Cat de prosti pot fi unii – ne explica D_acul Liber

Am scris D_acul fiindca intr-un filmulet de-al lui ne spune pe sleau ca el nu se considera a fi ” oaie „( cel mai bleg animal posibil-zice Dacul ), adica nu crede in calauzirea lui Dumnezeu, ci vede toate lucrurile prin intelepciunea omului eliberat de ” superstitii „

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la Cat de prosti pot fi unii – ne explica D_acul Liber

 1. Beheheheheeee, Foarte tare, începe să-mi placă şi mie „Dr-acul Liber”… 😉

  În filmul 2 „Nu există păduri pe Pământul Plat” el ne spune liber de la min 9:20:

  Dar bineînţeles că trebuie să ai un pic de inteligenţă, să nu fii o OAIE cum ne spune la religie că „Paşteţi Oile Mele”, deci trebuie să fii Oaie ca să fii păscută. Asta nicionadată nu mi-o plăcut la mine la religie când îţi spuneau „Paşteţi Oile Mele”, în toate limbile spuneau asta, şi… eu nu vreau să fiu Oaie. De ce trebuie să fiu Oaie, când Oaia este cel mai… BLEG animal posibil.

  Behăiţă, Mioriţă curvuliţă, eşti cumva rănit în slava deşartă a firii pământeşti? Puteam să-ţi „prezic” că aşa vei păţi, căci iată ce e scris pentru tine:

  Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu: „Pentru că ţi-ai risipit timpul pe Internet în felul acesta, şi ţi-ai descoperit goliciunea creierului şi a minţii în curviile tale cu ibovnicii tăi şi cu toţi Youtuberii tăi urîcioşi, iată, voi strânge pe toţi ibovnicii cu care te desmierdai, pe toţi aceia pe care i-ai iubit şi pe toţi aceia pe care i-ai urât, da, îi voi strânge împotriva ta din toate părţile, îţi voi desveli goliciunea înaintea lor, şi îţi vor vedea toată goliciunea. (Ezechiel 16:36-37, în traducere liberă de Alecu ben Abelescu)

  De aceea, Oholiba, aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeu: „Iată că aţîţ împotriva ta pe ibovnicii tăi, de care ţi-ai înstrăinat inima, şi-i aduc din toate părţile împotriva ta. (Ezechiel 23:22)

  • Hey, am uitat ce era cel mai important… O imagine face cât o mie de cuvinte:

   Te-a făcut Dacul Liber (ibovnicul tău virtual) OAIE BLEAGĂ. Curvoooooo, ce te-ai lepădat de Branham!!!! 😀 😛 🙂 😉

   Be-he-heeeeeeee hehe heeeeeee

   Mai vrem filmuleţe ca ăsta!

   • Omul acela are o gandire de o mie de ori mai decenta decat tine, Abelica fara frica . El a spus ca nu agreeaza ( asta inseamna ca nici nu cunoaste ) religia, de aceea nu avem la ce sa ne asteptam de la el in privinta credintei crestine Gandirea ta insa este atat de retardata spiritual incat nu poate cuprinde pretul pe care-l are o oaie bleaga ( sau beteaga) in ochii Pastorului cel Bun . Domnul Isus a zis asa : ” Eu sunt Pastorul cel bun. Pastorul cel bun Isi da viata pentru oi. ( Ioan 10.11)

    • O fi retardata gandirea mea spiritual, dar a ta este retardata si pe plan fizic. Omul ala ti-a pus iar galeata in cap, atunci cand in filmuletul 4 zice ca nu are nici un sens ca avionu sa faca escala in alaska, venind din bali si mergand la los angeles.

     tocmai m-am documentat, nu exista nici o cursa directa intre cele doua orase, ci mai toate merg prin taipe (taiwan), cu atat mai mult cea de la china airlines, cu care a zburat femeia insarcinata, care a premeditat totul, pentru a da nastere unui copil in spatiul aerian al sua, din motive de cetatenie…

     si ce sa vezi, pe harta noastra GLOBulara, daca unim taipeh si los angeles, atunci taman ALASKA se afla in drum, numai bine pentru o mica escala 😉

     asa ca… somn usor in conctiuneare (cu galeata peste creierii cei spalati…)

    • de la omul ala tot mai am o mica speranta ca isi poate reveni, dar de la tine ba…

     asa ca… pupa-l in fund in continuare si fa-i publicitate, chiar daca nu te agreeaza ca oaie, miorita bleaga si curvuliţă ce eşti 😛

     pana la urma, nu va deosebeste nimic, amandoi faceti pişu pe religie si tu chiar pe profetul tau care ti-a spus cum e cu pamantul si toate cele…

 2. Dan zice:

  ba asa zice Domnul_ catre oile Lui risipite:

  11 „Nenorocito, bătuto de furtună şi nemângâiato! Iată, îţi voi împodobi pietrele scumpe cu antimoniu şi-ţi voi da temelii de safir.
  12 Îţi voi face crestele zidurilor de rubin, porţile de pietre scumpe şi tot ocolul de nestemate.
  13 Toţi fiii tăi vor fi ucenici ai Domnului şi mare va fi propăşirea fiilor tăi.
  14 Vei fi întărită prin neprihănire. Izgoneşte neliniştea, căci n-ai nimic de temut, şi spaima, căci nu se va apropia de tine.
  15 Dacă se urzesc uneltiri, nu vin de la Mine; oricine se va uni împotriva ta va cădea sub puterea ta.
  16 Iată, Eu am făcut pe meşterul care suflă cărbunii în foc şi face o armă după meşteşugul lui. Dar tot Eu am făcut şi pe nimicitor ca s-o sfărâme.
  17 Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere şi, pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta, o vei osândi. Aceasta este moştenirea robilor Domnului, aşa este mântuirea care le vine de la Mine”, zice Domnul.
  15 Dacă se urzesc uneltiri, nu vin de la Mine; oricine se va uni împotriva ta va cădea sub puterea ta.
  16 Iată, Eu am făcut pe meşterul care suflă cărbunii în foc şi face o armă după meşteşugul lui. Dar tot Eu am făcut şi pe nimicitor ca s-o sfărâme.
  17 Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere şi, pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta, o vei osândi. Aceasta este moştenirea robilor Domnului, aşa este mântuirea care le vine de la Mine”, zice Domnul.

 3. Dan zice:

  2 Imparati 17:15 „N-au vrut să ştie de legile Lui, de legământul pe care-l făcuse cu părinţii lor şi de înştiinţările pe care li le dăduse. S-au luat după lucruri de nimic – şi ei înşişi n-au fost decât nimic – şi după neamurile în mijlocul cărora trăiau, măcar că Domnul le poruncise să nu se ia după ele.”
  Dar totusi ei vorbesc in Numele Lui impotriva Lui!
  18 Cu cine voiţi să asemănaţi pe Dumnezeu? Şi cu ce asemănare Îl veţi asemăna?
  19 Meşterul toarnă idolul şi argintarul îl îmbracă cu aur şi-i toarnă lănţişoare de argint.
  20 Iar cine este sărac alege ca dar un lemn care nu putrezeşte; îşi caută un meşter iscusit, ca să facă un idol care să nu se clatine.
  21 Nu ştiţi? N-aţi auzit? Nu vi s-a făcut cunoscut de la început? Nu v-aţi gândit niciodată la întemeierea pământului?
  22 El şade deasupra cercului pământului şi locuitorii lui sunt ca nişte lăcuste înaintea Lui; El întinde cerurile ca o maramă subţire şi le lăţeşte ca un cort, ca să locuiască în el.
  23 El preface într-o nimica pe voievozi şi face o nimica din judecătorii pământului.
  24 De-abia sunt sădiţi, de-abia sunt semănaţi, de-abia li s-a înrădăcinat tulpina în pământ, şi El suflă peste ei de se usucă şi un vârtej îi ia ca pe nişte paie.

 4. Dan zice:

  11 Căci acum multe neamuri s-au strâns împotriva ta şi zic: „Să fie pângărită, ca să ne vadă ochii împlinindu-ni-se dorinţa faţă de Sion!”
  12 Dar ei nu cunosc gândurile Domnului, nu-I înţeleg planurile, nu ştiu că i-a strâns ca pe nişte snopi în arie.
  13 „Scoală-te, fiica Sionului şi treieră! Căci îţi fac un corn de fier şi o copită de aramă, ca să sfărâmi multe popoare şi să închini Domnului prada lor, să închini Domnului întregului pământ averile lor!”

 5. Dan zice:

  cat de prosti sunt unii…
  Ei nu stiu ca o oaie prapadita este mai de pret decat un caine viu, sa nu zic de ala mort, ca asa este si judecata lor!

 6. Dan zice:

  Am inceput de vro doi ani sa lucrez pentru o companie care ma forteaza sa cumpar shares. mari hoti, daca fac socotela by the time I get laid of, cu actiuniile tot ducandu-se jos si tot jos, sfarsesc sa lucrez cu 10 bucks an hour.
  Am zis n-am nevoie de actiunile tale!
  Cica nu este obligatoriu daca vrei sa lucrezi pentru companie, eih!
  mari hoti, domnule !
  am zis sa mai cupar cand e jos, sa recuperez poate, daca urca!
  Not a chance.the market is garbage.

 7. Dan zice:

  .Abel ben Adam zice:
  mai 6, 2019 la 10:43 pm
  Hey, cum se face ca de la atata bussines si sellarit nu am reusit inca sa ma imbogatesc? Nu te dezamagi singur! Domnul stie! Dar esti bogat…!
  Nu e adevarat ca Leneşul nu-şi frige vânatul, dar comoara de preţ a unui om este munca.
  Nu urmariti cursivitatea vorbirii, ci a gandirii lui Hristos, si apropo nu se potriveste cu ce zicea si Apostolul Pavel: chiar daca sunt un necioplit in vorbire lumeasca…

  – Arunca undita in partea dreapta a corabiei, zice Domnul:

  .. în această privinţă, este adevărată zicerea: ‘Unul seamănă, iar altul seceră!
  (ca de unul singur nu poti face nimic, ) Si Cine seceră primeşte o plată şi strânge rod pentru viaţa veşnică, pentru ca şi cel ce seamănă şi cel ce seceră să se bucure în acelaşi timp.
  38 Eu v-am trimis să seceraţi acolo unde nu voi v-aţi ostenit; alţii s-au ostenit, şi voi aţi intrat în osteneala lor.”
  Daca „atata timp cat auzit glasul Domnului” si „atata timp cat se zice astazi!”
  Isaia 32:20 „Ferice de voi, care semănaţi pretutindeni de-a lungul apelor şi care daţi drumul pretutindeni boului şi măgarului!”
  Osea 10:12 „Semănaţi potrivit cu neprihănirea, şi veţi secera potrivit cu îndurarea. Desţeleniţi-vă un ogor nou! Este vremea să căutaţi pe Domnul, ca să vină şi să vă plouă mântuire.”
  1 Corinteni 1:17 „De fapt, Hristos te-a trimis nu să botezi, ci să propovăduiesti Evanghelia: nu cu înţelepciunea vorbirii, in taina sau sub mister ca nu cumva crucea lui Hristos să fie făcută zadarnică.”

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.