Un sfat fratesc

ZSOLTAPRILIE 9, 2019 AT 4:32 Pm

O predica care ar putea inchide gura tuturor criticilor. Ar fi bine sa citeasca toti de la Mesaj aceasta predica, si sa-si insuseasca o atitudine asemanatoare profetului. Dupa 12 ani de slujire, cu umilinta isi recunoaste greseala.
Cititi-o. Oare va veti da seama, unde a gresi profetul? Sigur ca a gresit. Insa miezul acestei predici este ca Dumnezeu ne va binecuvanta impotriva tuturor greselilor noastre. A facut ce a facut si Moise. Cand Dumnezeu l-a trimis, el a obiectat, vezi si pe fratele Branham. ambi profeti au zis: Si daca numa vor crede?! Dumnezeu le-a dat fiecaruia dioua semne. Semne de care nu aveau nevoie. Caci nici pe o parte si nici pe cealalta parte, necredinciosii nu au fost convinsi prin semne. Nici un Iane si Iambre din Egipt nu a crezut. Nici un Iane si Iambre modern nu a crezut. Necredinciosii au ras de semne, credinciosii prefacuti s-au dedat la semne, dar credinciosii nici nu au avut nevoie de semne pentru a crede. Hatie Wrighte nu a vazut veveritele si a crezut. Cugetati putin. Cine a avut nevoie de semne? Moise insusi, caci el a fost care nu crezut. Fratele Branham caci el insusi a fost cel care a avut nevoie de confirmare. Cand Fr. Branham si-a dat seama de greseala lui a zis: Eu parasesc muntele acesta. Oare marii mesteri in explicarea Mesajului, au curajul, au umulinta sa spuna acelasi lucru azi: Fratilor, am gresit. Va rog sa ma iertati. V-am tinut langa mine prin infricosare. Dar astazi, eu parasesc acest munte si sant gata sa ascult de Iosua sa intram in Tara fagaduita.
Asculati acest Mesaj zguduitor si sa nu va plecati urechile spre aceia care nu au umilinta de a-si recunoaste greselile in public. Nimeni sa nu mai aibe indrazneala sa spuna ca este credincios al Mesajului daca nu isi insuseste aceasta atitudine umila pe care a avut-o Snopul Leganat Inaintea Domnului. Caci fr. Branham a fost prima roada din aceasta epoca, iar noi cei care il urmam in timp trebuie sa fim ca el.
Si inca un lucru:
NU UITATI !!! niciodata sa nu va certati cu cei de alta credinta. Caci “Muntele acesta dumnezeu i-a dat-o Lui Esau”.
Bărbaţi şi femei care simţiţi în voi ceva care cheamă, căci un val cheamă un alt val, nu uitaţi că trebuie să treceţi Iordanul şi că dincolo de el există o Ţară.

El le-a zis: „Veţi trece pe lângă fraţii voştri căzuţi. Să nu le spuneţi nimic. Am dat lui Esau acest munte şi lui Moab această ţară. Vreau să nu vă certaţi cu ei, ci să vă vedeţi de drum liniştiţi. Nu vă luaţi după obiceiurile lor.”

Moab avea un prooroc mincinos, un episcop care se numea Balaam. El a venit în mijlocul adunării şi a încercat să-i organizeze pentru că, în definitiv, „toţi erau fraţi”. Dar nu erau, sau dacă vreţi, erau fraţi vitregi nu fraţi buni.

„Nu vă certaţi cu ei. Vedeţi-vă de drum şi lăsaţi-i în pace. Dacă veţi avea nevoie de ceva, în timp ce veţi trece prin ţara lui, să plătiţi totul.” El a fost hotărât dinainte pentru aceasta.

Dacă Dumnezeu ar fi hotărât că Moab se va înfrăţi cu Israel, s-ar fi înfrăţit. Dacă ar fi fost hotărât mai dinainte ca Esau să se unească cu Israel, s-ar fi unit, dar Dumnezeu a dat lui Israel moştenirea care se afla dincolo de râu.

Atunci cum aţi putea să-i faceţi să înţeleagă pe toţi luteranii, pe toţi baptiştii, pe prezbiterieni, pe nazarinieni, pe „Sfinţii Pelerini”? Nu-i judecaţi, pentru că ei doar atâta ştiu. Asta este tot ce au.

Dar voi, care credeţi, care ştiţi, care aveţi în voi Ceva, să ştiţi că acel ceva este în căutarea adâncului desăvârşit. Dacă adâncimea inimii voastre este îndestulată, atunci rămâneţi acolo unde sunteţi. În ce mă priveşte, eu şi casa mea, vom merge mai departe pentru că ştiu că acolo este mai mult decât a văzut el; pentru că ştiu că undeva, dincolo de Râu este o Ţară. „Un val cheamă un alt val.” (Psalmul 42.7).

Eu nu pot să mă mulţumesc cu puţină teologie, cu o biserică bună, cu fraţi cumsecade sau cu un mic serviciu de vindecare. Nu mă pot mulţumi doar cu atât, pentru că dincolo de toate acestea este Ceva care cheamă.

Lăsaţi-i în pace! Vedeţi-vă de drum! Nu vă certaţi cu ei, pentru că noi ne îndreptăm spre o altă Ţară. Ei nu au fost hotărâţi mai dinainte să meargă cu noi, ceea ce înseamnă că nu au cum să meargă. Pot merge doi oameni împreună fără să se înţeleagă? Cei care Îl iubesc pe Dumnezeu au fost chemaţi la El.

Dacă oamenii spun: „Domnul ne-a dat această biserică! Domnul a făcut cutare şi cutare lucru.” Este adevărat.

Dumnezeu a zis: „Îi dau acest munte lui Esau. Nu vă atingeţi de el! Pentru voi însă, am altceva. De aceea să treceţi dincolo.” Amin.

Aceasta este dorinţa mea, fraţilor: să văd că biserica mea trece Dincolo, într-o altă Ţară.
**********************
Nu este asta minunat? ati mai auzit voi undeva un Mesaj ca Mesajul Miresei? Atunci fratilor, sa-l ascultam pe Dumnezeu care ne vorbeste prin acest Mesaj, sa ne umilim si sa fim cu adevar o Mireasa care isi asteapta Mirele cu candela aprinsa si plina de ulei.

https://drive.google.com/drive/folders/1-3SKjArK0TeKKBly43DA6MndPe2UEwuA

Despre behaitul oilor si Glasul Pastorului

caci "Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, şi ele vin după Mine "...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

nimic

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.