Toti pamantenii ar trebui sa fie fotbalisti sau alti jucatori profesionisti cu mingea ….

…Ca s-si poata da bine seama care este traiectoria pe care se misca prin rotatie globul pamantesc , influientat de fortele gravitationale ale celorlalte mingi din Univers

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Toti pamantenii ar trebui sa fie fotbalisti sau alti jucatori profesionisti cu mingea ….

 1. Lasand gluma in apele ei, vreau sa va spun ca mie ni-au placut mult lectiile de chimie in care am invatat Tabloul elementelor facut de Mendeleev
  El zice ca orice substanta are la baza atomul format dintr-un nucleu inconjurat de electroni care se rotesc in jurul lui pe orbite diferite, numarul electronilor si distanta orbitelor fata de nucleu determinand substanta pe care o definesc . Dupa acest model al atomului. la scara pamanteasca se presupune ca ar fi si Universul din afara atmosferei Pamantului , la o scara mult mai mare.
  Astfel, Soarele ar fi ca si nucleul, iar planetele , electonii care formeaza molecula numita Sistemul solar, Pamantul ca nucleu si Luna ca electron fiind unul dintre atomii ei aceasta fiind doar una din miliardele de molecule aie Galaxiei ( nu -mi amintesc cum este numita – Calea Laptelui ?) din care face parte Pamantul , intreg universul fiind un corp format din mai multe substante chimice , dintre care unele sunt adunate si combinate intr-un mod care a produs VIATA , de la sine, intamplator, dupa niste legi care se guverneaza singure ?!

  • Dan zice:

   Lasand gluma la o parte iarasi glumesti copile !
   Te-ai imtrebat vro data daca in candela mai ai macar un strop de untdelemn, macar ca flacara-i e stinsa de mult?
   Caci, de viata e produsa dela sine, cum ar putea fi intamplator?
   Prin urmare si viata tot printr-o nefericita intamplare s-ar putea stinge, Intamplator pentru vecnicie !

  • Vezi cum se poate influenta gandirea altuia , doar prin simpla omisiune a unui semn de intrebare ? Probabil ca nu ai avut rabdare sa asculti ce spune Dacul si de aceea nu ai inteles nici ce am comentat .
   Contrar asteptarilor tale, insa, viata nu are nici o sansa sa dispara de la sine ( fiindca nici nu a aparut asa ) sau sa fie distrusa de cineva fiindca VIATA este Cel ce a zis ca are puterea sa si-o dea si sa o ia inapoi de oriunde ar fi risipita prin voia Lui Insusi .
   Nimeni nu ar trebui sa se ingrijoreze, daca stie ca Domnul Isus a zis :
   „. Eu sunt Pastorul cel bun. Eu Imi cunosc oile Mele, si ele Ma cunosc pe Mine,
   asa cum Ma cunoaste pe Mine Tatal si cum cunosc Eu pe Tatal; si Eu Imi dau viata pentru oile Mele.
   Mai am si alte oi, care nu sunt din staulul acesta; si pe acelea trebuie sa le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, si va fi o turma si un Pastor.
   Tatal Ma iubeste, pentru ca Imi dau viata, ca iarasi s-o iau.
   Nimeni nu Mi-o ia cu sila, ci o dau Eu de la Mine. Am putere s-o dau si am putere s-o iau iarasi: aceasta este porunca pe care am primit-o de la Tatal Meu.”
   Din pricina acestor cuvinte, iarasi s-a facut dezbinare intre iudei.

 2. cherie zice:

  🙂 🙂 🙂 Și dacă ar fi doar atât! Dar în intimitatea oricărei particule din componenta acelor structuri atomice pe modelul unui sistem solar există doar caracterul de undă bine stabilit și cam multe necunoscute… sau cel puțin oarecum cu semnul întrebării în studiu ….

  • Sunt multe semne de intrebare si presupuneri neelucidate pentru simplul motiv ca oamenilor de stiinta le lipseste bunul simt al credintei ca Dumnezeu este Adevarul si Calea spre Viata , credinta ca El este Viata insasi . Biblia zica ca Dumnezeu este Lumina si oricine stie ca nu este viata acolo unde este lipsa de Lumina . Nu se zice ca Lumina se manifesta in doua feluri, prin fotoni si prin unda ? Daca exista undeva doar ” caracterul de unda ” chiar daca acolo se vede intuneric , nu este oare scris ca Dumnezeu a despartit lumina de intuneric? Si nu ne spune aceasta afirmatie ca si in ceea ce noi” vedem ” intuneric este Dumnezeu ?
   Ar trebui ca oricine sa inteleaga acest fapt simplu si absolut adevarat ca ” Dumnezeu este si El rasplateste pe cei care-L cauta ”
   Este scris : „Si, fara credinta, este cu neputinta sa fim placuti Lui! Caci cine se apropie de Dumnezeu trebuie sa creada ca El este si ca rasplateste pe cei ce-L cauta. (Evr.11:6)
   Eu , pana acuma, nu am observat nici un om de stiinta contemporan care sa vrea sa se apropie de Dumnezeu , nicidecum sa doreasca sa-L caute pe Dumnezeu. Toti , care mai de care se straduiesc sa dovedeasca inexistenta Lui

   • Dan zice:

    – ” Biblia zica ca Dumnezeu este Lumina si oricine stie ca nu este viata acolo unde este lipsa de Lumina . Nu se zice ca Lumina se manifesta in doua feluri, prin fotoni si prin unda?”
    – Nu, nu scrie nicaieri in Biblie ca Lumina se manifesta in acele doua feluri, fotoni si… unde, ci in manualul de fizica.
    Dar noi propovaduim Evanghelia lui Dumnezeu, pricepi tu? ca să le deschizi ochii, să se întoarcă de la întuneric la lumină şi de sub puterea Satanei la Dumnezeu şi să primească, prin credinţa în Mine, iertare de păcate şi moştenirea împreună cu cei sfinţiţi.’

    De zis da, se zic multe, dar nu toate adevarate.
    Incerc sa pricep, ce urmaresti, sirul argumentelor biblice ce le-ai exprimat, dar nu vad nimic?
    Nu poate fi atata intuneric cand Evanghelia a fost propovaduita si lumina aratata si in care nu este intuneric! Nu este, cum poti fi asa de complicat tu, imi pare rau!
    Cuvantul lui Dumnezeu este Lumina si cel ce face voia, invatatura, prin Duhul Lui, A FIULUI traieste in Lumina aceasta care era la Tatal.
    Proverbele 7:2 Ţine sfaturile mele şi vei trăi; păzeşte învăţăturile mele ca lumina ochilor!
    Eclesiastul 11:7 Dulce este lumina şi o plăcere pentru ochi să vadă soarele.(lumina, soarele fiind adica ce? Tatal si FIUL Sau Hristos Domnul)
    Matei 6:22 Ochiul este lumina trupului. Dacă ochiul tău este sănătos, tot trupul tău va fi plin de lumină;
    Matei 6:23 dar, dacă ochiul tău este rău, tot trupul tău va fi plin de întuneric. Aşa că, dacă lumina care este în tine este întuneric, cât de mare trebuie să fie întunericul acesta!
    Şi dacă Evanghelia noastră este acoperită, este acoperită pentru cei ce sunt pe calea pierzării, a căror minte necredincioasă a orbit-o dumnezeul veacului acestuia, ca să nu vadă strălucind lumina Evangheliei slavei lui Hristos, care este chipul lui Dumnezeu.
    5 Căci noi nu ne propovăduim pe noi înşine, ci pe Domnul Hristos Isus. Noi suntem robii voştri, pentru Isus.
    6 Căci Dumnezeu, care a zis: „Să lumineze lumina (celor) din întuneric”, ne-a luminat inimile, pentru ca să facem să strălucească lumina cunoştinţei slavei lui Dumnezeu pe faţa lui Isus Hristos.
    7 Comoara aceasta o purtăm în nişte vase de lut, pentru ca această putere nemaipomenită să fie de la Dumnezeu, şi nu de la noi.
    Marit sa fie Dumnezeu prin Isus Hristos, Amin!

    • Dane, vad ca te-ai gandit si ma mir ca n-ai gasit chiar Cuvantul potrivit la care m-am referit ! Ai scris multe vorbe bune , oricare ar fi, anume, insa ce e important vad ca iarasi ai ratat : ” . (Catre mai marele cantaretilor. Un psalm al lui David.) Doamne, Tu ma cercetezi de aproape si ma cunosti,
     stii cand stau jos si cand ma scol, si de departe imi patrunzi gandul.
     Stii cand umblu si cand ma culc, si cunosti toate caile mele.
     Caci nu-mi ajunge cuvantul pe limba, si Tu, Doamne, il si cunosti in totul.
     Tu ma inconjori pe dinapoi si pe dinainte si-Ti pui mana peste mine.
     O stiinta atat de minunata este mai presus de puterile mele: este prea inalta ca s-o pot prinde.
     Unde ma voi duce departe de Duhul Tau si unde voi fugi departe de fata Ta?
     Daca ma voi sui in cer, Tu esti acolo; daca ma voi culca in Locuinta mortilor, iata-Te si acolo; daca voi lua aripile zorilor si ma voi duce sa locuiesc la marginea marii,
     si acolo mana Ta ma va calauzi, si dreapta Ta ma va apuca.
     Daca voi zice: „Cel putin intunericul ma va acoperi si se va face noapte lumina dimprejurul meu!”
     Iata ca nici chiar intunericul nu este intunecos pentru Tine; ci noaptea straluceste ca ziua, si intunericul, ca lumina.
     Sa stii c-am apreciat ravna ta la comentat si observ c-ai invatat multe , de cand ai intrat sa citesti ce-am abordat pe-acest blog . Sa fii binecuvantat !

     • Dan zice:

      …tot nu m-ai lamurit prin asta ca Dumnezeu ar fi altceva decat lumina…!
      Ca noi, goimii, dupa cum zic ei „iudeii” traim in intuneric, sau ca vreun antisemitic vrea sa ne traga caciula peste ochi si apoi ne cere sa ghicim care e calea spre viata, gandul lui fiind deecat asuprire si moarte pentru goim, nu schimba faptul ca Dumnezeu este Lumina si in lumina va trai pentru totdeauna cel ce iubeste pe aproapele lui!
      …Tot David spune deasemenea cel ce traia in pace cu mine si manca din painea mea…aduce intunericul asupra mea ..,
      dar nici chiar intunericul nu este intunecos pentru tine ci noaptea straluceste ca ziua …decand Te-ai dat pe Tine Insuti pentru mine Doamne? si daca lui David a facut asa ce -mi vor face, cu cat mai mult ne vor face noua, goimi ai neamurilor!

      Daca nu zice David, ceace ma indoiesc sa nu zica, atunci zic eu Dan!

      Dar hai sa facem alceva. recitesc din nou din paragraful scris de tine si te las pe tine sa-l exemplifici. vezi in comentariul meu anterior!

    • Crestinul traieste in lumina , si aceasta se face nu prin faptul ca el stie tot ce misca-n lumea asta , ci prin faptul ca, asa cum a zis David, Dumnezeu lumineaza intunericul din viata lui si-l poate cerceta, mustra si pedepsi, pentru ca sa nu ajunga sa fie judecat impreuna cu lumea Dumnezeu ne zice si noua : ” Eu mustru si pedepsesc pe toti aceia pe care-i iubesc. Fii plin de ravna, dar, si pocaieste-te! (Apoc.3:19)

 3. Dan zice:

  “Did Israel steal U.S. weapons-grade uranium?”
  Daca da, toti locuitorii pamantului ar trebui nimiciti?
  Iarasi intreb: cum ar fi un astfel de popor israel, poporul de pace ales de Dumnezeu si cu ce scop, daca Dumnezeu a dat viata tuturor si prin Isus Hristos Mantuitorul tuturor?

  • Ce ar fi vrut americanii, numai ei sa dea cu bomba ? Nu le-a ajuns „experienta ” cu japonezii ! ( acuma se tem de pielea lor ) Si nici ceilalti setosi de putere si vrajmasi ai lui Dumnezeu nu au invatat nimic din acea tragedie , nici nu le pare rau, macar , ce sa mai vorbim de pocainta . Dumnezeu insa nu se ocupa acuma cu aceia care nu sunt ai Lui, ii lasa in apele si in barcile lor ( cum zice si Dacul Liber : fellowship, lidership, etc ) nu-i mustra si nu-i pedepseste , dar are in vedere o judecata a oamenilor nelegiuiti , dupa care le va da si lor tot ce merita : „Neamurile se maniasera, dar a venit mania Ta; a venit vremea sa judeci pe cei morti, sa rasplatesti pe robii Tai proroci, pe sfinti si pe cei ce se tem de Numele Tau, mici si mari, si sa prapadesti pe cei ce prapadesc pamantul!” (Apoc.11:18)

   • Dan zice:

    Voi confundati pe americani cu israielitii americani loiali israelului de azi1
    Americanii au luptat si au eliberat pe evrei din mijlocul lagarelor de concentratie si exterminare! dar 2 mesianici de azi si zionisti au uitat binele ce li s-a facut si nu mai se comporta ca aliat.
    au distrus america si pe oriunde s-au dus au prapadit pamantul1
    Eh so what erau goimi! oh da si teroristi, antisemitici…!

    uite calitatea superioara a unui Rabin: Eh ce daca …! Zice el…

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.