L-am ascultat pe fr. Iosif …

Unii zic ca ar fi profet , dar este vorbirea lui demna de pretentie ? Mie chiar nu mi se pare !

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

30 de răspunsuri la L-am ascultat pe fr. Iosif …

 1. Dan zice:

  NIMENI NU ESTE PROFET decat Unul, singurul Isus din Nazaretul Galiliei.

  • Intrebarea nu ti-a fost adresata tie, Dane nazdravane, caci, subiectul nefiind in tema ta de casa nu ai de unde sa stii raspunsul . Altii ar trebui” sa se sesizeze, ” si sa-si revizuiasca atitudinea . Insa, fiindca tu ai intervenit la datul cu bata in balta, iti spun ca ar fi trebuit sa stii ca Dumnezeu a randuit in Biserica intre cele 5 slujbe, si pe aceea de prooroc . Deci, trebuie sa fie si proroci nou testamentari legitimati de Dumnezeu in toate cele sapte epoci ale Bisericii , in general , si in fiecare adunare, in particular . Pavel a scris : ” cine proroceste zideste sufleteste Biserica.” (1Cor.14:4)

   • Dan zice:

    Citeste mai indeaproape 1Cor.14.
    Si nu, nu trebuie sa fie proroci ai noul testament in fiecare biserica si adunare, ci doar proorocia constientizata potrivit noului testament in puterea caruia a murit unul singur Isus, prin a carui cruce si prin puterea credintei fiecaruia ce crede este mantuit.
    …Oh, stai…! Este prea greu de inteles…!

    • Dan zice:

     …N-ar fi deloc rau sfatul care Iosif il da fratilor lui din adunare, sa mai lase cell phone-ul ala din mana si sa recitesca prin post si rugaciune, din toata inima cu sinceritate, cu staruinta si mai multa sarguinta, ce sta scris in Scriptura!
     – Asculta caci iti poate fi de folos, copile!
     9 Atunci vei înţelege dreptatea, judecata, nepărtinirea, toate căile care duc la bine.
     10 Căci înţelepciunea va veni în inima ta şi cunoştinţa va fi desfătarea sufletului tău;
     11 Chibzuinţa va veghea asupra ta, priceperea te va păzi,
     12 ca să te scape de calea cea rea, de omul care ţine cuvântări stricate,
     13 de cei ce părăsesc cărările adevărate, ca să umble pe drumuri întunecoase,
     14 care se bucură să facă răul şi îşi pun plăcerea în răutate,
     15 care umblă pe cărări strâmbe şi apucă pe drumuri sucite;
     … Si să te scape şi de nevasta altuia, de străina care întrebuinţează vorbe ademenitoare, care părăseşte pe bărbatul tinereţii ei şi uită legământul Dumnezeului ei.
     _Feriti-va dar de inchiarea la idoli !

 2. Dan zice:

  …dar asta nu inseamna ca proorocia a ramas fara urmari…!

 3. Daca nu iti place raspunsul lui Nea’ Dan cel Nazdravan, poate vrei sa auzi parerea mai avizata lui Nea’ Alecu Abelescu?

  Ce este „Fratele” Iosif?

  1. Un ipocrit cara da lectii de „piosenie”, condamnand tehnologia, in timp ce a folosit-o toata viata lui din plin si la greu…

  2. Un lacom nesatul care sade pe un imperiu de sute de milioane de dolari si cauta sa-l extinda cu orice pret (chiar si prin evaziune fiscala, ca tatelul)…

  3. Un parazit propagandist (scuzati expresia usor nazistoida dar in cazul asta se potriveste) care nu a muncit o secunda din viata, in sensul sa miste vreun deget, decat sa urle ca un isteric pentru a-i obliga pe fraieri sa cumpere produsele sale minunate…

  4. Un demagog ordinar care condamna folosirea aplicatiilor pe telefon (chiar si Biblia!), dar isi promoveaza propriile aplicatiilor cu „Mesajul Orei” care indobitoceste creierele si asa prespalate… Nu facea si tata-su la fel? Nu condamna el masinile de spalat (de fapt pe „surorile” care le foloseau, dupa care si-a luat si el una?)

  5. Un negustor de sclavi, care vorbeste despre „prizonieri pentru Domnul”, in timp ce singurul sau scop e capturarea de suflete tinere, curate (cu arcanul)…

  6. Un profet? Desigur… Unul mai mincinos si mai hidos decat procreatorul sau!

  Ma opresc la 6 „calitati”, caci 6 este „numarul omului” (cine citeste sa inteleaga)…

  • Pentru Abel ( fara ” escu ” ) :
   Cel mai usor e sa strici . Asta faceam toti, de mici , inca de cand eram prunci noi stricam totul, atunci . Insa acum, cand am crescut am vazut ca, de facut nu este la fel de-usor si nu putem avea spor decat atunci cand avem si noi , ce lasa si cui . Fiindca suntem constienti ca ,daca suntem potenti nu suntem ai Nimanui ci ai Creatorului .

 4. Iosif zice:

  „Iude”i ipocriti moderni…serpi, pui de napârci, caracatite, scorpioni, paianjeni,, si alte (in)secte periculoase, pentru pestii marii si pentru turmele de oi, oite si mielusei, lipsiti de Pastorul cel bun, asasinat de „pastorii” lacomi de câstiguri mârsave, preacurvari si idolatri, care-si vând dreptul de mostenitori pentru „un blid de linte” sau pentru „treizeci de arginti”!
  Paziti-va de amagirile acestor perfizi mediatizati de puterile milenare ale întunericului ocult,sprijiniti de dumnezeul acestui sistem al raului universal, „Mamona” !
  Fiti binecuvântati si luminati de Adevarul Absolut Atemporal, eliberator si de Lumina Divina a ungerii Duhului !

 5. Iosif zice:


  Cine asculta sa înteleaga…

 6. @Dan: Da, in acest caz, de sfatul lui Iosif (Branhamistul) ar trebui sa tina cont mai ales Behaiescu. Sa mai puna mana pe Carte si sa nu mai preacurveasca cu diversi youtuberi, preoti cuantici, daci liberi, si alti streinezi de Cuvantul lui Dumnezeu… 😉

  @Oaie: AI dreptate, este usor sa strici, insa la compania aceasta numita „Vocea lui Dumnezeu Inregistrata” nu prea mai ai ce strica… 😛

 7. Dan zice:

  …el nu preacurveste, se intineaza si departeaza dela adevar,confuz si ratacind, nu poate fi de folos fratelui sau aproapelui la vreme de nevoie, sa poarte sarcina celui ce cumva, deodata cade in vro gresala!
  A iti asigura printr-o independenta financiara sau morala calea spre mantuire si nu prin credinta in Isus Hrisos nu este decat pentru prunci.
  …cred ca asta vrea sa zica, Abel!
  Multumirea cu cei ai, cautand in toate a fi evlavios, este tot in ceea ce este a fi independent si ramas credincios lui Dumnezeu

  Altfel, calea spre mantuirea sufletului va fi anevoios!
  Chiar Pilat judecatorul celui drept, zicea; Nu gasesc nici o vina de „moarte” in acest om! Dar voi porunci sa fie batut fi apoi sa-i dea drumul…(poate se va invata minte, apoi voi hotara ce voi face!)
  De altfel Abel, tu osandesti la moarte?
  A da un sfat bun este de apreciat, al implini in propriasi viata, este considerat a dat un indemn, nu a sfatui pe altii, ci un pas mai sus „spre alt taram”,
  A starui in aceasta cu pretul vietii in fata tuturor , nu insemneaza altceva decat a zidi Biserica si a te mantui pe tine insuti. A osandi nu foloseste nimanui, fiind o slujba adusa mortii! (nu lui Domnuzeu)
  Ascunzand talantul sau argintul in pamant nu va fi de folos avand in vedere ce spune Stapanul:
  Stăpânul său i-a răspuns: ‘Rob viclean şi leneş! Ai ştiut că secer de unde n-am semănat şi că strâng de unde n-am vânturat,
  27 prin urmare se cădea ca tu să-mi fi dat banii la zarafi, şi, la venirea mea, eu mi-aş fi luat înapoi cu dobândă ce este al meu!
  28 Luaţi-i dar talantul şi daţi-l celui ce are zece talanţi.
  29 Pentru că celui ce are, i se va da şi va avea de prisos, dar de la cel ce n-are, se va lua şi ce are!
  30 Iar pe robul acela netrebnic, aruncaţi-l în întunericul de afară: acolo vor fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor.’

  • Dan zice:

   …cred ca esti de acord ca robul viclean si lenes a ramas la a da sfat, dar uitand a se calauzi pe sine in fapta;
   si darui pe alti, dar nu pe sine.

 8. Dan zice:

  …cele sase calitati ce le-ai enumerat este parte din saptamana celui netrebnic si nu a omului lui Dumnezeu, sarguincioas si devotat saptamanii de lucru ce a randuit-o Dumnezeu fiecaruia ce voieste sa aiba parte de odihna, si bine dupa pilda lui Isus, Proorocul lui Dumnezeu.

 9. Nu, eu nu osandesc pe nimeni, eu doar trag concluziile…

  Am spus ca Behaitul preacurveste, si in baza Mesajului Orei, prin autoritatea Profetului Ilie William Marrion Branham am tot dreptul din lume sa il numesc pe Behaitul o PROSTITUATA. Pentru ca asa ii numea si Branham pe cei care nu il acceptau pe el si ideiile lui religioase.

  Iar Behaitul – am demonstrat deja in articolele trecute – face cacareze pe ce a spus Profetul in legatura cu natura, forma si miscarea Pamantului, a astrelor si a satelititlor. In acest caz, daca el se mai considera un credincios al „Mesajului Orei”, nu imi ramane decat sa ii aplic literal (si spiritual) acest Mesaj, si sa il numesc o CURVA!

  Nicidecum nu il condamn la moarte! Deocamdata este o prostituata care si-a parasit „iubirea dintai” (Isus), pentru a urma un om (Branham), dar isi inseala si „iubirea a doua” ca sa se intineze cu alte forme de viata mai mult sau mai putin sanatoase la minte.

  Asadar, dragi oi branhamiste, care mai pasteti pe aceste meleaguri, iata-va Pastorul descoperit, cum se deda la CURVIE cu youtuberi, in loc sa va prezinte Mesajul proaspat (daca se mai poate tine ceva proaspat 60 ani…), curat si nealterat, asa cum l-a dat Profetul vostru, pe care CURVA insusi il numeste „indcotrinat de cei cu teoria globului…” Si asta ditamai Ingerul al Saptelea, care doar a venit sa termine odata cu toate tainele lui Dumnezeu… Dar daca ar fi terminat, cum ar fi fost loc acum de preacurvari precum Dacul liber, si altii care ii sunt atat de dragi Behaitului?

  Eu nu condamn pe nimeni! Eu doar constat si spun lucrurilor pe nume. Si apoi, cine as fi eu sa-l condamn? Doar Isus a venit pentru vamesi si CURVE, care vor intra primele in cer, asa ca cine sunt eu sa ma bag in fata dânsilor/dânselor… 😉

 10. Dan zice:

  Esti foarte nostim:
  Zici : eu nu osandesc pe nimeni, spun lucrurilor pe nume…
  Eu nu condamn pe nimeni! Eu doar constat si spun lucrurilor pe nume. Si apoi, cine as fi eu sa-l condamn? Doar Isus a venit pentru vamesi si CURVE,

  Si ai spus lucrurilor pe nume si in felul lumii…
  ai condamnat pe baza unor constatari ale tale niste necajiti catalogandu-i dupa chef si dor de razbunare ce iti apartine, din pizma.
  Si vrei ca altul sa osandeasca si sa savarseasca osanda ta nedreapta.
  Esti maniat cumva pe Isus si condamni truda si suferinta si lucrul Domnului?

  • Dane, robotel religios, unde ai vazut tu ca am condamnat pe cineva, si doamne fereste, la „moarte”?

   Tu de legea oglinzilor ai auzit? Behaitului ii arat oglinda dupa cum o face el in frunte cu „profetul” lui (in care nici el nu mai stie daca crede).

   Si ti-o arat si tie, uita-te bine in ea: TU AI SPUS CONDAMNARE LA MOARTE! Eu spun doar „CURVA”. E ok? Eu nu am nici o treaba cu curvele, dar programul tau mental religios tramsmite: CURVA = OSANDA = MOARTE.

   Ai priceput? Eu NU JUDEC. Nu e treaba mea ce se va intampla cu CURVA, si nici nu ma intereseaza.

   Si chiar si acest termen CURVA, nu e in „felul lumii” ci in felul branhamismului. Sau crezi ca am cheltuit degeaba atat timp si efort cu pamantul plat? Nu era pentru a-l convinge pe Behait si a-l aduce pe „calea cea buna”, ci pentru a fi legitimat sa-l numesc cand vrea muschiul meu o CURVA… 🙂

   In plus, daca m-ai cunoaste, ai stii ca eu nu cred in nici o judecata, nici un Hristos, nici o „osanda” nici un „iad” si nici o „moarte vesnica”.

   Dar tu nu ma cunosti ci rulezi doar un program, spunand ceea ce ti se pare tie ca as gandi eu, dar de fapt sunt gandurile TALE…

   • Dan zice:

    Asta, exact ceeace ai spus mi-am dat seama de mult insa am vrut sa am confirmarea ta!
    nu esti chiar o piatra ascunsa Adam Ben Abel!

    • Ai vrut-o si ai primit-o.

     Nici nu am cautat sa ascund ceva, eu spun liber ceea ce cred, si am mai spus-o cu alte ocazii, chiar mai mult decat ce am scris acum…

     • Dan zice:

      …atunci de ce spui ca nu te cunosc?
      te urmaresc de mult cu atentie, fara a te cataloga si totdeauna dandu-ti dreptul indoindu-mi concluziile mele asupra ta.
      Cum se zice dandu-ti benefit of beyond doubt ?

 11. Dan zice:

  …condamni pe Behait si citez:
  … ” face cacareze pe ce a spus Profetul in legatura cu natura, forma si miscarea Pamantului, a astrelor si a satelititlor. In acest caz, daca el se mai considera un credincios al „Mesajului Orei”, nu imi ramane decat sa ii aplic literal (si spiritual) acest Mesaj, si sa il numesc o CURVA!”

  a „curvi” in felul asta este pentru tine pacat impotriva cui, a aproapelui lui?
  Dar asta arata mai degraba ca nu se inchina lui Branham si orice neascultare de felul asta nu duce deloc la precurvie.

  Hotareste-te esti impotriva Mesajului Orei si Branham, sau „pedalezi” pentru?

 12. Dan zice:

  Asta, exact ceeace ai spus mi-am dat seama de mult dar te-am intrebat daca…
  insa am vrut sa am confirmarea ta!
  nu esti chiar o piatra ascunsa Adam Ben Abel!

  blestemat este celce se increde in om…dar sti cine este cel ce spune asta pentru ca omul sa se increada in Dumnezeu, ne exculand datoria omului de a sari in ajutorul aproapelui sau cand nevoia o cere.
  Iov 6:14 „Cel ce suferă are drept la mila prietenului, chiar dacă părăseşte frica de Cel Atotputernic. 15 Fraţii mei s-au arătat înşelători ca un pârâu, ca albia pâraielor care trec.
  16 Un sloi le tulbură cursul, zăpada se îngrămădeşte pe ele;
  17 vine arşiţa vremii şi seacă, vine căldura soarelui şi li se usucă albia.”

  Unde este mila pe care le-o datorezi?

  • Lasand deoparte toate intrigile infiltrate de comentatorul Abel ( poate sa si le ia linistit inapoi si sa si le duca pe pustii ) , sa ne mai ocupam putin si cu lucrurile sfinte care ne-au fost date prin Cuvantul lui Dumnezeu
   Foarte interesant felul in care sunt abordate de francez in video situatiile reale raportate la Scriptura
   Ascultand, gandurile m-au dus la situatia lumii de astazi, in care nimeni nu mai este multumit cu situatia existenta, nici pe plan religios, nici politic, nici de convietuire sexuala ,nimeni nu mai vrea sa tina cont de altceva decat de dreptul la exprimare individuala libera, fara sa se tina cont de nici o norma prestabilita , in special de Duhul lui Dumnezeu alungat de oameni- majoritatea fiind impotriva existentei Lui.
   M-am gandit ca Dumnezeu, care este suveran peste toate fiintele si lucrurile create, l-a facut pe om dupa chipul Sau , si ca ar fi ceva normal ca omul sa fie si el suveran individual si sa faca doar ce-i place lui .
   Teologii facuti de oameni in institutii de invatamant religios emit teze si ipoteze care interpreteaza diferit Cuvantul lui Dumnezeu, ajungand la controverse care creaza confuzie in mintea celor care-i baga-n seama si -i vaduveste de Cuvantul trimis pentru eliberare = mantuire .
   Apostolul Pavel, unicul teolog recunoscut si legitimat de Dumnezeu in Biserica lui Isus Hristos, a spus „Caci – lucru cu neputinta Legii, intrucat firea pamanteasca o facea fara putere – Dumnezeu a osandit pacatul in firea pamanteasca, trimitand, din pricina pacatului, pe insusi Fiul Sau intr-o fire asemanatoare cu a pacatului, (Rom.8:3)
   Asadar, noi nu putem iesi biruitori in lupta impotriva pacatului care-si are chiar locuinta in firea noastra pamanteasca ( nu avem dreptul sa-l deposedam de casa lui fiindca, desi suntem din Dumnezeu, toata lumea zace in cel rau. (1Ioan.5:19)) Singura modalitate de izbanda este sa ne lepadam , sa iesim noi afara din aceasta fire ( Marcu 8.34 ) . Lucrul acesta se face urmand exemplul Domnului Isus Hristos , umilindu-ne ca si El,
   Este insa nevoie de o descoperire divina pentru ca sa putem sa-L recunoastem pe Mantuitor sa stim ca El este Unicul Dumnezeu care a locuit impreuna cu oamenii Lui pe Pamant > Despre El a spus Pavel : „La infatisare a fost gasit ca un om, S-a smerit si S-a facut ascultator pana la moarte, si inca moarte de cruce. (Filip.2:8)
   ” Sa aveti in voi gandul acesta care era si in Hristos Isus:
   El, macar ca avea chipul lui Dumnezeu, totusi n-a crezut ca un lucru de apucat sa fie deopotriva cu Dumnezeu, ci S-a dezbracat pe Sine insusi si a luat un chip de rob, facandu-Se asemenea oamenilor. ” ( vers.5-7)
   Taina identitatii divine a lui Isus Hristos ne-a fost descoperita de Pavel de multe ori in scrierile sale, si prin acestea : ” Asa ca, de acum incolo, nu mai cunoastem pe nimeni in felul lumii; si, chiar daca am cunoscut pe Hristos in felul lumii, totusi acum nu-L mai cunoastem in felul acesta.
   Caci, daca este cineva in Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi.
   Si toate lucrurile acestea sunt de la Dumnezeu, care ne-a impacat cu El prin Isus Hristos si ne-a incredintat slujba impacarii; ca adica, Dumnezeu era in Hristos, impacand lumea cu Sine, netinandu-le in socoteala pacatele lor, si ne-a incredintat noua propovaduirea acestei impacari.
   Singura noastra sansa de mantuire este ca Dumnezeu sa locuiasca in noi , asa cum a locuit in Isus . El a putut sa spuna ucenicilor : „Nu voi mai vorbi mult cu voi; caci vine stapanitorul lumii acesteia. El n-are nimic in Mine; (Ioan.14:30)
   Deci, daca intr-adevar posedam chipul lui Dumnezeu ,mai pe inteles: daca intr-adevar am fost nascuti din nou, lepadand firea noastra pamanteasca cu patimele si poftele ei , trebuie sa putem si noi sa zicem ca si Domnul nostru, deplin constienti de rolul care ne-a fost incredintat sa-l realizam in lumea aceasta prin supunere deplina si neconditionata voii lui Dumnezeu care ne-a fost revelata prin Cuvantul vorbit prin trimisii Lui
   Domnul a zis ucenicilor ” „Pace voua! Cum M-a trimis pe Mine Tatal, asa va trimit si Eu pe voi.” (Ioan.20:21) Si a zis iudeilor care crezusera in El: „Daca ramaneti in Cuvantul Meu, sunteti in adevar ucenicii Mei; (Ioan.8:31)
   Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru altii.” (Ioan.13:35)
   Fiind unul dintre trimisii imputerniciti de Dumnezeu, Duhul Sfant ne-a descoperit prin scrierile lui Pavel pe langa taina divinitatii lui Isus Hristos si taina divinitatii noastre, a crestinilor . Astfel, Duhul lui Dumnezeu a vorbit prin gura lui Pavel, zicandu-ne : „Copilasii mei, pentru care iarasi simt durerile nasterii, pana ce va lua Hristos chip in voi! (Gal.4:19)
   Dumnezeu a vorbit prin profetul Isaia cuvantul insarcinarii apostolului Pavel ” Asa vorbeste Domnul Dumnezeu care a facut cerurile si le-a intins, care a intins pamantul si cele de pe el, care a dat suflare celor ce-l locuiesc, si suflet, celor ce merg pe el.
   „Eu, Domnul, Te-am chemat ca sa dai mantuire si Te voi lua de mana, Te voi pazi si Te voi pune ca legamant al poporului, ca sa fii Lumina neamurilor, sa deschizi ochii orbilor, sa scoti din temnita pe cei legati si din prinsoare pe cei ce locuiesc in intuneric.” ( Isaia 42.5-7 ) si (Fapt.13:47)
   Tot in acest capitol, in versetul 13-14, gasim si Cuvantul vorbit de Dumnezeu noua, celor care traim astazi, prin parintele in credinta al crestinilor, care este apostolul Neamurilor
   ” Domnul inainteaza ca un viteaz, Isi starneste ravna ca un om de razboi; inalta glasul, striga, Isi arata puterea impotriva vrajmasilor Sai. –
   „Am tacut multa vreme – zice Domnul – am tacut si M-am tinut. Dar acum voi striga ca o femeie in durerile nasterii, voi gafai si voi rasufla. ” . Se refera la nasterea noastra din nou, prin Duhul lui Dumnezeu descoperit in vorbirea apostolului.

 13. Iosif zice:

  Cele doua mari religii ale lumii iudeo-crestine (catolica & ortodoxa) sunt echivalente cu Samaria si Ierusalimul, care împreuna prin întelegere mutuala, curvesc cu idolatria politico-economica-militara a lumii, iar din curviile lor s-au nascut fiicele protestante si neoprotestante, care sunt mostenitoare continuatoare ale Legilor cunostintei pacatului si implicit a mortii, iar autentica Biserica, umila, smerita si trista logodnica Mielului lui Dumnezeu, este invizibila, spirituala, ascunsa si protejata de Dumnezeu în „pustia” acestui sistem al decadentei mondiale, pâna se va împlini numarul celor „alesi”, unsi de Duhul Sfânt si care sunt în asteptarea Mirelui în întunericul noptii cu candelele aprinse, veghind si asteptând suspinând, Marea Sarbatoare a Universului, când cerul si pamântul, îngeri si oameni împreuna, vor sarbatorii marea schimbare de paradigma, însa înainte de acest eveniment se va arata „Antichristul” care va însela pe multi, încercând sa-i corupa, chiar si pe cei „alesi” …

 14. Dan zice:

  …politico-economica-militara a lumii?
  Ai omis intentionat geonomia GEONOMÍE f. Totalitate a științelor care se ocupă cu studiul legilor fizice în legătură cu Pământul si influenta lor exercitata asupra locuitorilor pamantului, respectiv comparativ vorbind _geo-politic-economic-militar?
  Este insasi forma de guvernare a anticristului, ce sa mai vorbim ca va veni?
  (as zice!)

 15. Dan zice:

  Pe mine vor sa ma iertati dar nu pot subscrie la comentariul facut la adresa lui Abel, cu tot respectul
  N-are nevoie sa se duca si sa duca nicaieri nimic.
  Ce are de spus sa spuna, Domnul sa-l binecuvinteze!

  • Sa spuna, da, are insa si dreptul sa nu scrie nimic fiindca, dupa justitie, ceea ce spune ar putea sa fie dovezi impotriva lui. La fel ca si in exemplul biblic al prietenilor lui Iov, despre care este scris ca Domnul S-a aprins de manie impotriva cuvantarilor lor prietenesti

 16. Dane, ce te bagi şi tu unde nu îţi „fierbe oala”? Eu îl „belesc” pe Berbec acum (şi fac din ciorbă de gulaş la ceaun), cu temei perfect legal, conform Mesajului Orei, pe care tu nu îl cunoşti şi cu care nu ai nici o treaba (spre binele tău). Pasămite că a crescut şi pe tine lâna prea mare si vrei o tunsoare de primăvară? 😉

  Tu vorbeşti cu totul paralel de ceea ce scriu eu (voi demnostra imediat) după care poţi să cânţi în strună cât vei vrea, pentru tu nu faci parte din „meniul zilei”, eu prefer berbecuti la rotisor… 😉

  A „curvi” pentru mine înseamnă… „a curvi”. Nu înseamnă nici a păcătui, nici a se face pasibil de condamnare, judecată şi osândă. Fii deci foarte atent la ce spui, căci tu eşti cel care ai introdus în ecuaţie „osândă”, „păcat”, „moarte”, nu eu.

  Eu doar vă gâdil un pic la progrămele şi voi cădeţi în plasă. Pentru mine „a curvi” este ceva perfect neutru ca valoare, nu e nici bine nici rău, nici alb nici negru. Eu mă joc doar cu terminologiile voastre, voi sunteţi ăia care ataşează valori termenilor, fiecare după tiparele sale mentale.

  Dacă vrei să ştii ce înseamnă „curvă” în simbolistica Bibliei, citeşte aici: (Nu zic eu că înseamnă asta…)

  Ai curvit cu Egiptenii, vecinii tăi, cu trupul plin de vlagă, şi ţi-ai înmulţit curviile, ca să Mă mânii.  Dar iată că Mi-am întins mâna împotriva ta, am micşorat partea de întreţinere pe care ţi-o rânduisem, te-am lăsat în voia vrăjmaşelor tale, fiicele Filistenilor, care au roşuit de purtarea ta nelegiuită. Apoi ai curvit cu Asirienii, pentru că erai fără saţ; ai curvit cu ei, şi tot nu te-ai săturat. Ţi-ai înmulţit curviile cu ţara Canaanului şi până în Haldea, dar nici acolo nu te-ai săturat. Ce slăbiciune de inimă ai avut, zice Domnul, Dumnezeu, de ai făcut toate aceste lucruri, care Sunt fapta unei ibovnice dedate la curvie, zidindu-ţi case de curvie la toate colţurile uliţelor, şi făcându-ţi înălţimi în toate pieţele; n-ai fost nici măcar ca o curvă care-şi cere plata. Ai fost femeia prea curvă, care primeşte pe străini în locul bărbatului ei! Ezechiel 16:26-32)

  Eu zic (constat) doar că Behăitul se încadrează perfect în acest şablon, în care Egiptenii, Asirienii, Cananitii sau Haldeii de odinioară sunt Youtuberii, Flatulenţii, Dacii Liberi, Streinezii, Conspiraţioniştii… şi orice alte debilisme pe care Behăitul le îndrăgeşte, după care aleargă cu ardoare, ale căror „învâţături” le savurează, cu cu al căror vin se „îmbată” (până pică sub masă)…

  Eu nu zic că se face vinvoat de ceva, departe de mine, nici „să-l judece alţii” (sau Domnul). Voi înţelegeţi ce vreţi, după tiparele voastre mentale. Eu vreau doar ca Oais să gândească un pic (sper să fie posibil) şi să se „judece” un pic singur, conform programelor sale religioase (dacă nu, îl ajutăm)… 😀

  Mai mult decât atât:

  Cât timp Behaitul se declară un adept al „Mesajului Orei”, trebuie să joace după regulile impuse de şefu Mesajului, Billy Branham! Acesta grăieşte în felul următor:

  527 Nici o denominaţiune nu poate pune nimic la Acesta. „Căci oricine va lua un Cuvânt din Aceasta, sau va adăuga un cuvânt la Aceasta, aceasta l-a luat la o parte din Ea.” Voi sunteţi morţi, hibrizi, chiar acolo. Ea este înapoi aici, această mărturie în mâinile e: „Murdăria preacurviilor ei, comiţând în curvie spirituală” tocmai împotriva Cuvântului pe care ea pretinde că îl crede. (63-0728 – Christos este taina lui Dumnezeu descoperita)

  Nu eu fac regulile, ci Billy Bossul. Şi mi se pare că mai este şi un pic cam umflat de mândrie şi egoism când spune:

  Dar sora ei care a devenit o curvă, (este aceasta ce spune Biblia?) ce a făcut? Ea s-a dus drept în lume şi a născut copii. Cine poate spune „Amin” la aceasta? Apoc. 17: „Curva şi fiicele ei”, nu bărbat, femeie, biserici. Ele s-au denominat, ce a făcut-o curvă? Ea a respins Cuvântul şi a luat denominaţia, ea a devenit o curvă. Cea au făcut copii ei? Ei au devenit fiicele curvei, acelaşi lucru. Au făcut acelaşi lucru, au respins Cuvântul şi au luat denominaţia. „Fiicele ei”, fiice, biserici, priveşte la ele… (64-1212 – Vremea secerisului)

  Nu eu condamn… Ai respins mesajul? Ai belit-o…

  43 Este groaznic, dar aceia sunt americanii. Canada, voi oameni scumpi din Canada, dacă America continuă, Canada va fi tot aşa de josnică ca America după un timp. Intră dincolo de graniţele Canadei, oriunde şi primiţi acea atmosferă de american. America aceasta este cea mai prostituată dintre naţiuni. Aceea este exact ceea ce este, şi va fi cea mai rea oricând decât acum. Ea va veni la sfârşitul ei. Biblia vorbeşte despre osânda ei, ne spune cum va fi America, josnică, putredă, obscenă, rea. Aceea-i exact corect. Ea a fost o naţiune mare. Ea a purtat Mesajul Evangheliei. Ce făcut-o să ajungă în felul acesta? Fiindcă a respins Mesajul Evangheliei şi a respins adevărul. Ea este oribilă. Ea o va primi; nu vă îngrijoraţi. Am văzut-o într-o viziune cu: „AŞA VORBEŞTE DOMNUL, va veni. Ea va plăti pentru păcatele ei.” În urmă când America era America, ea era o naţiune mare. Cea mai mare pe care a cunoscut-o lumea, de când era Israelul, a fost America; dar, sigur, ea s-a poluat acum. Ea a respins Mesajul. Ea nu are nimic decât doar… acum, ea s-a… Puteţi vedea unde este acum. Fiecare o ştie; la ultimele alegeri a arătat unde este starea ei spirituală. Aha. Ea nu ştie. (61-0108 Apocalipsa, capitolul patru #3)

  Apropo, ce treabă au alegerile cu starea spirituală? Este un alt subiect mare în care voi intra în curând. Branham era foarte ofticat (pe negri şi pe femei, dacă vreţi să ştiţi) din cauză că „democraţii” au câştigat alegerile şi lumea l-a votat pe Kennedy. Predica aceasta este ţinută la doar câteva zile după alegeri, iar Branham ţinea cu republicanul Nixon, care mai târziu a devenit preşedinte, după ce „prietenii” lui Branham (KuKluxKlan) l-au lichidat pe Kennedy… Daaaa, şi încă ce preşedinte onorabil a mai devenit Nixon… A fost primul şi unicul (dacă nu mă înşel) care şi-a dat demisia din cauza unui scandal uriaş… Dar, înainte de a-l întrista din nou pe Dan, care poate crede din nou am judecat, mai bine să închid parantaza și subiectul. Hey… Cine sunt eu să pun la îndoială glasul Profetului? Dacă Profetul a spus că e rău să votezi cu „ciuma democrată”, o ştii el ce vorbește… Mai bine votăm cu ciuma Watergate… 😉 😛

  Gata, Next. Să revenim la oile noastre… Dacă a fi o „denominaţie” (sau votul pentru Kennedy?) înseamnă deja „preacurvie spirituală”, atunci ce-o mai fi când o Oaie la mesaj absoarbe înţelepciunea Dacilor liberi? Sodoma și Gomora…? Nu ştiu, întreb şi eu aşa… 😉

  171 Când Eva s-a îndepărtat de Cuvânt, ea s-a îndepărtat de soţul ei. Şi când biserica se îndepărtează de Cuvânt, spre o denominaţiune, ea respinge şi comite PREACURVIE cu lumea înţelepciunii omului, respingând autoritatea Cuvântului lui Dumnezeu. Aceea sună clar? [Adunarea zice: „Amin.” – Ed.] Biblia a zis: „Comiţând PREACURVIE spirituală.” Orice Cuvânt în Biblie, care este respins, sau dacă vreo interpretare proprie se pune la El, aceasta respinge absolut şi comite CURVIE împotriva lui Dumnezeu care este Soţul vostru. Şi curvele niciodată nu intră în Împărăţia Cerului, noi ştim aceea. Vedeţi? Acum, vedeţi, aceea este ce a făcut Eva în primul rând. (63-0728 – Christos este taina lui Dumnezeu descoperita)

  De ce am eu tot dreptul să-o numesc pe Mioriţa noastră „CURVĂ”?
  – Pentru că şi-a înşelat liderul, pe ditamai ÎNGEROIUL DESCOPERITOR DE TAINE, pentru că umblă cu alţi bărbaţi iar pe Boss l-a făcut MANIPULAT şi ORBIT.
  – Pentru că se declată „Mireasa” care crede tot Cuvântul, dar ignoră descoperirea „Profetului” care a avut viziuni „infailibile” cu privire la felul cum este în realitate Pământul.
  – Pentru că face din acest subiect care în realitate nu este decât o FLATulenţă (o băseală, meteorism în termeni medicali) o chestiune de viaţă şi de moarte, de mântuire sau de osândire, de a fi pentru Dumnezeu sau împotriva Lui. Păi dacă această fâsâială cu stropi ce izvorăşte din străFUNDUL internetului, de la mari înţelepţi ce au cotrobăit prin ANALele lui Zamolxe ar fi miezul din dodoaşcă, ultimul lucru pe care trebuia să-l mai ştim (nu-i aşa?) pentru a fi sfinţi, desăvârşiţi, neprihăniţi, pentru a merge siguri în viaţa eternă a gloriilor cereşti, cum Dumnezeu de nu i-a fost descoperită tocmai „Profetului” pe care Dumnezeu l-a trimis cu Cuvântul Său, ca să ne aducă înapoi la învâţătura apostolică? Nu ştiu ce să mai zic…

  „după aceste lucruri, după ce taina ei a fost descoperită, după aceste lucruri am văzut un ALT ÎNGER, având MARE PUTERE…”

  Acum, aici vine UN ALT MESAGER venind jos, următorul capitol, taina ei a fost descoperită. Acum, aceasta este acum descoperirea tainei ei şi taina copiilor ei. Vedeţi, noi înţelegem acum exact ce a făcut-o pe ea CURVĂ: pentru că ea a săvârşit curvie împotriva Cuvântului lui Dumnezeu. (62-1111E – De ce sunt împotriva religiei organizate?)

  Păi se poate aşa ceva? Ziceţi voi dacă nu…

  Abelică

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.