, că există o Trinitate într-Unul.

  177 Eu sunt o trinitate într-unul. Eu sunt suflet, trup, şi duh, într-o persoană. Este asta adevărat?

  180 Şi au existat trei perioade de timp. A Tatălui, a Fiului, şi perioada Duhului Sfânt. Vedeţi ce vreau să spun? Dar acei trei toţi..
  COD, Vol. 1, pag. 7 şi 29.

  ÎNVIEREA LUI LAZĂR, 51-0729A
  E-28 Şi fie ca Duhul Sfânt, a treia Persoană a Trinităţii, să vină acum înăuntru, Promisiunea, Mângâietorul pe care Tu ai spus că-L vei trimite. Şi El va lua lucrurile lui Dumnezeu şi ni le va arăta.

  DEMONOLOGIE, TĂRÂMUL RELIGIOS, 53-0609A
  97 Acum, aceasta era răspunsul direct de la Dumnezeu. Acum, Urim-ul şi Tumim-ul de azi, ghicitorii au luat o bilă de cristal ca să modeleze aceasta, un lucru fals. Dumnezeu este într-o trinitate. Puterile lui Dumnezeu sunt într-o trinitate. Şi diavolul este într-o trinitate şi puterile lui sunt în trinitate. Eu pot dovedi aceasta cu Biblia.”

 2. Iosif zice:

  @ex-mesaj
  Subscriu.

 3. Cuvantul lui Dumnezeu a vorbit iarasi copiilor Sai crestini : „ Ferice de acela pentru care Eu nu voi fi un prilej de poticnire.” (Mat.11:6), dupa ce a aratat din nou , pentru aceia care traim timpul de azi dovezile imputernicirii Lui ” „Duceti-va de spuneti – tuturor oamenilor – ce auziti si ce vedeti:
  orbii isi capata vederea, schiopii umbla, leprosii sunt curatati, surzii aud, mortii invie si saracilor li se propovaduieste Evanghelia.

 4. Zsolt zice:

  Luca 10
  21 În ceasul acela, Isus s-a bucurat nespus în Duhul Sfânt şi a zis: „Îţi mulţumesc, Tată, Doamne al cerului şi al pământului, pentru că ai ascuns aceste lucruri de cei înţelepţi şi pricepuţi şi le-ai descoperit copilaşilor! Da, Tată, pentru că aşa Ţi-a plăcut Ţie …“
  22 „Toate lucrurile Mi-au fost încredinţate Mie de către Tatăl Meu. Nimeni nu cunoaşte cine este Fiul, în afară de Tatăl, sau cine este Tatăl, în afară de Fiul şi de cel căruia vrea Fiul să i-L descopere.“
  23 Apoi S-a întors spre ucenici şi le-a zis doar lor: „Ferice de ochii care văd lucrurile pe care le vedeţi voi!
  24 Vă spun că mulţi profeţi şi regi au dorit să vadă ceea ce vedeţi voi, dar n-au văzut, şi să audă ceea ce auziţi voi, dar n-au auzit!“
  * ************************************ *
  Da, asa i-a placut Lui Dumnezeu sa ascunda tainele imparatiei sale inaintea ocholor vostrii si sa vedeti greseli in loc de adevar, sa gasiti contradictie in Mesaj si sa gasiti lucruri de poticnire in profet, in insasi Cuvantul Lui dumnezeu si chiar in Isus Cristos. Caci astazi Cristos este pe Pamant in Mireasa Sa.
  Dragi prieteni ex-mesaj. Chiar voi insiva santeti martori unii impotriva celuilalt. Nimeni nu va acuza, ci voi santeti acuzati acum de insasi constiinta voastra in care prin ascultare a fost ARS Mesajul pe tabliile inimilor voastre. A-ti dori sa scapati de mustrarea constiintei voastre, dar nu mai puteti. Doar incerati ca sa va domiliti durerea prin acuzarea si batjocura Miresei Lui Cristos.
  Eu cu toata sinceritatea inimii mele, va rog sa nu mai adaugati la pacatele voastre altele si mai multe acuzand pe fratii care nu v-au facut nici un rau prin a crede in Mesaj. Mergeti si va certati cu aceia care v-au pacalit cu predicile Fratelui Branham.
  Voi ati fost atat de orbiti, incat nici nu va dati seama, ca nu voi santeti aceia care faceti aceste lucruri, ci demonii care au pus stapanire peste voi.
  Uite care este situatia: Miresa Lui Isus Cristos nu poarta pica pe voi, pentruca ea stie ca voi ati fost doar manipulati, si inca ceva: Mireasa va iarta pentru aceasta, caci ea are Duhul Lui Cristos in inima ei. Daca voi va recunoasteti ca ati gresit, ca ati dat ascultare la duhul minciunii si va pocaiti din pacatele voastre, MIRESA VA DECLARA CA SANTETI IERTATI!!
  Hai frate, prietene care iti place sa te numesti ex-mesaj, mai mult ca probabil ca esti un frate care ai fost ademenit, s-ar putea ca te-ai dus pe o pasune unde ai mancat ceva stricat si te-ai imbolnavit la suflet. Nu confunda te rog Miresa cu toti parvenitii la Mesaj. Miresa Lui Isus este plina de dragoste, de Duhul Iertarii si astazi iti intinde o mana de ajutor. Este Chiar Cristos care iti intinde o noua sansa prin aceste randuri. Lasa-ti inima sa se inmoaie si sa absoarbe Dulceata si Mireasma Lui Cristos. Nu-ti lasa inima sa fie omorata de niste minciuni venite de la Diavolul.
  Astazi inca ai sansa sa te pocaiesti si sa fi iertat. Oricat de mult rau ai gandit, ai spus si ai scris despre Mesajul-Mireasa, daca tu vei spune: Ma caiesc si imi cer iertare de la Domnul Isus Cristos pentru tot raul pe care i L-am facut, te asigur ca chiar in clipa aceea esti iertat. Dupa aceea cheama in ajutor Numele Lui, sa fi umplut cu Duhul Sfant. El iti va da o viziune clara asupra Cuvantului Sau descoperit pentru astazi.
  Hai! Curaj!

  • ex-mesaj zice:

   Am dat citatele lui Branham in care proslaveste Trinitatea si tu ne faci pe noi posedati de demoni?

   Numai un om posedat de demoni precum tu esti, face asa ceva. Ar fi trebuit sa dai socoteala de ce Branham proslaveste Trinitatea si o blestema in acelasi timp?

   Aveti voi ocazia sa vedeti contradictia si falsitatea afirmatiilor lui Branham care a adus imense confuzii pe care le vedem im propiile sale invataturi.

   Domnul Isus si apostolul Pavel ne avertizeaza serios impotriva profetilor si invatatorilor falsi chiar daca unii din ei ar face semne si minuni.

   Mireasa lui Isus nu este cei care se autoproclama ca este Mireasa. Este o dovada de aroganta si infumurare din partea voastra sa va numiti singuri asa doar pentru ca urmati un profet dovedit cu zeci de dovezi ca e fals.

   NImeni nu are nevoie de aprobarea voastra pentru a fi iertat deoarece ISUS DOMNUL a dat iertarea oricui o cere datorita Jertfei Sale NICIDECUM mesajului unui mincinos si bolnav psihic cum era Branham. Evanghelia si Jertfa Mielului lui Dumnezeu nu pot fi inlocuite de falsele pretentii ale lui Branham si urmasilor lui.

   NU exista nici un om pe planeta pamant care sa aiba nevoie de mesajul bolnav si toxic a lui Branham, insa orice om poate gasi mantuire, spalare si vindecare in Evanghelia vesnica a Cuvantului lui Dumnezeu.

   • De citit – si rumegat de cei care nu sunt porc-usori la minte – acest fragment din predica ” Cercetati Scripturile…partea a zecea ” :
    Noi suntem familiarizați cu povestea aceasta și știm că bogatul avea multe oi, iar săracul avea doar una. Totuși, bogatul a luat oaia săracului ca să o gătească pentru un trecător. El nu a sacrificat o oaie de-a sa, ci pe cea a săracului, iar David, îndreptățit în indignarea lui, a pronunțat judecata pentru acel om.

    „David s-a aprins foarte tare de mânie împotriva omului acestuia și a zis lui Natan: „Viu este Domnul că omul care a făcut lucrul acesta este vrednic de moarte!” (v. 5).

    Atunci Natan i-a zis: „Tu ești acel om. Tu ai avut soții și Domnul ți-ar mai fi dat multe dacă le-ai fi cerut, dar ai luat-o pe nevasta lui Urie.”

    Nu vreau să mă concentrez pe David, ci asupra Miresei, dar este greu când ajung aici.

    „David a zis lui Natan: „Am păcătuit împotriva Domnului!” Și Natan a zis lui David: „Domnul îți iartă păcatul, nu vei muri. (v. 13).

    Vedeți, David nu a început să se apere. El nu a spus: „Știi, în noaptea aceea eram singur, am avut o zi stresantă, iar în timp ce mă plimbam, ea a ridicat perdeaua de la fereastră.” El nu a arătat cu degetul spre altcineva. Nu a spus: „Urie nu era un om prea bun.” El n-a avut nimic de-a face cu Urie, ci a spus: „Am păcătuit împotriva Domnului!” Aceasta aduce o pocăință adevărată, când recunoaștem cine a fost rănit.

    „Și Natan a zis lui David: „Domnul îți iartă păcatul, nu vei muri.”

    Fraților, aceasta nu a durat mult timp. Ceea ce a făcut David era detestabil și nedemn, nu a fost bine. În nicio circumstanță nu putem spune că ceea ce a făcut el a fost bine, pentru că a fost viclean, josnic, un laș. David a luat soția unui om în timp ce acesta era pe câmpul de luptă și lupta pentru el, și ea a rămas însărcinată. Apoi, vedem că David a încercat să-i întindă o cursă ca să cadă în ea și dacă ar fi reușit, l-ar fi lăsat pe Urie să creadă că acela era fiul lui. A fost un truc murdar și putred, și pentru că nu a reușit, a aranjat ca omul să fie ucis.

    Atunci, David a spus: „Am păcătuit împotriva Domnului!”, iar Natan i-a zis: „El îți iartă păcatul.” Nu a fost o rugăciune pe rozariu, nu a fost o pocăință crâncenă, nu a existat o revanșare înaintea lui Dumnezeu, nu a fost o plată pentru cele făcute și Natan nu i-a zis: „Domnul te va primi înapoi peste câțiva ani”, nici: „El te va primi înapoi după ce vei îndrepta cutare și cutare lucru.” Nu, ci el i-a spus: „Domnul îți iartă păcatul!” Aleluia! Aceasta nu a luat foarte mult, prieteni.

    Fratele Branham era undeva și vorbea cu o femeie. Nu-mi amintesc dacă era un rând de rugăciune sau nu. El a văzut visul femeii în care ea umbla pe un nisip alb și simțea că s-a îndepărtat de Domnul, dar voia să se întoarcă înapoi. Fratele Branham i-a spus că a văzut visul ei și i l-a relatat, după care a întrebat-o:

    „Este adevărat ce ți-am relatat?”

    „Da”, a răspuns ea.

    „Dorești să te întorci înapoi la Domnul?”

    „Da.”

    „Acum ești înapoi.” Aleluia! De ce? Pentru că aceasta este linia Seminței. Aceasta este linia pentru care a fost înjunghiat Mielul înainte de întemeierea lumii, arătând spre clipa în care Hristos urma să vină în dimensiunea aceasta, într-o manifestare firească și să-Și verse Sângele firesc ca să plătească prețul. Acest principiu era deja așezat aici, iar când David s-a pocăit, Natan i-a spus: „El ți-a iertat păcatul!” Vă puteți imagina? Pentru noi, oamenii, lucrurile acestea nu au nici un sens, este ca și cum nu s-a făcut dreptate, dar dreptatea este Mielul care a murit. De ce ar fi trebuit să plătească David un preț în pocăința sa? De ce ar fi trebuit să câștige îndepărtarea păcatului său, micșorând astfel prețul plătit prin vărsarea Sângelui? Așadar, dacă el ar fi adăugat rugăciuni pe rozarii, dacă ar fi adăugat o perioadă de timp în care ar fi trebuit să fie un băiat bun înainte de a-i fi iertat păcatul, ar fi scăzut din prețul care a fost plătit la Calvar. Ar fi micșorat faptul că Dumnezeu a avut un preț pe care l-a plătit înainte de întemeierea lumii, știind că El va ierta tot păcatul de la Adam și Eva încoace, din pricina prețului atât de scump care a fost plătit. Cum am putea adăuga ceva la acest preț? Dacă cineva ar plăti o cauțiune de sute de mii de dolari pentru voi, iar voi ați spune: „Lasă-mă să te ajut, pentru că am și eu doi cenți ai mei.” Este rușinos! „Păstrează-ți banii. Tu nu poți face nimic, pentru că totul a fost deja plătit. Nu încercați să devalorizați ceea ce s-a petrecut, spunând: „Când mă voi purta bine, când voi face mai bine, când voi ajunge într-o poziție mai bună, mă voi pocăi, iar Dumnezeu mă va ierta.”

    Pocăiți-vă pur și simplu din inimă.

    „Ai alunecat, dar dorești să te întorci, nu-i așa?”

    „Da.”

    „Te-ai întors acum.”

    Sunt atât de bucuros că profetul nu a spus: „Asigură-te că vei veni la biserică la fiecare serviciu! Să nu pierzi niciunul! Roagă-te și citește Biblia zilnic. Continuă să te predai și Dumnezeu va spăla într-o zi acel păcat.” Dacă El ar fi spus așa ceva, noi am fi implicați tot timpul în programe bisericești și nu am ști niciodată dacă suntem în ordine cu Dumnezeu.

    Noi nu putem face nimic ca să plătim prețul pentru păcatul nostru. Mai există o altă latură a acestui fapt și anume, mâna pedepsitoare a Domnului prin care ar trebui să plătim un preț pentru fiecare păcat. Dar noi nu putem face nimic ca să plătim prețul răscumpărării noastre, nu putem adăuga nimic la ceea ce a fost plătit ca să fim curățați și eliberați de păcat. Voi nu puteți să-L ajutați să plătească, dar în calitate de Tată bun, El se va asigura că sunteți mustrați și pedepsiți pentru tot ceea ce ați făcut rău ca și copii ai lui Dumnezeu. David a fost pedepsit, și la fel Bat-Șeba, dar aceasta nu are nimic a face cu răscumpărarea sau cu mântuirea voastră.

    Astfel, noi trebuie să tragem o linie clară și să spunem: „Dacă voi suferi din pricina faptelor mele, aceasta nu are nimic a face cu mântuirea sau răscumpărarea mea.” Noi sunteți curățiți prin Sângele lui Isus Hristos și suntem curați, suntem Mireasa curată, fără păcat și fără pată a lui Isus Hristos, iar unii dintre noi, suntem Mireasa curată, fără păcat și fără vină a lui Isus Hristos, dar încă suferim consecințele păcatului nostru. Cum poate fi adevărat acest lucru? Este adevărat, prieteni. Voi puteți fi pedepsiți ca și copii, ca și ființe umane suferiți legea care spune: „culegi ceea ce semeni”, acest lucru fiind valabil în timpul vieții voastre firești, dar nu este legat de mântuirea voastră, de răscumpărarea voastră. Faptul că suferiți consecințele păcatului vostru în fiecare zi a călătoriei voastre pământești, nu va schimba destinația voastră finală. Poate ați săvârșit păcate cumplite, îngrozitoare, pe care nu le puteți șterge; poate există lucruri pe care le-ați făcut în trup și pe care nu le puteți șterge. Voi puteți fi neprihăniți, dar în viața aceasta nu veți mai putea lua sămânța virgină care a fost dată. Sunt lucruri pe care nu le veți mai putea schimba niciodată în viața aceasta, dar ele nu au nimic a face cu destinația voastră veșnică. Nu are nimic a face cu apartenența voastră, cu cine sunteți în calitate de fiu sau fiică a lui Dumnezeu, prețul care a fost plătit sau răscumpărarea voastră la Calvar, nu au nimic a face cu aceasta. Toate acestea fac parte doar din călătoria noastră pământească. Poate suferiți consecințele păcatului, dar nu vă lăsați descurajați. Dacă încă mai suferim consecințe din cauza lucrurilor greșite pe care le-am făcut când nu credeam, nu aceasta este identitatea noastră. Noi ne identificăm cu Calvarul, cu un fiu sau o fiică a lui Dumnezeu, ca răscumpărați ai Săi.

    Uneori ne gândim: „Douăzeci de ani de păcat, douăzeci de ani de pedeapsă.” Aceasta este ceea ce face omul, dar Dumnezeu are un alt fel de lucrare. Uneori, noi ne predăm viața Lui și ne supunem Lui, iar El ne duce prin acei ani de pedeapsă mai repede decât ne-am putea imagina vreodată.

   • Zsolt zice:

    Daca Mireasa nu va iarta, nu veti fi iertati. Isus a spus acest lucru. Imi pare rau de tine prietene. Tu iti tai orice posibilitate de a fi iertat. Caci Isus este in Mireasa Sa prin Cuvantul Sau astazi, acum.

    • ex-mesaj zice:

     Asa s-a nascut catolicismul. Interpretand in mod egoist anumite versete biblice.

     Frate, se pare ca nu cunosti Scripturile deloc. Stii ce? Dupa ce umbli si tu cativa ani cu Isus, dupa ce sufla El peste tine Duhul Sfant, in mod real, si dupa ce devi apostol al Lui, atunci da poti sa ierti pacatele altora DACA ACESTIA ITI CER SA TE ROGI PENTRU PACATELE LOR, nu daca tu esti prea emotiv si negativ.

     Ce bine ca nu v-a dat Domnul putere. Nu ati stii ca sa faceti cu ea.

     Nu am pentru ca sa fiu iertat de tine si nu am putut fi deja iertat de Domnul iertarii Isus.
     Domnul mi-a iertat TOATE PACATELE asa ca diavolul nu mai poate face nimic.
     Diavolul incearca sa il imite dar orice face el este mereu demascat. Diavolul minte, Branham a mintit, tu si voi mintiti. Cuvantul este adevarul, pe cine deci imi ceri sa cred?

    • (Zsolt): Daca Mireasa nu va iarta, nu veti fi iertati. Isus a spus acest lucru. Imi pare rau de tine prietene…

     Zi sa mori tu! Ai da-ma dracu, sa depinda iertarea mea de fapturi ca tine?

     Zsolt, scrii numai imbecilitati… – de fapt asa ai scris de cand te stiu.

     Stii ceva? Eu nu am nevoie de iertarea nimanui, cu atat mai putin de a ta!

     Se pare ca Branham are noroc, intrucat a fost iertat de tine – „Mireasa” pretinsa – pentru tampeniile si ambiguitatile predicate, ba ca Dumnezeu este „triunic”, ba ca nu e.

     Profetul alba neagra, orice ar spune, este iertat de voi, branhamisti nenorociti (voi insiva v-ati facut in halul asta – SI NU STITI),

     Cei care au decis sa cerceteze adevarul care in final conduce in respingerea minciunilor lui Branham sunt din start condamnati de niste amatori ca voi… Caci asta a spus Branham despre voi, ca sunteti niste „dumnezeu amatori”.

     Niste pistoale cu apa sunteti, care se cred „dumnezei”….

     Hahaha, cat de infantil esti, Zsolt!

     • John zice:

      Iertarea nu depinde de nici un om. Acum 1an și ceva eram habotnic și credeam că le știu pe toate, nimeni nu e că mine și dacă am acceptat mesajul , gata sunt direct in rai, dar nu e chiar asa. Când am început să ies din carapacea și închisoarea proprie care mi-am făcut-o am început să văd altfel lucrurile. Cum spunea și cineva, noi ne cream propria realitate prin ceea ce acceptăm. Și dacă tot a venit vorba de iertare, dacă v-am greșit cu ceva in postările mele, rog să mă iertați.

      • Vezi John? Despre asta este vorba: a se elibera (=a iesi din „carapacea si inchisoarea proprie”). Aici ai atins esentialul!

       Continua sa mergi inainte! Multumesc pentru marturia minunata care mi-a intarit in crederea ca suntem pe drumul cel bun.

      • Bine, John, daca si tu crezi ca iertarea nu depinde de nici un om, de ce o mai ceri , si inca de la oameni care nici nu au nevoie de iertare . ( dar se vede clar ca ” ti-a luat-o gura pe dinainte ” si abia dupa aceea ai inceput sa si gandesti ce scrii ) Eu pot sa afirm ca acesti oameni nu stiu nici ce este aceea ” Rugaciune ” , ei nu stiu ca Dumnezeu ne cere sa o facem, si ca o conditie pusa de El este aceasta : ” Si, cand stati in picioare de va rugati, sa iertati orice aveti impotriva cuiva, pentru ca si Tatal vostru care este in ceruri sa va ierte greselile voastre. ”
       Dumnezeu a mai zis :”Ingaduiti-va unii pe altii, si daca unul are pricina sa se planga de altul, iertati-va unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, asa iertati-va si voi. ”
       ” Niciun cuvant stricat sa nu va iasa din gura; ci unul bun, pentru zidire, dupa cum e nevoie, ca sa dea har celor ce-l aud.
       Sa nu intristati pe Duhul Sfant al lui Dumnezeu, prin care ati fost pecetluiti pentru ziua rascumpararii.
       Orice amaraciune, orice iuteala, orice manie, orice strigare, orice clevetire si orice fel de rautate sa piara din mijlocul vostru.
       Dimpotriva, fiti buni unii cu altii, milosi si iertati-va unul pe altul, cum v-a iertat si Dumnezeu pe voi in Hristos.
       Imi mai amintesc si ca Domnul Isus a legat vindecarea divina de iertare , zicand : Ce este mai lesne, a zice: „Pacatele iti sunt iertate” sau a zice: „Scoala-te si umbla”?
       Dupa cum citesc in comentariile impotrivitorilor acestui Mesaj biblic, imi dau seama ca ei ” vorbesc din burta ” , nu dintr-o inima curata

     • Zsolt zice:

      Imparatia Lui Dumnezeu este al unor infantili ca mine.
      Intr-una din zile vei da socoteala de toate cuvintele pe care le-ai scris aici.
      Daca in clipa urmatoare ai muri, care ti-ar fi ultimul cuvant pe care mi l-ai transmite prietene?

      • Ca esti o oaie EGOista si infantila ce nu va ajunge in vreo „Imparatie a lui Dumnezeu”

       • Zsolt zice:

        Mersi Abel ben Adam. Iti multumesc pentru cuvintele tale amabile. Eu te iert pentru asta, si doresc ca si Dumnezeu sa te ierte. Domnul Isus a murit pe cruce pentru amandoi, si el a platit pretul pacatelor la amandoi. Ceeace imi doresc, este ca sa ai o casa in cer alaturi de mine si sa radem una buna de fiecare data cand ne vom intalni in eternitate, pe seama neghiobiei noastre pamantesti.

        • Eu nu imi doresc sa ma ierte Dumnezeu… (Serios vorbesc).

         Isus nu a murit pentru mine pe cruce, anulez si resping aceste cuvinte din sfera mea energetica.

         Nu imi doresc nici case in cer, mai degraba o leagtura continua cu SURSA.

         Poate ca constiintele noastre din afara spatiului si timpului se intalnesc deja si rad in momentul acesta de neghiobia mintilor noastre limitate de niste corpuri fizice… 🙂

        • Abel, daca ai sti tu ce este acea ” casa in cer ” nu ai mai fi atat de indiferent fata de modul de recuperare a ei , aratat prin Cuvantul vorbit de Isus si trimisii Lui
         „Si gemem in cortul acesta, plini de dorinta sa ne imbracam peste el cu locasul nostru ceresc,
         Chiar in cortul acesta deci gemem apasati; nu ca dorim sa fim dezbracati de trupul acesta, ci sa fim imbracati cu trupul celalalt peste acesta, pentru ca ce este muritor in noi sa fie inghitit de viata. (2Cor.5 2+:4)

        • @beh:
         Tocmai ca stiu, si… nu sunt interesat. S-o locuiesti tu fericit! 😉

       • Te vei razgandi, lasa ca va veni ea si vremea aceea ! Dumnezeu are metodele Lui sa te convinga, nu e neaparata nevoie sa le stie si altii , desi nu sunt ascunse perfect de ochii nostri . El a spus ca ” intr-una veti vedea si nu veti intelege ” si a mai spus ca ” acei intelepti si priceputi vor intelege ”
        Dupa cum am observat eu, tu esti si intelept, si priceput, doar un lucru iti mai trebuieste : sa alegi partea cea buna : teofania ta .

   • Ex-mes din iulie10 2019 0ra 6.34 am :
    Las-o mai moale cu De-precierile mesajului lui Branham , ca oricine poate constata cata parte cunosti din el : aceea pe care ai preluat-o de la carcotasii de dinaintea ta , si acuma nu faci decat ” copy-paste ” la ce-au ” descoperit ” creierii lor , ca creierii tai… nu-s altceva deat greieri care in toata noaptea ( mintii tale ) canta in struna ! Nici atata osteneala nu pui sa citesti macar acuma ce a spus cu adevarat fratele Branham, cand ai la indemana Mesajul si pe acest blog, pe langa multe altele ( nenumarate si nestiute de tine )
    Apropo, care este, pentru tine acea ” Evanghelia vesnica a Cuvantului lui Dumnezeu, ” cu care te bati in piept fara nici un temei care sa demonstreze ca ti-ar apartine ?

  • ex-mesaj zice:

   @zsolt

   Luca 10 NU SE REFERA LA CRESTINI!!!!! NU MAI APLICATI CUVANTUL LUI DUMNEZEU IN OD NEGATIV CATRE OAMENII CARE NU SUNT DE ACORD CU ANUMITE IDEI PE CARE LE AVETI!

   Asa a facut si Branham. A aplicat cuvinte negative din Biblie crestinilor doar pentru ca acestia nu au fost de acord cu anumite idei ale lui Branham

   Pai frate, nimeni nu trebuie sa pretinda sa ii fie crezut FIECARE CUVANT SAU IDEE! ACELA ESTE BOLNAV SI TOXIC DIN NEVOIA DE A FI CREZUT CA SA CONTROLEZE AUDIENTA LUI.

   Este una din marile nerusinari ale branhamistilor acest obicei.

   DE LA VOI A PORNIT CREDINTA SI MANTUIREA SI NUMAI PANA LA VOI A AJUNS? Rusine voua si rusine sectelor care fac acest lucru.

   Iata ce spune Biblia:

   Deci, fiindcă suntem socotiţi neprihăniţi prin credinţă, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos. Lui Îi datorăm faptul că, prin credinţă, am intrat în această stare de har în care suntem și ne bucurăm în nădejdea slavei lui Dumnezeu. Romani 15. 1-5.

 5. Zsolt zice:

  Isus le-a zis din nou: “Pace vouă! Cum M-a trimis pe Mine Tatăl, așa vă trimit și Eu pe voi.” După aceste vorbe, a suflat peste ei, și le-a zis: “Luați Duh Sfânt! Celor ce le veți ierta păcatele, vor fi iertate; și celor ce le veți ține vor fi ținute.” (Ioan 20:21-23)

  Isus intotdeauna a lucrat prin ucenicii sai. Astazi El face la fel. Nu printr-o biserica, nu printr-o denominatiune ci printr-o Mireasa.
  Fratii mei din grupul ex-mesaj prin insasi denumirea lor recunosc ca a fost un timp in care ei erau casatoriti cu Mesajul, dar acum ei sant divortati. Au fost loiali Mesajului, au iubit mMessjul, erau gata sa-si dea chiar si viata pentru Mesaj.
  Dragii mei, iata ce vreau sa va spun. Ati parasit Mesajul prea devreme, inainte ca Mirele sa-si fi pus samanta Lui proprie in voi. Ati plecat si Satan v-a gasit pantecele gol si si-a pus samanta sa in voi. Daca a-ti fi ascultat predicile Fr. Chad, ati fi inteles cine este Mireasa Lui Cristos astazi.
  Noi nu ne certam asupra citatelor, caci ele sant bune asa cum sant. Dumnezeu a vrut sa fie spuse astfel ca cei care nu sant Mireasa sa aibe in ce sa se poticneasca.

  • ex-mesaj zice:

   Adevarat ca Domnul lucreaza prin oameni, dar nicaieri Biblia nu se refera la branhamisti, ci la ORICINE CREDE IN EL IN DOMNUL. Orice limba, orice neam, orice rasa, oricine crede in El si in Numele Lui. Este un adevar universal valabil.
   Cristos este Mantuitorul celor care cred in El si traiesc frumos dupa Evanghelie. CU ei toti lucreaza El. dar scest adevar nu are de-a face cu secta numita mesajul orei a lui Branham.

   Din nou te dai de gol ca nu cunosti Biblia.
   Dumnezeu nu ispiteste pe nimeni si nu doreste moartea nici a pacatosilor, cu atata mai mult nu doreste ca cei ai Lui sa se poticneasca de cuvintele mincinoase ale unui profet fals.
   Nu iti este rusine sa spui asa ceva? Tu Il faci pe Dumnezeu mincinos si haotic cand spui ca Dumnezeu minte si face pe crestini sa se poticneasca. Esti manat de duhul celui rau cand spui asa ceva. Esti impotriva oricarui adevar sfant si curat al Cuvantului lui DUmnezeu.
   MIreasa de astazi este Mireasa care a fost intotdeauna: COPIII LUI DUMNEZEU CARE CRED IN EVANGHELIA DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS.

 6. ex-mesaj zice:

  Inainte ca Branham sa fie omorat in accident, au fost 3 profetii impotriva lui si una se referea mai ales la faptul ca el incepuse sa se creada Dumnezeu in trup uman, Cristos manifestat astazi.

  E interesant ca in urma cu 4 ani de la accident, Branham a spus ca cine spune asa ceva, ca el este Dumnezeu in trup, despre acela el este samanta sarpelui si este otrava sarpelui si o minciuna.

  Deoarece daca el ar crede asa ceva asta l-ar face ANTICRIST. El a spus-o asta. A respins in mod corect toate duhurile amagirii dar e foarte ciudat ca 4 ani mai tarziu, el insusi a inceput sa predice exact lucrurile despre care a spus ca este veninul sarpelui si este lucrul care ii va ruina numele si slujba. Exact asa i s-a intamplat.

  Branham a fost constient in anii timpurii ca idolatria si mandria este calea spre pierzanie. De ce oare nu a tinut calea smereniei si in ulltimii ani? Pentru sa s-a infumurat.

  Acest duh al satanei de autoproslavire de profet si MIreasa este o infumurare a lui Lucifer, mai marele ingerilor, dar care a decazut exact din acest motiv.

  Frate, si voi sunteti pe acelasi teren extrem de periculos al sarpelui care baga in voi mandrie si va duce la pierzanie.

  • Ce inseamna aceste comentarii ex-mesaj ? Nu cumva ” rade harb de oala sparta ?” ( Dupa ce a cazut din caruta zdruncinata ) Orice om ar incerca sa lipeasca la locul lor toate cioburile, cand ajunge acasa , daca lipseste partea cea cazuta, incercarea este zadarnica . Numai Dumnezeu poate re-face toate lucrurile ” ca noi „, fiinca El este Olarul „El va schimba trupul starii noastre smerite si-l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a-Si supune toate lucrurile. (Filip.3:21)

   • ex-mesaj zice:

    Amin! E frumos si corect.
    „El va schimba trupul starii noastre smerite si-l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a-Si supune toate lucrurile. (Filip.3:21) DAR NU ARE LEGATURA CU BRANHAM. ACEST CUVANT A FOST INAINTE DE BRANHAM SI ESTE VALABIL DUPA EL. SI NU ESTE PENTRU URMASII LUI BRANHAM!
    ACOLO ESTE O PROMISIUNE BIBLICA MINUNATA.
    Este pentru toti crestinii care vor avea parte de invierea intai si transformarea pentru plecarea la Cer. E minunat asta! Sa ne rugam sa traim in asa fel incat sa avem parte de asta. La asta trebuie sa ne indemnam unii pe altii, asa ne indeamna sfantul Pavel.
    Nu v-a dat nimeni exclusivitate si stapanire rautacioasa asupra Cuvantului lui Dumnezeu.

    • SI NU ESTE PENTRU URMASII LUI BRANHAM! ? Daca ai zis ca aceasta minunata promisiune
     este pentru toti crestinii, de ce i-am exclude pe ” urmasii lui Branham „?Ti-a dat cineva tie acest drept de exclusivitate ?

     • ex-mesaj zice:

      Am zis pentru cine este promisunea biblica. Acolo nu scrie nimic de urmasii lui Branham ci doar despre crestini.
      Exclusivitatea este obiceiul vostru. Voi arestati promisiuni biblice si le aplicati doar pentru voi iat versetele negative pentru altii. Nu e nimic divin in acest obicei, ba dimpotriva arata necunoasterea si lipsa calauzirii.

 7. Este adevarat si dovedit faptul ca Dumnezeu S-a descoperit pe Sine in toate timpurile, nu numai prin Cuvantul vorbit prin fratele Branham Tot atat de adevarat este insa si faptul ca El S-a descoperit si in aceste vremuri de pe urma prin lucrarea pe care a facut-o prin el acum o jumatate de secol, cu o marturie puternica a puterii Lui de a invinge raul prin bine .
  Daca cineva se straduieste sa puna la indoiala ceea ce este evident pentru orice suflet rascumparat , pentru el sunt valabile aceste cuvinte ale lui Pavel : ” Caci cei care au fost luminati odata – si au gustat darul ceresc, si s-au facut partasi Duhului Sfant,
  si au gustat Cuvantul cel bun al lui Dumnezeu si puterile veacului viitor –
  si care totusi au cazut, este cu neputinta sa fie innoiti iarasi si adusi la pocainta, fiindca ei rastignesc din nou, pentru ei, pe Fiul lui Dumnezeu si-L dau sa fie batjocorit.
  Cand un pamant este adapat de ploaia care cade adesea pe el si rodeste o iarba folositoare celor pentru care este lucrat, capata binecuvantare de la Dumnezeu.
  Dar, daca aduce spini si maracini, este lepadat si aproape sa fie blestemat si sfarseste prin a i se pune foc.”
  Daca cineva intelege si iubeste Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos, dovedeste lucrul acesta daca insista in implinirea dorintei apostolului nostru, al crestinilor :
  ” Macar ca vorbim astfel, preaiubitilor, totusi de la voi asteptam lucruri mai bune si care insotesc mantuirea.
  Caci Dumnezeu nu este nedrept ca sa uite osteneala voastra si dragostea pe care ati aratat-o pentru Numele Lui, voi, care ati ajutorat si ajutorati pe sfinti.
  . Dorim insa ca fiecare din voi sa arate aceeasi ravna, ca sa pastreze pana la sfarsit o deplina nadejde,”

  • ex-mesaj zice:

   „Caci cei care au fost luminati odata – si au gustat darul ceresc, si s-au facut partasi Duhului Sfant, si au gustat Cuvantul cel bun al lui Dumnezeu si puterile veacului viitor….. ” E amin! Dar NU E VALABIL PENTRU CEI CARE NU CRED IN BRANHAM, CI E VALABIL PENTRU CEI CARE NU MAI CRED IN ISUS DOMNUL si Evanghelie! Adica multi dintre voi care urmati pe Branham.

 8. Dan zice:

  catre ex-mesaj_cu privire la:

  „Caci cei care au fost luminati odata – si au gustat darul ceresc, si s-au facut partasi Duhului Sfant, si au gustat Cuvantul cel bun al lui Dumnezeu si puterile veacului viitor….. ”

  e amin dar nu e valabil…Dar Branham n-ar fi trebuit sa guste darul ceresc…?
  Atunci, de ce ar crede cineva in Branham cand in numele lui nu este dat vrun dar ceresc?
  Cel mai cunoscut prooroc al lui Dumnezeu, macar ca Apostolul Pavel scrie catre Corinteni in numele lui Pavel ati fost voi botezati?… cap 10 ;1 Fraţilor, nu vreau să nu ştiţi că părinţii noştri toţi au fost sub nor, toţi au trecut prin mare,
  2 toţi au fost botezaţi în nor şi în mare, pentru Moise;
  3 toţi au mâncat aceeaşi mâncare duhovnicească
  4 şi toţi au băut aceeaşi băutură duhovnicească, pentru că beau dintr-o stâncă duhovnicească ce venea după ei, şi stânca era Hristos.

  Totuşi, ei. macar ca… nu au fost botezati in numele lui Moise!
  Si atunci ce urmeaza si cum trebuie privit un astfel de om ca Branham, Graham, etc fondator a vreunei adunari?
  Dar John zice :” Este adevarat si dovedit faptul ca Dumnezeu S-a descoperit pe Sine in toate timpurile, nu numai prin Cuvantul vorbit prin fratele Branham ” …Poftim ?
  ci as zice ca este adevarat si dovedit ca Dumnezeu S-a descoperit pe Sine in toate timpurile NUMAI prin CUVANTUL SAU !
  (cuvantul vorbit de Branham e tot una cu Branham). „ce se facu trup si locuii printre noi” Si-i pune-ra lui, Numele de ISUS!
  De Branham nu zisera nimic, inca.

 9. Zsolt zice:

  Pentru >> ex-mesaj iunie 10, 2019 la 1:19 pm

  Exodul 7.3-4 spune: „Eu (n.m. Dumnezeu) voi împietri inima lui faraon…
  Matei 13 :13-15 Isus spune: De aceea le vorbesc in pilde… ca nu cumva… sa se intoarca la Dumnezeu, si sa-i vindec. (-Este biblic, nu-i asa? Desigur, stiu ca vei contraargumenta.)
  Cat despre cine este Mireasa… Ea nu ar exista fara marii reformatori din epocile precedenta. Insa la sfarsit era absolut necesar ca Dumnezeu sa trimeata un profet care sa intoarca inima Miresei inapoi la Cuvant. Cu siguranta ca vei argumenta din nou, ca asata credem doar noi Branhamistii.
  Istoria a dovedit intotdeauna ca a fost asa. Reformatorii au predicat Cuvantul descoperit doar partial, un profet are intreaga descoperire.
  Dar nu are nici un sens acest dialog, pentru ca vorbim doua limbi straine. Asa ca ma rog ca Dumnezeu sa te aibe in paza.

  • ex-mesaj zice:

   @zsolt ai spus:
   Exodul 7.3-4 spune: „Eu (n.m. Dumnezeu) voi împietri inima lui faraon…
   Matei 13 :13-15 Isus spune: De aceea le vorbesc in pilde… ca nu cumva… sa se intoarca la Dumnezeu, si sa-i vindec.

   DECI TU CREZI CA JOACA ASTA A VOASTRA DE-A DUMNEZEU ESTE CORECTA?
   Iei un verset negativ din Biblie si il aplici unui om care nu e de acord cu tine in anumite idei? CAT DE PROST SI RATACIT POTI FI SA CREZI ASA CEVA? Tu nu ai cunoscut pe Domnul harului si inca nu ai fost salvat! Tu esti un membru intr-o secta falsa. Atat.

   ACOLO NU ESTE VORBA DESPRE CEI PE CARE TU II ALEGI SA II MURDARESTI! NU AI RUSINE DELOC! ASTA VAD BINE.

   NU ESTE VORBA DESPRE NOI CARE CREDEM IN CRISTOS.

   Iata ce spune Dumnezeu despre mine si despre noi:

   „Deci, fiindcă suntem socotiţi neprihăniţi prin credinţă, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos. Lui Îi datorăm faptul că, prin credinţă, am intrat în această stare de har în care suntem și ne bucurăm în nădejdea slavei lui Dumnezeu. Romani 15. 1-5.

   Eu am pace cu Dumnezeu pentru ca cred in Fiul Sau! Asta este bogatia suprema a uni crestin. DIAVOLUL DIN TINE SI DIN CEILALTI NU POT STERGE ADEVARUL DIN CUVANTUL LUI DUMNEZEU ORICAT DE MULT AR INCERCA. ESTE CONFIRMAT CU SANGELE LUI LA CRUCEA DE LA GOLGOTA.

   Nu am nevoie de nici un Branham si ideile sale pentru a avea pace cu Dumnezeu. Nici tu nu ai nevoie Zsolt. Cristos este TOTUL. DIN EL PRIN EL SI PENTRU EL SUNT TOATE LUCRURILE! El este pentru toti care il cheama!

   Pocaieste-te si iesi in mana satanei. Nu ai discernamant DELOC. Diavolul v-a spalat creierul si v-a pus sa luptati impotriva Cuvantului lui Dumnezeu doar ca sa aparati un dovedit profet fals!

   • Daca Fiul Sau este pentru tine , ca si pentru ortodocsi si catolici , ” Dumnezeu din Dumnezeu ” credinta ta este in altul decat Acel Unul Singur, , si atunci tu nu crezi nici macar ca dracii , despre care a scris Iacov apostolul in cap.2.19. Nu-i nici o mirare ca ai devenit Ex-mesaj ! Daca ai avea pace cu Dumnezeu, cum te lauzi fara motiv, ai lasa ” in pace ” pe cei care-si vad de drumul lor spre Gloria cereasca si te-ai duce pe drumul tau uricios si bosumflat de nereusita de a-i pacali cu vrajelile tale de atoatestiutor care-si baga mereu nasul unde crede numai el ca-i fierbe oala . Chiar nu-ti dai seama cat de tare te balbai, revenind mereu cu aceleasi discutii neroditoare ?

    • ex-mesaj zice:

     Nu esti tu in masura ca sa imi interpretezi cuvintele. Eu am spus ce imi cere Biblia. Este indeajuns,

     Pot sa urle lupii cat vor Biblia nu poate fi desfintata. Intepretarile unitariene si trinitariene nu au capacitatea de a da sau anula mantuirea cuiva. Este vorba de orgolii vechi si dispute dintre oamenii care cauta sa explice pe Dumnezeu. Iata cat de nebuni sunt!

     • Mai omule al lui Dumnezeu, ai citit tu oare acest articol , predica fratelui Branham ? Am impresia ca te ostenesti intotdeauna doar cu comentarii in afara de ceea ce propun eu spre a fi analizat asa cum se cuvine, prin care sa distrugi cu orice pret atentia cititorilor de la Cuvantul vorbit si revelat noua de Dumnezeu in timpul prezent . Degeaba te dai tu de trei ori peste cap pentru a te prezenta intr-o alta imagine decat cea pe care o porti, comentariile tale dau de gol adevaratul tau chip spiritual

      • ex-mesaj zice:

       NU EXISTA asa ceva ca si Cuvantul vorbit si revelat voua de Dumnezeu in timpul prezent.
       Intotdeauna a fost Biblia, este Biblia si va ramane Biblia.
       Nu mai am ce sa comentez.

       • Cum nu mai ai ce sa comentezi, daca zici ca ai Biblia? N-ai gasit chiar nimic biblic pe acest blog, ce ar merita sa fie apreciat si de tine ? Dar Biblia, nu este Cuvantul vorbit de Dumnezeu si care a fost scris de cei care L-au auzit ? Este Dumnezeu mut astazi, dupa opinia ta ? Sau nu mai este nimeni sa auda si sa scrie ce zice El in timpul prezent ?

    • ex-mesaj zice:

     Am inceput cu dovezi ca ce pretindeti noi nu este adevarat. William Branham a predicat si invatat ani de zile Trinitatea, chiar si inainte de a muri:

     „Vedeti, voi credeti in Dumnezeu; voi credeti in Fiul, credeti in Duhul Sfant; aceea este Trinitatea. Noi credem in ea. Intelegeti?”
     51-0506E AT.THY.WORD LOS ANGELES, CA

     „Cel care a fost peste noi, Cel mort si inviat, este glorificat in Prezenta lui Dumnezeu in seara aceasta, El vine inapoi in forma Persoanei a treia a Sfintei Treimi, Duhul Sfant, si locuieste in noi si se misca si dovedeste ca sa fie acelasi Domn Isus.”
     58-0208 THE.QUEEN.OF.THE.SOUTH_ SOUTH.BEND.IN

     „Lasati-L sa va deschida ochii. EL este Duhul Sfant, a treia Persoana a Sfintei Treimi aici seara sa va unga ochii cu alifia lui Dumnezeu: deschideti-va ochii.”
     58-0316E DOOR.TO.THE.HEART_ HARRISONBURG.VA

     ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI ASUPRA GENEZEI, 53-0729
     18-43 El a luat toate lucrurile acelea împreună şi a făcut…?…. A făcut toate celelalte lucruri, toată viaţa animală, păsările, albinele, maimuţele, şi orice era, a pus toate acestea aici pe pământ. Şi apoi El a pus această întrebare acum: „Noi să” (Cine? Tatăl şi Fiul) „să facem om în chipul Nostru propriu.”

     Acum, dacă un om a fost făcut ceva ca acea Luminiţă sacră de acolo, sau ceva de felul acela, Aceea nu putea fi văzută (care este o Fiinţă spirituală). El s-a manifestat sau s-a desfăşurat pe Sine puţin mai mult, să facă o Trinitate din Sine prin Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt.

     42-176 Aici este Mesajul, noi îl avem aici. Isus era Iehova învăluit în carne, a venit jos învăluit. Acum, Dumnezeu (Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt) NU ESTE UNUL ASA CA degetul vostru, aşa cum gândesc unii oameni. Întregul lucru este întocmai ca… Nu, Dumnezeu este… Eu doar am desfăşurat aceasta pentru voi cu un timp în urmă, vedeţi, că există o Trinitate într-Unul.

     177 Eu sunt o trinitate într-unul. Eu sunt suflet, trup, şi duh, într-o persoană. Este asta adevărat?

     180 Şi au existat trei perioade de timp. A Tatălui, a Fiului, şi perioada Duhului Sfânt. Vedeţi ce vreau să spun? Dar acei trei toţi..
     COD, Vol. 1, pag. 7 şi 29.

     ÎNVIEREA LUI LAZĂR, 51-0729A
     E-28 Şi fie ca Duhul Sfânt, a treia Persoană a Trinităţii, să vină acum înăuntru, Promisiunea, Mângâietorul pe care Tu ai spus că-L vei trimite. Şi El va lua lucrurile lui Dumnezeu şi ni le va arăta.

     DEMONOLOGIE, TĂRÂMUL RELIGIOS, 53-0609A
     97 Acum, aceasta era răspunsul direct de la Dumnezeu. Acum, Urim-ul şi Tumim-ul de azi, ghicitorii au luat o bilă de cristal ca să modeleze aceasta, un lucru fals. Dumnezeu este într-o trinitate. Puterile lui Dumnezeu sunt într-o trinitate. Şi diavolul este într-o trinitate şi puterile lui sunt în trinitate. Eu pot dovedi aceasta cu Biblia.”

  • ex-mesaj zice:

   @zsolt

   ai dreptate. dialogul nu are rost pentru ca tu calci in picioare Cuvantul lui Dumnezeu si pe crestini ca sa aperi un profet fals. Asa sa ramai.

   • Nu mai spune ! Sa nu fii tu un al doilea episcop ” Gura de aur ” si sa ramai asa, cu ea inclestata ! Ca, tare te mai oftici de cativa ani incoace, cand citesti ce se scrie in Mesaj !

    • ex-mesaj zice:

     Am inceput cu dovezi ca Branham a fost un haotic si confuz si in aceast tema a trinitatii deoarece ani de zile a predicat-o si a negat-o. Exact ca si un om afectat psihic, confuz, haotic care nu stie pe ce sta cand vorbeste si schimba invataturile dupa cum se simte el nu dupa cum scrie in Cuvant.
     Concluzia este ca NU TE POTI BAZA PE CE A PREDICAT SI INVATAT BRANHAM. Daca tu vrei, urmeaza-l.
     William Branham a predicat si invatat ani de zile Trinitatea, chiar si inainte de a muri:

     „Vedeti, voi credeti in Dumnezeu; voi credeti in Fiul, credeti in Duhul Sfant; aceea este Trinitatea. Noi credem in ea. Intelegeti?”
     51-0506E AT.THY.WORD LOS ANGELES, CA

     „Cel care a fost peste noi, Cel mort si inviat, este glorificat in Prezenta lui Dumnezeu in seara aceasta, El vine inapoi in forma Persoanei a treia a Sfintei Treimi, Duhul Sfant, si locuieste in noi si se misca si dovedeste ca sa fie acelasi Domn Isus.”
     58-0208 THE.QUEEN.OF.THE.SOUTH_ SOUTH.BEND.IN

     „Lasati-L sa va deschida ochii. EL este Duhul Sfant, a treia Persoana a Sfintei Treimi aici seara sa va unga ochii cu alifia lui Dumnezeu: deschideti-va ochii.”
     58-0316E DOOR.TO.THE.HEART_ HARRISONBURG.VA

     ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI ASUPRA GENEZEI, 53-0729
     18-43 El a luat toate lucrurile acelea împreună şi a făcut…?…. A făcut toate celelalte lucruri, toată viaţa animală, păsările, albinele, maimuţele, şi orice era, a pus toate acestea aici pe pământ. Şi apoi El a pus această întrebare acum: „Noi să” (Cine? Tatăl şi Fiul) „să facem om în chipul Nostru propriu.”

     Acum, dacă un om a fost făcut ceva ca acea Luminiţă sacră de acolo, sau ceva de felul acela, Aceea nu putea fi văzută (care este o Fiinţă spirituală). El s-a manifestat sau s-a desfăşurat pe Sine puţin mai mult, să facă o Trinitate din Sine prin Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt.

     42-176 Aici este Mesajul, noi îl avem aici. Isus era Iehova învăluit în carne, a venit jos învăluit. Acum, Dumnezeu (Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt) NU ESTE UNUL ASA CA degetul vostru, aşa cum gândesc unii oameni. Întregul lucru este întocmai ca… Nu, Dumnezeu este… Eu doar am desfăşurat aceasta pentru voi cu un timp în urmă, vedeţi, că există o Trinitate într-Unul.

     177 Eu sunt o trinitate într-unul. Eu sunt suflet, trup, şi duh, într-o persoană. Este asta adevărat?

     180 Şi au existat trei perioade de timp. A Tatălui, a Fiului, şi perioada Duhului Sfânt. Vedeţi ce vreau să spun? Dar acei trei toţi..
     COD, Vol. 1, pag. 7 şi 29.

     ÎNVIEREA LUI LAZĂR, 51-0729A
     E-28 Şi fie ca Duhul Sfânt, a treia Persoană a Trinităţii, să vină acum înăuntru, Promisiunea, Mângâietorul pe care Tu ai spus că-L vei trimite. Şi El va lua lucrurile lui Dumnezeu şi ni le va arăta.

     DEMONOLOGIE, TĂRÂMUL RELIGIOS, 53-0609A
     97 Acum, aceasta era răspunsul direct de la Dumnezeu. Acum, Urim-ul şi Tumim-ul de azi, ghicitorii au luat o bilă de cristal ca să modeleze aceasta, un lucru fals. Dumnezeu este într-o trinitate. Puterile lui Dumnezeu sunt într-o trinitate. Şi diavolul este într-o trinitate şi puterile lui sunt în trinitate. Eu pot dovedi aceasta cu Biblia.”

     • Zici ca Branham a predicat trinitatea? Tu ce zici, ce predici ? Unitatea, sau trinitatea, care este ” revelatia ” ta ? Daca si tu esti trinitar, de ce esti asa de inversunat pe contrazicere fata de el ?
      Dovezile pe care le-ai prezentat au valoare numai in mintea ta zapacita care gandeste trinitar ( umbla pe trei carari , imbatata de orgoliul tau personal ), nicidecum pentru cei care cunosc Adevarul biblic.
      Se vede ca tu citesti de-a’ndoaselea si nu tii cont de imprejurarile si audienta careia i- a vorbit Branham . Si se vede ca nu cunosti Biblia si nu tii cont nici de ce este scris ca au spus Profetii, Isus, apostolii Lui si evanghelistii, de faptul ca niciunul din ei nu a folosit cuvantul ” trinitate” nici nu s-au referit la alte ” persoane ” in Divinitate, afara de Persoana Unica , Isus Hristos,. Felul in care vorbeste Dumnezeu despre Sine este si pentru tine, care ai inca o gandire fireasca, de neanteles , de aceea te zburlesti mereu cand esti tras de atentie la felul tau nedrept de exprimare De ce nu vrei sa iei seama la adevarata invataura biblica asa cum este prezentata in Mesajul original adus de apostolul Pavel , dupa ce i-a iesit Isus in cale pe drumul de la Ierusalim spre Damasc ??.
      Oare lumina Evangheliei te-a orbit si pe tine , fara ca Isus sa te trimita , ca si pe Pavel, sa-ti poti recapata vederea si sa intelegi cu Cine ai de-a face , ca sa intelegi ca Fiul este Chipul vizibil al Tatalui ceresc , nu o „persoana „diferita ? Este scris in Biblie ca Dumnezeu S-a dezbracat de slava si a luat un chip de rob, asemenea oamenilor , prin care luat pacatul asupra Lui Insusi si L-a nimicit , prin pironirea si moartea pe crucea ridicata de ostasii romani . Isus a fost omorat si pentru pacatele lui Branham, deci, cine te crezi tu sa-l osandesti mereu, prin comentarii nesfarsite pe aceeasi tema, de atatia ani de cand te-a inhamat Satana la caruta lui, dandu-ti iluzia ca esti liber ? Tu n-ai nevasta, n-ai copii, n-ai prieteni carora sa le acorzi atentie, numai pe raposatul frate Branham ? N-ai pe nimeni altcineva ” pe inima ” despre care sa ne scrii , afara de branhamisti ? Imi pare foarte rau pentru tine si te compatimesc cu adevarat , fiindca tot ce am incercat sa scriu pentru a te dezlega de la jugul pe care-l porti imi dau seama ca n-are nici un rezultat bun

      • ex-mesaj zice:

       Asa amesteci lucrurile fara rost.
       Credeam ca aici e un blog public dedicat adevarului, in care putem discuta cu ARGUMENTE pro si contra ideile celor de dinainte de noi sau din prezent. Se pare ca nu e asa. Aici e un blog in care predomina ideile sectare, nu adevaruri care trebuiesc argumentate in spirit de pace si iubire crestina.
       Adevarul a triumfat in Persoana Domnului Isus Cristos. Pe El sa Il cautam si cu el sa ne asemanam. Restul sunt povesti inutile cu care nu imi mai pierd timpul. Povestiti tot ce vreti. Dati-va dreptate unii altora in falsul numit mesajul orei. E dreptul vostru pe care il respect. Salutare!

       • De ce nu incerci sa te dai pe brazda , chiar daca ari cu juncana noastra ? Stii ca nu-i frumos sa pleci asa, cu coada intre picioare ?

        • ex-mesaj zice:

         Un dialog si o analiza porneste de la premisa ca suntem de acord pe anumite principii. In cazul nostru ar fi trebuit sa fie BAZA CELOR 5 SOLA.

         – SOLI DEO GLORIA (Glorie numai Lui DUMNEZEU)
         – SOLA GRATIA (Numai prin har)
         – SOLUS CHRISTUS (Numai în/prin HRISTOS)
         – SOLA SCRIPTURA (Numai prin Scriptură)
         – SOLA FIDE (Numai prin credinţă)

         Asta are sens divin si unic. Dumnezeu va rasplati mereu aceste principii.
         Daca nu se poate sa respectati asta am inteles. Voi aveti altele

         SOLA MESAJUL
         SOLA BRANHAM

         Dumnezeu nu rasplateste asa ceva.
         Shalom!

        • ex-mesaj zice:

         Vreau sa iti marturisesc ca am o infinita bucurie si feririce pentru ca nu sunt legat de dogmele vreunei miscari sau secte care se simte obligata sa creada toate cuvintele liderului pe care il urmeaza si care nu are curajul sa spuna in mod autentic si fara frica daca cumva acel lider a gresit in invatatura sau a mintit sau a promovat lucruri care nu sunt neaparat corecte.

         A fi in Cristos inseamna ca fi legat de El nu de oameni, fie acesti si supermani. Nu exista nimic mai bun si mai frumos decat aceasta libertate fata de om si legatura cu Cristos si simpla Lui Evanghelie data CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA CI SA AIBA VIATA VESNICA!
         Aleluiah!

 10. Deci, dupa cum a scris, Ex -mesaj , el predica SOLA incincita , o nastrujnica inventie care sa contracareze SLUJBA incincita a Mesajului orei ?
  El zice ca are la Baza si la varf numai Biblia, dar pana acuma n-am vazut sa ne arate vre-n text biblic despre SOLA lui . Dar, sa mai avem putintica rabdare, stimabililor ! Ca darul acesta de-a rasuci lucrurile nu se capata usor si nu-l poseda oricine pe acest pamant ( romanesc )
  In ” descoperirea” primita prin darul lui, ma vede pe mine legat de dogma si secta, iar pe dansul eliberat de curand si se simte fericit ca nu mai este robul nimanui . Ma bucur sincer ca se simte asa , si nu ma mira faptul , stiind ca studiaza si vrea sa devina chiar profesor de ” dezvoltare
  personala ” , o materie care n-are nimic de-a face cu Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos
  Despre mine, ce sa zic, am ramas si voi ramane legat de aceasta ” secta ” sau, cum o numeste Pavel, ” partida ” care se tine de dogma ” a fi robul lui Hristos „, pe care tot Pavel a izvodit-o , dar el a zis ca nu din mintea lui, ci ca Duhul lui Hristos care l-a luat in stapanire ar fi Autorul ei . Eu am inteles ca nu am o putere proprie si stiu ca nu am nici macar vointa sa ma eliberez, de aceea pot si eu sa spui ca ma simt foarte fericit in aceasta stare spirituala . Amin !

 11. Ex mesaj a mai spus in comentariul care a urmat celui pe care l-am trecut in revista mai sus, :
  „A fi in Cristos inseamna ca fi legat de El nu de oameni, „Dupa cum se vede din ce am scris, sunt de aceeasi parere cu el, aici, dar nu inteleg cum isi manifesta el aceasta legatura , fiindca penita lui nu se prea leaga de vorbirea duhovniceasca , despre care a scris Pavel ,( pretinzand ca de la El a invatat-o, ca s-o propovaduiasca ca o Evanghelie a lui personala ( vezi (Rom.2:16) si 16.25 )_, ci mai degraba de vorbe din vocabularul omenesc , pe care le foloseste in scrierile lui .
  Apoi, el mai scrie despre o ” libertate fata de om „, de parca n-a auzit in viata lui ca in Biserica lui Hristos se practica partasia , comparata cu functionarea madularelor unui trup viu
  Citez : ” Acum, dar, Dumnezeu a pus madularele in trup, pe fiecare asa cum a voit El.
  Daca toate ar fi un singur madular, unde ar fi trupul? Fapt este ca sunt mai multe madulare, dar un singur trup.
  Ochiul nu poate zice mainii: „N-am trebuinta de tine”; nici capul nu poate zice picioarelor: „N-am trebuinta de voi.”
  Si , probabil suta la suta , nu stie nici ca asa ” Cum raspunde in apa ( adica in oglinda facuta de apa ) fata la fata, asa raspunde inima omului inimii omului „. Biblia cere omului legaturi stranse, nu eliberare si distantare fata de ceilalti, asa cum rezulta si din pilda Samariteanului milos .
  # Dar, asa cum am mai spus, sa asteptam sa vedem in continuare ” dar”- ul si vom sti de la cine l-a primit

 12. AUZITI, ” feciori de lele si viteji ca o muiere „, nu mai bateti campii si nu mai alergati peste araturi, cautati mai degraba Calea cea sfinta , ascultand predica de la acest articol si spunand tot ce au vazut ochii vostri spirituali spus rau si nebiblic in ea !
  Si apoi , vom mai vedea ce se va mai comenta ….
  Prevad ca nu voi putea sa dorm toata noaptea, gandindu-ma la curiozitatea pe care o am ca sa descoper diferenta de intelegere a lucrurilor prin inteligenta mintii voastre si imberbecilitatea din mintea mea . Dar nu-i bai, lasa ca voi dormi mai bine in toata ziua urmatoare ( ca tare m-am saturat de mersul la lucru in fiecare zi )

  • Dracu poate asculta la vocea aia de robot. Nu e de mirare ca nu mai poti dormi noaptea… 😛

   Mai bine citeste aici si apoi cauta-te daca nu ai cumva niste bârne in ochi…: 😉

   https://mesajul.blogspot.com/2014/05/exista-trinitate-in-mesaj-sau-nu.html

   • Robotul este pentru cei care si-au baut cerneala si nu au invatat sa scrie prea mult, si, in consecinta, nu le convine nici sa citeasca prea mult . dar tu se pare ca esti un om care
    stii citi Rau este ca-ti place sa sari peste randuri si sa punctezi doar acolo unde simti ca ai picat bine ,

    • Rau de tot a mai decazut „Mesajul Orei” – „Vocea lui Dumnezeu Inregistrata” – sa fie citit de roboti…

     „La semnalul urmator va fi ora… „

     • In partea de sud a tarii se zice asa : ! Atentiune ! La al saselea semnal, fura 1 ceasu ‘ ”
      Duhovniceste, asta ar insemna ca daca cineva nu ia in seama Mesajul orei si nu vegheaza, isi pierde vremea si va umbla dezorientat .
      \ Din ce sunt facuti robotii ? Omul a sfaramat piatra, a selectat substantele din ea , le-a recombinat si a facut roboti inteligenti ca el, cu calculatoare in cap
      N-a zis oare Domnul ca va fi asa ? Adica, : ” daca va tacea omul, pietrele vor vorbi pentru El

     • Zsolt zice:

      Sa-ti aduci aminte prietene, caci intr-una dintre zile vei dori sa asculti chiar si vocea aceasta de robot, dar va fi prea tarziu si nu iti va fi dat un asemenea prilej. Sincer, imi pare rau de tine. Ai un limbaj care iti descopera caracterul pe care il ai (sau mai degraba nu-l ai). Sa nu mai zic de atitudinea ta fata de ceilalti, total lipsit de respect.

      • 1. Nu sunt prieteneul tau!

       2. Nu voi mai dori sa-l ascult pe Branham, nici in viata aceasta, nici in ceea viitoare. Punct!

       2. Prilej, neprilej, nu depinde asta de tine. Si daca mi s-ar da „prilej”, ia-s da imediat shut-down la vocea robotelului inregistrat.

       3. Pai am sa nu am caracter, hotaraste-te odata, sau umbli si tu cu alba-neagra ca si „Profetul”?

   • Ti-am citit p-referinta , si am spus ce-am avut de zis atunci cand a fost bublicata , dar va cine a facut sa se evaporeze acele comentarii, si sistemul respectiv a facut asa fel incat sa nu mai apara altele acolo

    • Cu siguranta le-a furat Dragnia… 😛

    • Poate ca alti urmaritori ai blogului tau nu au citit acel articol, de aceea l-am amintit…

     Desi au trecut 5 ani de atunci, nu prea imi amintesc sa fi raspuns pe acel subiect. Te-ai facut ca ploua, ai mai compus vreo balada, asteptand sa treaca furtuna. Ca practic, ca de multe alte ori, nu prea mai aveai ce sa mai zici la asa ceva…

     Acum, crezand ca treaba e „uitata”, te-ai gasit tu sa scrii despre „falsitatea doctrinei dumnezeului trinitar”…

     Dar s-a gasit un alt ex-mesagist cu tinere de minte mai buna decat a mea, ca sa te readuca cu picioarele pe pamant… 😀

     • ,Iti dai seama ce mare serviciu le-ai facut ? Probabil sunt multi care traiesc ” pe alta planeta” si nu stiu ca Pamantul are hotare si ingradiri puse de Dumnezeu pentru oameni, ” pentru ca ei sa-L caute si sa se straduiasca sa-L gaseasca bajbaind ” ( prin intenericul mintii lor ) Branham a fost si el un om ca oricare altul, care nu a cunoscut adevarul pana cand a urat traiul in intunericul confesional si dogmele lui si a acceptat Lumina venita in lume prin Cuvantul lui Dumnezeu

      • ex-mesaj zice:

       Minciunica te-am prins din nou….Branham a predicat trinitatea si unitatea divinitatii in tam dem, pana la sfarsitul vietii lui, asa ca povestea cu descoperirea adevarului este lovita de nulitate. Nu este adevarata. Pai stai asa ca Jesus Only au negat trinitatea cu multi ani inainte ca Branham sa predice sau sa se nasca macar. Asa ca minciuna cu descoperirea avuta de Branham este de-a dreptul mincinoasa.

       In plus, Branham mereu a avut pretentia ca Ingerul era acolo cu el, chiar si cand se ruga Sfintei Treimi. Mereu a pretins ca Duhul Sfant il calauzeste chiar si cand a cerut Persoanei a treia din Sfanta Treime sa vina si sa vindece oamenii si cand si-a confesat credinta in ea.

       Ce ne spun aceste lucruri este exact ce nu vreti voi sa vedeti. Ca Branham a fost fals, contradictoriu, mincinos si haotic. El nu a avut deloc echilibru si armonie in invatatura, afirmatii si predici.

       Fie ca voi acceptati, fie ca nu acceptati realitatea, asta nu schimba cu nimic adevarul ca Branham nu a fost absolut deloc ceea ce a pretins ca este. Si asta nu schimba nici adevarul ca nici voi, deci, nu sunteti ceea ce pretindeti ca sunteti.

       Pur si simplu voi traiti in povestile frumoase, imaginare, fanteziste, dar false, ale lui Branham.

       • Ai dreptate atunci cand le numesti ” povesti frumoase”, fiindca Cel implicat in ele este Minunat !. Insa de la frumusete la fantezie si falsitate nu poate sa te duca decat imaginatia ta bolnava de o maladie incurabila : necredinta
        Branham m-a invatat multe lucruri bune, pentru viata naturala , dar si secrete privitoare la continuarea ei in vesnicie, langa Domnul nostru Isus Hristos . Cel mai important lucru , despre care vorbeste Cuvantul scris in Biblie, este viata vesnica si Isus a spus ca Viata vesnica este conditionata de cunoasterea lui Dumnezeu ca „singurul Dumnezeu adevarat ” si cunoaterea trimisului Sau Isus Hristos .
        Dumnezeu a ales si a trimes de-a lungul timpului multi oameni care sa -i invete pe cei din generatia lor despre viata vesnica data celor care au fost predestinati sa-L cunoasca prin Cuvantul Sau vorbit de acei trimisi .
        Dintre toti acei trimisi insa, numai despre cunoasterea lui Isus Hristos a spus Dumnezeu ca este Viata vesnica . De ce este numai El viata vesnica ? Este scris ca ” viata era la Tatal si ne-a fost aratata „, apostolul a spus ca cei din generatia lui au luat contact cu ea fizic, au vazut-o si au pipait-o . Daca Isus Hristos este acelasi si azi si niciodata nu se va mai schimba , daca El a umblat printre oameni cu 2000 de ani in urma si a promis ca va reveni pe pamant in acelasi chip omenesc ( ba mai mult decat acea promisiune, El a afirmat ca locuieste in oameni, adica are o prezenta continua in viata noastra zilnica, , atunci, ai cui fii suntem noi, aceia care nu avem habar de ce ne vorbeste El ?
        A fost primit cu blandete Cuvantul sadit in noi si a iesit viata din El la lumina vietii noastre pamantesti, sau a fost lepadata in timpul gestatiei ?

        Pe voi insiva incercati-va daca sunteti in credinta. Pe voi insiva incercati-va. Nu recunoasteti voi ca Isus Hristos este in voi? Afara numai daca sunteti lepadati.”
        (2Cor.13:5) Nu mai tot bateti in piua alte Seminte, pe Branham sau pe altcineva, fiecare are vremea lui de crecetare Nu este Branham viata vesnica , nici nu este el motiv de acceptare sau contestare ,De fapt, voi, prin ce sustineti, nu faceti decat diversiune de la Adevar .dovediti ca nu credeti Biblia ca fiind Cuvantul divin desavarsit , asa cum vorbeste si fratele Branham despre El
        Pe acest blog eu am prezentat ca Adevar NUMAI O PERSOANA DIVINA UNICA, AL CARUI NUME ESTE DOMNUL iSUS hRISTOS . Dupa ochii cu care citesc eu ACUM Biblia, NU AM VAZUT NICI UN CUVANT CARE SA EXPRIME O DIVINITATE REALA TRINITARA . Trei sunt zeii Baali ai popoarelor rasaritene care cred alte scrieri , nu Biblia, si trei sunt si dumnezeii occidentalilor, care interpreteaza Biblia dupa capul lor . Dumnezeul lui Israel si al crestinilor este Unic . Si mahomedanii se inchina la un idol unic, dar au si ei o alta carte de capatai . Nici una din celelalte scrieri nu spun ca garanteaza o viata eterna cu Dumnezeu pe Pamant . Biblia spune , fiindca Omul Isus Hristos a dovedit aceasta pretentie prin viata pe care a traito si prin invierea trupului Sau .
        Am inteles din Mesajul lui Branham ca viata mea viitoare nu poate sa aiba alta baza decat cunoasterea prin vedere si pipaire a lui Isus Hristos .Cel viu in vecii vecilor , locuind si astazi in lume . Cum ? Aceasta este unica taina a lui Dumnezeu , pe care El n-o divulga decat copiilor Sai, prin descoperire personala ., punctand intelegerea prin Cuvantul scris in Biblie .
        Asa a zis Isus : ” voua v-a fost dat sa cunoasteti tainele „… iar premergatorul Lui, despre care a zis ca toti care mostenesc Imparatia sunt mai mari decat el a martutrisit si el : „Omul nu poate primi decat ce-i este dat din cer. (Ioan.3:27)
        Acestea fiind zise dupa cum este scris de asemenea , voi, cititorilor, cercetati-va si voi bine, daca sunteti sau nu in credinta adevarata , fiindca este prezisa o mare dezamagire intr-o zi anumita pentru aceia care au fost lenesi si neroditori in ceea ce priveste cunostinta deplina a Domnului nostru Isus Hristos .

        • ex-mesaj zice:

         Nu poti acuza pe cineva de necredinta pentru ca nu crede in Branham. Asta este o imbecilitate teribila. 100% prostie si eroare mentala si spirituala.

         Nu am nici o necredinta IN SURSA MANTUIRII CRISTOS.

         Am ales sa nu cred IN MINCIUNA lui Branham SI DUMNEZEU IMI CERE ASTA SI EL ONOREAZA ASTA.
         Si tin sa te informez ca ASTA E ADEVARATA CREDINTA! Sa crezi in El si sa nu crezi in minciuna dusmanului Sau, atunci cand ai de ales intre cele doua.

         Da frate, verifica in Cuvant si in toata istoria. Aici e lupta la acest nivel.

         Tu crezi ca poti trage la doua porti si ca poti sluji doi stapani? Pe branham si pe Domnul? Nu poti.

         O povestire frumoasa are loc in literatura SF daca are si elemente supranaturale inventate cu gust si armonie, insa nu acestea nu au loc in discutia legata de un lucru atat de serios precum este mantuirea, Sfintele Scripturi si Evanghelia.
         Nu tot ce e frumos, este adevarat sau bun.

 13. Dan zice:

  …Argumente vor fi de tot felul, unul va obiecta impotriva altuia dar nadajduiesc ca nu se vor poticnii si lovi unul de altul; fiecare fiind constient de un singur lucru si anume:
  Psalmii 32:8 „Eu, zice Domnul, te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta.”
  1 Corinteni 12:31 Umblaţi dar după darurile cele mai bune. Şi vă voi arăta o cale nespus mai bună.

  Asa dar purtati-va cu ingaduinta unul fata de altul si sa nu ne socotim singur intelepti, ci potrivit masurii darului credintei fiecaruia in Hristos, sa traim in pace unii cu alti si sa nu ne intrecem cu masura, as zice, dupa cum gasiti de cuvinta potrivit cu argintul gasit la gura sacilor pus acolo de economul Domnului,
  fiecaruia
  1 Cronici 29:3 „Mai mult, în dragostea mea pentru Casa Dumnezeului meu, dau Casei Dumnezeului meu aurul şi argintul pe care-l am, afară de tot ce am pregătit pentru casa Sfântului Locaş:”
  Slavit sa fie Dumnezeu in Numele lui Hristos Isus, Domnul,
  caci fiecare aveti idei bune, El sa va binecuvanteze sa le si desavarsiti, Amin!

 14. Dan zice:

  Nu treceti repede sau in pripa peste aceste cuvinte va rog, este viata noastra!
  Dupa cum vorbeste Duhul Sfant trimes de Dumnezeu voua (chiar daca e copy paste):
  …1 Petru, apostol al lui Isus Hristos, către aleşii care trăiesc ca străini, împrăştiaţi prin Pont, Galatia, Capadocia, Asia şi Bitinia,
  2 după ştiinţa mai dinainte a lui Dumnezeu Tatăl, prin sfinţirea lucrată de Duhul, spre ascultarea şi stropirea cu sângele lui Isus Hristos: Harul şi pacea să vă fie înmulţite!
  3 Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care, după îndurarea Sa cea mare, ne-a născut din nou, prin învierea lui Isus Hristos din morţi, la o nădejde vie
  4 şi la o moştenire nestricăcioasă şi neîntinată şi care nu se poate veşteji, păstrată în ceruri pentru voi.
  5 Voi sunteţi păziţi de puterea lui Dumnezeu prin credinţă pentru mântuirea gata să fie descoperită în vremurile de apoi!
  6 În ea voi vă bucuraţi mult, măcar că acum, dacă trebuie, sunteţi întristaţi pentru puţină vreme prin felurite încercări,
  7 pentru ca încercarea credinţei voastre, cu mult mai scumpă decât aurul care piere şi care totuşi este încercat prin foc, să aibă ca urmare lauda, slava şi cinstea, la arătarea lui Isus Hristos,
  8 pe care voi Îl iubiţi fără să-L fi văzut, credeţi în El fără să-L vedeţi şi vă bucuraţi cu o bucurie negrăită şi strălucită,
  9 pentru că veţi dobândi, ca sfârşit al credinţei voastre, mântuirea sufletelor voastre.
  10 Prorocii, care au prorocit despre harul care vă era păstrat vouă, au făcut din mântuirea aceasta ţinta cercetărilor şi căutării lor stăruitoare.
  11 Ei cercetau să vadă ce vreme şi ce împrejurări avea în vedere Duhul lui Hristos, care era în ei, când vestea mai dinainte patimile lui Hristos şi slava de care aveau să fie urmate.

  Da…
  „”Voi sunteţi păziţi de puterea lui Dumnezeu,,, prin credinţă,,,
  pentru mântuirea gata să fie descoperită în vremurile de apoi!
  6 În ea voi vă bucuraţi mult, măcar că acum, dacă trebuie, sunteţi întristaţi pentru puţină vreme prin felurite încercări,
  7 pentru ca încercarea credinţei voastre, cu mult mai scumpă decât aurul care piere şi care totuşi este încercat prin foc, să aibă ca urmare lauda, slava şi cinstea, la arătarea lui Isus Hristos,””

  Slavit sa fie Domnul Dumnezeu pentru harul Sau dat voua!

 15. Dan zice:

  Si „apoi” omul nu va mai trai cu paine ci cu orice cuvant care vine din Gura lui Dumnezeu.
  …dar ei n-au ascultat. Amos 4:6 „„Şi Eu, de partea Mea, v-am trimis foametea în toate cetăţile voastre şi lipsa de pâine în toate locuinţele voastre. Cu toate acestea, tot nu v-aţi întors la Mine”, zice Domnul.”

  …dar si pentru cei ce au asculta, caci toate se intampla fiecarui om deopotriva fie rau fie bun, fie credincios, fie necredincios.
  …ferice de celce va rabda, ferice de robul acela!

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.